BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #104639 przez Dorciaition
Haha, jak już córeczka będzie starsza i się uprze to nie będziesz miała wyjścia :P

Jejku jak ja już bym chciała listopad...

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #104645 przez Mała
MagdaM ja różu też nie cierpię i jak bym miała córkę to te różowe ubranka w prezencie od wszystkich to byłby dla mnie koszmar.
Ja też mam 162 cm.
13 lata 11 miesiąc temu #104650 przez Dorciaition
Mała a Ty już znasz płeć? Jak będzie dziewczynka to na bank wszyscy będą różowe kupować. :)

13 lata 11 miesiąc temu #104652 przez nikusia1988
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #104660 przez MagdaM
Dorcia jak na ten czas u mnie nie bedzie, ze dziecko sie uprze, tupnie i juz to ma.

Nie wiem, nie znosze rozu, kojarzy mi sie z takimi slodkimi, falszywymi panienkami (nie chce nikogo urazic bron boze) ale mam w glowie kuzynke i kolezanki 2 - dramat...

I jak wchodze do sklepu widze to wszystko tak wstretnie rozowe to mnie trzaska. Kurcze, ze tez ja nigdy tak nie chcialam byc ubrana - moze sie corcia ewentualnie w mame wda, bo jak nie to widze, ze bede wyrodna matka :huh:

edit: Nikusia a nie wygladasz :ohmy: Ja jak slysze roz to widze - czarne wlosy, kilo tapaty, biale kozaczki, i wszystko rozowe z zamalej siostry :lol: :P

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #104667 przez nikusia1988
No Madzia masz rację. Ja też nie lubię takich dziewczyn. W rozmowach w toku były takie księżniczki różowe. Poubierają się całe na różowo, czasami nawet parę ładnie było ubranych ale jak się odezwały... to tryskały taką mądrością że szkoda gadać... Ja też mam ubranka różowe, kurtkę, bluzeczki,okulary słoneczne :lol: bielizna. Ale spodni i butów nie mam różowych, jeszcze mnie do reszty nie pokręciło :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #104671 przez nikusia1988
Hmmm... Ja jeszcze czarnowłosej nie widziałam żeby się na różowo ubierała :woohoo:
Przeważnie same blondynki :)
13 lata 11 miesiąc temu #104673 przez MagdaM
Nikusia :ohmy: U nas same czarne, blondi w rozu nie uswiadczysz :) A co do rozmow w toku - hahaha szkoda gadac czasami, najlepiej jak jedna drugiej mowi "Ej Ty, uwazaj se co mowisz, taka pusta jestes sie wyslowic nie umisz" :lol: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #104676 przez Dorciaition
Eeej ja kiedyś miałam spodnie różowe :P :P
Haha ogólnie nie mam chyba żadnych różowych ciuchów, oprócz bielizny :) Aa i jedną sukienkę, taką na wesele, no i zegarek różowy, paznokcie lubię malować na różowo. W ogóle uwielbiam malować paznokcie. Mam chyba wszystkie kolory lakierów :) Na małych dziewczynkach też podobają mi sie różowe ciuszki. A te rozmowy w toku też oglądałam, ale się naśmiałam z głupoty tych dziewuch :laugh: Każdy ma jednak swój gust :) I nie wolno postrzegać ludzi przez pryzmat ciuchów (nie licząc tych z rozmów w toku) ;). Jedni lubią róż, inni czarny

13 lata 11 miesiąc temu #104677 przez nikusia1988
Madzia a to dowód :lol:
Teraz też powiesz że nie wyglądam na taką co by się na różowo ubierała :unsure: :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #104679 przez nikusia1988
Zaraz będzie tylko przerobię bo za duże było i mi nie poszło :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #104687 przez nikusia1988
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #104692 przez Dorciaition
Nikusia :) Widać też po Twoich suwaczkach :)
No to ja też :P

Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #104703 przez nikusia1988
No to jeszcze najważniejszy dzień w życiu :) W bukiecie nie mogło różu zabraknąć :lol: i kuzyneczki mojego M w różowej sukieneczce :lol:
P.S Sala również w odcieniach różu :silly:
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #104705 przez Dorciaition
Cudnie Nikusia :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama