- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- POWRÓT DO DAWNEJ FORMY
POWRÓT DO DAWNEJ FORMY
- MlodaMama
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tylko ze chciałabym juz teraz zaczac jakies cwiczenia bo jestesmy zaproszeni nawesele na 3 czerwca i chciałabym jakos wyglądać hihi :)no coż pozniej poczytam to moze sie czegos dowiem ciekawego na ten temcik

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SISUNIA88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa mama :) KAF'ka
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- MlodaMama
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- SISUNIA88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa mama :) KAF'ka
Twoje ciało zmieniało się przez 9 mc więc nie oczekuj że po 3 tyg od porodu będzie wszystko jak wcześniej. Na to potrzeba czasu... ja karmiłam 7,5 mc a później okazało się,że żadnych specjalnych diet nie muszę stosować... zanim zaszłam w ciążę nosiłam rozmiar 42 a teraz 38 więc jest różnica...ale jestem prawie rok po porodzie. MM daj czas sobie i swojemu organizmowi żeby mógł się zregenerować.. bo możesz sobie zaszkodzić...
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
zanim zaszłam w ciążę nosiłam rozmiar 42 a teraz 38 więc jest różnica...ale jestem prawie rok po porodzie.
Sisunia ale Ci zazdroszczę ja przed ciążą nosiłam rozmiar 36 a teraz chyba 40 albo i 42 w nic się nie mieszczę jestem strasznie zdołowana nie mogę wziąć się za siebie ani nie ćwiczę ani nie stosuję diety brak mi motywacji
Może znacie jakiś specjalistów poleconych dietetyków czy czegokolwiek?
- alicjaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
ja po ciazy dochodze do formy sama... tzn zadnych wyszukanych diet... wrecz przeciwnie bo przy karmieniu piersia ciagle jestem strasznie glodna i duzo jem .
przed ciaza wazylam 51, w 9 miesiacu 62 , teraz waze 54-55 - wydaje mi sie troche duzo ale jakos sienie odchudzam ... jedyne co robie dla cialka to dlugie spacerki z wozkiem

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
A czemu tak sądzisz?? Ja również karmię piersią.W ciąży przytyłam prawie 17kg i wszystko dawno już straciłam. Ciuchy noszę takie same jak przed ciążą,waga nieco niższa... tu na forum znam co najmniej kilka mam które również wróciły do dawnej formyczy schudne nei wiem ... moze kiedys
ale pewne jest to ze rozmiaru sprzed ciazy nosic raczej nie bede ... no ale to chyba taki urok kobiety

- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Poza tym nie mam żadnej koleżanki, która przynajmniej nie wróciłaby do wagi i wyglądu z przed ciąży. i zauważam też tendencję, że kobiety w ciąży wyglądają bardzo ładnie, tak zdrowo, właściwie same brzuszki rosną (to chyba zależy też od samoświadomości - jemy dla dwóch a nie za dwóch.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
zgadzam się z bombelinką
Poza tym nie mam żadnej koleżanki, która przynajmniej nie wróciłaby do wagi i wyglądu z przed ciąży. i zauważam też tendencję, że kobiety w ciąży wyglądają bardzo ładnie, tak zdrowo, właściwie same brzuszki rosną (to chyba zależy też od samoświadomości - jemy dla dwóch a nie za dwóch.
też się zgadzam z dziewczynami.. wszystko zależy od nas smyh no i niestety od naszej dyscypliny, śilnej woli. Tak naprawdę nie musimy sięn chyba tak stresować dodatkowymi kilogramami, powolutku wr ocimy doformy hihi no ja mam taką nadzieję

paulinkaaa2202 a może motywacją będą dla Ciebie po prostu ciuszki sprzed ciąży? Musialaś być naprawdę szczuplutka skoro nosiłaś ubrania w rozmiarze 36 ... spróbuj troszkę poćwiczyć, nie jeść późno, słodyczy... małymi krokami do celu

co do ćwiczeń, miałm cesarskie cięcie... żałuje,że nie mogę ćwiczyć tak jak przed ciążą (zazdoszczę mamusiom rodzącym naturalnie

- Martynka__89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
- Otrzymane podziękowania: 2

- muka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Wiadomo, że to też zależy od kobiety, każda na pewno ma inaczej, jedna może nie zrobić nic i sama schudnie inna musi się mocno starać.
- athe
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- AniaF
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-