BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #114915 przez Suari
Majowka!!!! ale nas katujesz tymi zdjęciami ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #114920 przez MagdaM
Majowka przepraszam, ze zapytam - mam nadzieje, ze sie nie obrazisz... Ale to Twoje zdjecia czy katalogowe?? Bo im dluzej patrze tym bardziej mysle, ze 2... No chyba, ze w kierunku bloga juz tak wszystko organizujesz :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114921 przez Dorciaition
Wow, Majówka jesteś niesamowita! :woohoo:

Ale apetytu mi narobiłaś :) Idę otworzyć czekoladę ;)

Gabi trzymam kciuki za drugi cykl!

Wciagnęłam już dwa paski :S Majówka a kto u Was to zjada? :)

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114924 przez @nulka
Magda M gratuluję pierwszych kopniaczków :)

Majówka ja proszę o przepis na tego murzynka bo w ciąży nie jestem ale ślinę mam do pępka jak na niego patrzę i też się czuję skatowana :lol:

Dianka odezwij się kochana, wszystkie o Tobie myślimy

gabi ściskam za ten cykl, to odliczamy i za miesiąc meldujesz się ze zdjęciem teściora :lol:

Pustki tu straszne, ja bardzo proszę, ale to bardzo, bardzo żeby staraczki wróciły do pisania postów!!!! :lol: :lol: :lol: bo jak się spojrzy na ostatnie stronki to wychodzi na to, że ciężaróweczki naszego honoru tu bronią. Nie chować się w skorupki tylko pisać, pisać. Echh gdzie te czasy jak tu sżły śluzy, kłucia, ciągnięcia itp.. ;)

to może ja podtrzymam tradycję ;)
dzisiaj 14 dc i żadnych kłuć jajników w tym cyklu nie zaobserwowałam, trochę mnie parę dni temu podbrzusze pobowlewało i tyle. Mój wykres wygląda od paru dni jakby umarł bo temperatura stoi w miejscu (chyba że termometr znowu szlag trafił)
dalej chcę dzidziusia ale coraz częściej myślę o tym że to przedostatni cykl starań a potem se dam spokój.

Mirella, weź no OPIERDZIEL to całe towarzystwo bo się rozlazły jak robalki B)

Dorcia też se otworzyłam czekoladę, a co tam... :)
13 lata 7 miesiąc temu #114928 przez MagdaM
@nulka poki nie ma Mirelli to ja opierdzielam Ciebie!! Czemu taka decyzja?? Twarda babka jestes, daz do spelniania marzen!! Kurczaki po co te termometry tylko stres jest... Wspieram mocniuchno z calych sil no i sie nie dac!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A wogole to mnie nie ciagnie na slodkie ale przez Was zjadlam kinder :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114935 przez angellika1
Magda gratuluje pierwszych kopniaczków :) :)

a z mojej lodówki też ginie jedzonko (ale obawiam się że to ja po cichaczu wykradam ;) )
13 lata 7 miesiąc temu #114936 przez Majowka
hehehe :)
Ciesze sie, ze Wam sie podoba!
Bardzo, bardzo bym chciala Was poczestowac, ale jak to zrobic...hmm

Wszystkie przepisy (do tej pory dopiero 2) zamieszcze w blogu. Niestety jeszcze nie gotowy, bo chcialabym zrobic w dwoch jezykach, i nie wiem jak...wiec czekam, az ktos mi pomoze...

Zdjecia sa moje :) to taki komplement, ze myslicie ze nie moje... hehehe
Ja dopiero poczatkujaca w tym fachu, ale powiem Wam, ze profesionalny aparat, troche poprawek koloru w photoshopie i dobre swiatlo (dzisiaj zerwalam sie o 8h00 rano, zeby zlapac slonce w salonie ;) ) czynia cuda!

2-3 tygodnie gora i wrzucam Wam linka! Obiecuje!

Anulka, poczekasz? czy mam ci tutaj wrzucic przepis...przed chwila skonczylam go pisac i mi sie wszystko skasowalo, a nich to ges kopnie! :angry:
13 lata 7 miesiąc temu #114940 przez MagdaM
Angelika dziekuje :kiss: :kiss:

Majowka no to respekt!! A jaki aparat?? Takie zboczenie moje :silly: I wogole mezowi nie pokaze, bo jak zobaczy jakie Ty masz zdolnosci, zastawy i porzadek :ohmy: to mnie wymieni :blush:

Milej niedzieli :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #114941 przez Majowka
MagdaM Canon EOS 40D, ale to chyba o obiektyw bardzej chodzi...cos mi tam mowil moj maz, bo to on sie na tym zna...
wlasnie czytam ksiazeczke obslugi, zeby moc lepiej go wykorzystac...

A tam wymieni... zrobisz mu taki sam, ten piernik to latwizna, szkoda ze mi sie przepis skasowal, bo naprawde ciasto w 30min mozna zrobic...
13 lata 7 miesiąc temu #114943 przez MagdaM
Majowka ehh marzenie :) Lustrzanka... Jak kupowalam aparat to mnie bylo stac na cyfrowke z funkcjami lustrzanki a to i tak dlatego, ze sprzedalam prezent od bylego :lol: Ja mam Canon s5 is powershot ale Lustarznka mi sie marzy ogromniascie i te obiektywy ahhh :lol: :lol: :silly:

Zatem czekam niecierpliwie na blog i przepisy i bede probowac :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #114944 przez Majowka
tak to prawda, dobry aparat jest niezastapiony!
w moim przypadku tych kulinarnych poczynan to polowa sukcesu, bo jedzonko musi wygladac apetycznie
ale wierz mi ja sie jeszcze nie znam, bo robie na automatiku lub portretowe, co to bedzie sie dzialo jak sie naucze tych manualnych! ;)
13 lata 7 miesiąc temu #114946 przez Mirella
@nulka no i oberwało Ci się słusznie, termometrów się zachciewa, a fffuuuuuujjjjj!!!!! Ci dam przedostatni to się nie pozbierasz, kochana przedostatni to przed menopauzą :P

Dziś nie bardzo mogę za absencję opierdzielać bo weekend, zawsze pusto. Tak bardziej trwale to się nikusi i angel nalezy bo polazły na ten skarb mamy i milczą zmory jedne. Papierówka się zarejestrowała i tez myśli że wystarczy....

Kurcze Diana... No ja myślałam że weźmie przykład z Dorci i Magdy, i nie opierdzieliłam w porę, a trzeba było siłą zatrzymać ;) Vifi tez chyba załamańca trwałego dostała, eeehhhhh

Dziewczyny prośbę mam małą, możecie na liście powpisywać co której "przepowiedziałam" i czy się sprawdziło? Bo nam archiwum kuleje, a za 10 lat będzie co wspominać :D
13 lata 7 miesiąc temu #114950 przez Majowka
aa, Dorcia!
MY!!!!!!! :D nie zjadamy tylko palaszujemy, ja i maz...bo my ciency jestesmy :)
ja przestalam tyc juz od 5 lat...najpierw stwierdzilam, ze to przyczyna jakiejs choroby, bo kiedys normalnie, jeden batonik i juz kilo na wadze i wielkie diety, a teraz strasznie szczupla jestem i nie wiem dlaczego :)
chyba wyblagane po tylu latach katowania sie dietami....eh, sama nie wiem
...no i dzisiaj i jutro goscie przychodza!!!
13 lata 7 miesiąc temu #114957 przez Dorciaition
No właśnie Majówka, wiem, że Ty chudzinka dlatego jestem w szoku. :) Ale masz dobrze. :silly:
Kurka, ja nie przepadam za piernikami, ale na ten ciągle zaglądam. Cudowny! A jak profesjonalnie pokrojony :lol:

Już odliczam dni do bloga :silly:

Mirelluś a gdzie mamy to wpisywać?

Weź Twoją czarodziejską kulę i przepowiedz jeszcze Suari co będzie, bo chyba jej nie mówiłaś :)

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #114986 przez MagdaM
Mirella jaka Dunia cudna na nas patrzy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gdzie wpisac?? Mnie chlopcyka ale zobaczymy za 11 dni czy trafilas ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży