BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #110963 przez Marta M
To super Suari :):)

Nikusia teraz Ci sie do czegos przyznam...mialas wczesniej w avatarze inne zdjecie i strasznie mi przypominalas znajoma, ktora mnie przesladowala...uczepila sie mnie jak rzep a ja jej nie lubilam...i tak bylam ostrozna piszac, ale dzieki Bogu to zdjecie uswiadomilo mnie ze to nie ona...haha...to tak przy okazji tej calej afery...;)
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #110968 przez gosiak
suari gratuluję syneczka :kiss: :kiss:

madziaska jak Ci tu dobrze to pisz tu o czym chcesz i siedz tu z nami :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #110971 przez madziaska
dzieki Gosiaku :):):)
13 lata 11 miesiąc temu #110977 przez Suari
Co do imienia to coś tam po głowie lata, ale jeszcze nic nie wiadomo, wkrótce się wyjaśni :)

Powiedziałam lekarzowi, że jak będzie dziewczynka to z reklamacją do niego nie przyjdę :)

A jeśli chodzi o moje samopoczucie to do zeszłego tygodnia były mdłości cały czas, głównie wieczorami, ostatnio minęły, ale od dwóch dni znowu się zaczęły i do tego boli mnie żołądek.
I ciągle byłam zmęczona.

Poza tym to wszystko dobrze :)
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #110978 przez @nulka
Madziaska ja już kiedyś to pisałam, że jak ciężarówki są na staraczkach to zarażają. Siedź tu z nami jak najczęściej :)

Suari oby mdłości przeszły jak najszybciej a brzuszek rósł a nie bolał :)
13 lata 11 miesiąc temu #110980 przez Suari
@nulka napisał:

Madziaska ja już kiedyś to pisałam, że jak ciężarówki są na staraczkach to zarażają. Siedź tu z nami jak najczęściej :)

Suari oby mdłości przeszły jak najszybciej a brzuszek rósł a nie bolał :)

Powiem ci @nulka, że rośnie :)
13 lata 11 miesiąc temu #110983 przez Suari
Uciekam się położyć, bo żołądek bardziej daje znać o sobie.

Życzę Wam "stosunkowo" udanego dłuugiego weekendu ;)
13 lata 11 miesiąc temu #110991 przez gosiak
Uciekam dziewczynki dobrej nocki

ps. dla wtajemniczonych mam nadzieję że szybko się komuś znudzi...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #110993 przez @nulka
Suari to czekam na zdjęcie :)

idę też, bo muszę się z M pożegnać, jedzie na 2 dni w cholerę :(
i jak tu się starać??!! 7 i 8 dzień stracony mam nadzieję że na owu jesczze nie czas... :) papa
13 lata 11 miesiąc temu #110999 przez Majowka
czesc dziewczyny,
Ja chora jakas jestem, goraczka, twarz mnie boli jakos tak dziwnie, nie wiem...
Umieram chyba
;)
Albo to od pogody, bo sie tak nagle zepsula, strasznie...wczoraj 30stopni, dzisiaj gradobicie...moze to cos z cisnieniem mi sie robi...
zobaczymy jutro

Suari gratuluje chlopczyka! Fajnie! Tez bym tak chciala!
13 lata 11 miesiąc temu #111006 przez nikusia1988
Marta M hi hi :laugh: Oj za daleko dziewczyny mieszkacie żebyśmy się miały osobiście znać ;) Choć któraś z dziewczyn była z Opola czy z pod Opola, ale za żadne skarby nie przypomnę sobie kto to taki... B)
13 lata 11 miesiąc temu #111007 przez Asik
Nikusia....Gosia to Opolanka :D

Majówka a może jakas alergia sie przyplątała .

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #111029 przez Lacrijka
3bobry :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Widzę ze mamy nowa staraczke na forum..Czesto ostatnio sie któs "nowy" pojawia.. Hmmm Pięknie, naród trzeba powiekszac hahaha Byle madrze !

U nas majówka rozpoczeta.. ogarniam domek i spadam na grilla..pewnie dzis nadrobie co stracilam w tym tygodniu (kiloski)

Gosiaku, za pare dni dzien testowania Słoneczko nasze :kiss: :kiss: :kiss: Cos mi sie wydaje, ze to tylko formalnosc bedzie :laugh: :laugh: :laugh: Zaciskam mocno kciuki !!!!!!

@nulka, a Ty co ?? Byłas we Wrocławiu i nawet na kawe nie wstąpiłaś ??? No wiesz co.. to przeciez skandal na skale światowa jest.. A ja potrafie taka dobra zrobic..z pianką :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #111040 przez @nulka
wpadłam do Wrocławia jak po ogień. Po drodze w selgrosie zgarnęłam rower. Chłop mnie pod Castoramą wysadził i dał mi godzinę na Koronę. Macie pojęcie co to jest godzina jak się chcve jakiś ciuch kupić????!!!!! Więc ja jak z przeciągiem te 4 kiece z wieszaka zgarnęłam i jescze o CCC zahaczyłam ale tam mnie już mój M dopadł i odprowadził wzrokiem na parking :dry:
Butków nie mam więc sama muszę jeszcze się wyprawić po nie. U nas raczej nie mam szans bo mam malutką nogę, a w naszej pipidówie tylko 3 obuwnicze. W jednum buty od 420 złotych a w drugim poniżej 34 zł. A ja jestem przeciętny klient i dopa zbita, na zakupy trza auto odpalać. Ale Lacrijka może kiedyś... jakieś lody z bejbikami :)
13 lata 11 miesiąc temu #111042 przez Lacrijka
Noooo i zgarniemy jeszcze Gosiaka bo ona tez tu w poblizu :) :) :) A reszta staraczek zrobi sobie wycieczke do stolicy Dolnego Śląska ;) ;) ;) Jest nas więcej stąd, więc przegłosowane hehehe
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia