- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu #110363 przez @nulka
kiedy ja ann dzisiaj mam strasznego doła!!! 
ale ratuję się jak mogę
i wkurw mnie bierze jakiś i chyba M oberwie bo gdzieś to muszę wywalić
sama jestem świadoma że o hu mi chodzi i ze mnie nosi jak na klimakterium, durne hormony czy coś....
popołudnie przespałam zeby nikomu krzywdy nie zdziałać ale wieczór ze mną może być dzisiaj niebezpieczny

ale ratuję się jak mogę
i wkurw mnie bierze jakiś i chyba M oberwie bo gdzieś to muszę wywalić

sama jestem świadoma że o hu mi chodzi i ze mnie nosi jak na klimakterium, durne hormony czy coś....
popołudnie przespałam zeby nikomu krzywdy nie zdziałać ale wieczór ze mną może być dzisiaj niebezpieczny

Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #110369 przez gosiak
@nulka żebyś wiedziała że mnie przytkało jak tego czołga zobaczyłam to akurat pieroga szamałam i mnie zatkało
dobra jesteś
jak ja Was kocham dziewczyny zawsze potraficie rozśmieszyć, rozbawić do upadłego dobrze że Was mam

Mirella ała ała zostaw trochę dla innej marudy

Mirella ała ała zostaw trochę dla innej marudy

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 11 miesiąc temu #110386 przez Lacrijka
Gosiaku..ja takiego czolga widze ze chyba wojna bedzie !!!! Głuptasku, bedzie dzidziol jak ta lala czy tam lalek
ja Ci mowie, nie ze sie w Mirelle bawie ale mowie

Ja Wam powiedziałam ostatnio, ze do konca maja (najpozniej) chce widziec dwa takie "worki" fasolek jak Wam ostatnio wstawiłam na zachete.. I nie ma to tamto.. I co ?? I jajco ! Tylko delfinek kochany chce spełnic moje marzenie i o jedna, góra dwie sie postarała
A Wy co ?? do roboty dziewuszki.. Bo nawioze czarów z Egiptu i dopiero bedzie domowe przedzkole

Ja Wam powiedziałam ostatnio, ze do konca maja (najpozniej) chce widziec dwa takie "worki" fasolek jak Wam ostatnio wstawiłam na zachete.. I nie ma to tamto.. I co ?? I jajco ! Tylko delfinek kochany chce spełnic moje marzenie i o jedna, góra dwie sie postarała

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #110406 przez Lacrijka
Bo jak sie fasolka zagnieżdżowuje to tempka spada
Nie wiesz tego Gosku ?? Taka duża dziewczynka a nie wie ze jak sie fasolka zagnieżdżowuje to tempka spada hahahaha
Zobaczysz, juz niedługo będziemy mamuśkami..ja to czuje w kościach..za fajne lato mi sie szykuje.. a że ja zawsze mam pod górke to będzie ciaża na lato.. Ale taka górka by mnie uradowała
A jak ja to i Ty, a jak Ty to i @nulka no a jak ja, Ty i @nulka to przeciez Gabi tez ..no a jak juz Gabi to Majówka nie moze sama zostac bo głupio..Więc jak juz Majówka tez no to przecież jeszcze Nikusia..

Zobaczysz, juz niedługo będziemy mamuśkami..ja to czuje w kościach..za fajne lato mi sie szykuje.. a że ja zawsze mam pod górke to będzie ciaża na lato.. Ale taka górka by mnie uradowała

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #110422 przez Lacrijka
Dajcie spokój dziewuszki..Trzeba sie smiac, bo kiedy jak nie teraz ?? Nie lubie dołów więc zawsze staram sie optymistycznie isc przez zycie.. czasem na siłe ale jest
Ale jak juz mnie dół złapie to na całej linii..Na szczescie to nieczesto sie zdarza.. Mój mąz czasem ze mna nie moze juz wytrzymac haha Wiecie jak on sie biedny boi tych wakacji ?? Hhehe
Dobra...ide pod szybki prysznic a pozniej to co tygrysy lubia najbardziej...Czyli ??? Sadzenie fasolki

Buziam Was w czubeczki nosków i dobranocki

Dobra...ide pod szybki prysznic a pozniej to co tygrysy lubia najbardziej...Czyli ??? Sadzenie fasolki

Buziam Was w czubeczki nosków i dobranocki

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- mala_czarna
-
- Gość
-
13 lata 11 miesiąc temu #110431 przez mala_czarna
oj tak Lacrijka ma racje, za mało fasolek. No to do roboty, bo na co sie zdadza moje kciuki jak tu dziewczyny spoczywają na laurach 
@nulka ja nie chce nic na wyrost mówić (by nie zapeszyć) ale w ciązy ma sie takie zmiany nastrojów, a nerwy tez sie uaktywniają podwójnie
no no czekam na wiesci i powoli niesmiało zacieram rece 
@nulka polecam kąpiel w pianie przy dobrej nastrojowej muzyce. Ja do tego zapalam świece. Polecam
Delfinku a co u Ciebie? Jak sie czujesz?Odezwij sie do nas
A ja po długim wieczornym spacerku bede dzis spała jak kłoda
. Troche foteczek makro popstrykałam a komary mi dupsko zgryzły
..bedzie chorcowanie w nocy
.

@nulka ja nie chce nic na wyrost mówić (by nie zapeszyć) ale w ciązy ma sie takie zmiany nastrojów, a nerwy tez sie uaktywniają podwójnie

@nulka polecam kąpiel w pianie przy dobrej nastrojowej muzyce. Ja do tego zapalam świece. Polecam

Delfinku a co u Ciebie? Jak sie czujesz?Odezwij sie do nas

A ja po długim wieczornym spacerku bede dzis spała jak kłoda