BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #104240 przez Dorciaition
No pewnie, że dacie radę :) Haha

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #104273 przez gosiak
Witam wieczornie :laugh:
się rozpisałyście dziś troszkę, ja z mężem dziś w pracy więc dopiero zajrzałam :side:
Bliźniaki oj ja u siebie też nie wyobrażam :blush: też jestem malutka, na początek jedno by wystarczyło :woohoo:

a u mnie dziś śluzik i to baaardzo dużo, dawno tyle nie było :blush: :blush: :blush:

miłego wieczorku :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #104280 przez Dorciaition
A co Wy wszystkie takie malutkie? :silly: Ja ma 170 cm, więc nie mała, nie duża :)

No to bardzo ładnie Gosiaczku... :laugh:

13 lata 11 miesiąc temu #104284 przez ann-sunshine
Heh to ja mam o cm mniej od Ciebie Mała Czarna.

Dorcia, bo małe jest piękne :lol: zawsze powtarzałam że wolę być mała niż mieć 2 metry. W łóżku to mogę prawie w poprzek spać, ubrania zawsze można skrócić (nogawki od spodni to standard), a i w podróży mi wygodniej bo i w autokarze na siedzeniu się zwinę i w samolocie spokojnie się mieszczę i nogi wyciągnę przed siebie :lol: nooo same zalety normalnie poza jedną - drabina to obowiązkowe wyposażenie domu
13 lata 11 miesiąc temu #104295 przez Dorciaition
Haha, Anna masz rację :) Też uważam, że lepiej niską być niż bardzo wysoką. Ja to nie malutka, ale mój mąż mówi na mnie, że liliput ze mnie. On ma 190 prawie i podobają mu się wysokie dziewczyny, tzn takie co mają długie nogi :blink: dlatego nauczyłam sie chodzić w szpilkach. Czego to sie nie robi dla miłości. :silly:

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #104306 przez madziaska
Gosiaku to dzialaj dzialaj ;)
To prawda male jest piekne, trzeba sie pocieszac... :)
Dorcia gratuluje 10 tygodnia :)
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #104324 przez @nulka
ja mam 158 cm i nie potrzebuję drabiny w domu bo nawet w kuchni nie mam tzw górnych szafek :lol: :lol:

a wracając do bliźniąt, moja babcia też je miała :silly:

dobranoc - mam dzisiaj strasznego śpiocha i idę lulu :)
13 lata 11 miesiąc temu #104330 przez gosiak
ja też mam 158 same liliputy prawie :blush: ja mam taborecik w kuchni jak coś wyżej potrzebuje to z taborecikiem :blink:

dobranoc dziewczynki

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #104333 przez gabi28
o kurcze...ja też mam 158 :) troche jest nas tutaj maleństw. uciekam do łóżka...znowu mamy wieczór filmowy :)
13 lata 11 miesiąc temu #104341 przez Marta M
Jeju dziewczyny, nadrabiam i nadrobilam wreszcie i wreszcie moge napisac ze Mirella jestes wielka czarownica :)
Kazdy w rodzinie mnie przekonywal ze urodze chlopca, mowia lotnik napewno bedzie, po tatusiu, tak mocno kopie i takie ruchliwe przez caly dzien to mysle, ze nie mozliwe coby dziewczynka miala tyle pary...no i uwierzylam rodzinie, nie naszej Mirelli...i jak mi lekarz powiedzial, ze dziewczynka to o malo bym sie z nim nie poklocila, haha..

Mirella trafilas, bedzie Maja Izabela :) Po pszczolce Maji ;) I naszej Majowce na forum :)

I dopisuje sie do maluczkich, 162cm ;)
13 lata 11 miesiąc temu #104413 przez Mirella
Marta imiona piękne, to i dziewczynka piękna będzie, po mamusi :lol:

Powiem Wam po cichu że czekam która mi powie, że nie trafiłam ;)
13 lata 11 miesiąc temu #104416 przez Majowka
Marta!!!!!! :) :) :)
Dziekuje!!!!!!
Ale sie ucieszylam!
Piekne imiona!
Mam nadzieje ze urosnie jak ciocia Majowka, hehehe :laugh: bo ja mam 178cm wzrostu! :P

czyzbym byla sama?! Ej, dziewczyny dlugonogie przyznawac sie!! :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #104428 przez Groszek
No niech będzie przyznaje się 170cm :lol:
Mirella Ciebie to strach się bać :silly: :lol: :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 11 miesiąc temu #104452 przez wielkaB
WielkaB jak tam twoja wizyta lekarska?

jak tam umnie hmmm..... :lol: porządku lekarz powiedział że nie widzi przeciwwskazań żebym nie mogła zajść w ciąże wszystkie badania są na 5 mamy sie starać i dużo przytulać standardowo zrobił mi usg wszystko sobie obserwowałam i kometowałam zaczoł sie śmiać i mówi ze mogę znim już robić usg bo wszystko widze jak już miałam wchodzić mówi do mnie przytulać przytulać i jeszcze raz przytulac i będzie dobrze ja jestem dobrej myśli i moj M też powiedzieliśmy sobie że w tym miesiącu zmajstujemy już tego dzidziusia
odetchneliśmy z ulga i jesteśmy juz spokojni bo tak myśleliśmy ze coś jest z nami nie tak :ohmy: za trzy badania dałam 100zl moja wizyta trweała 40min :laugh: :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #104453 przez wielkaB
prowadzę sobie dokładny kalendarzyk na 28dni.pl
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży