- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie KWIECIEŃ 2017
Mamusie KWIECIEŃ 2017
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja też pomału szykuje się do swiat- w tym roku chcemy zaprosić rodzinę do nas a nie my do nich ciekawe czy wyjdzie i czy dam radę wszystko ogarnąć.
A Mazur to ci zazdroszczę. ...ehh...
Nadinchen- pytałam o endokrynologa bo kurcze udało mi się przez całą ciążę do teraz bez leków, a w srode byłam z wynikami byly ok jedno tylko bardzo nisko dolnej granicy i mi przepisał leki- letrox 50 1 tabletka dziennie... i mam dopiero po porodzie do niego iść bo nie widzi potrzeby wcześniej a ja tak nie lubię łykać tabletek... ehhh no ale może tak będzie lepiej....
Co do imienia dla córeczki to jak masz Gabrysia to może teraz Marysia hehe
Paula zazdroszczę Ci tych 3 kg... ja będę znów jak wieloryb wyglądać no ale cóż taka moja uroda w ciazy....
Kasia jak tam u Ciebie? Masz dzisiaj te wyniki czy dopiero w pon?
Macie jakieś pomysly/rady na bolace krocze?? Kurcze mam wrażenie jak bym zsiadla po całym dniu na rowerze z Basia tak nie miałam. .. masakra jakas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- AsienkaZet
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyny mnie jako tako krocze nie boli ale ostatnio tak mnie "ciągnie w wewnętrznej stronie ud" Też niezbyt przyjemne uczucie
Gosiu też się wzruszyłam normalnie czytając Twój wpis <3 <3 <3
Ja tez jestem pod opieką endokrynologa (przed ciążą również byłam ), w ciąży zmodyfikowali mi tylko dawkę, co miesiąc robię badania hormonów i wyniki ocenia endo, wszystkie do tej pory są prawidłowe - dawka zostaje więc ta sama a mnie za 4 tyg znów czeka badanie hormonów
- Miluniaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ogolnie mam ciezki czas teraz mala jest nieznosna ja mam bol z prawej strony leze sie zwijam wyczytalam, ze to kolka najprawdopodobniej od noszenia malej ;/ ale inaczej sie nie da i tak staram sie ograniczac ale ona jeszcze sama nie chodzi i ja musze ja chociazby podniesc do lozeczka polozyc heh...
I po 2 strasznie szaleja mi hormony ktos cos powie nie po mojej mysli jestem gotowa zatluc ze zlosci ... mala mnie czyms wkurzy to dstaje ktos dorosly w poblizu, bo ona oczywiscie nietykalna, a niezle ziolko mamy ;d;d;d Ja po porodzie z mala mialam problem z hormonami plakalam z byle czego mala zakwilila ja placze, zmieniam jej pieluche ona placze ja z nia ogolnie masakra...
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Paula1704
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
A co do humorków, to nie odczuwam ich jakoś bardzo, ale potrafię płakać na każdym serialu czy filmie o każdą błahostkę
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Miluniaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do humorkow to ja placzek w ciazy straszny jestem każdy film... albo teraz te świąteczne reklamy i np ze zbiera się na chore dzieci rycze jak bobr...
A ty Milunia to skarb matka będziesz! ! Trudny okres przed tobą i w trakcie bo tak jak piszesz samo dziecko nie chodzi a pewnie zaraz pierwsze kroczki będzie stawialo i będzie trzeba w pół zgieta śmigać za dzieckiem.... a nerwy to ja też mam ale tak jak piszesz coreczka nietykalna wiec nie daj Boże akurat mąż pod ręką to mu się zdrowo oberwie... ale on wie ze trzeba mnie wysłuchać a potem przytulic pocałować i jest ok bo jak ręką odjal
Musze się pochwalić odniosłam sukces- coreczka juz sama zasypia i podczas drzemki i na noc... wystarczy ze kolo niej jestem ale nie musze spiewac tulic brać na ręce. ... super sprawa bo z tym brzuchem czasem mi trudno było "ululac" córkę no i czasem kopniak w sam brzuch się trafiał
Milego dnia
- Miluniaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No niestety trafilam z ta glukozą ale chyba lepiej przed w swiadomosci być niż sie denerwować oby tylko bylo ok . Po nowym roku jakbym zrobila to oni roznie pracuja i do mojej wizyty mogly by nie przyjsc wyniki ... A i tak bede miala duzo latania bo mojej malej roczek
Marysia szczerze to już dla mnie okres ciezki, mam duzy brzuch, ciagle jestem zmeczona, byle co mnie wkurza i jeszcze strach oby z dzidziulkiem w brzuszku bylo ok no i juz nie wspomne o małej co byle kichniecie to ja zaraz panikuje ech ciezkie mamy zycie mamuski !
Ale wiecie co Wam powiem ?? Cieszcie sie ile wlezie 1 ciążą bo 2 jest duzo gorsza :D
- Miluniaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Milej niedzieli mamuski
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa