BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #103252 przez bewipo
@nulka to świetne wiadomości. Doczekałaś się tego cudu na który kazała ci czekać. Trzymam kciuki, żeby się piękna fasolka szybko pojawiła :)
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #103256 przez @nulka
dzięki bewipo. teraz przynajmniej wiem że to jest realne :)
a swoją drogą na to endo może faktycznie te orzechy włoskie i czerwone wino pomogły... :lol: :lol:
Jak tylko o tym przeczytałam to codziennie się stosowałam - garść orzechów i lampka wina, tak kończyłam dzień :lol: :lol: :lol: :lol:
chyba podwoję dawkę od dzisiaj :side: :side: :side: :side: :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #103273 przez Majowka
Anulka!!! Cudowna wiadomosc! :) :) :)
Teraz sugeruje codziennie kolacje z butelka wina z mezem a potem staranka! Codziennie! Zeby nie zaprzepascic szansy :laugh:
Trzymam kciuki!!!!
Bedziesz jeszcze monitorowala po owulce, zeby sprawdzic czy pekl pecherzyk?

Gosiu, jakos sie nie balam tego zastrzyku, wierz mi, ze strach przed kolejnym cyklem bezowulacyjnym jest wiekszy :(
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103287 przez @nulka
Majówka ja już po owulce jestem 19dc. Ale z takiiiiiiimi warunkami to się szykuję na następny cykl :lol:
Chyba że w tym miesiącu sie coś zadziało w co wątpię bo nie czuję tego :)

a @ ma przyjść w Wielką Sobotę :)
13 lata 11 miesiąc temu #103291 przez gosiak
@ulka cudna wiadomość :) cieszę się bardzo że tak wszystko się u Ciebie odwróciło teraz będzie tylko dobrze i stanie się niebawem kolejny cud :kiss: kwestia czasu i nastawiania a u Ciebie nastawienie jak najbardziej na plusie więc zaciskam kciuki :kiss:

Majowka myślę że też bym wszystko zrobiła co by mi kazali żeby tylko...wiesz :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #103299 przez Majowka
aa, no wlasnie Anulka! Zapomnialam! przeciez my razem w tym miesiacu jedziemy na tym samym wozku do Wielkiej Soboty, hehehe :laugh:
Oj, to skoro po owulce tam bylo mieciutko, to moze..... :)
Zaciskam kciuki, zeby to bylo TO!
:kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #103303 przez Dorciaition
Aż miło się czyta takie wieści :) Cudownie Anulka :)
Teraz wszystkie orzechy zajadać i winko popijać ;)

Alanek[*] :(
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103309 przez @nulka
Dorciata teoria z orzechami i czerwonym winem to ma jakieś tam uzasadnienie. Czerwone wino powoduje lepsze ukrwienie macicy, natomiast w tych włoskich orzechach jest mnóstwo kóryś tam kwasów omega i ponoć razem działają cuda i endo rośnie w oczach :) . jeśli chodzi o śluz to osobiście doświadczyłam cudownych właściwości wiesiołka, zawsze byłam "sucha" a od kilku miesięcy śluz u mnie występuje w duuuuużych ilościach a ten najlepszy ciągnie się jak na obrazkach w necie :lol:

Gosiak oby Twoje słowa były prorocze :) Tobie też się uda, skoro u mnie takie zmiany zachodzą to znaczy że moze się zadziać wszystko u każdego. Tylko nie wolno się poddawać.
13 lata 11 miesiąc temu #103313 przez nikusia1988
@nulka a mogę wiedzieć gdzie kupujesz ten wiesiołek? A aptece czy na allegro? I to jest olejek z wiesiołka czy tabletki? Jak byś znalazła na necie to wklej link jak możesz żebym wiedziała dokładniej co to i jak to wygląda :) To może też się skuszę :)
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103319 przez delfinek83
@nulka, to super, cuda się zdarzają! :kiss:
Teraz tylko wszystkie musimy cierpliwie czekać do Wielkiej Soboty i modlić się o kolejne cuda :lol:

Nikusia, a Ty używasz jeszcze tego mikroskopu owulacyjnego? Sprawdza się?

Hmmm, o to już wiem co dziś jem na kolację. Orzechy w domu mam, skoczę tylko po czerwone winko, które zresztą uwielbiam :blush: i będę się dziś delektować jego smakiem. Pewnie mężuś jak wróci z pracy ok.2 w nocy i zobaczy winko to sobie pomyśli że ktoś u mnie był ;) a ja mu powiem że to moje nowe "lekarstwo", a jakie smaczne hehe

U mnie dziś 18 dc i coś strasznie rozbolały mnie wczoraj plecy, czułam się jakby zaraz miała @ przyleźć, teraz już plecy mniej bolą, ale za to w nocy bardzo czułam lewy jajnik, lekko bolał, kuł, uciskał i w ogóle jakoś tak dziwnie się czuję, może owulka mi się trochę przesunęła :unsure:
Dla rozluźnienia i poprawy kondycji wybieram się zaraz na siłownie i basen, może ból pleców minie jak się trochę w końcu poruszam :laugh:

Z niecierpliwością czekam na Święta :cheer:

buziaki, trzymam kciuki :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103321 przez @nulka
nikusia1988 napisał:

@nulka a mogę wiedzieć gdzie kupujesz ten wiesiołek? A aptece czy na allegro? I to jest olejek z wiesiołka czy tabletki? Jak byś znalazła na necie to wklej link jak możesz żebym wiedziała dokładniej co to i jak to wygląda :) To może też się skuszę :)

kupuję w aptece. Pierwsze opakowanie to był Oeparol ale moja znajoma sprzedaje w tej aptece i poradziła mi coś innego. Jest to zimnotłoczony olej z nasion wiesiołka. a firma to GAL
opakowanie jest ciemnozielone, mało zachęcające :) Kapsułek jest 60 i kosztuje 11 złotych. łykam 2 dziennie więc starcza mi na miesiąc. Zaraz spróbuję w necie to znaleźć to Ci prześlę linka, może będzie

delfinek
oby na te święta fasolek było więcej niż pisanek w koszyczku. Kurcze fajny byłby taki Zajączek... :) Trzymam kciuki

nikusia dokładnie taki wcinam:
sklep.balsamkapucynski.pl/Zimnotloczony-...284,1471,416%29.aspx
13 lata 11 miesiąc temu #103326 przez nikusia1988
O i nawet tańszy znalazłaś :lol: I powiadasz że 2 razy na dzień? i calutki miesiąc? Ile miesięcy już bierzesz? I kiedy zauważyłaś poprawę?
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103327 przez @nulka
nikusia1988 napisał:

Takie coś www.domzdrowia.pl/30801,olej-z-nasion-wi...lka-60-kapsulek.html :unsure:

tak dokładnie to :) po 2 miesiącach już był efekt, bardzo duży efekt :)
biorę cały cykl z tym że w 2 połowie cyklu biorę tylko jedną. ale to dopiero od miesiąca. wcześniej brałam 2 przez cały cykl. biorę to już kilka miesięcy ale poprawa była widoczna już w drugim cyklu brania. nie wiedziałam wcześniej co to śluz jak białko kurze :) a teraz mam piękny i dzięki temu też wiem kiedy może być owulka
13 lata 11 miesiąc temu #103332 przez nikusia1988
www.lekolandia.pl/gal-zimnotloczony-olej...150-kaps-p-4146.html
Znalazłam też takie coś i tu piszą że 3 razy dziennie po 1- 2 kapsułki podczas posiłków. Też tak pisze na Twojej ulotce? Czy bierzesz według swoich zasad? ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia