- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #111457 przez Asik
Delfinek no co za chamstwo !!! kurcze dorabia się człowiek pomału, kredyty bierze , odmawia sobie wiele żeby dojść do czegos a taki jeden z drugim włazi i zabiera jak swoje ..i nie dosyc że nakradnie to kurna zniszczy jak sie okaże że za mało było.rece powinni obcinać za kradzież!!
A Fasolince nic nie powinno się stac nie martw sie
Moich rodziców rok w rok okradali a czego nie ukradli to niszczyli. w tamtym roku to czekalam na techników policyjnych 6 h. a najlepsze z tego jest to że rodzice mieszkają na osiedlu domków i naprawdę jeden domek obok drugiego i naprzeciwko tez i nikt nic nie widział ani nie slyszał..a zerwali rolety antywłamaniowe i skuwali tynk żeby sie do alarmu dostac. to musiało być rumoru że hoho ..ehh sąsiedzi...
A Fasolince nic nie powinno się stac nie martw sie
Moich rodziców rok w rok okradali a czego nie ukradli to niszczyli. w tamtym roku to czekalam na techników policyjnych 6 h. a najlepsze z tego jest to że rodzice mieszkają na osiedlu domków i naprawdę jeden domek obok drugiego i naprzeciwko tez i nikt nic nie widział ani nie slyszał..a zerwali rolety antywłamaniowe i skuwali tynk żeby sie do alarmu dostac. to musiało być rumoru że hoho ..ehh sąsiedzi...
Temat został zablokowany.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #111503 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Delfinek bardzo mi przykro, ale mysl pozytywnie, napewno z Fasolka jest ok. Swoja droga takich ludzi to za jajca powiesic i juz
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #111507 przez Dorciaition
Kurka, Delfinek, oby ich znaleźli! Co za... Brak słów!
A z Fasolką na pewno wszystko dobrze
Asik sąsiedzi pewnie często nie chcą słyszeć ani widzieć takich rzeczy, choć faktycznie dziwne, że nie nie usłyszeli, skoro złodzieje wykuwali ścianę.
Miłego dnia! Dziś pogoda już niezbyt majówkowa
A z Fasolką na pewno wszystko dobrze
Asik sąsiedzi pewnie często nie chcą słyszeć ani widzieć takich rzeczy, choć faktycznie dziwne, że nie nie usłyszeli, skoro złodzieje wykuwali ścianę.
Miłego dnia! Dziś pogoda już niezbyt majówkowa
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #111511 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Eeee u Nas slonko!! Jest przepieknie!!
Wczoraj w saczu lalo jak cholercia ale pozniej u nas cudniasta pogoda
Wczoraj w saczu lalo jak cholercia ale pozniej u nas cudniasta pogoda
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #111552 przez Marta M
Boze, jakie zlodziejstwo panuje w tym naszym kraju..zeby im normalnie rece uschly!! Delfinku wiem, ze to bardzo przykre co Was spotkalo ale najwazniejsze jest teraz zdrowie Twoje i fasolki, pamietaj o tym
Magda, no normalnie nie moge dojsc do siebie po tym jak popatrzylam na Twoj suwaczek...to juz 16 tydzien?! WOW, ale zlecialo..niedlugo polowa
Magda, no normalnie nie moge dojsc do siebie po tym jak popatrzylam na Twoj suwaczek...to juz 16 tydzien?! WOW, ale zlecialo..niedlugo polowa
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Marta M.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 7 miesiąc temu #111590 przez gosiak
Witam
Delfinku bardzo mi przykro co za świ....niech ich jak najszybciej złapią i łapy poucinają szok jak tak można
ale nie martw się wierzę że wszystko z fasolką dobrze
Dziewczynki dziękuję Wam za kciuki...małpa dziś miała przyjść i jeszcze jej nie ma i od paru dni w ogóle nie daje znać że ma przyjść rano mnie tylko zakuło w lewej pachwinie...co do tempki niestety dziś spadła o 1 kreskę ale jak na ten dzień i tak wysoko bo 36.9 jutro jak spadnie to będę wiedziała że już nie ma już nadziei testu nie robię czekam na @ jak pare dni jej nie będzie to się skuszę.
Marta pokazała bym Ci wykres ale coś dziś nie mogę się zalogować, @nulka też masz z tym problem?
wczorajszy dzień spędziłam bardzo fajnie wybraliśmy się do Mosznej:) piękny zamek a na około cudny ogród także pospacerowaliśmy troszkę a wieczorkiem mimo chłodnego wieczorku pogrilowaliśmy
Marta cudne foto w avatarku
miłego dnia dziewczynki
Delfinku bardzo mi przykro co za świ....niech ich jak najszybciej złapią i łapy poucinają szok jak tak można
ale nie martw się wierzę że wszystko z fasolką dobrze
Dziewczynki dziękuję Wam za kciuki...małpa dziś miała przyjść i jeszcze jej nie ma i od paru dni w ogóle nie daje znać że ma przyjść rano mnie tylko zakuło w lewej pachwinie...co do tempki niestety dziś spadła o 1 kreskę ale jak na ten dzień i tak wysoko bo 36.9 jutro jak spadnie to będę wiedziała że już nie ma już nadziei testu nie robię czekam na @ jak pare dni jej nie będzie to się skuszę.
Marta pokazała bym Ci wykres ale coś dziś nie mogę się zalogować, @nulka też masz z tym problem?
wczorajszy dzień spędziłam bardzo fajnie wybraliśmy się do Mosznej:) piękny zamek a na około cudny ogród także pospacerowaliśmy troszkę a wieczorkiem mimo chłodnego wieczorku pogrilowaliśmy
Marta cudne foto w avatarku
miłego dnia dziewczynki
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu #111614 przez Agusia83
Delfinku, bardzo mi przykro, niestety takie rzeczy sie zdarzaja, ludzie sa nieobliczalni i zawistni, a złodziei u nas pelno. Mam nadzieje, ze udalo wam sie doprowadzic do porzadku domek, tzn osuszyc. A z fasolka na pewno wszystko w porzadku. teraz jest bardzo chroniona, tylko staraj sie nie denerwowac...chociaz wiem, ze tylko latwo sie mowi.
Gosia, taki spadek temp, to jeszcze nic nie znaczy....czekamy na wiesci od Ciebie
Pozdrawiam Was.
Gosia, taki spadek temp, to jeszcze nic nie znaczy....czekamy na wiesci od Ciebie
Pozdrawiam Was.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #111627 przez Majowka
Delfinku, mi tez strasznie przykro. Czlowiek pracuje ciezko i pozniej cos takiego... straszne!
Mam nadzieje, ze szybko nadrobicie straty i zapomnicie o tym wydarzeniu.
Fasolka na pewno dobrze! Trzymam kciuki, aby rosla jak na drozdzach!
Gosiu! Trzymam kciuki, poki nie ma @....
U nas znowu sloneczny dzien...moze tym razem lato rozkreci sie na dobre!
Mam nadzieje, ze szybko nadrobicie straty i zapomnicie o tym wydarzeniu.
Fasolka na pewno dobrze! Trzymam kciuki, aby rosla jak na drozdzach!
Gosiu! Trzymam kciuki, poki nie ma @....
U nas znowu sloneczny dzien...moze tym razem lato rozkreci sie na dobre!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 7 miesiąc temu #111690 przez Mirella
Delfinku, ja jestem czarownica tylko od fasolek, to jedyne co moge zrobić to na tych złodziei anty czara rzucić, coby się nigdy fasolek nie doczekali, co niniejszym czynię!!!!!!!!!!!!!!!
A niech mają za swoje!!!!!!!!!!!!!
Gosiaaaaa......... no to samo Delfinkowi mówiłam, póki nie ma@ póty jest nadzieja, czekam na dobre wieści
A niech mają za swoje!!!!!!!!!!!!!
Gosiaaaaa......... no to samo Delfinkowi mówiłam, póki nie ma@ póty jest nadzieja, czekam na dobre wieści
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #111752 przez @nulka
Gosiak ja sie normalnie loguję na sm
jeśli chcesz to wrzucę Twój wykresik
Kciuki trzymam, nie puszczam
Delfinek .... chamstwo! Nic nie poradzisz, więc szkoda nerwów, a nuż się uda złapać sprawców i odzyskacie choć te skradzione rzeczy no a szkody, załata się jakoś.
NIe denerwuj się kochana.
jeśli chcesz to wrzucę Twój wykresik
Kciuki trzymam, nie puszczam
Delfinek .... chamstwo! Nic nie poradzisz, więc szkoda nerwów, a nuż się uda złapać sprawców i odzyskacie choć te skradzione rzeczy no a szkody, załata się jakoś.
NIe denerwuj się kochana.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33