- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie PAŹDZIERNIK 2018 :)
Mamusie PAŹDZIERNIK 2018 :)
- Tygrysica88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkowo
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- ALEX01
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Wietrzyca
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 18

Nooo i zaczelam pakowac torbe do szpitala

Wybralismy tez imie. Myslelismy glownie miedzy Ania i Asia, a w koncu bedzie Ola

- ALEX01
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Wietrzyca
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wiec 33+3tc bylo wczoraj, Ola wazy 2270g (to wiecej, niz moja starsza mloda, kiedy sie urodzila). Wszystko w porzadku zgodnie z tygodniem ciazy: wody ok, przeplywy ok, waga i wymiary ok. Mialam nadzieje cicha, ze mi zasugeruja "moze by pani sprobowala sn?", ale nic z tego. Bezdyskusyjnie mam miec wyznaczony termin na cc na pierwszy/poczatek drugiego tygodnia pazdziernika. Dokladnie dowiem sie za dwa tygodnie, kiedy mam kolejna wizyte w poradni. Troche mnie to przeraza, bo nie wiem, co mnie czeka. Bylam wzieta na cesarke z ulicy, w ogole nie przygotowana, a wszystko bylo pod totalna narkoza. Ani pierwszego krzyku, ani kangurowania, nic. A teraz nawet nie wiem, czy mam hybrydy sciagnac

co u Was dziewczyny? piszcie
- yuki
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

U mnie skurcze sie zdarzaja ale bardzo sporadycznie, natomiast mloda daje czadu w brzuchu. Czasem mam wrazenie, ze since mi sie pojawia od tych kopniakow. Dzisiaj 33+3, od wtorku jestem na zwolnieniu i wzielam sie na razie za pranie. W niedziele mamy jechac porozgladac sie za lozeczkiem i fotelikiem.
Ja mialam pierwsza cc na cito i tez pod narkoza bo znieczulenie nie zadzialalo i wszystko czulam :/ Teraz jest mi w sumie obojetne jak bede rodzila. Sn byloby fajne ale sie boje

- Tygrysica88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- ALEX01
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tygrysica88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Wietrzyca
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Co do cesarki, naprawde dziwie sie kobietom, ze chca ja miec. Ja po pierwszej mialam zakazenie rany, miesiac spedzilam w szpitalu i sie napatrzylam, jak dziewczyny po sn szybko dochodza do siebie. A ja codziennie czyszczenie rany, okropnosc.

Hybrydy na nogach na pewno zostawiam

yuki, Ty jeszcze pracowalas? szacun Kochana! Ja juz przygotowuje sie w domu.
Tygrysica88, piekny masz brzuszek

ALEX01, Ty chyba nie masz czasu sie zastanawiac co Cie boli z taka fajna gromadka

- ALEX01
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- yuki
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

W poprzedniej ciąży to już byłam gotowa chyba ze wszystkim, tylko z fotelikiem czekaliśmy do końca. A teraz... mam jeszcze czas

W niedzielę byliśmy oglądać łóżeczka i chyba zdecydujemy się na najprostsze łóżeczko PPM ppm.com.pl/product/rainbow/
Najpewniej będzie stało prostopadle do ściany więc zabudowane boczki niezbyt mi pasują.
Zbieram się żeby zrobić zakupy kosmetyczne i jakoś zebrać się nie mogę. Siedzę w sklepach internetowych, wrzucam wszystko do koszyka i wyłączam, i tak co drugi dzień.
Na zwolnieniu jestem od tygodnia i o ile zeszły tydzień to był jeszcze wakacyjny i córa w domu, tak już wczoraj o 12 nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, a tu jeszcze ponad miesiąc

Ja się bardzo dobrze czuję tak ogólnie, jest mi tylko coraz ciężej się poruszać (pachwiny mnie bolą, nie mogę założyć spodni na stojąco bo ciężaru ciała na jedną nogę nie mogę skierować, hehe, plecy dają w kość i szybko się męczę. Dzięki pracy uciekałam też od upałów - mąż mnie zawoził pod samo biuro i odbierał więc cały czas w klimatyzacji, inaczej to bym się chyba rozpuściła w domu. Teraz też nie wyobrażam sobie żebym miała jeździć komunikacją jak tłumy wróciły z wakacji. Niby człowiek może usiąść ale najpierw trzeba w ogóle wejść do tego autobusu czy metra i nie stać w samych drzwiach.
Z ciekawszych rzeczy, mam wyniki gbs'a :/
- Wietrzyca
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja tez odebralam wyniki, ale wszystko ujemne.
Ja wlasnie tez korzystalam z klimatyzacji w biurze, po czym po przejsciu na zwolnienie pojechalam na te upaly do rodzicow do domu, bo tam tez klima zamontowana

Co do zakupow kosmetycznych, ja jestem zalogowana w Aptece Gemini i tylko dorzucam do koszyka. Po czym wylaczam, ale na szczescie zapamietuje moj koszyk i przy nastepnym logowaniu mam wszystko, co poprzednio. Chyba dzisiaj sie zmobilizuje i zamowie. Kupilam sobie juz tez koszule i szlafrok do szpitala, wlasnie sie susza. Jak wyschna, to oficjalnie pakuje torbe

Piekne to lozeczko

- Tygrysica88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-