- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #111050 przez Dorciaition
Hello Dziewczynki 
Madziaska cudny wierszyk, też się poryczałam
A, i wcale się Tobie nie dziwię, że nie opuszczasz staraczek. Ja też nie mogę, nie umiem i nie chce 
Anulka to był tylko takie jednorazowy dzień pracy
Wczoraj przez to bolał mnie tak kręgosłup i kość ogonowa, że nie mogłam nawet wstać do kibelka bez pomocy. Ale dziś jest już lepiej.
Majówka to faktycznie może być przez zmianę pogody. Gradobicie?? Tragedia! U nas jeszcze słoneczko. Ale nam nie umieraj!!!
Anulka w takim razie ruszaj pupkę i śmigaj po butki
Może rower wypróbuj
Ale 4 kiece to dobry zakup w tak krótkim czasie
Suari to cudownie!!
Gosiaczku jeszcze trochę i będzie wiadomo
Miłego weekendu kochane

Madziaska cudny wierszyk, też się poryczałam

Anulka to był tylko takie jednorazowy dzień pracy

Majówka to faktycznie może być przez zmianę pogody. Gradobicie?? Tragedia! U nas jeszcze słoneczko. Ale nam nie umieraj!!!
Anulka w takim razie ruszaj pupkę i śmigaj po butki

Suari to cudownie!!
Gosiaczku jeszcze trochę i będzie wiadomo

Miłego weekendu kochane

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #111052 przez gosiak
Witam:)
No to jak będziemy miały brzuchy to jestem za spotkaniem może być we wrocku piękne miasto lubię je odwiedzać a Waszym towarzystwie to już na pewno
dziewczyny nie chcę panikować ale mój termometr szaleje i zaczynam się go bać, w ogóle wczoraj dziwnie mnie ciągło z lewej strony troszkę inny ból jak na @ musiałam chwilkę posiedzieć i przeszło, i jakoś mokro się tam w środku czuję jakby mega dużo śluzu tam było, sorki że zaś o tych tempkach i śluzach ale chcę Wam zameldować co u mnie co mnie niepokoi i dla czego mam małego stracha...dodam jeszcze że mam okropne gazy z początku myślałam że to przez przeżarcie w święta ale już jesteśmy tydzień po świętach a zagazowuję męża nadal
to tyle..;
No to jak będziemy miały brzuchy to jestem za spotkaniem może być we wrocku piękne miasto lubię je odwiedzać a Waszym towarzystwie to już na pewno

dziewczyny nie chcę panikować ale mój termometr szaleje i zaczynam się go bać, w ogóle wczoraj dziwnie mnie ciągło z lewej strony troszkę inny ból jak na @ musiałam chwilkę posiedzieć i przeszło, i jakoś mokro się tam w środku czuję jakby mega dużo śluzu tam było, sorki że zaś o tych tempkach i śluzach ale chcę Wam zameldować co u mnie co mnie niepokoi i dla czego mam małego stracha...dodam jeszcze że mam okropne gazy z początku myślałam że to przez przeżarcie w święta ale już jesteśmy tydzień po świętach a zagazowuję męża nadal

- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 11 miesiąc temu #111064 przez ann-sunshine
cześć dziewczynki, brzusio boli oj boli aż spać nie mogę 
Suari gratuluję chłopczyka (a co Tobie nasza Mirella wróżyła? bo ciekawa statystyk trafności jestem)
Madziaska, nie przepraszaj, tylko pisz, to całkiem zrozumiałe, że nie możesz się z tego forum tak łatwo wynieść, nic się spostrzeżesz to do drugich staranek tu z nami posiedzisz hihi
Nikusia, jak miło, że się odezwałaś. Popieram - termometr w kąt, to musi zadziałać, w końcu natura wie co robi
Gosiaku, dobrze zrozumiałam że tempka Tobie do góry po spadku poszła??
Gosiaku, ale ty się nie strachaj, ewentualnie masz powód do radości a nie do strachania, kochana, tak za Ciebie kciuki mocno trzymam

Suari gratuluję chłopczyka (a co Tobie nasza Mirella wróżyła? bo ciekawa statystyk trafności jestem)
Madziaska, nie przepraszaj, tylko pisz, to całkiem zrozumiałe, że nie możesz się z tego forum tak łatwo wynieść, nic się spostrzeżesz to do drugich staranek tu z nami posiedzisz hihi
Nikusia, jak miło, że się odezwałaś. Popieram - termometr w kąt, to musi zadziałać, w końcu natura wie co robi
Gosiaku, dobrze zrozumiałam że tempka Tobie do góry po spadku poszła??

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 11 miesiąc temu #111068 przez gabi28
Dzień dobry....
ale miałam spanie
aż szkoda mi było wstawać z łóżka... mój M aż do środy ma wolne,fajnie byłoby się gdzieś wybrać...tylko że pogoda ma się popsuć...najwyżej zrobimy grilla i też będzie fajnie.... zaraz zabieram się za sprzątanie.... muszę przyznać,że jestem pedantką,M do sprzątania nie zaganiam..muszę sama 
Gosiaku..kciuki nadal zaciśnięte...
ale miałam spanie

Gosiaku..kciuki nadal zaciśnięte...
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #111081 przez gosiak
oj bewipo oby to było to
była bym najszczęśliwszą babka na świecie nie wiem jak zareaguję jak by się okazało że się udało oszalała bym chyba z radości

no to co raz więcej chętnych na zlot we Wrocławiu, fajnie jak by się udało spotkać

no to co raz więcej chętnych na zlot we Wrocławiu, fajnie jak by się udało spotkać

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #111095 przez gosiak
gabi a kto powiedział że piersi nie będą boleć na fasolkę? mnie też bolą tak jak zwykle ale nie zamierzam na razie się załamywać puki nie ma tej szelmy
głowa do góry damy rade nie ten cykl no to ufff...trzeba będzie dalej walczyć

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 11 miesiąc temu #111100 przez Lacrijka
Zlot we Wrocku !! Dobry pomysł
Grunt to umiec sie ustawic..hahahaha Zapraszam, zapraszam
Stawiam kawe i ciastko.. a teraz kto na ochotnika zeby zapłacic ??? Ja juz sie zgłosilam

Spadam dziewuszki na grilla, napasc szanowne 4 litery hahaha..ale czas staranek oficjalnie rozpoczety to sie szybko spali to i tamto

Spadam dziewuszki na grilla, napasc szanowne 4 litery hahaha..ale czas staranek oficjalnie rozpoczety to sie szybko spali to i tamto

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 11 miesiąc temu #111126 przez Dorciaition
Mogę też?
Zawsze chciałam pojechać do Wrocławia, bo wiem, że piękne miasto, choć nigdy nie byłam, a mąż wybierał inne trasy wycieczek
Gosiak oby to było TO!
Gabi pewnie, że piersi na fasolkę też bolą
Zawsze chciałam pojechać do Wrocławia, bo wiem, że piękne miasto, choć nigdy nie byłam, a mąż wybierał inne trasy wycieczek

Gosiak oby to było TO!

Gabi pewnie, że piersi na fasolkę też bolą

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- kasiora
-
- Wylogowany