- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #105058 przez gosiak
pozostałe dziewczynki Was też chcę zobaczyć
dawać fotki Majowka, gabi28, madziaska, WielkaB, Mirella, delfinek, mała_czarna, Groszek, ann..., Magda, magduśka, Nati... i reszta dziewczyn co nie wymieniłam ujawnijcie się

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
Temat został zablokowany.
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #105059 przez @nulka
no widzisz Lacrijka a ja byłam pewna ze to motor!!!! bo ja tylko te szczupłe nóżki widziałam na tym zdjęciu!!!!!

nogi po samą szyję, co ja gadam, do nieba!!!!
ehhhh...

nogi po samą szyję, co ja gadam, do nieba!!!!

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez @nulka.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #105095 przez madziaska
dziewczynki, ale Wy jestescie laseczki... ja WAM sie pokaze jak aktualne zdjecie sobie zrobie obiecuje ;)Kurcze fajnie byloby sie kiedys spotkac w realu 
A ja dzis po lekarzu i jest wszystko w porzadku, dzidzia 16 mm, gin mowi, ze ksiazkowo i slyszalam serduszko... Boze jakie to cudowne

nie mam zdjecia fasolinki, bo skonczyla sie tasma w usg :/ nie chcialo mu sie chyba jej zakladac, ale zapisal w komp. i nastepnym razem mi wydrukuje... Wizyta za 4 tyg....

A ja dzis po lekarzu i jest wszystko w porzadku, dzidzia 16 mm, gin mowi, ze ksiazkowo i slyszalam serduszko... Boze jakie to cudowne

nie mam zdjecia fasolinki, bo skonczyla sie tasma w usg :/ nie chcialo mu sie chyba jej zakladac, ale zapisal w komp. i nastepnym razem mi wydrukuje... Wizyta za 4 tyg....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez madziaska.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #105116 przez Majowka
Lacrijka, tak sobie Ciebie wyobrazalam, moze to przez poprzednie zdjecie w avatarku...
Gosia tez mnie nie zaskoczyla
wlasnie tak sobie ciebie wyobrazalam,hehehe niesamowite 
Wszystkie jestescie cuuudowne!
Tez bym chciala sie spotkac w realu!
Ja pokarze Wam zdjecie, ale z brzuszkiem
mam nadzieje ze to szybko nastapi, bo wiecie, wolalabym zachowac jakas anonimowosc 
Nie obrazcie sie na mnie?
Madziaska! Bardzo sie ciesze, ze wszystko u Ciebie dobrze z fasolka
Niech dalej rosnie zdrowo!
Nastepnym razem musisz nam koniecznie wkleic zdjecie!
Gosia tez mnie nie zaskoczyla

Wszystkie jestescie cuuudowne!
Tez bym chciala sie spotkac w realu!
Ja pokarze Wam zdjecie, ale z brzuszkiem

Nie obrazcie sie na mnie?
Madziaska! Bardzo sie ciesze, ze wszystko u Ciebie dobrze z fasolka

Niech dalej rosnie zdrowo!
Nastepnym razem musisz nam koniecznie wkleic zdjecie!
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 11 miesiąc temu #105124 przez ann-sunshine
Marta super że dziewczynka i śliczne imionka
Wielka B świetne wieści od lekarza, to teraz pozostaje Wam już tylko działać i Tobie zdawać nam relacje
Lacrijka wara od testów przed świętami!!! Ja tak jak Majówka, nie testuję tylko czekam na @. Teścik dopiero jak będzie tydzień po (o ile będzie), czyli 30 kwietnia
Mirella obyś za niedługo miała wieellle bobasków do wywróżenia (tzn płci) po świątecznym testowaniu
Nikusia to jesteśmy we dwie, też termometr poszedł w kąt bo jakiś lipny był i nie pokazywał tego co chciałam
Magda koleżanka też mówiła, że za nic różowych ciuszków córci nie założy, tylko że większość ciuszków dla dziewczynek jest różowych, a jak ubierała ją w ciuszki po chłopczyku to ciągle słyszała od ludzi zaglądających do wózka oo jaki śliczny chłopczyk
Dorcia, nie nie listopad, tylko doświadczaj tych jedynych w swoim rodzaju cudnych 9-ciu miesięcy
Mała Czarna "najmniejsze zło" się uśmiałam
Dziewczynki przy okazji wkleję Wam swoje zdjęcie, może ślubne za miesiąc, bo nie mam aktualnego (ja z tych co wolą po drugiej stronie aparatu stać)
Wielka B świetne wieści od lekarza, to teraz pozostaje Wam już tylko działać i Tobie zdawać nam relacje
Lacrijka wara od testów przed świętami!!! Ja tak jak Majówka, nie testuję tylko czekam na @. Teścik dopiero jak będzie tydzień po (o ile będzie), czyli 30 kwietnia
Mirella obyś za niedługo miała wieellle bobasków do wywróżenia (tzn płci) po świątecznym testowaniu

Nikusia to jesteśmy we dwie, też termometr poszedł w kąt bo jakiś lipny był i nie pokazywał tego co chciałam

Magda koleżanka też mówiła, że za nic różowych ciuszków córci nie założy, tylko że większość ciuszków dla dziewczynek jest różowych, a jak ubierała ją w ciuszki po chłopczyku to ciągle słyszała od ludzi zaglądających do wózka oo jaki śliczny chłopczyk
Dorcia, nie nie listopad, tylko doświadczaj tych jedynych w swoim rodzaju cudnych 9-ciu miesięcy
Mała Czarna "najmniejsze zło" się uśmiałam
Dziewczynki przy okazji wkleję Wam swoje zdjęcie, może ślubne za miesiąc, bo nie mam aktualnego (ja z tych co wolą po drugiej stronie aparatu stać)
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 11 miesiąc temu #105180 przez Dorciaition
Hej
Ale super załapałyście i zdjęcia się pojawiły! 
Gabi zmniejszacz.pl
Gosiak moje zdjęcie takie małe bo wszystkich wokoło obkroiłam, a chciałam koniecznie zdjęcie w różu
Powiem Ci, że myślałam, ze jesteś brunetką, może nie aż takie bardzo ciemne włoski u Ciebie sobie wyobrazałam, ale zdecydowanie ciemniejsze niż masz
Ale nóżki... No no, ślicznie wyglądasz
Lacrijka przecudna sukienka ślubna, bardzo mi się podoba. Ty to widziałam, że brunetka po wcześniejszym zdjęciu w avatarku, które też było świetne. I też taka laseczka...
Wszystkie jesteście śliczne!!
Ann-sunshine ja to bym chciała listopad bo po prostu boję sie tycj dziewięciu miesięcy. Chce już dzidzię mieć w ramionach
Madziaska jak dobrze, że się odezwałaś. Kurka o której Ty miałaś tego gina?!
Najważniejsze ze usłyszałaś serduszko! Cudownie kochana! 
Dianuś jeśli do nas zaglądasz i masz ochote odezwij się. Wczoraj pół dnia o Tobie myślałam

Gabi zmniejszacz.pl

Gosiak moje zdjęcie takie małe bo wszystkich wokoło obkroiłam, a chciałam koniecznie zdjęcie w różu

Powiem Ci, że myślałam, ze jesteś brunetką, może nie aż takie bardzo ciemne włoski u Ciebie sobie wyobrazałam, ale zdecydowanie ciemniejsze niż masz

Ale nóżki... No no, ślicznie wyglądasz

Lacrijka przecudna sukienka ślubna, bardzo mi się podoba. Ty to widziałam, że brunetka po wcześniejszym zdjęciu w avatarku, które też było świetne. I też taka laseczka...
Wszystkie jesteście śliczne!!

Ann-sunshine ja to bym chciała listopad bo po prostu boję sie tycj dziewięciu miesięcy. Chce już dzidzię mieć w ramionach

Madziaska jak dobrze, że się odezwałaś. Kurka o której Ty miałaś tego gina?!

Dianuś jeśli do nas zaglądasz i masz ochote odezwij się. Wczoraj pół dnia o Tobie myślałam

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #105188 przez Marta M
Dorcia apropo wesela ja mam w maju i mialam ten sam problem co Ty z sukienka...i kupilam swietna, w sklepie z odzieza ciazowa i powiem szczerze ze kazda z tych sukienek jest tak szyta ze i kobieta bez brzuszka bedie super wygladac...wklejam zdjecie tej sukienki, jets srebrna, na tym drugim zdjeciu nie bylo lampy blyskowej wiec wyszlo zafalszowane...maja sklep internetowy:
www.happymum.pl/sklep3/
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Marta M.