BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #112059 przez Lacrijka
Czesc dziewczynki..

Gosiak, nie ma @ to nie marudź ;) ;) ;) Aaaaa i czekaj na śnieg bo we Wrocku sniezyca jakiej w zimie niawet nie było chyba :S :S :S Więc do Was zaraz tez dojdzie :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Dachy białe, trawy nie widac..ARMAGEDON !! A wczoraj jeszcze opalałam sie na budowie hehe

Trzymam kciuki za staraczki, lece sie juz z wolna pakowac bo jeszcze tylko dwa dni nam zostały, a ja nie lubie tak na ostatnią chwile zostawiac..
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #112067 przez MagdaM
Gosiak!!
Po 1. W cyklach bez owu jest bol!! Ja nie wiem co WY macie takie dziwne myslenie... Mialam bez owu cyjle ponad 6 miesiecy i na serio Ty nie dasz rady poznac jaki byl...
Po 2. Nie ma @ nie ma nic straconego - tez nie mialam i nie mam ciazowej tempki ;)
Po 3. ZABRANIAM mowic, ze sie do niczego nie nadajesz!! Badz silna wkoncu sie uda. Najwazniejsze nie poddawac sie, wiem jest ciezko, rozumiem wszystko ale bez zalamywania i takich tekstow prosze!!
Po 4. Sciskam mocno jak tylko potrafie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #112076 przez madziaska
Gosiu zrob test i wszystko bedzie jasne ;) Nie zamartwiaj sie...
Piekna mamy wiosne ;)
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #112078 przez gosiak
Lacrijka no i wysłałaś do mnie tą burze śnieżną Ty to się lubisz dzielić nawet pogodą :) proszę mi z Egiptu też podesłać trochę słońca jak żeś taka dobra:blink: A tak w ogóle zobacz jaki ARMAGEDON ja na wykresie mam to dopiero załamanie :lol: no ale płaty lecą no w majówkę to ja jeszcze bałwana nie lepiłam :laugh:

Magda po tylu nieudanych próbach człowiek różne rzeczy pisze i nie powiem lekko sie podłamałam, ale jak wcześniej pisałam nie poddam się i działać będę nadal dzięki za słowa otuchy :kiss:

Madziasku kochany szkoda mi tego testu bo wiem co zobaczę :laugh: zostawię na następny cykl :blink: t piękna ta nasza majowa wiosna :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #112091 przez Lacrijka
Madziaska ja mam taki sam widok z okna :laugh: :laugh: :laugh: Masakra jakaś..

Gosiak..bo nam sie wykresy pomyliły chyba..u Ciebie mega spadek a u mnie znów w drugą strone..Nie wiem o co kaman bo to 12dc a tu owu ?? no nie wiem.. Zrobiłam test, kreska testowa dosc widoczna ale nie tak jak kontrolna, ale nie wiem jaka była wczoraj..Nie robiłam bo u mnie owu to ok 19dc wiec sie nie przygotowałam :) :) :) :) Zobaczymy jutro co będzie :)

No to co dziewczynki..czas na sanki hahahaha
13 lata 11 miesiąc temu #112094 przez Mirella
Magda, dzięki że mnie wyręczyłaś, to juz nie muszę na Gosiaka krzyczeć, a należy się oj należy.....

no to u mnie chyba ciepło jak 10 stopni i nie pada ;)
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #112097 przez @nulka
Gosiak tylko bez załamek proszę, wystarczy że wiosna robi jazdy
nie ten to następny, w końcu będziesz brzuchata bo niby dlaczego byś miała nie być
jestem tu z Tobą, co ja gadam, wszystkie jesteśmy!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

U mnie śnieżyca od rana, kwiaty magnolii pełne śniegu, na skrzynkach z kwiatami w oknach urosły czapy śnieżne :ohmy:

Lacrijka dla Ciebie to będzie szok termiczny jak wylądujesz, za mocno się tam nie wygrzewaj bo Twój wykres wygląda tak jakby się już coś zadziało :P :P :P :P :P
Jak na mój gust to Ty już "spakowana" na ten Egipt jesteś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mirella musisz częściej porządki zaprowadzać. Potrząśnij ostrzej Gosiakiem, Ann i ...mną :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #112104 przez Mirella
@nulka a Tobą dlaczego? mnie się wydaje, że grzeczna jesteś.... :lol: no chyba ze tego winka za dużo :lol:
ale byłam kiedyś u jednego stuletniego profesora, który twierdził że litr dziennie to minimum :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #112106 przez ajłona
Witam wszystkie Staraczki :) jestem jedną z Was od około 3 miesięcy...sprawa okazuje się trudniejsza niż oczekiwałam.chociaż wiem że trzy miesiące to niewiele starań ;) czekam z nadzieją na 2 grube krechy na teście i trzymam kciuki za wszystkie "Staraczki"- strasznie podoba mi się to określenie :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #112109 przez Mirella
ajłona witaj i rozgość się :lol:

myślę że my też Ci się spodobamy :lol:

trzy miesiące to tyle co nic, ale jak do nas przyszłas to teraz już z górki :D
13 lata 11 miesiąc temu #112111 przez @nulka
Mirella mnie trzeba opi....ć tak profilaktycznie. Wiesz... najstarsza jestem to mi nie wypada marudzić bo pomyslą że mam klimakterium a nie objawy ciążowe :silly: a swoje przeżywam ehhhhhh :) Tak więc nie omijaj mnie, wal w pysk jak boksera po nokaucie. ;)

ajłona no świetnie że trafiłaś do nas, warunkiem zafasolkowania jest pisanie na tym forum :silly: im więcej piszesz tym szybciej będziesz mamuśką :silly: :silly:

A tak serio trzy miesiące to tak niewiele ale rozumiem że to aż TRZY!!!

Napisz coś jeszcze o sobie :)
13 lata 11 miesiąc temu #112115 przez Mirella
Anulka, swoje to każda przeżywa, ja czasem też, ale na luz wrzucam, inaczej się nie da, ale jak chcesz to proszę bardzo, pacam profilaktycznie, a masz, a masz, a masz :P :P :P
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #112117 przez Lacrijka
@nulek !! Ty mi tu wykresu nie czaruj kochana :laugh: :laugh: :laugh: Jest dziwny, to prawda..Ale jak ktos nienormalny moze miec normalny wykres :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Sprawdzalam dzis pogode w Hurghadzie i na wiekszosz naszego pobytu jak narazie (do 16maja tylko podali) ma byc po 35-40 stopni i prawdopodobienstwo opadów 0 %.. Masakra !! :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #112118 przez Mirella
Lacrijka, albo grzecznie przeprosisz, albo antyczara dostaniesz :P
13 lata 11 miesiąc temu #112120 przez Lacrijka
Mirellka, pomyliło mi sie.. Mialo byc 3-4 stopnie :P :P :P i to w dodatku na minusie :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia