- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #114920 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Majowka przepraszam, ze zapytam - mam nadzieje, ze sie nie obrazisz... Ale to Twoje zdjecia czy katalogowe?? Bo im dluzej patrze tym bardziej mysle, ze 2... No chyba, ze w kierunku bloga juz tak wszystko organizujesz
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114921 przez Dorciaition
Wow, Majówka jesteś niesamowita!
Ale apetytu mi narobiłaś Idę otworzyć czekoladę
Gabi trzymam kciuki za drugi cykl!
Wciagnęłam już dwa paski Majówka a kto u Was to zjada?
Ale apetytu mi narobiłaś Idę otworzyć czekoladę
Gabi trzymam kciuki za drugi cykl!
Wciagnęłam już dwa paski Majówka a kto u Was to zjada?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114924 przez @nulka
Magda M gratuluję pierwszych kopniaczków
Majówka ja proszę o przepis na tego murzynka bo w ciąży nie jestem ale ślinę mam do pępka jak na niego patrzę i też się czuję skatowana
Dianka odezwij się kochana, wszystkie o Tobie myślimy
gabi ściskam za ten cykl, to odliczamy i za miesiąc meldujesz się ze zdjęciem teściora
Pustki tu straszne, ja bardzo proszę, ale to bardzo, bardzo żeby staraczki wróciły do pisania postów!!!! bo jak się spojrzy na ostatnie stronki to wychodzi na to, że ciężaróweczki naszego honoru tu bronią. Nie chować się w skorupki tylko pisać, pisać. Echh gdzie te czasy jak tu sżły śluzy, kłucia, ciągnięcia itp..
to może ja podtrzymam tradycję
dzisiaj 14 dc i żadnych kłuć jajników w tym cyklu nie zaobserwowałam, trochę mnie parę dni temu podbrzusze pobowlewało i tyle. Mój wykres wygląda od paru dni jakby umarł bo temperatura stoi w miejscu (chyba że termometr znowu szlag trafił)
dalej chcę dzidziusia ale coraz częściej myślę o tym że to przedostatni cykl starań a potem se dam spokój.
Mirella, weź no OPIERDZIEL to całe towarzystwo bo się rozlazły jak robalki
Dorcia też se otworzyłam czekoladę, a co tam...
Majówka ja proszę o przepis na tego murzynka bo w ciąży nie jestem ale ślinę mam do pępka jak na niego patrzę i też się czuję skatowana
Dianka odezwij się kochana, wszystkie o Tobie myślimy
gabi ściskam za ten cykl, to odliczamy i za miesiąc meldujesz się ze zdjęciem teściora
Pustki tu straszne, ja bardzo proszę, ale to bardzo, bardzo żeby staraczki wróciły do pisania postów!!!! bo jak się spojrzy na ostatnie stronki to wychodzi na to, że ciężaróweczki naszego honoru tu bronią. Nie chować się w skorupki tylko pisać, pisać. Echh gdzie te czasy jak tu sżły śluzy, kłucia, ciągnięcia itp..
to może ja podtrzymam tradycję
dzisiaj 14 dc i żadnych kłuć jajników w tym cyklu nie zaobserwowałam, trochę mnie parę dni temu podbrzusze pobowlewało i tyle. Mój wykres wygląda od paru dni jakby umarł bo temperatura stoi w miejscu (chyba że termometr znowu szlag trafił)
dalej chcę dzidziusia ale coraz częściej myślę o tym że to przedostatni cykl starań a potem se dam spokój.
Mirella, weź no OPIERDZIEL to całe towarzystwo bo się rozlazły jak robalki
Dorcia też se otworzyłam czekoladę, a co tam...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #114928 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
@nulka poki nie ma Mirelli to ja opierdzielam Ciebie!! Czemu taka decyzja?? Twarda babka jestes, daz do spelniania marzen!! Kurczaki po co te termometry tylko stres jest... Wspieram mocniuchno z calych sil no i sie nie dac!!
A wogole to mnie nie ciagnie na slodkie ale przez Was zjadlam kinder
A wogole to mnie nie ciagnie na slodkie ale przez Was zjadlam kinder
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114935 przez angellika1
Magda gratuluje pierwszych kopniaczków
a z mojej lodówki też ginie jedzonko (ale obawiam się że to ja po cichaczu wykradam )
a z mojej lodówki też ginie jedzonko (ale obawiam się że to ja po cichaczu wykradam )
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez angellika1.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114936 przez Majowka
hehehe
Ciesze sie, ze Wam sie podoba!
Bardzo, bardzo bym chciala Was poczestowac, ale jak to zrobic...hmm
Wszystkie przepisy (do tej pory dopiero 2) zamieszcze w blogu. Niestety jeszcze nie gotowy, bo chcialabym zrobic w dwoch jezykach, i nie wiem jak...wiec czekam, az ktos mi pomoze...
Zdjecia sa moje to taki komplement, ze myslicie ze nie moje... hehehe
Ja dopiero poczatkujaca w tym fachu, ale powiem Wam, ze profesionalny aparat, troche poprawek koloru w photoshopie i dobre swiatlo (dzisiaj zerwalam sie o 8h00 rano, zeby zlapac slonce w salonie ) czynia cuda!
2-3 tygodnie gora i wrzucam Wam linka! Obiecuje!
Anulka, poczekasz? czy mam ci tutaj wrzucic przepis...przed chwila skonczylam go pisac i mi sie wszystko skasowalo, a nich to ges kopnie!
Ciesze sie, ze Wam sie podoba!
Bardzo, bardzo bym chciala Was poczestowac, ale jak to zrobic...hmm
Wszystkie przepisy (do tej pory dopiero 2) zamieszcze w blogu. Niestety jeszcze nie gotowy, bo chcialabym zrobic w dwoch jezykach, i nie wiem jak...wiec czekam, az ktos mi pomoze...
Zdjecia sa moje to taki komplement, ze myslicie ze nie moje... hehehe
Ja dopiero poczatkujaca w tym fachu, ale powiem Wam, ze profesionalny aparat, troche poprawek koloru w photoshopie i dobre swiatlo (dzisiaj zerwalam sie o 8h00 rano, zeby zlapac slonce w salonie ) czynia cuda!
2-3 tygodnie gora i wrzucam Wam linka! Obiecuje!
Anulka, poczekasz? czy mam ci tutaj wrzucic przepis...przed chwila skonczylam go pisac i mi sie wszystko skasowalo, a nich to ges kopnie!
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #114940 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Angelika dziekuje
Majowka no to respekt!! A jaki aparat?? Takie zboczenie moje I wogole mezowi nie pokaze, bo jak zobaczy jakie Ty masz zdolnosci, zastawy i porzadek to mnie wymieni
Milej niedzieli
Majowka no to respekt!! A jaki aparat?? Takie zboczenie moje I wogole mezowi nie pokaze, bo jak zobaczy jakie Ty masz zdolnosci, zastawy i porzadek to mnie wymieni
Milej niedzieli
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114941 przez Majowka
MagdaM Canon EOS 40D, ale to chyba o obiektyw bardzej chodzi...cos mi tam mowil moj maz, bo to on sie na tym zna...
wlasnie czytam ksiazeczke obslugi, zeby moc lepiej go wykorzystac...
A tam wymieni... zrobisz mu taki sam, ten piernik to latwizna, szkoda ze mi sie przepis skasowal, bo naprawde ciasto w 30min mozna zrobic...
wlasnie czytam ksiazeczke obslugi, zeby moc lepiej go wykorzystac...
A tam wymieni... zrobisz mu taki sam, ten piernik to latwizna, szkoda ze mi sie przepis skasowal, bo naprawde ciasto w 30min mozna zrobic...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #114943 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Majowka ehh marzenie Lustrzanka... Jak kupowalam aparat to mnie bylo stac na cyfrowke z funkcjami lustrzanki a to i tak dlatego, ze sprzedalam prezent od bylego Ja mam Canon s5 is powershot ale Lustarznka mi sie marzy ogromniascie i te obiektywy ahhh
Zatem czekam niecierpliwie na blog i przepisy i bede probowac
Zatem czekam niecierpliwie na blog i przepisy i bede probowac
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114944 przez Majowka
tak to prawda, dobry aparat jest niezastapiony!
w moim przypadku tych kulinarnych poczynan to polowa sukcesu, bo jedzonko musi wygladac apetycznie
ale wierz mi ja sie jeszcze nie znam, bo robie na automatiku lub portretowe, co to bedzie sie dzialo jak sie naucze tych manualnych!
w moim przypadku tych kulinarnych poczynan to polowa sukcesu, bo jedzonko musi wygladac apetycznie
ale wierz mi ja sie jeszcze nie znam, bo robie na automatiku lub portretowe, co to bedzie sie dzialo jak sie naucze tych manualnych!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 7 miesiąc temu #114946 przez Mirella
@nulka no i oberwało Ci się słusznie, termometrów się zachciewa, a fffuuuuuujjjjj!!!!! Ci dam przedostatni to się nie pozbierasz, kochana przedostatni to przed menopauzą
Dziś nie bardzo mogę za absencję opierdzielać bo weekend, zawsze pusto. Tak bardziej trwale to się nikusi i angel nalezy bo polazły na ten skarb mamy i milczą zmory jedne. Papierówka się zarejestrowała i tez myśli że wystarczy....
Kurcze Diana... No ja myślałam że weźmie przykład z Dorci i Magdy, i nie opierdzieliłam w porę, a trzeba było siłą zatrzymać Vifi tez chyba załamańca trwałego dostała, eeehhhhh
Dziewczyny prośbę mam małą, możecie na liście powpisywać co której "przepowiedziałam" i czy się sprawdziło? Bo nam archiwum kuleje, a za 10 lat będzie co wspominać
Dziś nie bardzo mogę za absencję opierdzielać bo weekend, zawsze pusto. Tak bardziej trwale to się nikusi i angel nalezy bo polazły na ten skarb mamy i milczą zmory jedne. Papierówka się zarejestrowała i tez myśli że wystarczy....
Kurcze Diana... No ja myślałam że weźmie przykład z Dorci i Magdy, i nie opierdzieliłam w porę, a trzeba było siłą zatrzymać Vifi tez chyba załamańca trwałego dostała, eeehhhhh
Dziewczyny prośbę mam małą, możecie na liście powpisywać co której "przepowiedziałam" i czy się sprawdziło? Bo nam archiwum kuleje, a za 10 lat będzie co wspominać
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114950 przez Majowka
aa, Dorcia!
MY!!!!!!! nie zjadamy tylko palaszujemy, ja i maz...bo my ciency jestesmy
ja przestalam tyc juz od 5 lat...najpierw stwierdzilam, ze to przyczyna jakiejs choroby, bo kiedys normalnie, jeden batonik i juz kilo na wadze i wielkie diety, a teraz strasznie szczupla jestem i nie wiem dlaczego
chyba wyblagane po tylu latach katowania sie dietami....eh, sama nie wiem
...no i dzisiaj i jutro goscie przychodza!!!
MY!!!!!!! nie zjadamy tylko palaszujemy, ja i maz...bo my ciency jestesmy
ja przestalam tyc juz od 5 lat...najpierw stwierdzilam, ze to przyczyna jakiejs choroby, bo kiedys normalnie, jeden batonik i juz kilo na wadze i wielkie diety, a teraz strasznie szczupla jestem i nie wiem dlaczego
chyba wyblagane po tylu latach katowania sie dietami....eh, sama nie wiem
...no i dzisiaj i jutro goscie przychodza!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #114957 przez Dorciaition
No właśnie Majówka, wiem, że Ty chudzinka dlatego jestem w szoku. Ale masz dobrze.
Kurka, ja nie przepadam za piernikami, ale na ten ciągle zaglądam. Cudowny! A jak profesjonalnie pokrojony
Już odliczam dni do bloga
Mirelluś a gdzie mamy to wpisywać?
Weź Twoją czarodziejską kulę i przepowiedz jeszcze Suari co będzie, bo chyba jej nie mówiłaś
Kurka, ja nie przepadam za piernikami, ale na ten ciągle zaglądam. Cudowny! A jak profesjonalnie pokrojony
Już odliczam dni do bloga
Mirelluś a gdzie mamy to wpisywać?
Weź Twoją czarodziejską kulę i przepowiedz jeszcze Suari co będzie, bo chyba jej nie mówiłaś
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #114986 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella jaka Dunia cudna na nas patrzy
Gdzie wpisac?? Mnie chlopcyka ale zobaczymy za 11 dni czy trafilas
Gdzie wpisac?? Mnie chlopcyka ale zobaczymy za 11 dni czy trafilas
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.