- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 7 miesiąc temu #112135 przez gabi28
normalnie umieram... brzuch mnie tak boli że nie mogę wytrzymać,tzn bardziej to chyba jajniki bolą i dól brzucha. @ mam dostac w sobote wiec troche się jeszcze pomęczę.... a u mnie nie pada,nawet słońce czasem wyjdzie za chmur,tylko okropnie wieje.... jutro jadę do rodziców na kilka dni i niestety będę się mniej udzielać.... ale o tym czy przyszła @ czy nie napewno wam napiszę
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #112136 przez ajłona
I z taką nadzieją dołączyłam Do Was Kochaniutkie w grupie siła!!!jeszcze trzy miesiące temu wydawało mi się, że z zajściem nie będzie najmniejszych problemów, wiecie...jeden romantyczny wieczór...i już. nawet z moimi przyjaciółkami pozakładałam się. wszystko wskazywało, że się udało.ale po 5 dniach nadziei wielkie rozczarowanie przy regularnych cyklach 5 dni to ogrom!!! zrobiłam jakieś 6 testów i uwierzcie, że widziałam tą drugą krechę!!! wyimaginowana jak się okazało - fakt, że teraz jak o tym myślę to druga była tak bladziutka...w drugim miesiącu już odpuściłam nieco. no i musiałam wywiązać się z zakładów oczywiście - dycha i lizak w plecy!!! hahahaha. teraz już na większym luzie, ale wciąż z nadzieją.aaaa i ważna rzecz leczę się na hiperprolaktynemię - cały czas na bromergonie. a czas tyka- mam juz 34 wiosen za sobą...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #112140 przez @nulka
ajłona 34 lata!!!! cóż to jest!!
Ja też miałam II krechy i cieszyłam się nimi 5 dni,po takiej akcji rozczarowanie i dół jak lej po bombie. Ale poddawać się nie można
I też tak jak Ty myślałam że wystarczy nie uważać i dzidzia gotowa
trzeba mieć nadzieję i się mocno STARAĆ i będzie ok
Ja też miałam II krechy i cieszyłam się nimi 5 dni,po takiej akcji rozczarowanie i dół jak lej po bombie. Ale poddawać się nie można
I też tak jak Ty myślałam że wystarczy nie uważać i dzidzia gotowa
trzeba mieć nadzieję i się mocno STARAĆ i będzie ok
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 7 miesiąc temu #112143 przez gosiak
ajłona witaj
Lacrijka jak mi by się taka egipska opalenizna przydała, teraz w sobote ide na wesele a biała jestem raz tylko na solarce byłam chyba jutro sie wybiorę...
u mnie ciągle pada aż zdjęcia porobiłam na pamiątkę majowej zimy
Dziewczyny ja dziś taka podłamana jutro będzie lepiej, więc marudzenia już nie będzie ...tylko małpy jeszcze nie ma chyba w zaspę wpadła
Lacrijka jak mi by się taka egipska opalenizna przydała, teraz w sobote ide na wesele a biała jestem raz tylko na solarce byłam chyba jutro sie wybiorę...
u mnie ciągle pada aż zdjęcia porobiłam na pamiątkę majowej zimy
Dziewczyny ja dziś taka podłamana jutro będzie lepiej, więc marudzenia już nie będzie ...tylko małpy jeszcze nie ma chyba w zaspę wpadła
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 7 miesiąc temu #112144 przez magduska
mirellka ciesz sie ze nie jestes teraz w jeleniej gorze,tam dobiero jest majowka iscie zimowo-wiossennna hehe "-))) a u nas w kieleckim wieje,leje jak to w swietokrzyskim
a ja nawet nie pamietam szczerze dziewczynki kiedy ostatni tes robilam ((( i teraz to mi troche smutno........
a ja nawet nie pamietam szczerze dziewczynki kiedy ostatni tes robilam ((( i teraz to mi troche smutno........
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112146 przez magduska
gosiak nie marudz tylko sie ciesz,ze tej malpy nie ma,moja wredna @ w tym cyklu nawet nie dala znac,ze ma zamiar zawitac do mnie,a tu w czwartek niespodziankka rannna hehe ))tak to jest juz z nia
ale mam nadzieje gosiak,ze tobie w koncu sie uda,bo cos mi sie wydaje,ze podobnie sie staramy ))
lacrijka,kurcze kochana wyslij na z egiptu pocztowke z duza iloscia sloneczka ) zawsze to cos,moze akurat bedzie to szczesliwe sloneczko dla nas dziewczyny,pelne fasolek hehe ))
ale mam nadzieje gosiak,ze tobie w koncu sie uda,bo cos mi sie wydaje,ze podobnie sie staramy ))
lacrijka,kurcze kochana wyslij na z egiptu pocztowke z duza iloscia sloneczka ) zawsze to cos,moze akurat bedzie to szczesliwe sloneczko dla nas dziewczyny,pelne fasolek hehe ))
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej