BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #110341 przez bewipo
Ale jesteście agentki :D :D :D
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #110345 przez Mirella
no nareszcie mogę kogoś palnąć, od rana mam ochotę :lol: Gosiak, a masz a masz a masz!!! :P
13 lata 11 miesiąc temu #110346 przez @nulka
Gosiak chyba czołg ogląda i krowę sprawdza bo ją przytkało....
13 lata 11 miesiąc temu #110358 przez ann-sunshine
Lacrijka i Anulka humor poprawiacie skutecznie :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #110363 przez @nulka
kiedy ja ann dzisiaj mam strasznego doła!!! :(
ale ratuję się jak mogę
i wkurw mnie bierze jakiś i chyba M oberwie bo gdzieś to muszę wywalić :huh:
sama jestem świadoma że o hu mi chodzi i ze mnie nosi jak na klimakterium, durne hormony czy coś....
popołudnie przespałam zeby nikomu krzywdy nie zdziałać ale wieczór ze mną może być dzisiaj niebezpieczny :dry:
13 lata 11 miesiąc temu #110369 przez gosiak
@nulka żebyś wiedziała że mnie przytkało jak tego czołga zobaczyłam to akurat pieroga szamałam i mnie zatkało :lol: dobra jesteś :lol: :lol: :lol: jak ja Was kocham dziewczyny zawsze potraficie rozśmieszyć, rozbawić do upadłego dobrze że Was mam :kiss: :kiss:

Mirella ała ała zostaw trochę dla innej marudy :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #110377 przez @nulka
Gosiak mówisz i masz ;)

no nic idę szukać ofiary bo jestem dzisiaj żądna krwi
mąż się ewakuował do garażu ale zaraz zgłodnieje to go dopadnę przy lodówce.... ;)
13 lata 11 miesiąc temu #110381 przez gosiak
Boże tak z boku popatrzeć to biedni Ci nasi mężowie :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #110386 przez Lacrijka
Gosiaku..ja takiego czolga widze ze chyba wojna bedzie !!!! Głuptasku, bedzie dzidziol jak ta lala czy tam lalek ;) ;) ;) ja Ci mowie, nie ze sie w Mirelle bawie ale mowie :) :) :)

Ja Wam powiedziałam ostatnio, ze do konca maja (najpozniej) chce widziec dwa takie "worki" fasolek jak Wam ostatnio wstawiłam na zachete.. I nie ma to tamto.. I co ?? I jajco ! Tylko delfinek kochany chce spełnic moje marzenie i o jedna, góra dwie sie postarała :) :) :) A Wy co ?? do roboty dziewuszki.. Bo nawioze czarów z Egiptu i dopiero bedzie domowe przedzkole :) :) :) :)
13 lata 11 miesiąc temu #110400 przez gosiak
Lacrijka dobra czołg może i jest jak byk albo nawet krowa, ale widziała Ty mój spadek dziś??? no :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #110406 przez Lacrijka
Bo jak sie fasolka zagnieżdżowuje to tempka spada :lol: :lol: :lol: Nie wiesz tego Gosku ?? Taka duża dziewczynka a nie wie ze jak sie fasolka zagnieżdżowuje to tempka spada hahahaha

Zobaczysz, juz niedługo będziemy mamuśkami..ja to czuje w kościach..za fajne lato mi sie szykuje.. a że ja zawsze mam pod górke to będzie ciaża na lato.. Ale taka górka by mnie uradowała :laugh: A jak ja to i Ty, a jak Ty to i @nulka no a jak ja, Ty i @nulka to przeciez Gabi tez ..no a jak juz Gabi to Majówka nie moze sama zostac bo głupio..Więc jak juz Majówka tez no to przecież jeszcze Nikusia.. :) :) :)
13 lata 11 miesiąc temu #110411 przez gabi28
Lacrijka,uwielbiam Cię :)
13 lata 11 miesiąc temu #110422 przez Lacrijka
Dajcie spokój dziewuszki..Trzeba sie smiac, bo kiedy jak nie teraz ?? Nie lubie dołów więc zawsze staram sie optymistycznie isc przez zycie.. czasem na siłe ale jest :) :) :) Ale jak juz mnie dół złapie to na całej linii..Na szczescie to nieczesto sie zdarza.. Mój mąz czasem ze mna nie moze juz wytrzymac haha Wiecie jak on sie biedny boi tych wakacji ?? Hhehe

Dobra...ide pod szybki prysznic a pozniej to co tygrysy lubia najbardziej...Czyli ??? Sadzenie fasolki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Buziam Was w czubeczki nosków i dobranocki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #110428 przez Majowka
hehe, smiesznie tu dzis :D

ciekawe co tam u ciebie bedzie Gosiak za 5 dni.... :D

ide gotowac obiadek!
paa
13 lata 11 miesiąc temu #110431 przez mala_czarna
oj tak Lacrijka ma racje, za mało fasolek. No to do roboty, bo na co sie zdadza moje kciuki jak tu dziewczyny spoczywają na laurach :P

@nulka ja nie chce nic na wyrost mówić (by nie zapeszyć) ale w ciązy ma sie takie zmiany nastrojów, a nerwy tez sie uaktywniają podwójnie :angry: :angry: no no czekam na wiesci i powoli niesmiało zacieram rece :blink:
@nulka polecam kąpiel w pianie przy dobrej nastrojowej muzyce. Ja do tego zapalam świece. Polecam :)

Delfinku a co u Ciebie? Jak sie czujesz?Odezwij sie do nas :)

A ja po długim wieczornym spacerku bede dzis spała jak kłoda :woohoo: . Troche foteczek makro popstrykałam a komary mi dupsko zgryzły :P ..bedzie chorcowanie w nocy :S .
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia