BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #112122 przez Mirella
no! od razu mi lepiej :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #112128 przez @nulka
Lacrijka ty się zważ żebyś nadbagażu nie miała :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirella ocuciłaś
13 lata 7 miesiąc temu #112129 przez Mirella
Anulka to teraz winka chlapnij :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #112132 przez @nulka
Mirella a żebyś wiedziała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i zagryzę orzeszkami, ale ja leniwa jestem i nie tłukę skorup jak M Ann, kupuję już łuskane :silly:
Pogoda iście barowa dzisiaj...
13 lata 7 miesiąc temu #112134 przez Mirella
a my idziemy na festyn :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #112135 przez gabi28
normalnie umieram... brzuch mnie tak boli że nie mogę wytrzymać,tzn bardziej to chyba jajniki bolą i dól brzucha. @ mam dostac w sobote wiec troche się jeszcze pomęczę.... a u mnie nie pada,nawet słońce czasem wyjdzie za chmur,tylko okropnie wieje.... jutro jadę do rodziców na kilka dni i niestety będę się mniej udzielać.... ale o tym czy przyszła @ czy nie napewno wam napiszę :)
13 lata 7 miesiąc temu #112136 przez ajłona
I z taką nadzieją dołączyłam Do Was Kochaniutkie :laugh: w grupie siła!!!jeszcze trzy miesiące temu wydawało mi się, że z zajściem nie będzie najmniejszych problemów, wiecie...jeden romantyczny wieczór...i już. nawet z moimi przyjaciółkami pozakładałam się. wszystko wskazywało, że się udało.ale po 5 dniach nadziei wielkie rozczarowanie :( przy regularnych cyklach 5 dni to ogrom!!! zrobiłam jakieś 6 testów i uwierzcie, że widziałam tą drugą krechę!!! wyimaginowana jak się okazało - fakt, że teraz jak o tym myślę to druga była tak bladziutka...w drugim miesiącu już odpuściłam nieco. no i musiałam wywiązać się z zakładów oczywiście - dycha i lizak w plecy!!! hahahaha. teraz już na większym luzie, ale wciąż z nadzieją.aaaa i ważna rzecz leczę się na hiperprolaktynemię - cały czas na bromergonie. a czas tyka- mam juz 34 wiosen za sobą...
13 lata 7 miesiąc temu #112137 przez Mirella
ratunku!!! zaczyna padać :( :( :(
13 lata 7 miesiąc temu #112140 przez @nulka
ajłona 34 lata!!!! cóż to jest!! :) :)
Ja też miałam II krechy i cieszyłam się nimi 5 dni,po takiej akcji rozczarowanie i dół jak lej po bombie. Ale poddawać się nie można :)
I też tak jak Ty myślałam że wystarczy nie uważać i dzidzia gotowa :)
trzeba mieć nadzieję i się mocno STARAĆ i będzie ok :)
13 lata 7 miesiąc temu #112143 przez gosiak
ajłona witaj :woohoo:

Lacrijka jak mi by się taka egipska opalenizna przydała, teraz w sobote ide na wesele a biała jestem :silly: raz tylko na solarce byłam chyba jutro sie wybiorę...

u mnie ciągle pada aż zdjęcia porobiłam na pamiątkę majowej zimy :side: B)

Dziewczyny ja dziś taka podłamana jutro będzie lepiej, więc marudzenia już nie będzie :blink: ...tylko małpy jeszcze nie ma chyba w zaspę wpadła :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #112144 przez magduska
mirellka ciesz sie ze nie jestes teraz w jeleniej gorze,tam dobiero jest majowka iscie zimowo-wiossennna hehe "-))) a u nas w kieleckim wieje,leje jak to w swietokrzyskim

a ja nawet nie pamietam szczerze dziewczynki kiedy ostatni tes robilam :-(((( i teraz to mi troche smutno........
13 lata 7 miesiąc temu #112145 przez gosiak
magduśka a na kiedy masz @? w terminie @ zatestuj i a nóż widelec fasolka kiełkuje :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #112146 przez magduska
gosiak nie marudz tylko sie ciesz,ze tej malpy nie ma,moja wredna @ w tym cyklu nawet nie dala znac,ze ma zamiar zawitac do mnie,a tu w czwartek niespodziankka rannna hehe :-)))tak to jest juz z nia

ale mam nadzieje gosiak,ze tobie w koncu sie uda,bo cos mi sie wydaje,ze podobnie sie staramy :-)))

lacrijka,kurcze kochana wyslij na z egiptu pocztowke z duza iloscia sloneczka :-)) zawsze to cos,moze akurat bedzie to szczesliwe sloneczko dla nas dziewczyny,pelne fasolek hehe :-)))
13 lata 7 miesiąc temu #112147 przez magduska
gosiak jak pisalam dostalam w czwartek 26.04 a od niedzieli zaczelam nowe staranka hihhi,bo oczywiscie trwala tylko dwa dnii :-)))
13 lata 7 miesiąc temu #112148 przez Lacrijka
Juz nie gadajcie o słoneczku w Egipcie, bo Mirella mnie anty czarem straszy !! :laugh: :laugh: :laugh:

Boli mnie podbrzusze jakbym zaraz miała @ dostac..i pika mnie jajco lewe a to dopiero 12dc :S :S :S

Czy ja jestem dziwna jak Tofiiiik ??? hehehe :laugh: :laugh: :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka