- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2017
Mamusie Wrzesień 2017
- Natalia^^
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
dawno mnie nie było ale humor beznadziejny. W szpitalu jestem juz 17 dni... można oszalec. A tyle jeszcze przede mną. We wtorek dziewczynki miały ponad 1800... dziś 32+1 każą czekać z cc do 37 tyg a to tak daleko
Czytam was mamusie ale naprawdę nastrój nie pozwala mi normalnie funkcjonować. Postaram się czasami napisać. Buziaczki i omijajcie szpitale
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Natalia^^ współczuje tego pobytu w szpitalu i czekania, ja co prawda w szpitalu nie leże ale co 2 tygodnie tam jeżdżę
Ja się zapisałam na czwartek prywatnie na usg takie przed porodem mimo, że 2 sierpnia mam w szpitalu chcę zasięgnąć opinii polskiego ginekologa, potem mam 16 sierpnia kolejne usg i zobaczymy co dalej
- Agnieszka 87
- Wylogowany
- gaworzenie
Dużo się wierci, że zastanawiam się kiedy śpi, bo ruchy czuję naprawdę często, z czego się cieszę
Natalia współczuję leżenia w szpitalu, w pierwszej ciąży też miałam problemy z ciśnieniem i trzymali mnie do porodu, w sumie lezalam 21 dni i myślałam że oszaleje, ale wiem że są dziewczyny, które muszą leżeć naprawdę długo. Oby czas szybko Ci minął.
- Agnieszka 87
- Wylogowany
- gaworzenie
Załącznik _20170722_001803.jpg nie został znaleziony
- Judysen
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dłuższy... W sumie bardzo długi czas mnie tu nie było, ale starałam się ciągle podczytywac co u Was także mniej więcej jestem na bieżąco.
U nas wszystko w porządku. Jestem już w 33 tygodniu więc powoli zbliżamy się do terminu przez te kilka miesięcy było kilka problemów, na szczęście wszystkie okazały się albo pomylkami albo mało ważne! Synek rośnie powoli, prawdopodobnie będzie drobny chłopak Moniek mój Bruno w 31 tyg ważył niecałe 1600g. Lekarze stwierdzili, że to trochę mało, ale widocznie taka jego natura i nie ma czym się martwić ciągle stresuja mnie, że mam za mały brzuch bo jak na 8 miesiąc jest malutki, ale po wykonaniu Usg okazuje się, że z synkiem wszystko ok coraz ciężej mi się śpi bo biodra bolą I gdyby nie to i siusiu to dziecko pozwala mi przespać cała noc bez kopniakow, w dzień nadrabia! Mam już prawdopodobnie +11kg. Ostatnio jak się ważyłam było plus 10 a teraz już nie wchodzę na wagę, żeby się nie denerwować
Wyprawka prawie skompletowana. Zostały tylko kosmetyki dla Malucha, wózek i staniki do karmienia. Reszta już czeka z ciuszkami poszalalam w tym tygodniu na promocjach, teraz muszę wszystko poprac, poprasowac I czekać a jak u Was?
- Saszka892
- Wylogowany
- gaworzenie
- PaulinaJ
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Natalia współczuje leżenia...ja najdłużej tydzień czasu byłam w szpitalu i deprecha totalna...wyłam z byle powodu.
My po wizycie wszystko okej. Władzio waży 1827 g:)
- Moniek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj byłyśmy na 3 usg prenatalnym i co się okazało, że moja ginekolog źle ostatnio pobrała pomiary Oleńki i co za tym idzie waży Ona nie 1600, a 1950 g Także Karolinka myślę, że dobra decyzja z tym usg - jak widać wszystko zależy od sprzętu i lekarza. Jedynie co to główka jest mniejsza o 10 dni ale dalej mieści się w normie - i termin z 20 wskoczył na 17 września. Karolinka z ciekawości masz może pomiar główki swojej córeczki z 32 tyg? U nas było 280,8 mm.
Zaczął dokuczać mi też kręgosłup w okolicy piersiowej - macie może jakieś sposoby? Ciągnie mnie jak cholera
Natalka życzę wytrwałości! :*
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- PaulinaJ
- Wylogowany
- gadatliwa
Judysen Ty po ślubie już nie?
16 sierpnia umówiłam się na sesję może się jeszcze w kadr zmieszczę.
- Moniek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mamusie, czy któraś z Was ma albo miała coś takiego: Dzidzia musiała już się ułożyć główką w dół bo czuję ucisk w dole pomiędzy piersiami, czasami do tego stopnia, że jak dotykam tego miejsca to jest tak odrętwiałe, że nic nie czuję. Dziwne uczucie - trochę mija po zmianie pozycji.
- Kalinka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Jestem dzis po wizycie u gina, poki co mam 6 kg na plusie, cisnienie w normie, mamy juz zakaz igraszek bo ostanio po dostalam bolesnych skurczy. Na szczescie wszystko pozamykane i nic sie nie dzije. Nastepna wizyta za miesiac i potem juz tylko ktg w szpitalu. No i 2 sierpnia mam w kinuc usg
- PaulinaJ
- Wylogowany
- gadatliwa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moniek ja również nie mam i nie miałam czegoś takiego :/ więc nie pomogę
- Moniek
- Wylogowany
- pierwsze słowa