- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112780 przez Dorciaition
Majówka ja teraz w Gdańsku siedzę, ale na weekend jadę właśnie w te strony. Pochodze dokładnie z Łubiany, 8 km za Kościerzyną po lewej stronie- będziesz widziała. A wczoraj byłam w Dziemianach (też będziesz przejeżdzała).
Ale ten świat mały
Ale ten świat mały
Temat został zablokowany.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112789 przez Dorciaition
Kochana do galerii wybieram się po poniedziałkowej wizycie u gina na szał zakupów jak tylko wszystko będzie dobrze z fasolką.
W takim razie zabierzemy też Angelikę, bo z Gdańska jest
W takim razie zabierzemy też Angelikę, bo z Gdańska jest
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112792 przez gosiak
Witam laseczki
Lacrijka gdyby nie ta moja @ i choróbsko które mnie dopadło jutro już bym u Ciebie była
Majówka super pomysł z tym blogiem kulinarnym na pewno będę zaglądać ja tylko link podasz
jak wczoraj pisałam dziś samopoczucie związane z przybyciem małpy lepsze, pomijając fakt że leżę plackiem przeziębiłam się mam nadzieję że do soboty wyleczę się bo na wesele idziemy, oby śnieg już nie spadł bo buty typowo letnie będę miała
Lacrijka gdyby nie ta moja @ i choróbsko które mnie dopadło jutro już bym u Ciebie była
Majówka super pomysł z tym blogiem kulinarnym na pewno będę zaglądać ja tylko link podasz
jak wczoraj pisałam dziś samopoczucie związane z przybyciem małpy lepsze, pomijając fakt że leżę plackiem przeziębiłam się mam nadzieję że do soboty wyleczę się bo na wesele idziemy, oby śnieg już nie spadł bo buty typowo letnie będę miała
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez gosiak.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112796 przez Majowka
Super!
Na pewno wszystko bedzie dobrze z fasolka!
Ja nie znam jeszcze dnia moich zakupow, wszystko zalezy od dyspozycyjnosci moich rodzicow, ale wszystko sie wyjasni na miejscu, wiec bedziemy w kontakcie!!!
Gosiu dzieki!
Zycze szybkiego ozdrowienia! Kurowac sie , kurowac!!!!
Ja nie znam jeszcze dnia moich zakupow, wszystko zalezy od dyspozycyjnosci moich rodzicow, ale wszystko sie wyjasni na miejscu, wiec bedziemy w kontakcie!!!
Gosiu dzieki!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Majowka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 7 miesiąc temu #112814 przez gosiak
Majowka napisał:
Dzięki Majoweczko
Super!
Gosiu dzieki!
Dzięki Majoweczko
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112817 przez Dorciaition
Jak to się mówi- do wesela się zagoi
Kuracja- łóżeczko, woda z cytrynką, żurawiny, mleko, czosnek
aa, i miód
Kuracja- łóżeczko, woda z cytrynką, żurawiny, mleko, czosnek
aa, i miód
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #112819 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Majowka ja z gor jestem, ale bylam tam na wakacjach a brat na obozie i dziekuje
Gosiak zdrowka!!
Gosiak zdrowka!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112926 przez @nulka
witajcie dziewczyny
Asik po Twoim pisaniu wnioskuję że troski minęły. Byłam na sierpnówkach, poczytałam, pogłaskałam przez monitor Szymusia aż mi się łezki zakręciły Słodziutki i okrąglutki na pysiu .
Tfu, Tfu, żeby nie zapeszyć ale może ta wada faktycznie mniejsza niż na poczatku zdiagnozowali i to tylko malutki rozszczep samej wargi. Życzę zdrówka mamie i synusiowi i żeby genetyczne wyszły super dobrze. Gratuluję optymizmu i trzymaj tak dalej.
a u mnie zimno, buro i ponuro i brzuszysko ciągnie owulacyjnie więc fryzjera zaliczyłam, żeby jeszcze baedziej nęcić M
Ja sobie często czytam sierpniówki a najczęściej czytałam kwietniówki bo tam się rodziłooooooooooo aż miło ale już wszystkie rozpakowane to się przenoszę z fanklubem do majówek
Asik po Twoim pisaniu wnioskuję że troski minęły. Byłam na sierpnówkach, poczytałam, pogłaskałam przez monitor Szymusia aż mi się łezki zakręciły Słodziutki i okrąglutki na pysiu .
Tfu, Tfu, żeby nie zapeszyć ale może ta wada faktycznie mniejsza niż na poczatku zdiagnozowali i to tylko malutki rozszczep samej wargi. Życzę zdrówka mamie i synusiowi i żeby genetyczne wyszły super dobrze. Gratuluję optymizmu i trzymaj tak dalej.
a u mnie zimno, buro i ponuro i brzuszysko ciągnie owulacyjnie więc fryzjera zaliczyłam, żeby jeszcze baedziej nęcić M
Ja sobie często czytam sierpniówki a najczęściej czytałam kwietniówki bo tam się rodziłooooooooooo aż miło ale już wszystkie rozpakowane to się przenoszę z fanklubem do majówek
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112932 przez Dorciaition
Dokładnie, Szymuś cudny! A jaka waga ładna
Anulka Ty to masz jak ja Co zaczyna się miesiąc to ja śledzę następne cieżaróweczki.
Molestuj, molestuj Twojego mężczyznę.
Anulka Ty to masz jak ja Co zaczyna się miesiąc to ja śledzę następne cieżaróweczki.
Molestuj, molestuj Twojego mężczyznę.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 7 miesiąc temu #112940 przez Asik
Dzięki dziewczynki
@nulka noo uczepiłam sie tej opinii gina i to baardzo.tzn rozszczep podniebienia tez ma ale może byc częściowy tylko np do połowy tylko albo siegać za dziąsła ... rośnie mój maly przystojniak a grubiutki sie stał na buzi to dobry znak że tak sobie przybiera genetyczne mam 9 czerwca w 32tc . aa no i w końcu powiedziałam mamie o wadzie Szymka . zadzwoniła akurat po wizycie i zapytała czy wsio w porządku i nie mogłam powiedzieć że wsio okk no nic.ide cos zjeść bo kurcze ze zdenerwowania przed wizytą i po nic jescze nie jadłam i Szymek daje mi znać że cos by wszamał.kopie aż cały brzuch mi chodzi
@nulka noo uczepiłam sie tej opinii gina i to baardzo.tzn rozszczep podniebienia tez ma ale może byc częściowy tylko np do połowy tylko albo siegać za dziąsła ... rośnie mój maly przystojniak a grubiutki sie stał na buzi to dobry znak że tak sobie przybiera genetyczne mam 9 czerwca w 32tc . aa no i w końcu powiedziałam mamie o wadzie Szymka . zadzwoniła akurat po wizycie i zapytała czy wsio w porządku i nie mogłam powiedzieć że wsio okk no nic.ide cos zjeść bo kurcze ze zdenerwowania przed wizytą i po nic jescze nie jadłam i Szymek daje mi znać że cos by wszamał.kopie aż cały brzuch mi chodzi
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112967 przez @nulka
dobrze Asik że powiedziałaś już mamie bo pewnie to Cię dodatkowo gryzło. Teraz się lepiej będziesz czuła jak z nią będziesz rozmawiała. Matka to matka i człowiek zawsze czeka na jej wsparcie
no Dorcia a ja myślałam że, podglądanie rodzących to tylko moje zboczenie .
to w tym fanklubie jest nas już 2
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #113007 przez Suari
@nulka napisał:
@nulka dopisz jeszcze mnie do fanklubu, bo też ciągle zaglądam, która już urodziła
A sierpniówki to czytam najcześciej, tam to dużo się dzieje, a co będzie jak zaczną rodzić, nie nadążymy z czytaniem
dobrze Asik że powiedziałaś już mamie bo pewnie to Cię dodatkowo gryzło. Teraz się lepiej będziesz czuła jak z nią będziesz rozmawiała. Matka to matka i człowiek zawsze czeka na jej wsparcie
@nulka dopisz jeszcze mnie do fanklubu, bo też ciągle zaglądam, która już urodziła
A sierpniówki to czytam najcześciej, tam to dużo się dzieje, a co będzie jak zaczną rodzić, nie nadążymy z czytaniem