BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #111050 przez Dorciaition
Hello Dziewczynki :kiss:

Madziaska cudny wierszyk, też się poryczałam :) A, i wcale się Tobie nie dziwię, że nie opuszczasz staraczek. Ja też nie mogę, nie umiem i nie chce ;)

Anulka to był tylko takie jednorazowy dzień pracy ;) Wczoraj przez to bolał mnie tak kręgosłup i kość ogonowa, że nie mogłam nawet wstać do kibelka bez pomocy. Ale dziś jest już lepiej.

Majówka to faktycznie może być przez zmianę pogody. Gradobicie?? Tragedia! U nas jeszcze słoneczko. Ale nam nie umieraj!!!

Anulka w takim razie ruszaj pupkę i śmigaj po butki :) Może rower wypróbuj :silly: Ale 4 kiece to dobry zakup w tak krótkim czasie

Suari to cudownie!!

Gosiaczku jeszcze trochę i będzie wiadomo :)

Miłego weekendu kochane :kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #111052 przez gosiak
Witam:)

No to jak będziemy miały brzuchy to jestem za spotkaniem może być we wrocku piękne miasto lubię je odwiedzać a Waszym towarzystwie to już na pewno :woohoo:

dziewczyny nie chcę panikować ale mój termometr szaleje i zaczynam się go bać, w ogóle wczoraj dziwnie mnie ciągło z lewej strony troszkę inny ból jak na @ musiałam chwilkę posiedzieć i przeszło, i jakoś mokro się tam w środku czuję jakby mega dużo śluzu tam było, sorki że zaś o tych tempkach i śluzach ale chcę Wam zameldować co u mnie co mnie niepokoi i dla czego mam małego stracha...dodam jeszcze że mam okropne gazy z początku myślałam że to przez przeżarcie w święta ale już jesteśmy tydzień po świętach a zagazowuję męża nadal :blush: to tyle..;

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #111064 przez ann-sunshine
cześć dziewczynki, brzusio boli oj boli aż spać nie mogę :(

Suari gratuluję chłopczyka (a co Tobie nasza Mirella wróżyła? bo ciekawa statystyk trafności jestem)

Madziaska, nie przepraszaj, tylko pisz, to całkiem zrozumiałe, że nie możesz się z tego forum tak łatwo wynieść, nic się spostrzeżesz to do drugich staranek tu z nami posiedzisz hihi

Nikusia, jak miło, że się odezwałaś. Popieram - termometr w kąt, to musi zadziałać, w końcu natura wie co robi

Gosiaku, dobrze zrozumiałam że tempka Tobie do góry po spadku poszła?? :cheer: Gosiaku, ale ty się nie strachaj, ewentualnie masz powód do radości a nie do strachania, kochana, tak za Ciebie kciuki mocno trzymam
13 lata 11 miesiąc temu #111068 przez gabi28
Dzień dobry....

ale miałam spanie :) aż szkoda mi było wstawać z łóżka... mój M aż do środy ma wolne,fajnie byłoby się gdzieś wybrać...tylko że pogoda ma się popsuć...najwyżej zrobimy grilla i też będzie fajnie.... zaraz zabieram się za sprzątanie.... muszę przyznać,że jestem pedantką,M do sprzątania nie zaganiam..muszę sama :)

Gosiaku..kciuki nadal zaciśnięte...
13 lata 11 miesiąc temu #111072 przez gosiak
ann tempka najpierw na 1 dzień spadła i znowu skoczyła :S nie wiem jak ja wytrzymam teoretycznie po jutrze ma przyjść @, ale owu miałam kilka dni później więc cykl może się wydłużyć...

dziękuję dziewczyny za kciuki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #111076 przez bewipo
gosiak ja mam nadzieję, że te skoki to sie okaże powód do radości :) Trzymam kciuki...
Lacrijka ja tam już nie staraczka, ale do wrocka z przyjemnością :) Mieszkałam tam 4 lata na studiach i kocham to miasto :)
13 lata 11 miesiąc temu #111081 przez gosiak
oj bewipo oby to było to :laugh: była bym najszczęśliwszą babka na świecie nie wiem jak zareaguję jak by się okazało że się udało oszalała bym chyba z radości :blush: :blush:

no to co raz więcej chętnych na zlot we Wrocławiu, fajnie jak by się udało spotkać :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #111082 przez gabi28
no i chyba bedzie z fasolki lipa... jak zwykle tydzień przed @ bolą mnie piersi...i dziś zaczynam już odczuwać..... d*pa :(
13 lata 11 miesiąc temu #111095 przez gosiak
gabi a kto powiedział że piersi nie będą boleć na fasolkę? mnie też bolą tak jak zwykle ale nie zamierzam na razie się załamywać puki nie ma tej szelmy :angry: głowa do góry damy rade nie ten cykl no to ufff...trzeba będzie dalej walczyć :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #111100 przez Lacrijka
Zlot we Wrocku !! Dobry pomysł :laugh: :laugh: :laugh: Grunt to umiec sie ustawic..hahahaha Zapraszam, zapraszam :laugh: :laugh: :laugh: Stawiam kawe i ciastko.. a teraz kto na ochotnika zeby zapłacic ??? Ja juz sie zgłosilam :P :P :P

Spadam dziewuszki na grilla, napasc szanowne 4 litery hahaha..ale czas staranek oficjalnie rozpoczety to sie szybko spali to i tamto :) :) :)
13 lata 11 miesiąc temu #111105 przez gosiak
Lacrijka miłego grillowania a tak od rana widzę zaczynasz:D ja wieczorem mam grilla a jutro jadę do dinozaurów:D uciekam coś posprzątać

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #111126 przez Dorciaition
Mogę też?
Zawsze chciałam pojechać do Wrocławia, bo wiem, że piękne miasto, choć nigdy nie byłam, a mąż wybierał inne trasy wycieczek :dry:

Gosiak oby to było TO! :)

Gabi pewnie, że piersi na fasolkę też bolą :laugh:

Alanek[*] :(
13 lata 11 miesiąc temu #111133 przez @nulka
no w końcu się otwarło ZP :)
już miałam podejrzenia że mnie wybukowali :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #111136 przez kasiora
byla jakas awaria :angry: ale juz wszystko dziala :woohoo:

dla innych jestes tylko dzieckiem a dla mnie jestes calym swiatem!

13 lata 11 miesiąc temu #111140 przez @nulka
dzięki za info, tak myślałam :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży