BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #103758 przez gabi28
@anulka jak Ty to ślicznie napisałaś :)

u mnie pogoda okropna,zimno,pada... spałam do 9.30,a raczej mi się to nie zdarza.

termin @ mam na dziś lub jutro... jeszcze jej nie ma :) ale przyjdzie,organizm mi już daje znaki :)
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #103760 przez @nulka
eeeeeee tam.... może wcale nie przyjdzie? a jak przyjdzie to co? to znaczy że regularnie menstruujesz!! :) a to znowu znaczy że jesteś zdrowa i ze za 2 tygodnie znowu do boju!!! :) :) :)
13 lata 11 miesiąc temu #103761 przez ann-sunshine
Anulka, bardzo, bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy. Małe sprostowanie, nie poddaję się nic a nic, tylko nie wiem jaką taktykę obrać a) starania się mimo woli bez zbędnych przygotowań i obliczeń czy b) starania na całego z testami owulacyjnymi. I raczej wolę nastawiać się na kolejny cykl niż liczyć że tym razem się udało i się rozczarować.
13 lata 11 miesiąc temu #103780 przez MagdaM
Ann jesli moge sie wtracic, to wybierz opcje nr 1. Bez stresu i nastawiania bo psychika tez plata figle. Praktycznie kazda zafasolkowana tutaj odpuscila i wtedy pojawil sie groszek :) Trzymam mocno kciuki :)
Gabi nie przekreslaj niczego ;) Mialam typowo @owe objawy ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #103786 przez ann-sunshine
Magda, pewnie że możesz się wtrącić ;) właśnie dobrze że jesteście i się wtrącacie bo sama ze sobą to chyba oszaleję ;)
13 lata 11 miesiąc temu #103793 przez MagdaM
Ann to sie wtracam i podtrzymuje swoje zdanie ;) tak wogole ktorego bierzesz slub??

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #103826 przez ann-sunshine
21 maja więc jeszcze troszkę czasu zostało :)
13 lata 11 miesiąc temu #103849 przez MagdaM
:) zleci :) a pytam bo my mielismy slub 29 maja kurcze niedlugo 1 rocznica :ohmy:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #103851 przez Dorciaition
Oo to już nie długo kochana :) Ja też myślę, że opcja 1 jest najlepsza. Trzymam kciuki dziewczęta :lol:

Alanek[*] :(
13 lata 11 miesiąc temu #103856 przez Mirella
my mieliśmy 26 maja i niedlugo 4 rocznica ;)

Ann odkąd tu siedzę drę się na całe gardło WYLUZOWAĆ!!!!!!
13 lata 11 miesiąc temu #103888 przez ann-sunshine
Mirella wiedziałam, że Ty na 100% na mnie nakrzyczysz :blush:

no proszę same majowe śluby, a ja przekonana, że tylko my tacy wyjątkowi, bo maj przecież zły na taką uroczystość bo bez "r" :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #103896 przez gabi28
@nulka oczywiście,że nic się nie stanie jak przyjdzie @ :) może nawet lepiej,bo w środę jadę na ściagnięcie gipsu i pewnie będą chcieli mi zrobić rtg... a będąc w ciązy musiałabym odmówić....

nawet nie wiecie jak się cieszę,że pozbędę się tego wstrętnego gipsu.(od 26 stycznia go mam) mam już dość akrobacji w łóżku :)
13 lata 11 miesiąc temu #103921 przez ann-sunshine
Gabi to zimę ptzeleżakowałaś uziemiona w łóżku a wraz z wiosną zrzucasz zbędny balast... mogło być gorzej - gips w środku lata. Och już sobie wyobrażam jak się na męża teraz rzucisz :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #103930 przez gabi28
właśnie dostałam @... i oto zaczynamy pierwszy cykl starań.. oczywiście na spokojnie,beż nerwów..daję sobie czas do sierpnia,jeśli się nie uda,zacznę wtedy myśleć co dalej.
13 lata 11 miesiąc temu #103946 przez Majowka
o kurcze Gabi :(
wredna ta malpa! :(
no coz, glowka do gory! nastepny bedzie szczesliwy!
Ciesze sie, ze zdrowko Ci sie poprawilo i ten gips sciagniesz, od razu beda inne staranka, hehehe :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia