- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #110963 przez Marta M
To super Suari 

Nikusia teraz Ci sie do czegos przyznam...mialas wczesniej w avatarze inne zdjecie i strasznie mi przypominalas znajoma, ktora mnie przesladowala...uczepila sie mnie jak rzep a ja jej nie lubilam...i tak bylam ostrozna piszac, ale dzieki Bogu to zdjecie uswiadomilo mnie ze to nie ona...haha...to tak przy okazji tej calej afery...

Nikusia teraz Ci sie do czegos przyznam...mialas wczesniej w avatarze inne zdjecie i strasznie mi przypominalas znajoma, ktora mnie przesladowala...uczepila sie mnie jak rzep a ja jej nie lubilam...i tak bylam ostrozna piszac, ale dzieki Bogu to zdjecie uswiadomilo mnie ze to nie ona...haha...to tak przy okazji tej calej afery...

Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #110977 przez Suari
Co do imienia to coś tam po głowie lata, ale jeszcze nic nie wiadomo, wkrótce się wyjaśni 
Powiedziałam lekarzowi, że jak będzie dziewczynka to z reklamacją do niego nie przyjdę
A jeśli chodzi o moje samopoczucie to do zeszłego tygodnia były mdłości cały czas, głównie wieczorami, ostatnio minęły, ale od dwóch dni znowu się zaczęły i do tego boli mnie żołądek.
I ciągle byłam zmęczona.
Poza tym to wszystko dobrze

Powiedziałam lekarzowi, że jak będzie dziewczynka to z reklamacją do niego nie przyjdę

A jeśli chodzi o moje samopoczucie to do zeszłego tygodnia były mdłości cały czas, głównie wieczorami, ostatnio minęły, ale od dwóch dni znowu się zaczęły i do tego boli mnie żołądek.
I ciągle byłam zmęczona.
Poza tym to wszystko dobrze

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #110978 przez @nulka
Madziaska ja już kiedyś to pisałam, że jak ciężarówki są na staraczkach to zarażają. Siedź tu z nami jak najczęściej 
Suari oby mdłości przeszły jak najszybciej a brzuszek rósł a nie bolał

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez @nulka.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #110980 przez Suari
@nulka napisał:
Powiem ci @nulka, że rośnie
Madziaska ja już kiedyś to pisałam, że jak ciężarówki są na staraczkach to zarażają. Siedź tu z nami jak najczęściej
Powiem ci @nulka, że rośnie

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #110999 przez Majowka
czesc dziewczyny,
Ja chora jakas jestem, goraczka, twarz mnie boli jakos tak dziwnie, nie wiem...
Umieram chyba

Albo to od pogody, bo sie tak nagle zepsula, strasznie...wczoraj 30stopni, dzisiaj gradobicie...moze to cos z cisnieniem mi sie robi...
zobaczymy jutro
Suari gratuluje chlopczyka! Fajnie! Tez bym tak chciala!
Ja chora jakas jestem, goraczka, twarz mnie boli jakos tak dziwnie, nie wiem...
Umieram chyba

Albo to od pogody, bo sie tak nagle zepsula, strasznie...wczoraj 30stopni, dzisiaj gradobicie...moze to cos z cisnieniem mi sie robi...
zobaczymy jutro
Suari gratuluje chlopczyka! Fajnie! Tez bym tak chciala!
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #111006 przez nikusia1988
Marta M hi hi
Oj za daleko dziewczyny mieszkacie żebyśmy się miały osobiście znać
Choć któraś z dziewczyn była z Opola czy z pod Opola, ale za żadne skarby nie przypomnę sobie kto to taki...

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #111029 przez Lacrijka
3bobry

Widzę ze mamy nowa staraczke na forum..Czesto ostatnio sie któs "nowy" pojawia.. Hmmm Pięknie, naród trzeba powiekszac hahaha Byle madrze !
U nas majówka rozpoczeta.. ogarniam domek i spadam na grilla..pewnie dzis nadrobie co stracilam w tym tygodniu (kiloski)
Gosiaku, za pare dni dzien testowania Słoneczko nasze
Cos mi sie wydaje, ze to tylko formalnosc bedzie
Zaciskam mocno kciuki !!!!!!
@nulka, a Ty co ?? Byłas we Wrocławiu i nawet na kawe nie wstąpiłaś ??? No wiesz co.. to przeciez skandal na skale światowa jest.. A ja potrafie taka dobra zrobic..z pianką

Widzę ze mamy nowa staraczke na forum..Czesto ostatnio sie któs "nowy" pojawia.. Hmmm Pięknie, naród trzeba powiekszac hahaha Byle madrze !
U nas majówka rozpoczeta.. ogarniam domek i spadam na grilla..pewnie dzis nadrobie co stracilam w tym tygodniu (kiloski)
Gosiaku, za pare dni dzien testowania Słoneczko nasze

@nulka, a Ty co ?? Byłas we Wrocławiu i nawet na kawe nie wstąpiłaś ??? No wiesz co.. to przeciez skandal na skale światowa jest.. A ja potrafie taka dobra zrobic..z pianką

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu #111040 przez @nulka
wpadłam do Wrocławia jak po ogień. Po drodze w selgrosie zgarnęłam rower. Chłop mnie pod Castoramą wysadził i dał mi godzinę na Koronę. Macie pojęcie co to jest godzina jak się chcve jakiś ciuch kupić????!!!!! Więc ja jak z przeciągiem te 4 kiece z wieszaka zgarnęłam i jescze o CCC zahaczyłam ale tam mnie już mój M dopadł i odprowadził wzrokiem na parking 
Butków nie mam więc sama muszę jeszcze się wyprawić po nie. U nas raczej nie mam szans bo mam malutką nogę, a w naszej pipidówie tylko 3 obuwnicze. W jednum buty od 420 złotych a w drugim poniżej 34 zł. A ja jestem przeciętny klient i dopa zbita, na zakupy trza auto odpalać. Ale Lacrijka może kiedyś... jakieś lody z bejbikami

Butków nie mam więc sama muszę jeszcze się wyprawić po nie. U nas raczej nie mam szans bo mam malutką nogę, a w naszej pipidówie tylko 3 obuwnicze. W jednum buty od 420 złotych a w drugim poniżej 34 zł. A ja jestem przeciętny klient i dopa zbita, na zakupy trza auto odpalać. Ale Lacrijka może kiedyś... jakieś lody z bejbikami

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10