BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #104466 przez gosiak
Witam:)

Marta super że dziewczynka i piękne imionka wybraliście :blink: no i jesteś kolejnym dowodem na to że naszej Mirelli trzeba wierzyć :blink:

Mirella fajnie by jeszcze było jakbyś przepowiadała która kiedy zajdzie albo czy w ogóle(mój przypadek) :blush: tak tak za te (w ogóle) to zaraz mi się oberwie :blush: wymagać za dużo od czarownicy nie można, za dobrze by było :laugh:

Majowka 178 to Ty kochana na modelkę :laugh: chyba idealny wzrost do modelingu :blink:

WielkaB to jak lekarz nie widzi przeciwwskazań to na pewno szybko ustrzelicie bobasa :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #104484 przez MagdaM
Hej :angry:
Marta gratulacje corci!! Imiona cudne :)
Mirella znajac zycie pewnie ja Ci powiem, ze sie mylilas :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #104494 przez Lacrijka
Dzien Dobryyyyyyyyy :) :) :) :) :) :) :)

Nadrobic Was to wyczyn :) :) :)
Ja musze sie przyznac ze tez jestem z tych wyzszych pokemonów tzn 173cm :laugh: :laugh: :laugh: ale ze 5-6 mogłabym miec więcej..
U mnie dzis 27dc do @ jakies 5-6dni :) Korca mnie testy ale kurcze, nie chce kolejnego cyklu niespodzianek wiec nawet jeszcze nie kupiłam :)

Dziewczynki, za tydzien testujemy !!

To pierwszy cykl, kiedy "nie chce" zabardzo zobaczyc II (choc jak beda to git) bo bede bała sie lecie z tak mała fasolka..ale pewnie i tak nic z tego po wg gina moja owulka w tym cyklu to ufo hahaha

Buziam Was i spadam na pazurki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #104520 przez angellika1
Martuś gratuluje córeczki :)
Mirella jesteś niesamowita ;) ;) ;)
13 lata 11 miesiąc temu #104529 przez Dorciaition
Marta to cudownie! :) Mam nadzieje, że u mnie też się sprawdzi to, co Mirella przepowiedziała :laugh:

Ale mi się dziś śniłyście :laugh: Dostawałam pocztą, normalnymi listami ;) wyniki badań bety od każdej z Was i odpisywałam Wam czy jesteście w ciaży czy nie :lol: Ale kto, co i jak nie pamiętam. :silly:

WielkaB to do dzieła i powodzenia.

Mam nadzieje, że za tydzień zobaczymy tu wiele podwójnych krech!

Alanek[*] :(
13 lata 11 miesiąc temu #104552 przez nikusia1988
Mirella Mam dla Ciebie dobrą wiadomość :D Przynajmniej mnie już nie będziesz musiała OPR :lol: bo już wrzucam na luz i podziękowałam temperaturom i wykresom :lol: Ostatnio już się wkurzyłam bo już sama tej mojej głupiej temp nie rozumiem i rzuciłam to wszystko w cholere :woohoo: Tak że LUZ LUZ LUZ :lol: Pewnie pomyślisz: w końcu zmądrzała :D

Ja słyszałam że bliźniaki rodzą się co 4 pokolenia... ile w tym prawdy, nie wiem...
I mój dziadziuś kochany był bliźniakiem więc na któreś z wnuków teraz przypadną bliźniaki, albo i nie... Pozostaje tylko czekać.

I wejdę w temat i dodam że ja mam 167cm wzrostu :) więc też ani nie mała ani nie duża :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #104582 przez Dorciaition
Nikusia to super! Teraz to już na pewno się uda :lol:

13 lata 11 miesiąc temu #104587 przez bewipo
Nikusia luz najważniejszy :) Ale masz ładne zdjęcie, super wyglądasz :)

Ja się malutkich zapisuję 160 :) Mój męzuś za to 189 ;) Dobrze, że zawsze szpilki i koturny lubiłam. No teraz to już nie bardzo, tylko mały obcasik mi pozostał w najbliższym czasie :D
13 lata 11 miesiąc temu #104597 przez Mirella
Nikusia, no nie tyle zmądrzała co poleciała szablonem i wlazła w kolejny etap :lol: No teraz to już z górki, zobaczysz :lol:

Gosiak, opier papier to Ci się należy za to głupie "czy w ogóle", to się sama opierteges ode mnie :P W ogóle to kazda tylko każda w swoim czasie, no!

Groszku nie strachaj, ja krzywdy nie robię, no chyba że mnie ktoś wkuuurrr.... tych wszystkich idiotów co stawiają rowery na podjazdach dla wózków, to gotowa jestem na latarniach wieszać. No ale Was to nie dotyczy także loozik :lol:

WielkaB, ja pamiętam jak Kivi (nasza pierwsza zafasolkowana staraczka) po wizycie u ginia też była tak mega pozytywnie nastawiona.... Także kochana trzymam kciuki, może też szablonem polecisz, to znaczy może nowy szablon stworzycie :lol:

MagdaM, to Ty taka przekorna?

Bawi mnie to "wróżenie", a że trafiam to już inna bajka... :P
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #104600 przez MagdaM
Nikusia baaaaardzo dobra decyzja :)

A ja mam 163 cm ;) Jak dla mnie w sam raz :silly:

edit: Mirella przekorna?? Moze i :silly: Ale Ty mi wrozysz chlopca, mnie sie snia chlopaczki i znajac siebie na przekor bedzie corcia :lol: Aleee co tam!! Niech bedzie, tylko bez rozowych ciuszkow ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #104605 przez magga146
oj luz jest najwazniejszy. ja tez co przytulanie to zamiast czerpac rozkosz to myslalam czy tym razem sie uda. az tu nagle pewnego sobotniego wieczoru bylo przytulanie bez myslenia o tym czy sie uda i powiem wam ze kochanie bylo tak namietne i takprzyjemne ze jeszcze to pamietam hihi a dzisaj jeszcze pare tyg i zostane mama :) wiec dziewczynki nie myslimy tylko dzialamy ;p pozdrawiam :)
13 lata 11 miesiąc temu #104606 przez Dorciaition
Ee, Madzia trochę musi być różowego u dziewczynki :silly:

13 lata 11 miesiąc temu #104613 przez Groszek
Magga zgadzam się Luz jest najważniejszy :)
Mirella jak kiedyś "wpadnę" to też uderzę do Ciebie kogo tam w środu mam :lol: a może jakieś numery Totka? :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 11 miesiąc temu #104616 przez nikusia1988
Bewipo a ja też już dawno miałam pytać czy Ty to Ty na tym zdjęciu? :unsure:
Cieszę się dziewczynki że jesteście ze mnie dumne :lol: Ja z siebie też jestem :woohoo:
Teraz jedynym dopalaczem i wspomagaczem to będą tabletki z wiesiołka i obserwacje śluzu :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #104635 przez MagdaM
Dorcia a w zyciu!! Zadne hello kitty, hanny montany itp :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby