BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LISTOPAD 2017

7 lata 6 miesiąc temu #1063021 przez Heathera
Ja raczej jestem za tym, żeby dziecko spało w swoim łóżeczku bo jakoś tak bezpieczniej ale nie powiem bywały noce że się strasznie budziła Werka i już byłam tak zmęczona że brałam ją do nas do łóżka, my mamy takie wielkie łoże i wszyscy się mieściliśmy ja, mała i mąż

Lady,M właśnie nie wiem gdzie mam łożysko, gin nic mi nie mówił, mam nadzieje że to o to chodzi, w czwartek na wizycie jak usłyszę serduszko to się uspokoje i spytam gin o te ruchy no i na usg już wszystko się wyjaśni czy jest ok

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 6 miesiąc temu #1063022 przez Heathera
Ja też bym nie mogła bez męża spać :P Jak się nie przytulimy na "łyżeczki" to nie zasnę :P On tak samo więc jak ma na nocki albo jak ja jadę do rodziców to jest ciężko

7 lata 6 miesiąc temu #1063027 przez tatinka23
Heathera, moj maz jak byl na poligonie przez 2 tygodnie to pierwsze dwa dni nie moglam spac bez niego. Nie mialam sie do kogo przytulic i lozko takie duze sie zrobilo. Czlowiek sie przyzwyczaja do dobrego szybko:P
Co do spania dzidzusia to ja tez jestem za zeby spalo w jedyn pokoju co my. Jednak wygoda i mniej latania po pokojach. Zawsze ma sie na oku czy wszystko dobrze jest.
Ja wizyte mam dopiero za tydzien. Ciekawe jak tam moj babel sie ma. Troche martwie sie brakien brzuszka. Mi sie wydaje ze troszke go widac ale kazdy dookola mowi ze wygladam jakbym w ciazy nie byla...

7 lata 6 miesiąc temu #1063031 przez Lady M
Tatinka chyba przesadzają, dawaj no fotę tego Twojego brzuszka :)

Teraz pytanie z serii głupich :P dziecko słyszy otoczenie i może się pobudzać na skutek różnych dźwięków. Moja fasolka natomiast pobudza się jak słucham muzyki na słuchawkach... Czemu ? :silly:

7 lata 6 miesiąc temu #1063049 przez maja001
Co do spania z mezem chyba sie przyzwyczailam ze czasrm spimy osobno bo jak maz byl za granica to i nawet po 4miesiace nie przyjezdzal.
Co do spania z dzieckiem syn spal w swoim lozeczku byl karmiony mm a ja obok na lozku.Wspominam ten okres strasznie ciagle chodzilam niewyspana.Corke karmilam piersia i spala ze mna od pierwszego dnia i ja i ona bylysmy wyspane.A z czasem budzilam sie za nim ona zaczela sie krecic na cyca.Jakos nie balam sie ze ztobie cos malej spie bardzo czujnie i zostalo mi tak do dzis.
LadyM moze twoje dziecko bedzie piosenkarzem ;)

7 lata 6 miesiąc temu #1063050 przez Lady M
Maja to by znaczyło, ze pójdzie w ślady tatusia :)

7 lata 6 miesiąc temu #1063054 przez tatinka23
Na zdjeciu wydaje sie duzy a w rzeczywistosci delikatnie odstaje
Załączniki:

7 lata 6 miesiąc temu #1063057 przez Heathera
Tatinka musiałabyś zrobić zdjęcie trochę z daleka np w lustrze bo tak to w sumie ciężko określić czy duży czy mały:)
U nas jest taki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

7 lata 6 miesiąc temu - 7 lata 6 miesiąc temu #1063065 przez Lady M
U mnie jest tak:
Załączniki:

7 lata 6 miesiąc temu #1063084 przez Heathera
U nas już po końcu roku :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

7 lata 6 miesiąc temu #1063085 przez Heathera
A taki prezent zrobiliśmy dla Pani przedszkolanki :)

Załączniki:

7 lata 6 miesiąc temu #1063094 przez maja001
Tatinka mój brzuszek tez niewielki ak mi sie wydaje :)
LadyM to z tym piosenkarzem trafiłam w 10 :P
Heathera jak ja lubie ogladac fotki dzieciaków, zwłaszcza takich małych jak twoja Weronika :)
Ja po wizycie, wszystko ok. Dostałam oczywiscie zelazo, i to az 2 opakowania, oby po nim morfologia sie poprawiła.U mnie z usg to przełom 18/19 tc.
No i zapisałam sie na badania prenatalne połówkowe na 4 07, Mam nadzieje ze tam mojego maluszka zbadaja dokładnie, A i chlopiec nadal pozostał chlopcem.
A teraz zmykam pic kawke i szykuje sie na zakonczenie roku do Oskarka przedszkolaka.
A to moje łobuzy i mój brzuszek ;)

Załącznik P1030870.jpg nie został znaleziony

Załączniki:

7 lata 6 miesiąc temu #1063103 przez Lady M
Dziewczyn śliczne dzieciaki :)

Tatinka nie przejmuj się tym brzuszkiem. Na zdjęciu jest wyraźnie zarysowany.

7 lata 6 miesiąc temu #1063105 przez tatinka23
Maja, prywatnie robisz badanie prenatalne połówkowe? Ja w I trymeście nie robiłam prenatalnych badań bo jednak nie było go na NFZ ale coraz bardziej zastanawiam się żeby zrobić go w II trym. Tylko czy jest sens jak go się nie robiło w I.

Dziewczyny ładne te wasze brzuszki. Dochodzę do wniosku że jednak i u mnie go zaczyna widac. Wczoraj dokładnie sie przejrzałam i jednak troszkę odstaje. Moj mąż nadal twierdzi że on tam nic nie widzi. :P

7 lata 6 miesiąc temu #1063109 przez Heathera
Maja super ze wszystko ok z maluszkiem:)
Ja w poniedziałek będę miała usg takie ala połówkowe bo to 21 tc i wszystko mi powierzą

Heh dziewczyny się nie bójcie jeszcze nam wszystkim wyjdą te brzuchy tak że będziemy miały dość dźwigania :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka