- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
wielkie dzieki!!!!!!
Piekny rysuneczek!
Tak zrobie...ale! Jak ja teraz zlapie ta odcieta czesc? bo bede przekrajala ciasto prostokatne, a jak mi sie zalamie?
to jest dla mnie druga niewiadoma...
Mylalam o tekturce, zeby wsunac w dziure i odlazyc na bok, ale bede smarowac marmolada, to jak to pozniej spowrotem polozyc?
Kurcze, z jakimi to ja sie musze trudnosciami borykac!!!
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
A jak posmarujesz dolna cześć marmolada to tylko zsuniesz z tekturki i gotowe
ja osobiście delikatnie wsuwam dłonie miedzy części i przenoszę na bok.
życzę udanych wypieków
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Madziaska u mnie tez diabelne bakterie byly, ale wytepiłam je wszystkie, a mimo to powraca to diabelstwo...serie antybiotyków brałam. od kliku lat na ziołowych lekach na bazie żurawiny. stosuję sie jak nikt do wszystkich zalecen lekarzy urologów, ale problem powraca. w mojej rodzinie wszystkie babeczki mają podobne dolegliwości. posiew moczu robie w sumie bardzo częto. po leczeniu żadnych bakterii a za jakis czas bol taki ze wykręca wszystkie częsci ciała zastanawiam sie czy nie uderzyc do nefrologa furagin ratuje mnie w takich chwilach. wciaz działa, ale jedynie objawowo. za pare miechów pewnie bedzie to samo. nie wiem juz jak sobie z tym poradzic. pozdrawaiam. i całą resztę takżeAjlona wiem o czym piszesz z tym pecherzem... ja zmagam sie z tym cholerstwem od kilku lat... W koncu poszlam do urologa i zrobilam posiew moczu, niestety Ecoli, bakteria ktora jest nieporzadana w ciazy... Bralam antybiotyki bardzo dlugo i szczepionke... Bakterii w grudniu juz nie bylo, ale do tej pory od czasu do czasu pecherz czuje, on chyba juz bardzo wrazliwy jest... teraz mam nieliczne bakterie w moczu, ale lekarz uspokoil, ze to niegrozne... Zrob kochana sobie posiew z moczu, bo jesli zapalenie ciagle powraca to moze byc Ecoli, a ona moze powodowac poronienie i wady rozwojowe... Ale widzisz mnie sie udalo A furagin moze juz na Ciebie nie dziala, zrob badania, a i moze wymaz z cewki moczowej, bo to niekoniecznie musi byc zapalenie pecherza, tylko cewki, no i wymaz z pochwy, bo te dwa uklady sa bardzo ze soba powiazane... pij duzo wody, nie wstrzymuj moczu, a i mozesz kupic sobie zurawine w tabletkach i jesc suszona zurawinke To chyba tyle...
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Anulka, to tylko tydzień, z nami zleci jak z bicza strzelił
Gabi - spokojności, już niedługo i wszystko będziesz wiedzieć
Witaj Ajłona, trzymam kciuki i za ciebie (ja właśnie 4 cykl zaczęłam staranek, więc podobnie jak Ty)
Ciągle w pracy siedzę, a jak nie w pracy to załatwiam sprawy weselne i nie mam czasu na forum wieczorami zasypiam w 5 minut aż mężu się śmieje, że gada do mnie a już śpię i rano musi mi powtarzać nasze rozmowy. I jak tu jeszcze na staranka mieć siły?
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczaki to nie wiem.... Marta wlasnie racja - kolejka
@nulka jestem z Toba myslami!!
Przepraszam, ze tak chaotycznie, ale wlasnie dzis rano chyba dostalam kopasa od malutka
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
haha moze cos wymyslic, jakies haslo ciekawe jaka bylaby reakcja reszty Pan ciezarnychNo kolejka pewnie będzie spora, i szkoda że tym razem nie zadziała zasada, że ciężarne maja pierwszeństwo w poczekalni
ilona ja nawet nie wiem czy to TO, ale nic innego mi nie pasuje wiec od razu pomyslalam, ze malutek
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1