- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #106331 przez Dorciaition
Za siebie też kochana trzymaj kciuki
My też trzymamy 
Już nie moge się doczekać końca tygodnia! Mam nadzieję, że będzie dużo podwójnych kreseczek
Oj Gabi Gabi okna z nogą w gipsie. Na dupę powinnaś dostać
Mnie dziś brzusio boli
Idę lulkać. Dobranoc

Już nie moge się doczekać końca tygodnia! Mam nadzieję, że będzie dużo podwójnych kreseczek

Oj Gabi Gabi okna z nogą w gipsie. Na dupę powinnaś dostać

Mnie dziś brzusio boli

Temat został zablokowany.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu #106360 przez Marta M
Witam, dziewczyny pamietajcie, sluchajcie sie ciezarowek, jak mialysmy racje z tym ze nie warto latac za wczesnie do lekarza, tak mamy racje z tym ze brak objawow ciazowych przed zblizajaca sie @ nie znaczy ze nie jest sie w ciazy!! Nie ma co przekreslac cyklu na podstawie tego, ze piersi nie bola, albo ze za bardzo bola, ze brzuc nie boli, ze boli, ze mdlo, ze nie mdlo, itd..
A to zdjecie naszej Majki, dzisiaj robione na polowkowym...jest sliczna a co najwazniejsze zdrowa

A to zdjecie naszej Majki, dzisiaj robione na polowkowym...jest sliczna a co najwazniejsze zdrowa

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #106367 przez @nulka
Marta
Maja, Izabela jest śliczna
i oczka podobne do mamusi

cieszę się że jest ok
oby tak do końca
i Martuś zrozum nas troszkę

każda która czeka, wsłuchuje się w swój organizm i przez to czuje wszystko podwójnie.
Maja, Izabela jest śliczna

cieszę się że jest ok

oby tak do końca
i Martuś zrozum nas troszkę

każda która czeka, wsłuchuje się w swój organizm i przez to czuje wszystko podwójnie.

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez @nulka.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #106394 przez Marta M
Anulka dokladnie rozumiem, bo sama przez to przechodzilam...zaliczylam kilka przegranych cykli, przeszlam wszystkie etapy od tego kiedy wszystko sie czuje, ze jest sie w ciazy i liczy sie dni do owulacji, robi testy, az po ten etap kiedy sie nie wie czy sie mialo jajeczkowanie
Ale na szczescie szybko posluchalam kolezanek ciezarowek, ktore mowily nie liczyc, a cieszyc sie seksem i szybko udalo sie zaciazyc
Wlasciwie od razu

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Marta M.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #106403 przez gosiak
Marta śliczna księżniczka taka delikatna
i cieszę sie że zdrowiutka oby tak dalej 
a ja też zaczynam chyba przechodzić w etap że odpuszczam
termometr juz mi nawet daje znać żeby go do kosza wywalić bo co dzień jednakową temperatuję pokazuje 
dobranoc

a ja też zaczynam chyba przechodzić w etap że odpuszczam

dobranoc

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 11 miesiąc temu #106410 przez @nulka
Marta M napisał:
niestety Marto nie mam na to czasu. Sexem cieszyłam się 2 lata i nic. Odpuszczenie sobie jest dla mnie równoznaczne z zabezpieczeniem się i rezygnacją z macierzyństwa - z rozsądku.
Ja muszę kontrolować swój cykl, za 2 miesiące kończę 40 lat.
Anulka dokladnie rozumiem, bo sama przez to przechodzilam...zaliczylam kilka przegranych cykli, przeszlam wszystkie etapy od tego kiedy wszystko sie czuje, ze jest sie w ciazy i liczy sie dni do owulacji, robi testy, az po ten etap kiedy sie nie wie czy sie mialo jajeczkowanie
Ale na szczescie szybko posluchalam kolezanek ciezarowek, ktore mowily nie liczyc, a cieszyc sie seksem i szybko udalo sie zaciazyc
Wlasciwie od razu
niestety Marto nie mam na to czasu. Sexem cieszyłam się 2 lata i nic. Odpuszczenie sobie jest dla mnie równoznaczne z zabezpieczeniem się i rezygnacją z macierzyństwa - z rozsądku.
Ja muszę kontrolować swój cykl, za 2 miesiące kończę 40 lat.

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #106423 przez Marta M
Wydaje mi sie ze nie powinnas odpuszac, trzeba sie kierowac i sercem i rozumem, nie samym rozumem 
Dla przykladu, znajoma mamy zaszla w ciaze w wieku 47 lat, myslala ze sie pokroi, byla zrozpaczona, nie chciala tego dziecka, szukala sposobow jak je zabic, myslala ze wstyd bedzie na cala wies, ze nie bedzie umiala sie cieszyc z tego dziecka w tym wieku (a miala juz 6, najmlodsze cos kolo 12 lat), ze bedzie chore..no i moja mama powiedziala ze jesli nie zaakceptuje tego dziecka to ona je wychowa, byleby nie usuwala...no i dziewczynka ma teraz 5 miesiecy, jest sliczna, zdrowa, a mama najszczesliwsza kobieta pod sloncem...i chodzi miedzy ludzi dumna jak paw i powiem szczerze ze wyglada na kobiete 30letnia, cialem i duchem...to dziecko ja odmlodzilo i dalo niesamowitych sil...
sama uwazam, ze 47 to sporo i swiadomie juz bym sie nie zdecydowala, ale 40 jeszcze tak
Dzisiaj zreszta po kobietach nie widac wieku, potrzebna tylko milosc, sila i checi
Zdrowie Bozia da

Dla przykladu, znajoma mamy zaszla w ciaze w wieku 47 lat, myslala ze sie pokroi, byla zrozpaczona, nie chciala tego dziecka, szukala sposobow jak je zabic, myslala ze wstyd bedzie na cala wies, ze nie bedzie umiala sie cieszyc z tego dziecka w tym wieku (a miala juz 6, najmlodsze cos kolo 12 lat), ze bedzie chore..no i moja mama powiedziala ze jesli nie zaakceptuje tego dziecka to ona je wychowa, byleby nie usuwala...no i dziewczynka ma teraz 5 miesiecy, jest sliczna, zdrowa, a mama najszczesliwsza kobieta pod sloncem...i chodzi miedzy ludzi dumna jak paw i powiem szczerze ze wyglada na kobiete 30letnia, cialem i duchem...to dziecko ja odmlodzilo i dalo niesamowitych sil...
sama uwazam, ze 47 to sporo i swiadomie juz bym sie nie zdecydowala, ale 40 jeszcze tak

- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #106424 przez delfinek83
@nulka, wierzę w to że jeszcze zostaniesz mamusią, i Ty też w to musisz uwierzyć
trzymam kciuki za Ciebie podwójnie z całych sił 
jakoś do tego weekendu wytrzymamy, choć przyznam się że już też szukam u siebie jakiś objawów i nawet przeszło mi przez myśl żeby rano strzelić sobie testa, ale wiem, to jeszcze za wcześnie, więc zrobię tak jak ustaliłyśmy: STOP TESTOM PRZED TERMINEM @
Buziaki i dobrej nocy

jakoś do tego weekendu wytrzymamy, choć przyznam się że już też szukam u siebie jakiś objawów i nawet przeszło mi przez myśl żeby rano strzelić sobie testa, ale wiem, to jeszcze za wcześnie, więc zrobię tak jak ustaliłyśmy: STOP TESTOM PRZED TERMINEM @

Buziaki i dobrej nocy
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 11 miesiąc temu #106427 przez ann-sunshine
Dziewczynki, dziękuję za trzymanie kciukasków, też trzymam za całą naszą piątkę (piątkę, nie mylę się?) co w święta kończy kolejny cykl
Marta ale Majka ładnie dała się sfotografować, śliczna
Anulka, chyba traktujesz tę swoją nadchodzącą 40 trochę zbyt poważnie. Starsi rodzice są super. Moja mama pierwsze dziecko urodziła jak miała 35 lat! a było to 29 lat temu. Późne macierzyństwo to mądre macierzyństwo - znam to z autopsji z punktu widzenia dziecka. Wtedy nie było takich "wspomagaczy" jak monitorowanie cyklu itp. więc głowa do góry, dzidzia będzie
Anulka, chyba traktujesz tę swoją nadchodzącą 40 trochę zbyt poważnie. Starsi rodzice są super. Moja mama pierwsze dziecko urodziła jak miała 35 lat! a było to 29 lat temu. Późne macierzyństwo to mądre macierzyństwo - znam to z autopsji z punktu widzenia dziecka. Wtedy nie było takich "wspomagaczy" jak monitorowanie cyklu itp. więc głowa do góry, dzidzia będzie
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 11 miesiąc temu #106428 przez ann-sunshine
Dziewczynki, dziękuję za trzymanie kciukasków, też trzymam za całą naszą piątkę (piątkę, nie mylę się?) co w święta kończy kolejny cykl
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #106429 przez Mirella
a 40 to się jakoś rózni bardzo od 39 albo 41??? @nulka no bez schizy tylko, czterdziestka to nie koniec świata, to początek podobno
Tak sie pocieszam bo niedlugo mnie to czeka 
Marta, Maja pięęęękna
mam podobne zdjęcie z Klaudią, ale mi się ckliwie zrobiło
nie tak dawno podobny wydruk dostalam, a tu dwa latka niedługo 
Nie mówilam Wam chyba, na pewno nie, jakoś okazji nie było, kiedyś jeszcze jak się o Klaudię starałam, przyszedł ksiadz po kolędzie, pyta o co się modlimy, no o dziecko oczywiście! Osiem miesięcy póżniej w ciązy byłam
i pasowało mi to bo chciałam na wiosnę rodzic. Potem się dowiedziałam że nie tylko z nami się o dziecko modlił i też się udało, znaczy się ma moc
Teraz pracuje w Kazachstanie, ale był w niedzielę w naszej parafii, no to co? Poszliśmy po mszy podziękować za Klaudię, i poprosić zeby jakąś zdrowaśkę za nas zmówił bo jedynaczka nam rośnie, a my drugie chcemy. Obiecał ze będzie pamiętał.

Marta, Maja pięęęękna

Nie mówilam Wam chyba, na pewno nie, jakoś okazji nie było, kiedyś jeszcze jak się o Klaudię starałam, przyszedł ksiadz po kolędzie, pyta o co się modlimy, no o dziecko oczywiście! Osiem miesięcy póżniej w ciązy byłam

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Mirella.
- wielkaB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- teraz czekam na moje malenstwo
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu #106457 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Marta Majeczka cudna
Dobijcie mnie... Brzuch boli i mam kretynskie mysli i zadne gadanie "nie wolno" nie pomaga
Marta Majeczka cudna

Dobijcie mnie... Brzuch boli i mam kretynskie mysli i zadne gadanie "nie wolno" nie pomaga

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 11 miesiąc temu #106460 przez Dorciaition