- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #113016 przez gosiak
Oj prawda sierpniówki jak zaczną rodzić to się strona będzie wieszać
Asik Szymuś jest piękny taki dzidziolek kochany i całkiem spory niech rośnie dalej zdrowo
MagdaM twój brzunio też oglądałam juz całkiem ładnie sie zaokrągla
ja leżę z nosa mi leci jak z kranu dosłownie, to chyba przez to że wczoraj w ten śnieg wybiegłam zdjęcia pamiątkowe porobić i musiało mnie przewiać...
Asik Szymuś jest piękny taki dzidziolek kochany i całkiem spory niech rośnie dalej zdrowo
MagdaM twój brzunio też oglądałam juz całkiem ładnie sie zaokrągla
ja leżę z nosa mi leci jak z kranu dosłownie, to chyba przez to że wczoraj w ten śnieg wybiegłam zdjęcia pamiątkowe porobić i musiało mnie przewiać...
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #113079 przez Dorciaition
Gosiak, albo z przemęczenia Mojemu M. ciągle leci z nosa. Kurka, a nic nie je. Przy wzroście 186 cm ma 65 kg wagi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #113118 przez Dorciaition
Nooo i to jaka! Czasami w nocy jak mnie przygniecie to mam siniaki od Jego kości. Ale w sumie nie wyobrażam sobie Go innego - grubszego
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #113121 przez bewipo
Dorcia to mój mężu podobnie, tylko trochę wyższy. I oczywiście głupie tłumaczenie nie miałem czasu w pracy. Ręce opadają. Ja to bym z głodu padła jak bym przez 8 godzin nic nie zjadła w pracy. Tylko kurna żeby fajke zapalić to zawsze czas się znajdzie...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #113133 przez Dorciaition
I co zrobić z tymi chłopami?! Na dupe mu daj
Mój na szczęście nie pali- chociaż coś dobrego Ale codziennie wypija 2 l Pepsi i uwielbiam Mc Donalda. Nie tyje od tego, ale kurde zdrowie sobie niszczy!
Mój na szczęście nie pali- chociaż coś dobrego Ale codziennie wypija 2 l Pepsi i uwielbiam Mc Donalda. Nie tyje od tego, ale kurde zdrowie sobie niszczy!
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #113146 przez bewipo
No gorzej z nimi jak z dzieciakami, ale chyba nic nie poradzimy
W ogóle jestem wkurzona, bo sobie wymyślił, że musi zostać pół godziny dłużej w pracy. Pół godziny już minęło, a on jeszcze nie wyjechał. Zamarudze go na śmierć jak tylko wróci
W ogóle jestem wkurzona, bo sobie wymyślił, że musi zostać pół godziny dłużej w pracy. Pół godziny już minęło, a on jeszcze nie wyjechał. Zamarudze go na śmierć jak tylko wróci
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #113151 przez Dorciaition
Bewipo i dobrze- zasłużył
Haha, Gosiak to powinnyśmy się zamienić
Jednak zmieniłam zdanie- nie oddam mojego Właśnie zadzwonił na co mam ochotę bo jest w sklepie Pewnie Pepsi mu się zachciało
Haha, Gosiak to powinnyśmy się zamienić
Jednak zmieniłam zdanie- nie oddam mojego Właśnie zadzwonił na co mam ochotę bo jest w sklepie Pewnie Pepsi mu się zachciało
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #113170 przez gosiak
Dorcia mój też od coli uzależniony a potem się dziwić że ma brzuszek, ale kocham ten brzuszek i tak i tak i też się nie zamienię wiosna w pełni mamy zamiar dużo rowerkować to może uda mu się spalić zbędne kilogramy wyhodowane w zimie
- mala_czarna
- Gość
13 lata 7 miesiąc temu #113293 przez mala_czarna
Przepraszam, że tak dawno sie nie odzywałam, ale ostatnio jestem zabiegana. Dzisiaj nadrobiłam zaległosci. Troche to trwało, bo jakby nie patrzec kilka stron - forum pedzi jak szlaone. I dobrze. Ja jutro ide do lekarza. Mam nadzieje ze zobacze malenstwo, a co najważniejsze czy jedno czy moze dwa malenstwa. U mnie całkiem mozliwe bo obie babcie miały bliznieta... Jutro sie wszystko wyjasni...
Delfinek83 - bardzo mi przykro ze tak sie stało.Ja wierze że zło wraca do ludzi którzy nam wyrządzili nam krzywdę. Teraz mysl o dzidzi i staraj sie wypoczywać. Mam nadzieje ze dobrze sie czujesz?
An-sunshine - trzymam kciuki za to by metoda winko + orzechy poskutkowała.
Ojłona - witam serdecznie co do Twoich pytań odnosnie badań, to juz odpowiadam. Ja przed staraniami zrobiłam następujące badania: toksoplazmoze (od tego sie zaczęło, bo przygarnęłam kota do domu), cytomegalię, chlamygię, zrobiłam cytologię, wymaz. Lekarz powiedział że wyniki są bardzo dobre i ze moge je dołączyc do kota i zacząć starania. No i powiedział, abym się tak nie przejmowała, bo na większość spraw kobieta nie ma wielkiego wplywu. Mam kolezanki które nie robiły przed ciążą takich badań, tylko w trakcie. Ale ja dla swojego spokojnego sumienia chciałam wiedziec czy jestem zdrowa czy nie, bo tak naprawde wiele tych chorob powoduje chocby nawet poronienie.Po co sie narazac na takie historie, skoro można w razie co wyeliminować? To tylko moje skromne zdanie. Uważam, że lepiej dmuchac na zimne.
Powodzenia nie martw - fasolka ma swoj czas zapoisany w gwiazdach. Cieszcie sie sobą nawzajem, a dzidzia szybko nadejdzie.
Mirella - czarujesz wszystkich a tu najwyzszy czas aby ktos Tobie czar rzucił . Ja też nie lubie pluchy, zimy w maju nie toleruje. A tu i w świętokrzyskim wczoraj zima zawitała a śnieg tak walił jak w dobrym sezonie zimowym. eh popierdzieliła sie ta pogoda...
Magda M - brzusio cudny -dzidzia rośnie i dobrze. Najważniejsze by było zdrowe maleństwo. U mnie tez sie pojawił mały brzusio. Hehe moze to bliżniaki??? jutro sie dowiem
Lacrijka kto wie moze Tyś już zafasolkowana? Nie zbadane są wyroki... A tempka u mnie tez w cały świat, wiec i u mnie żadne wykresy nie zdały by rezultatu...
@nulka nie wazne ile masz lat, lecz na ile sie czujesz. JA tam widze Cie jako 18-stka
A Ty Dorcia nie przepracowywuj sie bo teraz jest Was dwoje i musisz na siebie uważać!!
Asik ja od dawna trzymam kciuki za Szymka. I strasznie sie cieszę, że sie dobrze rozwija. Dorodny chłopak z niego Pogłaskaj brzusio ode mnie ( tzn od nas ) A zobaczysz wszystko sie ułozy. Jak sie urodzi to zrobia mu operację, a za kilka lat nie bedzie śladu. Medecyna poszła w górę. Uszy do góry!!
Gosiak kochana Ty ten okres dostałaś czy nadal sie spóżnia? Bo juz sie pogubiłam....Nie poddawaj sie, tylko zacieraj ręce i do roboty. Poddaj sie intuicji, w dni płodne kobieta ma duza ochote na seks wiec nawet nie ma co tempki mierzyc. Tak juz jest, natura sama daje nam znaki.
A mnie ostatnio lekka zgaga pali wieczorem..dzis wziełam sie za migdały...
Delfinek83 - bardzo mi przykro ze tak sie stało.Ja wierze że zło wraca do ludzi którzy nam wyrządzili nam krzywdę. Teraz mysl o dzidzi i staraj sie wypoczywać. Mam nadzieje ze dobrze sie czujesz?
An-sunshine - trzymam kciuki za to by metoda winko + orzechy poskutkowała.
Ojłona - witam serdecznie co do Twoich pytań odnosnie badań, to juz odpowiadam. Ja przed staraniami zrobiłam następujące badania: toksoplazmoze (od tego sie zaczęło, bo przygarnęłam kota do domu), cytomegalię, chlamygię, zrobiłam cytologię, wymaz. Lekarz powiedział że wyniki są bardzo dobre i ze moge je dołączyc do kota i zacząć starania. No i powiedział, abym się tak nie przejmowała, bo na większość spraw kobieta nie ma wielkiego wplywu. Mam kolezanki które nie robiły przed ciążą takich badań, tylko w trakcie. Ale ja dla swojego spokojnego sumienia chciałam wiedziec czy jestem zdrowa czy nie, bo tak naprawde wiele tych chorob powoduje chocby nawet poronienie.Po co sie narazac na takie historie, skoro można w razie co wyeliminować? To tylko moje skromne zdanie. Uważam, że lepiej dmuchac na zimne.
Powodzenia nie martw - fasolka ma swoj czas zapoisany w gwiazdach. Cieszcie sie sobą nawzajem, a dzidzia szybko nadejdzie.
Mirella - czarujesz wszystkich a tu najwyzszy czas aby ktos Tobie czar rzucił . Ja też nie lubie pluchy, zimy w maju nie toleruje. A tu i w świętokrzyskim wczoraj zima zawitała a śnieg tak walił jak w dobrym sezonie zimowym. eh popierdzieliła sie ta pogoda...
Magda M - brzusio cudny -dzidzia rośnie i dobrze. Najważniejsze by było zdrowe maleństwo. U mnie tez sie pojawił mały brzusio. Hehe moze to bliżniaki??? jutro sie dowiem
Lacrijka kto wie moze Tyś już zafasolkowana? Nie zbadane są wyroki... A tempka u mnie tez w cały świat, wiec i u mnie żadne wykresy nie zdały by rezultatu...
@nulka nie wazne ile masz lat, lecz na ile sie czujesz. JA tam widze Cie jako 18-stka
A Ty Dorcia nie przepracowywuj sie bo teraz jest Was dwoje i musisz na siebie uważać!!
Asik ja od dawna trzymam kciuki za Szymka. I strasznie sie cieszę, że sie dobrze rozwija. Dorodny chłopak z niego Pogłaskaj brzusio ode mnie ( tzn od nas ) A zobaczysz wszystko sie ułozy. Jak sie urodzi to zrobia mu operację, a za kilka lat nie bedzie śladu. Medecyna poszła w górę. Uszy do góry!!
Gosiak kochana Ty ten okres dostałaś czy nadal sie spóżnia? Bo juz sie pogubiłam....Nie poddawaj sie, tylko zacieraj ręce i do roboty. Poddaj sie intuicji, w dni płodne kobieta ma duza ochote na seks wiec nawet nie ma co tempki mierzyc. Tak juz jest, natura sama daje nam znaki.
A mnie ostatnio lekka zgaga pali wieczorem..dzis wziełam sie za migdały...
- mala_czarna
- Gość
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #113301 przez mala_czarna
Jeśli kogos pominęłam to przepraszam... tyle sie dzieje ze czasem trudno nadążyć...
Zmykam juz spać dobranoc kochane forumowiczki
Zmykam juz spać dobranoc kochane forumowiczki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez mala_czarna.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #113371 przez ajłona
Madziaska witaj! Dzięki za wieści i słowa nadziei... to dopiero trzy miesiące oczekiwań, ale...wiesz jak jest...czas się wtedy tak dłuży...liczę, że cudowną moc tego forum odczuję niebawem na swojej skórze z tymi badaniami to własnie sama nie wiem. zaczęłam czytać i tak sie zastanawiam. lekarz nic mi nie zlecił. a ja skupiłam się na kontrolowaniu hormonów. kwas foliowy łykam juz jakieś 4 miechy chyba, regularnie biorę bromergon i euthyrox. zapomniałam dodac ze z tarczyca niewielkie problemy.i dziś jeszcze odezwał się mój diabelny pęcherz - regularne zapalenia no i jazda na furaginum...i oczywiście nakręcam się, że nie koniecznie powinnam sięgać po te leki starając się o dzieciątko upragnione, ale oczy wychodziły mi z orbit. MASAKRA!!! a to jedyne co mnie ratuje w takich chwilach.pozdrówka. i wciąż myślę intensywnie o wszystkich nowych cyklach i kciukory trzymam
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #113372 przez ajłona
jestem pod wielkim wrażeniem tego forum fakt, że nie ogarniam co kto do mnie pisze i dużo czasu mi zajmuje żeby sie połapać. śmigacie jak dzikie dzieki za każde słowo Dziewczyny :)za informacje cenne. dajcie znac czy macie jakieś cudo na te stany zapalne pęcherza bo oszaleć można! no i martwię się, że jesli będą 2 krechy i złapie mnie to diabelstwo to...aż strach napisać co...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #113382 przez Lacrijka
Dzień dobry
Ja juz na nogach od 6 zeby zdązyc wszystko ogarnac.. Myślalam ze jeszcze jutro bede miała troche czasu a tu lipa Mielismy leciec o 13 a wczoraj wieczorem sprawdzam lot a tu doopa..zbiórka na lotnisku o 6:45 Nawet nie zadzwonili...jakbym tak nie sprawdziła to bysmy widzieli Egipt jak świnia niebo !!!
No wiec wszystko musze zrobic dzis..Spakowac siebie i męża, zrobic pazurki, skoczyc na lampy i ogarnąc domek bo mój tata chyba do nas zajedzie na pare dni jak nas nie będzie, więc musze pokazac ze mamy czysto hahaha.
Nie wiem jak tam bedzie z netem, mój maż bierze laptopa bo to jego respirator ale jak z netem to nie wiem..chociaz pewnie M narucha neta bo jak to tak dwa tygodnie bez emila itd
Gosiaku, kuruj sie kuruj bo ja za niedługo wracam i chce widziec piekny lasek zielonych + na SM
@nulka - Tobie tego mowic nie musze bo widze ze dobrowolnie zazieleniasz wykres
MagdaM brzunio zajebiaszczy..pogłaskac od cioci Lacri
Mała ja tez z tych co wolą dmuchac na zimne i na te groźniejsze badania juz wysępiłam skierowanko i zrobie po powrocie.. Boje sie toxo bo mój kot to jak maly bułgar - syf kiła i mogiła
Mirellcia rzuc mi tam jakiego czara, cobym z nadbagażem wróciła
Na wszelki wypadek sie pożegnam wstępnie bo nie wiem jak będzie z czasem..wieczorem musze jeszcze odstawic moje autko do tesciów bo u nas pod blokiem ostatnio straz miejska loto i blokady zakłada za parkowanie pod płotem..bzdura.. No i kocisko musze oddac na dwa tygodnie, to mnie najbardziej boli W dodatku troche chory jest bo posikuje po katach, nie wiem czy to dlatego ze walizki widzi ?? Kiedys tak było, ze jak pojechałam do taty na tydzien to w domu był sajgon..wszedzie moczyk i kupki..M mowi ze jak zamknęłam dzrzwi za soba to sie zaczęlo..więc pewnie juz czuje ze cos nie hallo.. Dostał wczoraj antyka, zobaczymy.
Trzymajcie kciuki za mnie dziewczynki zeby,
- Bin Laden II samolota nie porwał,
- nie bylo rekinów (w grudniu jak tesciowa była w Sharm to był rekin),
- mnie biegunka nie dorwała,
- słoneczko mnie nie poparzyło
- sie nie połamała jak w ostatni dzien podrózy poślubnej,
- duuuuuuuzo przystojnych ratowników było na plazy
- FASOLKA Z NAMI WRÓCIŁA
CIAO ! Muczias grasias amigo !!!!!!
Ja juz na nogach od 6 zeby zdązyc wszystko ogarnac.. Myślalam ze jeszcze jutro bede miała troche czasu a tu lipa Mielismy leciec o 13 a wczoraj wieczorem sprawdzam lot a tu doopa..zbiórka na lotnisku o 6:45 Nawet nie zadzwonili...jakbym tak nie sprawdziła to bysmy widzieli Egipt jak świnia niebo !!!
No wiec wszystko musze zrobic dzis..Spakowac siebie i męża, zrobic pazurki, skoczyc na lampy i ogarnąc domek bo mój tata chyba do nas zajedzie na pare dni jak nas nie będzie, więc musze pokazac ze mamy czysto hahaha.
Nie wiem jak tam bedzie z netem, mój maż bierze laptopa bo to jego respirator ale jak z netem to nie wiem..chociaz pewnie M narucha neta bo jak to tak dwa tygodnie bez emila itd
Gosiaku, kuruj sie kuruj bo ja za niedługo wracam i chce widziec piekny lasek zielonych + na SM
@nulka - Tobie tego mowic nie musze bo widze ze dobrowolnie zazieleniasz wykres
MagdaM brzunio zajebiaszczy..pogłaskac od cioci Lacri
Mała ja tez z tych co wolą dmuchac na zimne i na te groźniejsze badania juz wysępiłam skierowanko i zrobie po powrocie.. Boje sie toxo bo mój kot to jak maly bułgar - syf kiła i mogiła
Mirellcia rzuc mi tam jakiego czara, cobym z nadbagażem wróciła
Na wszelki wypadek sie pożegnam wstępnie bo nie wiem jak będzie z czasem..wieczorem musze jeszcze odstawic moje autko do tesciów bo u nas pod blokiem ostatnio straz miejska loto i blokady zakłada za parkowanie pod płotem..bzdura.. No i kocisko musze oddac na dwa tygodnie, to mnie najbardziej boli W dodatku troche chory jest bo posikuje po katach, nie wiem czy to dlatego ze walizki widzi ?? Kiedys tak było, ze jak pojechałam do taty na tydzien to w domu był sajgon..wszedzie moczyk i kupki..M mowi ze jak zamknęłam dzrzwi za soba to sie zaczęlo..więc pewnie juz czuje ze cos nie hallo.. Dostał wczoraj antyka, zobaczymy.
Trzymajcie kciuki za mnie dziewczynki zeby,
- Bin Laden II samolota nie porwał,
- nie bylo rekinów (w grudniu jak tesciowa była w Sharm to był rekin),
- mnie biegunka nie dorwała,
- słoneczko mnie nie poparzyło
- sie nie połamała jak w ostatni dzien podrózy poślubnej,
- duuuuuuuzo przystojnych ratowników było na plazy
- FASOLKA Z NAMI WRÓCIŁA
CIAO ! Muczias grasias amigo !!!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Lacrijka.