- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110630 przez gosiak
Witam:)
ale dziś pięknie
Marta fajne podsumowanko a z Tym wywąchaniem że wielka B i kelly to ta sama osoba to nasza @nulka taka sprytna i miała nosa
idę kawkę wypić na świeże powietrze szkoda tak pięknego poranka
Delfinku IDŹ NA ZWOLNIENIE !!! i gadanie lekarza "raczej nie powinno zaszkodzić" tu trzeba mieć 100% pewności że nie zaszkodzi!!!! co za pajac
ale dziś pięknie
Marta fajne podsumowanko a z Tym wywąchaniem że wielka B i kelly to ta sama osoba to nasza @nulka taka sprytna i miała nosa
idę kawkę wypić na świeże powietrze szkoda tak pięknego poranka
Delfinku IDŹ NA ZWOLNIENIE !!! i gadanie lekarza "raczej nie powinno zaszkodzić" tu trzeba mieć 100% pewności że nie zaszkodzi!!!! co za pajac
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110632 przez gosiak
MagdaM napisał:
Magda mogę tez się wprosić ??? uwielbiam takie klimaty, też mam las, ale górek mi brakuje a uwielbiam je
Bewipo zapraszam na wakacje Z jednej strony gory, z drugiej las dolinka i troche pagorkow slonce z ktorej strony chcesz to masz
Magda mogę tez się wprosić ??? uwielbiam takie klimaty, też mam las, ale górek mi brakuje a uwielbiam je
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 7 miesiąc temu #110668 przez Marta M
Zwracam honor naszej pani detektyw Anulce Asik tez niezle kombinuje
Ja z mojego pokoju (w domu rodzinnym) widze Tatry i pasace sie owieczki na lace. A w Krakowie za oknem mam z jednej strony lasek, z drugej ogrodek I pomyslec ze mieszkam w bloku, haha...ale tak naprawde sam koniec miasta..
Ja z mojego pokoju (w domu rodzinnym) widze Tatry i pasace sie owieczki na lace. A w Krakowie za oknem mam z jednej strony lasek, z drugej ogrodek I pomyslec ze mieszkam w bloku, haha...ale tak naprawde sam koniec miasta..
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #110679 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosiak zapraszam
Kate ma cudna ta suknie.... Ehhh a ja juz mezatka
Gabi mam podobnie z tymi swiatelkami Zapomnialam o gorze mchu i strumyku
Kate ma cudna ta suknie.... Ehhh a ja juz mezatka
Gabi mam podobnie z tymi swiatelkami Zapomnialam o gorze mchu i strumyku
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #110718 przez Dorciaition
Kobitki jak już o widokach, to ja mieszkam na 9 piętrze, wiec widok ładny- lasy, katedra Oliwska, choć na dole główna ulica Gdańska. Czasami czuje się jak na autostradzie
O tak, sukienka cudna!
Miłego dnia.
U mnie ciepło podobno, a mnie zimno. Ogólnie jestem zmarzlak, czasami mi aż głupio. Ludzie na krótkich rękawkach a ja w kurtce Podobno to wina mojego M.
O tak, sukienka cudna!
Miłego dnia.
U mnie ciepło podobno, a mnie zimno. Ogólnie jestem zmarzlak, czasami mi aż głupio. Ludzie na krótkich rękawkach a ja w kurtce Podobno to wina mojego M.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 7 miesiąc temu #110720 przez @nulka
witam dziewczyny
delfinek wszelkie środki wziewne dostają się do płuc i rozprowadzane są przez krew do całego organizmu!!! Jesli pracujesz w środowisku w którym są chemikalia to napewno jest to szkodliwe. Ja jak byłam w pierwszej ciąży to zabroniono mi nawet na blok operacyjny wchodzić!!! bo śmierdziało tam środkami odkażającymi i eterem (byłam kiedyś pigułą)
bierz zwolnienie od lekarza rodzinnego, nie może Ci odmówić, a po zalozeniu karty ciąży możesz się domagać zaświadczenia i wtedy zakład pracy ma obowiązek przenieść Cię na inne stanowisko, jeśli to nie jest możliwe to na L4 idź
u nas też ślicznie a ja zaraz do Wrocławia jadę bo za tydzień jestem matka chrzestna komunijna i mus jest rower kupić
przy okazji może jakieś odzienie mi się uda wyczaić.
delfinek wszelkie środki wziewne dostają się do płuc i rozprowadzane są przez krew do całego organizmu!!! Jesli pracujesz w środowisku w którym są chemikalia to napewno jest to szkodliwe. Ja jak byłam w pierwszej ciąży to zabroniono mi nawet na blok operacyjny wchodzić!!! bo śmierdziało tam środkami odkażającymi i eterem (byłam kiedyś pigułą)
bierz zwolnienie od lekarza rodzinnego, nie może Ci odmówić, a po zalozeniu karty ciąży możesz się domagać zaświadczenia i wtedy zakład pracy ma obowiązek przenieść Cię na inne stanowisko, jeśli to nie jest możliwe to na L4 idź
u nas też ślicznie a ja zaraz do Wrocławia jadę bo za tydzień jestem matka chrzestna komunijna i mus jest rower kupić
przy okazji może jakieś odzienie mi się uda wyczaić.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #110722 przez Dorciaition
gabi28 napisał:
Oby tak dalej! Niech spada @ jedna! Super podejście!!!!
7go maja ma przyjśc do mnie wredna @,ale wiecie co?? ja jej nie chcę... więc nie przyjdzie.nie ma takiej opcji
Oby tak dalej! Niech spada @ jedna! Super podejście!!!!
- mala_czarna
- Gość
13 lata 7 miesiąc temu #110726 przez mala_czarna
Cześć! Byłam dzis w szpitalu na badaniach krwi i moczu, wyniki w poniedziałek. Małe zakupy - kupiłam tzw "cichobiegi" balerinki, bo teraz raczej trzeba sie pozegnac z obcasem.. Oblatałam całe miasto bo kupić dla mnie buty to niemalże wyczyn. Moje 35/36 jest raczej mało spotykane i niestety czesto jestem zmuszona brać co jest, niz to co akurat najbardziej mi sie podoba. Ale nie ma co narzekać, wole te swoje 35/36 niz kajaki.
Magda M ja tez chciałabym w Twoje strony... ja mieszkam w centralnej Polsce i nie ma tutaj takich pieknych widoczkow..
Delfinek Ty nie patrz na tego porąbańca, tylko na dobro swojej fasolki. Uważam ze absolutnie nie wolno oparów chemicznych wdychać, a w szczególnosci na początku kiedy najbardziej sie fasolka rozwija. Kształtują sie organy wewnetrzne, mozg, serduszko itd.. Zmien lekarza- koniecznie!!! Teraz kobiety maja słabe organizmy, nie to co dawniej... trzeba sie oszczedzać, nie wolno dzwigać, nie wolno narazac sie na szkodliwe substancje, mozna spacerować i cieszyc sie dzidziusiem!!! A co do pracy, to i owszem jak sie dobrze czujemy mozna pracować (ciąża wkoncu to nie choroba) ale jezeli wykonujemy prace za biurkiem, bądz taka która nie wymaga wysiłku fizycznego.
Magda M ja tez chciałabym w Twoje strony... ja mieszkam w centralnej Polsce i nie ma tutaj takich pieknych widoczkow..
Delfinek Ty nie patrz na tego porąbańca, tylko na dobro swojej fasolki. Uważam ze absolutnie nie wolno oparów chemicznych wdychać, a w szczególnosci na początku kiedy najbardziej sie fasolka rozwija. Kształtują sie organy wewnetrzne, mozg, serduszko itd.. Zmien lekarza- koniecznie!!! Teraz kobiety maja słabe organizmy, nie to co dawniej... trzeba sie oszczedzać, nie wolno dzwigać, nie wolno narazac sie na szkodliwe substancje, mozna spacerować i cieszyc sie dzidziusiem!!! A co do pracy, to i owszem jak sie dobrze czujemy mozna pracować (ciąża wkoncu to nie choroba) ale jezeli wykonujemy prace za biurkiem, bądz taka która nie wymaga wysiłku fizycznego.
- mala_czarna
- Gość
13 lata 7 miesiąc temu #110727 przez mala_czarna
Gabi czekamy tu na II krechy... zaciskam kciuki
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #110751 przez gabi28
Ann-do Ciebie w tym cyklu tez nie przyjdzie.,..
ale fajnie by było 26 maja w dzień Matki powiedzieć mojej mamusi że zostanie babcią i dlatego nie ma innej opcji-musiało się udać....
ale fajnie by było 26 maja w dzień Matki powiedzieć mojej mamusi że zostanie babcią i dlatego nie ma innej opcji-musiało się udać....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez gabi28.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej