BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #113827 przez Mirella
Gosiak, no ładne mi bez schiz.... albo jakies mierzenia liczenia, albo monitoringi, albo diabli wią co jeszcze, a ja wstyd przyznać nawet nie pamiętam kiedy u gina ostatnio byłam ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #113843 przez MagdaM
Przepraszam ale ja bez neta stalego wiec dupsko...

Marta M wiem wlasnie, myslalam zeby isc ale chyba rezygnuje... Widzialam program i glownie siedzenie i wyklady, a na USG 4D u mnie to chyba za wczesnie... :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #113858 przez gosiak
właśnie przypomniałaś mi Mirello, miałam dziś dzwonić do tej gin o której kiedyś pisałam i cholera jasna telefon mi się psuje :angry: :angry: coś z głośnikiem :angry: :angry: muszę czekać aż mężu wróci i z jego zadzwonie :angry: to zapisuj sie Mirello choć raz albo co pół roku trzeba iść zobaczyć czy aby wsio ok :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #113877 przez mala_czarna
Mirella koniecznie zapisuj się na listę!!! Ja tam postaram sie poczarować... moj mąż mowi że ze mnie to troche taka mała czarownica...wiec kto wie, moze cos w tym jest...
13 lata 11 miesiąc temu #113888 przez madziaska
Ajlona wiem o czym piszesz z tym pecherzem... ja zmagam sie z tym cholerstwem od kilku lat... W koncu poszlam do urologa i zrobilam posiew moczu, niestety Ecoli, bakteria ktora jest nieporzadana w ciazy... Bralam antybiotyki bardzo dlugo i szczepionke... Bakterii w grudniu juz nie bylo, ale do tej pory od czasu do czasu pecherz czuje, on chyba juz bardzo wrazliwy jest... teraz mam nieliczne bakterie w moczu, ale lekarz uspokoil, ze to niegrozne... Zrob kochana sobie posiew z moczu, bo jesli zapalenie ciagle powraca to moze byc Ecoli, a ona moze powodowac poronienie i wady rozwojowe... Ale widzisz mnie sie udalo :) A furagin moze juz na Ciebie nie dziala, zrob badania, a i moze wymaz z cewki moczowej, bo to niekoniecznie musi byc zapalenie pecherza, tylko cewki, no i wymaz z pochwy, bo te dwa uklady sa bardzo ze soba powiazane... pij duzo wody, nie wstrzymuj moczu, a i mozesz kupic sobie zurawine w tabletkach i jesc suszona zurawinke ;) To chyba tyle...
13 lata 11 miesiąc temu #113902 przez Dorciaition
Oj, Mirella Ty wszystkich doprowadzasz do porządku to teram my musimy Ciebie! Do gina na wizytę szoruj! :P :silly:

Gosiak oby jutro udało się Tobie kupić buty, bo inaczej faktycznie w paputkach będziesz musiała pójść. Wiesz co, ja uważam, że na ostatnią chwilę i tak jest najlepiej ;)

Na pewno do Was pomacham. Będziecie widziały, że ta z brzuszkiem to ja :lol:

Anulka, tydzień bez Ciebie smutno będzie, ale jeśli musisz to koniecznie idź. :kiss:

Gabi nadal trzymam kciuki!

Madzia takie targi są świetne. Jak pójdziesz na pewno nie pożałujesz. Dużo porad, ciekawych informacji, prezentów :lol: A na usg 3/4 d nie jest za prędko. Tym bardziej, że za darmo ;) Ja w pierwszej ciąży miałam w 13 tyg i już było super widać. Dziś też nawet z tego tygodnia oglądałam na youtubie filmiki. Wiec u Ciebie jeśli maluszek się pokaże na pewno będzie fajnie widać. :)

Alanek[*] :(
13 lata 11 miesiąc temu #113914 przez MagdaM
Ehhh przeczytalam caaaaaluski program targow i nigdzie nie ma informacji o darmowym USG 4D :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #113932 przez @nulka
gdybym nie miała bezprzewodowego to by mnie nikt w tym szpitalu nie utrzymał 24h !!! :)

ale i tak się boję... :(
13 lata 11 miesiąc temu #113946 przez Dorciaition
Haha, Anulka no tak! Uzależnienie od forum robi swoje :laugh:

Nie denerwuj się. Będziemy całymi serduchami z Tobą! Będzie dobrze! :kiss:

13 lata 11 miesiąc temu #113950 przez @nulka
dzięki Dorcia, miło jest wiedzieć ze ktoś myśli. Mam nadzieję że mi ten internet nie będzie nawalał... bo tam zdechnę z nudów a tak to z Wami popiszę, z mężem popiszę i może jakoś zejdzie. Najgorsze będą wieczory pewnie. No i odległość od domku to ponad 50 km. Mąż już dzisiaj mi powiedział że będzie codziennie ale żal mi go bo pracuje do wieczora i potem miał by się pchać do mnie taki kawał...
13 lata 11 miesiąc temu #113952 przez gosiak
no to @nulka będziemy z Tobą z nami zleci Ci pobyt w szpitalu :blink:
widać kochanego masz męża jak chce taki szmat drogi co dzień jechać :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #113953 przez Dorciaition
Tak bardzo Cie kocha, że nie bedzie czuł zmeczenia przy podróży do Ciebie. :lol:

Wytrzymasz kochana- net, jakaś książka, później wizty męża i szybko zleci :)

13 lata 11 miesiąc temu #113997 przez Majowka
dziewczyny, ktoras z Was wie jak przekroic ciasto no pol?
Jak to robicie...?
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #114015 przez ilona
Ja najpierw noże "zaznaczam linię" tak mniej więcej 5 cm noża wsuwam w ciasto robiąc kanał :laugh:
a później nitka w ruch
po tej linii w kierunku do siebie ciągnę nitkę ale na zasadzie lewa-prawa

Wytłumaczyłam czy narysować? bo to takie trochę zakręcone :laugh:

Majówka pełna instrukcja :laugh:
Wiem, wiem zdolności plastyczne mam zerowe...
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #114029 przez Marta M
Wow Ilona, instrukcja pierwsza klasa :)

Magda ja bylam ostatnio na zakupach w Smyku i tam dostalam ulotke o tych targach i wlasnie na niej jest napisane ze bedzie darmowe usg 4d dla kobiet w ciazy..choc pewnie w kolejce trzeba bedzie stracic troche czasu..
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia