- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 11 miesiąc temu #103256 przez @nulka
dzięki bewipo. teraz przynajmniej wiem że to jest realne 
a swoją drogą na to endo może faktycznie te orzechy włoskie i czerwone wino pomogły...

Jak tylko o tym przeczytałam to codziennie się stosowałam - garść orzechów i lampka wina, tak kończyłam dzień

chyba podwoję dawkę od dzisiaj

a swoją drogą na to endo może faktycznie te orzechy włoskie i czerwone wino pomogły...

Jak tylko o tym przeczytałam to codziennie się stosowałam - garść orzechów i lampka wina, tak kończyłam dzień

chyba podwoję dawkę od dzisiaj

Temat został zablokowany.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #103273 przez Majowka
Anulka!!! Cudowna wiadomosc!

Teraz sugeruje codziennie kolacje z butelka wina z mezem a potem staranka! Codziennie! Zeby nie zaprzepascic szansy
Trzymam kciuki!!!!
Bedziesz jeszcze monitorowala po owulce, zeby sprawdzic czy pekl pecherzyk?
Gosiu, jakos sie nie balam tego zastrzyku, wierz mi, ze strach przed kolejnym cyklem bezowulacyjnym jest wiekszy

Teraz sugeruje codziennie kolacje z butelka wina z mezem a potem staranka! Codziennie! Zeby nie zaprzepascic szansy

Trzymam kciuki!!!!
Bedziesz jeszcze monitorowala po owulce, zeby sprawdzic czy pekl pecherzyk?
Gosiu, jakos sie nie balam tego zastrzyku, wierz mi, ze strach przed kolejnym cyklem bezowulacyjnym jest wiekszy

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103287 przez @nulka
Majówka ja już po owulce jestem 19dc. Ale z takiiiiiiimi warunkami to się szykuję na następny cykl 
Chyba że w tym miesiącu sie coś zadziało w co wątpię bo nie czuję tego
a @ ma przyjść w Wielką Sobotę

Chyba że w tym miesiącu sie coś zadziało w co wątpię bo nie czuję tego

a @ ma przyjść w Wielką Sobotę

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez @nulka.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #103291 przez gosiak
@ulka cudna wiadomość
cieszę się bardzo że tak wszystko się u Ciebie odwróciło teraz będzie tylko dobrze i stanie się niebawem kolejny cud
kwestia czasu i nastawiania a u Ciebie nastawienie jak najbardziej na plusie więc zaciskam kciuki 
Majowka myślę że też bym wszystko zrobiła co by mi kazali żeby tylko...wiesz

Majowka myślę że też bym wszystko zrobiła co by mi kazali żeby tylko...wiesz

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 11 miesiąc temu #103303 przez Dorciaition
Aż miło się czyta takie wieści
Cudownie Anulka 
Teraz wszystkie orzechy zajadać i winko popijać

Teraz wszystkie orzechy zajadać i winko popijać

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103309 przez @nulka
Dorciata teoria z orzechami i czerwonym winem to ma jakieś tam uzasadnienie. Czerwone wino powoduje lepsze ukrwienie macicy, natomiast w tych włoskich orzechach jest mnóstwo kóryś tam kwasów omega i ponoć razem działają cuda i endo rośnie w oczach
. jeśli chodzi o śluz to osobiście doświadczyłam cudownych właściwości wiesiołka, zawsze byłam "sucha" a od kilku miesięcy śluz u mnie występuje w duuuuużych ilościach a ten najlepszy ciągnie się jak na obrazkach w necie 
Gosiak oby Twoje słowa były prorocze
Tobie też się uda, skoro u mnie takie zmiany zachodzą to znaczy że moze się zadziać wszystko u każdego. Tylko nie wolno się poddawać.

Gosiak oby Twoje słowa były prorocze

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #103313 przez nikusia1988
@nulka a mogę wiedzieć gdzie kupujesz ten wiesiołek? A aptece czy na allegro? I to jest olejek z wiesiołka czy tabletki? Jak byś znalazła na necie to wklej link jak możesz żebym wiedziała dokładniej co to i jak to wygląda
To może też się skuszę

- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103319 przez delfinek83
@nulka, to super, cuda się zdarzają! 
Teraz tylko wszystkie musimy cierpliwie czekać do Wielkiej Soboty i modlić się o kolejne cuda
Nikusia, a Ty używasz jeszcze tego mikroskopu owulacyjnego? Sprawdza się?
Hmmm, o to już wiem co dziś jem na kolację. Orzechy w domu mam, skoczę tylko po czerwone winko, które zresztą uwielbiam
i będę się dziś delektować jego smakiem. Pewnie mężuś jak wróci z pracy ok.2 w nocy i zobaczy winko to sobie pomyśli że ktoś u mnie był
a ja mu powiem że to moje nowe "lekarstwo", a jakie smaczne hehe
U mnie dziś 18 dc i coś strasznie rozbolały mnie wczoraj plecy, czułam się jakby zaraz miała @ przyleźć, teraz już plecy mniej bolą, ale za to w nocy bardzo czułam lewy jajnik, lekko bolał, kuł, uciskał i w ogóle jakoś tak dziwnie się czuję, może owulka mi się trochę przesunęła
Dla rozluźnienia i poprawy kondycji wybieram się zaraz na siłownie i basen, może ból pleców minie jak się trochę w końcu poruszam
Z niecierpliwością czekam na Święta
buziaki, trzymam kciuki

Teraz tylko wszystkie musimy cierpliwie czekać do Wielkiej Soboty i modlić się o kolejne cuda

Nikusia, a Ty używasz jeszcze tego mikroskopu owulacyjnego? Sprawdza się?
Hmmm, o to już wiem co dziś jem na kolację. Orzechy w domu mam, skoczę tylko po czerwone winko, które zresztą uwielbiam

U mnie dziś 18 dc i coś strasznie rozbolały mnie wczoraj plecy, czułam się jakby zaraz miała @ przyleźć, teraz już plecy mniej bolą, ale za to w nocy bardzo czułam lewy jajnik, lekko bolał, kuł, uciskał i w ogóle jakoś tak dziwnie się czuję, może owulka mi się trochę przesunęła

Dla rozluźnienia i poprawy kondycji wybieram się zaraz na siłownie i basen, może ból pleców minie jak się trochę w końcu poruszam

Z niecierpliwością czekam na Święta

buziaki, trzymam kciuki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez delfinek83.
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103321 przez @nulka
nikusia1988 napisał:
kupuję w aptece. Pierwsze opakowanie to był Oeparol ale moja znajoma sprzedaje w tej aptece i poradziła mi coś innego. Jest to zimnotłoczony olej z nasion wiesiołka. a firma to GAL
opakowanie jest ciemnozielone, mało zachęcające
Kapsułek jest 60 i kosztuje 11 złotych. łykam 2 dziennie więc starcza mi na miesiąc. Zaraz spróbuję w necie to znaleźć to Ci prześlę linka, może będzie
delfinek
oby na te święta fasolek było więcej niż pisanek w koszyczku. Kurcze fajny byłby taki Zajączek...
Trzymam kciuki
nikusia dokładnie taki wcinam:
sklep.balsamkapucynski.pl/Zimnotloczony-...284,1471,416%29.aspx
@nulka a mogę wiedzieć gdzie kupujesz ten wiesiołek? A aptece czy na allegro? I to jest olejek z wiesiołka czy tabletki? Jak byś znalazła na necie to wklej link jak możesz żebym wiedziała dokładniej co to i jak to wygląda
To może też się skuszę
kupuję w aptece. Pierwsze opakowanie to był Oeparol ale moja znajoma sprzedaje w tej aptece i poradziła mi coś innego. Jest to zimnotłoczony olej z nasion wiesiołka. a firma to GAL
opakowanie jest ciemnozielone, mało zachęcające

delfinek
oby na te święta fasolek było więcej niż pisanek w koszyczku. Kurcze fajny byłby taki Zajączek...

nikusia dokładnie taki wcinam:
sklep.balsamkapucynski.pl/Zimnotloczony-...284,1471,416%29.aspx
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #103326 przez nikusia1988
O i nawet tańszy znalazłaś
I powiadasz że 2 razy na dzień? i calutki miesiąc? Ile miesięcy już bierzesz? I kiedy zauważyłaś poprawę?

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103327 przez @nulka
nikusia1988 napisał:
tak dokładnie to
po 2 miesiącach już był efekt, bardzo duży efekt 
biorę cały cykl z tym że w 2 połowie cyklu biorę tylko jedną. ale to dopiero od miesiąca. wcześniej brałam 2 przez cały cykl. biorę to już kilka miesięcy ale poprawa była widoczna już w drugim cyklu brania. nie wiedziałam wcześniej co to śluz jak białko kurze
a teraz mam piękny i dzięki temu też wiem kiedy może być owulka
Takie coś www.domzdrowia.pl/30801,olej-z-nasion-wi...lka-60-kapsulek.html
tak dokładnie to

biorę cały cykl z tym że w 2 połowie cyklu biorę tylko jedną. ale to dopiero od miesiąca. wcześniej brałam 2 przez cały cykl. biorę to już kilka miesięcy ale poprawa była widoczna już w drugim cyklu brania. nie wiedziałam wcześniej co to śluz jak białko kurze

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #103332 przez nikusia1988
www.lekolandia.pl/gal-zimnotloczony-olej...150-kaps-p-4146.html
Znalazłam też takie coś i tu piszą że 3 razy dziennie po 1- 2 kapsułki podczas posiłków. Też tak pisze na Twojej ulotce? Czy bierzesz według swoich zasad?
Znalazłam też takie coś i tu piszą że 3 razy dziennie po 1- 2 kapsułki podczas posiłków. Też tak pisze na Twojej ulotce? Czy bierzesz według swoich zasad?