BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #116421 przez @nulka
ło matuchna!!!, jakiż ten Kubuniek słodki.... :) :) :) :) :) :) :) :)
ja nie tylko dla takiego Kubuńcia dam się zarazić ja nawet mogę byc chora!!!!!
ba, ja już jestem chora jak widzę takiego cukierasa!!!!! :ohmy: :lol:
Śliczności i pięknizna, aż dech zapiera.... aż sie chce go z monitora na ręce wziąć :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #116435 przez ajłona
tak sobie Was czytam Babeczki i aż się wzruszyłam...tyle pięknych dzieciątek na fotkach...a ja im bliżej @ tym smutniejsza chyba... :( ciężko będzie po raz kolejny się rozczarować...no i wkurzona jestem, że ból pęcherza przeszkodził mi w tym cyklu w staraniach...pewnie marne szanse...pozdrawiam Was serdecznie i te Cudeńka maleńkie.Oby Wasze czary zadziałały!!! plisssssssssssssssssssssss :huh: :huh:
13 lata 7 miesiąc temu #116439 przez @nulka
ajłona no co TY?! :)
@ jeszcze nawet na zakręcie nie widać a Ty już cykl przekreślasz?? :kiss:
a jak nawet przyjdzie to za 2 tygodnie staranki - przytulanki i nowa nadzieja!! :blink:
Nie daj się pesymizmowi, do boju kobietko, do boju!!! :) :) :)
13 lata 7 miesiąc temu #116441 przez madziaska
A ktora teraz w nalblizszym czasie testuje???
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116448 przez @nulka
ja mam jeszcze 11 dni cyklu do końca, a tak bliżej mnie to chyba ann, potem lacrijka, potem gosiak, a potem to już nie wiem w jakiej kolejności i kto

ajłona a Ty kiedy???
13 lata 7 miesiąc temu #116449 przez Dorciaition
Anulka już tak mało zostało? Ale ten czas leci. Przecież nie dawno miałaś @! Oby tym razem nie przylazła! :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #116452 przez nikusia1988
Jeżeli jutro będzie skok tempki to + około 14 dni to @ powinnam dostać około 24 maja więc w tych dniach bym testowała jeżeli by nie przyszła... A jeżeli skok będzie po jutrze to 25 maja itd :lol: chyba że nie będzie skoku tzn że owulki nie było... :(
13 lata 7 miesiąc temu #116456 przez nikusia1988
Czyli mam 22 dzień cyklu i owulki na razie brak :(
13 lata 7 miesiąc temu #116463 przez sylka
Życzę zafasolkowania dziewczyny :) ja dokładnie 24 maja miałam ostatnią @
13 lata 7 miesiąc temu #116522 przez ajłona
a 19 ma zawitac @ u mnie
13 lata 7 miesiąc temu #116562 przez delfinek83
Sylka, śliczny synuś :kiss:

Dziewczyny, trzymam kciuki za Was kochane, nie poddawajcie się i do boju!!! :lol:
przecież w końcu się musi udać, więc dlaczego akurat nie teraz? :silly:
ale byłby wysyp majowych, wiosennych fasolek :cheer:

wiem że zaraz pewnie dostanę opiernicz,że głupoty piszę, ale boję się czy za dwa tygodnie zobaczę fasolkę z bijącym serduszkiem, o tak sobie patrzę na te moje zdjęcie z poniedziałkowego usg i zastanawiam czy wszystko jest ok, że tylko sam pęcherzyk jest, a reszta gdzie? czy się pojawi? czy nie? I niepotrzebnie się tylko stresuję, wiem o tym, ale ta myśl mi spokoju nie daje, więc napiszcie mi proszę kiedy Wy miałyście pierwsze usg i czy było już widać fasolkę? No wiem że każda ciąża jest inna, ale to tylko tak statystycznie chciałabym wiedzieć.
Ogólnie czuję się dobrze, tylko piersi okropnie bolą, aż spać normalnie nie mogę i kombinuję jakby się tu przewrócić na drugi bok :silly:
Dzisiaj rano na zakupach miałam pierwsze mdłości, wyszłam szybko ze sklepu, ale to na szczęście tylko odruchy, bo jeszcze nie miałam czym :blush:
Chyba już nie wyjdę rano do sklepu na głodniaka, bo jak poczułam te wszystkie zapachy, to mnie zakręciło w żołądku i zmuliło, ble, nieprzyjemne uczucie :(

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 7 miesiąc temu #116580 przez ilona
Delfinek ja jak byłam w 6 tygodniu tak jak Ty teraz to dopiero dowiedziałam się o ciąży, a Ty już po pierwszym USG :)
Lekarz wtedy powiedział mi że mam przyjść za miesiąc bo za wcześnie, żeby cokolwiek zobaczyć, i tak oto czekałam do 10 tygodnia na pierwsze USG.
13 lata 7 miesiąc temu #116591 przez Suari
Delfinek pewnie każda przechodziła takie same rozterki jak ty. U mnie lekarz potwierdził ciążę i pierwsze usg miałam w 5tc4d i zobaczyłam małą kropeczkę- całe 3 mm :) , a w 8 tygodniu było już wszystko wiadomo, że jest ok :)
Postaraj się nie martwić, bo wszystko będzie dobrze i pod żadnym pozorem nie szukaj i nie czytaj w internecie informacji na ten temat. Ja siedziałam, czytałam i się zamartwiałam, ale po wizycie w 8tc powiedziałam stop i staram się nie sugerować tym co tam piszą, zwłaszcza, że lekarz mówi, że jest dobrze.
Będzie wszystko dobrze - tylko tak masz myśleć :kiss:
13 lata 7 miesiąc temu #116622 przez Agusia83
Delfinku, tak jak dziewczyny napisaly, nic sie nie martw i pod zadnym pozorem nie czytaj nic na necie,....czasem takie glupoty tam sa, ze mozna za glowe sie zlapac.
Ja pierwsze usg mialam robione w 7t3d i juz byla fasolka z bijacym serduszkiem...maluszek mial 11,69mm:)nie ma co za wczesnie chodzic, bo pozniej tylko sie denerwujemy. Tak wiec spokojnie czekaj do kolejnego usg, zobaczysz, ze czas szybko zleci, tylko mysl o przyjemnych rzeczach :)
13 lata 7 miesiąc temu #116663 przez MagdaM
Hej
Ja zycze Wam laseczki samych fasolek :kiss: :kiss: Niestety z tempki juz dawno wyroslam i raczej szlam na zywiol wiec w tych rozterkach nie bardzo pomoge...

Delfinek... A ja Cie rozumiem. Wiem, nie powinnam tak mowic. 18tc a jednak boje sie tego samego o czym piszesz na wizycie za tydzien. Pozatym nadal @owo boli brzuch :( :( I coz poradze, widac jestesmy takie same... A co do USG ja bylam na przelomie 4/5tc i byla kropeczka. W 7tc juz serduszko. Damy rade :kiss: :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży