- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #106051 przez Agusia83
Hej dziewczyny, dawno tu nie bylam....co prawda widzialam mnostwo zdjec i trzeba przyznac, ze laski z Was niesamowite, zdjecia egzotyczne
ale nie zalapalam sie na zdjecie Mirelli
no, ale mysle, ze kiedys uraczysz nas jeszcze jakims pikczerem 
My swieta tez bedziemy spedzac u 2 rodzin, wiec w domu zrobie jedynie salatke, jakies chrzaniki z cwikla i jajkiem, no i kupie kielbache....Oknami zajmie sie maz, bo mi nie pozwoli ich myc(przynajmniej w tym roku bede mogla sobie od nich odpoczac...haha)...w tamtym tygodniu kupilam 2 nowe firanki, wiec je zawiesimy, odswiezy sie wystroj domku
Niestety nie mam sie w co ubrac na swieta. Szukam spodnicy, ale wszedzie widze jakies babcine ciuchy lub za duze o 2 rozmiary...masakra...moze cos jeszcze uda sie upolowac.
A dzis piekny dzien i wlasnie zaczelam sie zajadac truskawkami

My swieta tez bedziemy spedzac u 2 rodzin, wiec w domu zrobie jedynie salatke, jakies chrzaniki z cwikla i jajkiem, no i kupie kielbache....Oknami zajmie sie maz, bo mi nie pozwoli ich myc(przynajmniej w tym roku bede mogla sobie od nich odpoczac...haha)...w tamtym tygodniu kupilam 2 nowe firanki, wiec je zawiesimy, odswiezy sie wystroj domku

Niestety nie mam sie w co ubrac na swieta. Szukam spodnicy, ale wszedzie widze jakies babcine ciuchy lub za duze o 2 rozmiary...masakra...moze cos jeszcze uda sie upolowac.

A dzis piekny dzien i wlasnie zaczelam sie zajadac truskawkami

Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu #106057 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
bewipo senkju 
Mirella bo kazda chce widziec czarownice forumowa
Ja mialam szczescie i widzialam

Mirella bo kazda chce widziec czarownice forumowa

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 11 miesiąc temu #106064 przez ann-sunshine
Bewipo z naszym kochanym zusem to różnie bywa, koleżanka też czekała na pieniądze bo coś tam w firmie nie tak wypełnili i nie chcę cię straszyć ale miesiąc później dopiero dostała
Też nic na święta nie robię, jedziemy na gotowe do mamusi
Magda, nie ma że standardowo już powinno być widać brzuch, jedne dostają go wcześniej, inne później, jedne mają mniejszy, inne większy, wrzuć trochu na luz dla siebie i dzidzi
Mirella pusto bo pogoda śliczna
No dobra dziewczyny, przyznam się do czegoś, tylko prooooszę mnie nie nakręcać i siebie przy okazcji też nie. Na małpę oczekuję w święta, ale w tym cyklu czuję się jakoś inaczej, pobolewa mnie podbrzusze i nie wiem czemu. Możliwe powody: mega niestrawność, bolące mięśnie po pracach ogrodowych, infekcja kobiecych części (wiecie jakich), ciąża lub żadne z powyższych. To czekanie na @ lub nie@ jest dla mnie najgorsze. Byle do niedzieli, ech....
Też nic na święta nie robię, jedziemy na gotowe do mamusi

Magda, nie ma że standardowo już powinno być widać brzuch, jedne dostają go wcześniej, inne później, jedne mają mniejszy, inne większy, wrzuć trochu na luz dla siebie i dzidzi

Mirella pusto bo pogoda śliczna
No dobra dziewczyny, przyznam się do czegoś, tylko prooooszę mnie nie nakręcać i siebie przy okazcji też nie. Na małpę oczekuję w święta, ale w tym cyklu czuję się jakoś inaczej, pobolewa mnie podbrzusze i nie wiem czemu. Możliwe powody: mega niestrawność, bolące mięśnie po pracach ogrodowych, infekcja kobiecych części (wiecie jakich), ciąża lub żadne z powyższych. To czekanie na @ lub nie@ jest dla mnie najgorsze. Byle do niedzieli, ech....
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #106094 przez Majowka
Ann, Trzymam kciuki!!!!!! a noz to fasoleczka!
Jeszcze pare dni i sie wszystkiego dowiemy
Mnie nic nie boli brzuszek, wiec ja juz sie skazalam na straty....
Ale wmawiam sobie, ze to dobrz,e bo bedzie mozna daleko na wakacje wyjechac , hehehe
Jeszcze pare dni i sie wszystkiego dowiemy

Mnie nic nie boli brzuszek, wiec ja juz sie skazalam na straty....

Ale wmawiam sobie, ze to dobrz,e bo bedzie mozna daleko na wakacje wyjechac , hehehe

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 11 miesiąc temu #106108 przez Dorciaition
Pusto, pusto bo cudna pogoda. Chyba jeszcze tak ładnie nie było w tym roku. 
A ja śpię i śpię...
Świeta w tym roku spędzam z rodzicami u mnie. Mamusia po 3 miesiacach wraca z Anglii, wiec bedziemy musiały się nagadać.
Pierwszy raz bedą na świeta u nas. Zawsze jechaliśmy na gotowe, a teraz bedzie trzeba cos przygotowac. Myślę, że dam radę. Ciasto kupię, a reszę zrobię

A ja śpię i śpię...
Świeta w tym roku spędzam z rodzicami u mnie. Mamusia po 3 miesiacach wraca z Anglii, wiec bedziemy musiały się nagadać.

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 11 miesiąc temu #106136 przez @nulka
ann mocno trzymam kciuki, zeby się udało, zeby się udało.... 
Majówka a gdzie Ty się chcesz daleko na wakacje wybrać??? przecież Ty mieszkasz na wakacjach

a wóciłąm z pracy zjechana do zera. Jutro impra środowiskowa... jak ja tego nie cierpię
kupę roboty,, przygotowań a potem zadyma na 2 godziny a człowiekowi się nogi rozjeżdżają..
w domu mam sajgon, ale nie mam siły sprzątać, firany wsadziłam w pralkę ale nawet proszku mi się nie chce nasy[pać
chyba sie polenię przy kompie a potem może siły wrócą
ja na święta tradycyjnie babeczkę i serniczek, jakaś sałatka, bigosik z dzikiem i całe tony białej kiełbasy!!

Majówka a gdzie Ty się chcesz daleko na wakacje wybrać??? przecież Ty mieszkasz na wakacjach

a wóciłąm z pracy zjechana do zera. Jutro impra środowiskowa... jak ja tego nie cierpię

kupę roboty,, przygotowań a potem zadyma na 2 godziny a człowiekowi się nogi rozjeżdżają..
w domu mam sajgon, ale nie mam siły sprzątać, firany wsadziłam w pralkę ale nawet proszku mi się nie chce nasy[pać

chyba sie polenię przy kompie a potem może siły wrócą

ja na święta tradycyjnie babeczkę i serniczek, jakaś sałatka, bigosik z dzikiem i całe tony białej kiełbasy!!

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #106145 przez Majowka
no przynajmniej jedna cos na swieta piecze 
Juz myslalam, ze ja sama bede stac przy garach w Wielki Piatek, hehehe
no gdzies daleko, ameryka, australia moze, poki nie ma dzidzi trzeba wykorzystac, bo pozniej to juz sie nigdzie nie pojedzie, a juz tym bardziej na takie wyjazdy typu adeventure!
Wiec jesli nie zajde w przyszlym miesiacu to kupujemy wczasy

Juz myslalam, ze ja sama bede stac przy garach w Wielki Piatek, hehehe
no gdzies daleko, ameryka, australia moze, poki nie ma dzidzi trzeba wykorzystac, bo pozniej to juz sie nigdzie nie pojedzie, a juz tym bardziej na takie wyjazdy typu adeventure!
Wiec jesli nie zajde w przyszlym miesiacu to kupujemy wczasy

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 11 miesiąc temu #106148 przez gabi28
hej dziewczynki.
ANN zaciskam kciuki.
jestem padnieta,umyłam okna...troche musiałam się namęczyć,bo z nogą w gipsie to wcale nie takie proste
ale jak już umyłam okna to i odkurzyłam i umyłam podłogi.no nie mam już sił na nic.leniuchuje do wieczora. ... a ja na Święta nic nie robię,no chyba,że się skuszę na mazurek,ale nie mam żadnego fajnego przepisu. w pierwszy dzień świąt zabieram mojego M do babci,musi spróbować "święconkę",u mnie w rodzinie to już tradycja na obiad
drugiego dnia spędzimy w domu,napewno ktoś nas odwiedzi...w tym roku szwagierki zajmują się wszystkim od kuchni
ANN zaciskam kciuki.
jestem padnieta,umyłam okna...troche musiałam się namęczyć,bo z nogą w gipsie to wcale nie takie proste

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu #106163 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Majowka rajuuu zazdroszcze!! U mnie takie wycieczki to tylko w marzeniach 
Gabi podziwiam!!
I az mi wstyd... 
@nulka piekly mnie na samym poczatku ale tylko kilka dni, pozniej swedzialy i bolaly czasami ale to tak pulsacyjnie.

Gabi podziwiam!!

@nulka piekly mnie na samym poczatku ale tylko kilka dni, pozniej swedzialy i bolaly czasami ale to tak pulsacyjnie.
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 11 miesiąc temu #106200 przez Dorciaition
Majówka super! Ty to podróżniczka jesteś 
@nulka mnie swędziały strasznie nie dawno, ale piec to chyba nie...
Trzymam kciuki dziewczęta. Już nie długo świeta to się troszeczkę u staraczek wyjaśni.

@nulka mnie swędziały strasznie nie dawno, ale piec to chyba nie...
Trzymam kciuki dziewczęta. Już nie długo świeta to się troszeczkę u staraczek wyjaśni.

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #106317 przez gosiak
Majowka super plany na wakacje 
@nulka podejrzana jesteś

ann oby to byla fasolka trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczynek czekających na dwie kreski

gabi w gipsie i tyle zrobiłaś podziwiam Cię, ale uważaj na siebie bo z gipsem to ciężko się poruszasz a Ty tam wręcz szalejesz z porządkami
miłego wieczorku kobitki

@nulka podejrzana jesteś

ann oby to byla fasolka trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczynek czekających na dwie kreski

gabi w gipsie i tyle zrobiłaś podziwiam Cię, ale uważaj na siebie bo z gipsem to ciężko się poruszasz a Ty tam wręcz szalejesz z porządkami

miłego wieczorku kobitki