- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #116075 przez gosiak
Nikusia tez się usmiałam z Twojego numerku przed festynem i nie martw się że nie poleżałaś Madzia ma racje co miało dolecieć to doleciało, Ty myślisz że te laski co w kibelku na imprezie na stojąco majstrują dzieciaka to kładą się do góry nogami to że jak byś po Tym nie zajdziesz to przyczyną będzie pech który nas staraczki dopada bardzo często i na te swoje skarby musimy troszkę poczekać
zmykam dziewczynki dziś mężowi troszkę potowarzyszyć w pracy zajrzę wieczorkiem patki
zmykam dziewczynki dziś mężowi troszkę potowarzyszyć w pracy zajrzę wieczorkiem patki
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #116209 przez Dorciaition
Kurka, dziewczyny chciałam tutaj poszukac mojego testa, bo w pracy jestem i bym sobie na papierze zdjęciowym druknęła do mojego Albumu Fasolki, ale po 15 minutach zrezygnowałam Tyle stron od tego czasu napisałyśmy, że ciężko cokolwiek znaleźć
Miłego dnia
Miłego dnia
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 7 miesiąc temu #116224 przez gabi28
dzien dobry..
oj nie mam czasu siedzieć i pisać na forum,wczoraj tak byłam zmęczona pracą w ogrodzie że nie miałam sił zasiąść do neta..napiłam się tylko winka i do łóżka...a mojemu M zachiało się amorów..oj miło było, miło dzisiaj zabieram sie za sadzenie kwiatów do doniczek i poustawiam je potem na balkonie. ...
A przez Majeczkę to mam cały czas ochote na coś słodkiego,chyba poproszę męża żeby zahaczył o cukiernie jak będzie wracał z pracy....
mam nadzieje,że Lacrijka też działa i przyjedzie do nas już w dwupaku
ok ,uciekam.... będę wieczorkiem. papapa
oj nie mam czasu siedzieć i pisać na forum,wczoraj tak byłam zmęczona pracą w ogrodzie że nie miałam sił zasiąść do neta..napiłam się tylko winka i do łóżka...a mojemu M zachiało się amorów..oj miło było, miło dzisiaj zabieram sie za sadzenie kwiatów do doniczek i poustawiam je potem na balkonie. ...
A przez Majeczkę to mam cały czas ochote na coś słodkiego,chyba poproszę męża żeby zahaczył o cukiernie jak będzie wracał z pracy....
mam nadzieje,że Lacrijka też działa i przyjedzie do nas już w dwupaku
ok ,uciekam.... będę wieczorkiem. papapa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #116241 przez Majowka
czesc dziewczyny!!!
Anulka, na torcik tez mam chrapke, ale musze na razie robic co umiem, bo sie zalamie i nici z bloga
Dorcia, ciesze sie, ze z fasolka wszystko ok. Czekam na zdjecie!
Ide dzisiaj po skladniki do sernika!
Ja bym tez chciala sie pochwalic ktory u mnie dzien cyklu, ale wyrzucialam kalendarzyk w kat, nawet nie wiem gdzie jest! Nech zyje spontan!
Po wakacjach go poszukam!
Powinnam byc po lub w czasie owulki, ale nie mam cisnienia na przytulanka, wiec jedziemy jak zawsze lubimy, czyli tylko weekendowo
Buziaki! i milego dnia!
Anulka, na torcik tez mam chrapke, ale musze na razie robic co umiem, bo sie zalamie i nici z bloga
Dorcia, ciesze sie, ze z fasolka wszystko ok. Czekam na zdjecie!
Ide dzisiaj po skladniki do sernika!
Ja bym tez chciala sie pochwalic ktory u mnie dzien cyklu, ale wyrzucialam kalendarzyk w kat, nawet nie wiem gdzie jest! Nech zyje spontan!
Po wakacjach go poszukam!
Powinnam byc po lub w czasie owulki, ale nie mam cisnienia na przytulanka, wiec jedziemy jak zawsze lubimy, czyli tylko weekendowo
Buziaki! i milego dnia!
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #116252 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Kocham Was za te spontany i zycze zeby FASOLE szybciorem zagoscily!!
Dolaczam sie do Marty 1 cykl po poronieniu wiec myslalam, ze rozregulowany i 1 raz bez gumki
Ahhh pojeczalam mamie ale mnie juz naprostowala Po zakupach jest tak
Dolaczam sie do Marty 1 cykl po poronieniu wiec myslalam, ze rozregulowany i 1 raz bez gumki
Ahhh pojeczalam mamie ale mnie juz naprostowala Po zakupach jest tak
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 7 miesiąc temu #116279 przez @nulka
Magda to chwal się co kupiłaś!
Majówka tort jest łatwy.... dasz radę
a u mnie przytulanka idą tylko z inicjatywy M a on się uparł i dopada mnie co rano, zanim wyciągnę rękę po termometr i wiecznie mi zakłóca temperaturę na wykresie!!!!!!
Za to wykresik cyklu mam kolorowy...
gabi ja też siedze w ogrodzie ale wczoraj trochę się przypiekłam aż miałam wieczorem dreszcze i dzisiaj największe słonko muszę odpuścić
Majówka tort jest łatwy.... dasz radę
a u mnie przytulanka idą tylko z inicjatywy M a on się uparł i dopada mnie co rano, zanim wyciągnę rękę po termometr i wiecznie mi zakłóca temperaturę na wykresie!!!!!!
Za to wykresik cyklu mam kolorowy...
gabi ja też siedze w ogrodzie ale wczoraj trochę się przypiekłam aż miałam wieczorem dreszcze i dzisiaj największe słonko muszę odpuścić
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 7 miesiąc temu #116316 przez ann-sunshine
Dobry dzień,
Nikusia, dziewczyny mają rację, natura przewrotna jest i a nóż właśnie przed tym festynem zmajstrowaliście co chcecie
Majówka sernik mmmnnnniiiiaaaammmm... a na tort poczekamy, napięcie trzeba budować, a nie od razu z grubej rury tort
obiad na dwa, trzy dni upichcony, mogę jutro do pracy wracać, ech ostatnio z roboty prawie nie wychodzę a pogoda taka śliczna
Anulka, męża popieram, niech Ci dalej zakłóca tempki poranne
Nikusia, dziewczyny mają rację, natura przewrotna jest i a nóż właśnie przed tym festynem zmajstrowaliście co chcecie
Majówka sernik mmmnnnniiiiaaaammmm... a na tort poczekamy, napięcie trzeba budować, a nie od razu z grubej rury tort
obiad na dwa, trzy dni upichcony, mogę jutro do pracy wracać, ech ostatnio z roboty prawie nie wychodzę a pogoda taka śliczna
Anulka, męża popieram, niech Ci dalej zakłóca tempki poranne
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #116403 przez Dorciaition
Słodziak!
Ilonka a Twój Synuś już roczek za 2 dni! Cudnie!
Wszystkiego najcudowniejszego dla Niego
Ilonka a Twój Synuś już roczek za 2 dni! Cudnie!
Wszystkiego najcudowniejszego dla Niego
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24