BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #110630 przez gosiak
Witam:)

ale dziś pięknie :woohoo:

Marta fajne podsumowanko :laugh: a z Tym wywąchaniem że wielka B i kelly to ta sama osoba to nasza @nulka taka sprytna i miała nosa :blink:

idę kawkę wypić na świeże powietrze szkoda tak pięknego poranka :laugh:

Delfinku IDŹ NA ZWOLNIENIE !!! i gadanie lekarza "raczej nie powinno zaszkodzić" tu trzeba mieć 100% pewności że nie zaszkodzi!!!! co za pajac :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #110632 przez gosiak
MagdaM napisał:

Bewipo zapraszam na wakacje :) Z jednej strony gory, z drugiej las dolinka i troche pagorkow :) slonce z ktorej strony chcesz to masz :)

Magda mogę tez się wprosić ??? uwielbiam takie klimaty, też mam las, ale górek mi brakuje a uwielbiam je :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #110668 przez Marta M
Zwracam honor naszej pani detektyw Anulce :) Asik tez niezle kombinuje ;)

Ja z mojego pokoju (w domu rodzinnym) widze Tatry i pasace sie owieczki na lace.:) A w Krakowie za oknem mam z jednej strony lasek, z drugej ogrodek :D I pomyslec ze mieszkam w bloku, haha...ale tak naprawde sam koniec miasta..
13 lata 7 miesiąc temu #110675 przez gabi28
Witam...
o to ja się też pochwalę.:) mieszkam na górze,więc z trzech stron mam góry i lasy a z jednej strony w dolinie miasto :) wieczorami gdy już ciemno,to widoki są fajne na to miasto,duuuzo migocących światełek...
13 lata 7 miesiąc temu #110678 przez gabi28
7go maja ma przyjśc do mnie wredna @,ale wiecie co?? ja jej nie chcę... więc nie przyjdzie.nie ma takiej opcji :)
13 lata 7 miesiąc temu #110679 przez MagdaM
Gosiak zapraszam :) :)

Kate ma cudna ta suknie.... :) Ehhh a ja juz mezatka :lol:

Gabi mam podobnie z tymi swiatelkami ;) Zapomnialam o gorze mchu i strumyku :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110686 przez bewipo
Magda w takim razie przyjeżdżamy z Gosiakiem :)

Zgadzam się suknia Kate olśniewająca, ehhh...
13 lata 7 miesiąc temu #110718 przez Dorciaition
Kobitki jak już o widokach, to ja mieszkam na 9 piętrze, wiec widok ładny- lasy, katedra Oliwska, choć na dole główna ulica Gdańska. Czasami czuje się jak na autostradzie :)

O tak, sukienka cudna!

Miłego dnia.

U mnie ciepło podobno, a mnie zimno. Ogólnie jestem zmarzlak, czasami mi aż głupio. Ludzie na krótkich rękawkach a ja w kurtce :blink: Podobno to wina mojego M. :silly:

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #110720 przez @nulka
witam dziewczyny
delfinek wszelkie środki wziewne dostają się do płuc i rozprowadzane są przez krew do całego organizmu!!! Jesli pracujesz w środowisku w którym są chemikalia to napewno jest to szkodliwe. Ja jak byłam w pierwszej ciąży to zabroniono mi nawet na blok operacyjny wchodzić!!! bo śmierdziało tam środkami odkażającymi i eterem (byłam kiedyś pigułą)
bierz zwolnienie od lekarza rodzinnego, nie może Ci odmówić, a po zalozeniu karty ciąży możesz się domagać zaświadczenia i wtedy zakład pracy ma obowiązek przenieść Cię na inne stanowisko, jeśli to nie jest możliwe to na L4 idź

u nas też ślicznie :) a ja zaraz do Wrocławia jadę bo za tydzień jestem matka chrzestna komunijna i mus jest rower kupić :)
przy okazji może jakieś odzienie mi się uda wyczaić.
13 lata 7 miesiąc temu #110722 przez Dorciaition
gabi28 napisał:

7go maja ma przyjśc do mnie wredna @,ale wiecie co?? ja jej nie chcę... więc nie przyjdzie.nie ma takiej opcji :)

Oby tak dalej! Niech spada @ jedna! Super podejście!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #110726 przez mala_czarna
Cześć! Byłam dzis w szpitalu na badaniach krwi i moczu, wyniki w poniedziałek. Małe zakupy - kupiłam tzw "cichobiegi" balerinki, bo teraz raczej trzeba sie pozegnac z obcasem.. Oblatałam całe miasto bo kupić dla mnie buty to niemalże wyczyn. Moje 35/36 jest raczej mało spotykane i niestety czesto jestem zmuszona brać co jest, niz to co akurat najbardziej mi sie podoba. Ale nie ma co narzekać, wole te swoje 35/36 niz kajaki.

Magda M ja tez chciałabym w Twoje strony... ja mieszkam w centralnej Polsce i nie ma tutaj takich pieknych widoczkow..

Delfinek Ty nie patrz na tego porąbańca, tylko na dobro swojej fasolki. Uważam ze absolutnie nie wolno oparów chemicznych wdychać, a w szczególnosci na początku kiedy najbardziej sie fasolka rozwija. Kształtują sie organy wewnetrzne, mozg, serduszko itd.. Zmien lekarza- koniecznie!!! Teraz kobiety maja słabe organizmy, nie to co dawniej... trzeba sie oszczedzać, nie wolno dzwigać, nie wolno narazac sie na szkodliwe substancje, mozna spacerować i cieszyc sie dzidziusiem!!! A co do pracy, to i owszem jak sie dobrze czujemy mozna pracować (ciąża wkoncu to nie choroba) ale jezeli wykonujemy prace za biurkiem, bądz taka która nie wymaga wysiłku fizycznego.
13 lata 7 miesiąc temu #110727 przez mala_czarna
Gabi czekamy tu na II krechy... :woohoo: zaciskam kciuki
13 lata 7 miesiąc temu #110740 przez ann-sunshine
Melduję oficjalnie, że cykl nr 4 rozpoczęty :)

gabi - pewnie że nie przyjdzie

miłego dnia
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #110751 przez gabi28
Ann-do Ciebie w tym cyklu tez nie przyjdzie.,..

ale fajnie by było 26 maja w dzień Matki powiedzieć mojej mamusi że zostanie babcią :) i dlatego nie ma innej opcji-musiało się udać.... :)
13 lata 7 miesiąc temu #110758 przez gosiak
Gabi to życzę Ci żebyś swojej mamie mogła taką niespodziankę sprawić :blink:

ann nowy cykl- nowa szansa, może fasolka sprawi Wam prezent ślubny swoją obecnością w Twoim brzusku :laugh:

u mnie pojutrze będzie wiadomo, już się stresuję :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży