BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #112780 przez Dorciaition
Majówka ja teraz w Gdańsku siedzę, ale na weekend jadę właśnie w te strony. Pochodze dokładnie z Łubiany, 8 km za Kościerzyną po lewej stronie- będziesz widziała. A wczoraj byłam w Dziemianach (też będziesz przejeżdzała).
Ale ten świat mały :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #112786 przez Majowka
Pewnie, ze wiem!!! :)
To jak bede jechac do Gdanska, dam Ci znac, a noz bedziesz w Galerii we Wrzeszczu :)
Ale fajnie by bylo!
13 lata 7 miesiąc temu #112789 przez Dorciaition
Kochana do galerii wybieram się po poniedziałkowej wizycie u gina na szał zakupów jak tylko wszystko będzie dobrze z fasolką.
W takim razie zabierzemy też Angelikę, bo z Gdańska jest :lol:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112792 przez gosiak
Witam laseczki :)

Lacrijka gdyby nie ta moja @ i choróbsko które mnie dopadło jutro już bym u Ciebie była :lol:

Majówka super pomysł z tym blogiem kulinarnym na pewno będę zaglądać ja tylko link podasz :blink:

jak wczoraj pisałam dziś samopoczucie związane z przybyciem małpy lepsze, pomijając fakt że leżę plackiem :dry: przeziębiłam się mam nadzieję że do soboty wyleczę się bo na wesele idziemy, oby śnieg już nie spadł bo buty typowo letnie będę miała :ohmy:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112796 przez Majowka
Super! :)
Na pewno wszystko bedzie dobrze z fasolka!:)
Ja nie znam jeszcze dnia moich zakupow, wszystko zalezy od dyspozycyjnosci moich rodzicow, ale wszystko sie wyjasni na miejscu, wiec bedziemy w kontakcie!!!

Gosiu dzieki! :)
Zycze szybkiego ozdrowienia! Kurowac sie , kurowac!!!!
13 lata 7 miesiąc temu #112814 przez gosiak
Majowka napisał:

Super! :)
Na pewno wszystko bedzie dobrze z fasolka!:)
Ja nie znam jeszcze dnia moich zakupow, wszystko zalezy od dyspozycyjnosci moich rodzicow, ale wszystko sie wyjasni na miejscu, wiec bedziemy w kontakcie!!!

Gosiu dzieki! :)
Zycze szybkiego ozdrowienia! Kurowac sie , kurowac!!!!

Dzięki Majoweczko :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112817 przez Dorciaition
Jak to się mówi- do wesela się zagoi ;)

Kuracja- łóżeczko, woda z cytrynką, żurawiny, mleko, czosnek :laugh:

aa, i miód :)

13 lata 7 miesiąc temu #112819 przez MagdaM
Majowka ja z gor jestem, ale bylam tam na wakacjach a brat na obozie :) i dziekuje :blush:
Gosiak zdrowka!! :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #112900 przez Asik
Magda już wróciłam :) opis wyzyty na sierpniówkach wrzucilam :D tu nioe bedę sie rozpisywała bo dłuuugie posty są :D podaje stronki bo hmm znając nas to nabazgrzemy tyle że odszukać xciężko będzie :) str 607 i na 608 ze zdjęciem :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 7 miesiąc temu #112918 przez Dorciaition
Oj Asik to prawda! :) U Was ruch niesamowity, ale miło się Was czyta :)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112926 przez @nulka
witajcie dziewczyny :)

Asik po Twoim pisaniu wnioskuję że troski minęły. Byłam na sierpnówkach, poczytałam, pogłaskałam przez monitor Szymusia aż mi się łezki zakręciły :) Słodziutki i okrąglutki na pysiu :laugh: .
Tfu, Tfu, żeby nie zapeszyć ale może ta wada faktycznie mniejsza niż na poczatku zdiagnozowali i to tylko malutki rozszczep samej wargi. Życzę zdrówka mamie i synusiowi i żeby genetyczne wyszły super dobrze. Gratuluję optymizmu i trzymaj tak dalej. :kiss:

a u mnie zimno, buro i ponuro i brzuszysko ciągnie owulacyjnie więc fryzjera zaliczyłam, żeby jeszcze baedziej nęcić M :silly: :lol:
Ja sobie często czytam sierpniówki a najczęściej czytałam kwietniówki bo tam się rodziłooooooooooo aż miło :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ale już wszystkie rozpakowane to się przenoszę z fanklubem do majówek :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #112932 przez Dorciaition
Dokładnie, Szymuś cudny! A jaka waga ładna :lol:

Anulka Ty to masz jak ja ;) Co zaczyna się miesiąc to ja śledzę następne cieżaróweczki.

Molestuj, molestuj Twojego mężczyznę. :)

13 lata 7 miesiąc temu #112940 przez Asik
Dzięki dziewczynki :D

@nulka noo uczepiłam sie tej opinii gina i to baardzo.tzn rozszczep podniebienia tez ma ale może byc częściowy tylko np do połowy tylko albo siegać za dziąsła ... rośnie mój maly przystojniak :) a grubiutki sie stał na buzi :) to dobry znak że tak sobie przybiera :D genetyczne mam 9 czerwca w 32tc . aa no i w końcu powiedziałam mamie o wadzie Szymka . zadzwoniła akurat po wizycie i zapytała czy wsio w porządku i nie mogłam powiedzieć że wsio okk :( no nic.ide cos zjeść bo kurcze ze zdenerwowania przed wizytą i po nic jescze nie jadłam i Szymek daje mi znać że cos by wszamał.kopie aż cały brzuch mi chodzi :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112967 przez @nulka
dobrze Asik że powiedziałaś już mamie bo pewnie to Cię dodatkowo gryzło. Teraz się lepiej będziesz czuła jak z nią będziesz rozmawiała. Matka to matka i człowiek zawsze czeka na jej wsparcie :)

no Dorcia a ja myślałam że, podglądanie rodzących to tylko moje zboczenie :lol:.
to w tym fanklubie jest nas już 2
13 lata 7 miesiąc temu #113007 przez Suari
@nulka napisał:

dobrze Asik że powiedziałaś już mamie bo pewnie to Cię dodatkowo gryzło. Teraz się lepiej będziesz czuła jak z nią będziesz rozmawiała. Matka to matka i człowiek zawsze czeka na jej wsparcie :)

no Dorcia a ja myślałam że, podglądanie rodzących to tylko moje zboczenie :lol:.
to w tym fanklubie jest nas już 2

@nulka dopisz jeszcze mnie do fanklubu, bo też ciągle zaglądam, która już urodziła :)
A sierpniówki to czytam najcześciej, tam to dużo się dzieje, a co będzie jak zaczną rodzić, nie nadążymy z czytaniem :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia