BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #111971 przez MagdaM
hej :)
GOsia i jak :)
Marta cudny brzuszek!! :kiss:

Mnie chyba cos zaczyna kielkowac, aczkolwiek znowu naszly mnie wstretne sny :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #111977 przez nikusia1988
Gosiu wstawaj już, wyciągaj testa, rób siusiu i pisz do nas bo czekamy i się niecierpliwimy :)
13 lata 7 miesiąc temu #111984 przez Asik
:D taaaaaa.... Gosia to śpioszek jest :) ja myślę że koło 11 najwcześniej da znać :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 7 miesiąc temu #111988 przez madziaska
Albo juz wie i lata po domu ze szczescia ;)
Gosia !!!!!!!!!!!!!!! ;)
13 lata 7 miesiąc temu #111989 przez @nulka
Gosiak litości nie masz.... :silly:

Magda co CI kiełkuje??? :)
13 lata 7 miesiąc temu #111991 przez gabi28
dzien dobry... ja jeszcze w piżamce...no ale musiałam wejść na neta,Gosiaku...hop hop... gdzie jesteś???? my tu wszystkie czekamy z zaciśniętymi kciukami.
13 lata 7 miesiąc temu #111993 przez MagdaM
@nulka chyba bandzioszek ;)

Gosia nas nerwowo wykonczy a ja nie mam jak obiadu robic mezowi bo zaciskam kciuki :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #111994 przez madziaska
a u mnie sypie snieg... Juz jest po kostki, bialusienko ;)
13 lata 7 miesiąc temu #111996 przez gabi28
nie no,ta pogoda jest okropna.śnieg w maju....a pamiętam jak dwa lata temu początkiem maja byłam na chrzcinach i goście mnie pytali gdzie byłam na wakacjach,bo taka byłam opalona.... a wakacje spędziłam w swoim ogródku :) :)
13 lata 7 miesiąc temu #111998 przez madziaska
...
13 lata 7 miesiąc temu #111999 przez ann-sunshine
Cześć Dziewczynki,

Gosia i Gabi, trzymam trzymam i zatrzymuję wiecie co wrednego żeby nie przyszło ;)

Delfinek, współczuję historii z domkiem, a chociażby atrapy monitoringu na posesji odstraszają (nawet nie podłączone kamerki) wiem z doświadczenia

Marta M śliczne zdjęcie i śliczniutki brzuszek, Asik twój brzusio też śliczny :)

Anulka, moja kuracja winkiem i orzeszkami rozpoczęta. Mąż do winka codziennego to nie bardzo przekonany, ale orzeszki sam mi wyłuskał ze skorupek i powiedział, że codziennie będzie to robił :blink:
13 lata 7 miesiąc temu #112001 przez madziaska
ann powodzenia, napewno wszytsko bedzie dobrze, trzymam kciuki :)
GOOOOOCHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112004 przez delfinek83
no Gosiak, ileż można czekać :silly:
dawaj dawaj :kiss:

No właśnie Ann musimy sobie coś takiego kupić tak w razie czego, podobno są nawet takie z czujnikiem ruchu, niezły bajer, zaraz popatrzę na necie za jakimś sprzętem :blink:

pogoda fatalna, w takich warunkach to nic nam nie wyschnie :( ehhh
gdzie te Słoneczko? Majówka, podeślij trochę od siebie plissssss :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 7 miesiąc temu #112044 przez Majowka
o kurcze! Gosi jeszcze nie ma!!!! :angry:
musze juz wyjsc z domku niestety i wroce dopiero okolo 18h00! ja chyba umre z ciekawosci! :D
Trzymam kciuki Gosiaku!!!!!!!!

Gabi, a co ta u Ciebie? malpy dalej nie ma???

Delfinku gdyby to bylo takie proste, z przyjemnoscia bym sie podzielila :)
Akurat mocno u nas swieci dzisiaj! U Was tez zaswieci, mam nadzieje, ze juz za 2 tyg, bo chce piekna pogode na moj pobyt!!!! :D

milego dnia!!!! papa
13 lata 7 miesiąc temu #112050 przez gosiak
Pasiam za spóźnienie :blush: ale taka pogoda ze tylko spać :dry: mężu z łóżka mnie nie chciał wypuścił...a więc nie zaskoczę Was kochane u mnie lipa testu nie ma sensu robić bo wynik będzie oczywisty :( temperatura spadła do najniższej prawie, także teraz tylko kwestia czasu na pojawienie sie tej przebrzydłej @ spóźnia sie pewnie przez to ze późno miałam owu w tym cyklu, także dziś albo jutro już na bank zawita :angry: najgorsza że w ogóle nie mam ból przedmiesiączkowych może z dwa razy delikatnie zaćmiło, może szykuje się cykl bez owu :unsure: :ohmy:
Mówi się trudno i trzeba żyć dalej, nie powiem cholernie mi smutno i powoli padam z sił mam ochote pieprznąć tym wszystkim, ale wiem że wiele z Was długo się starało i nie jedna babeczka pisała tu swoje historie dające nadzieje że może i u mnie stanie się cud więc nie poddam się mimo iż dziś jestem nie do życia :( :( Dziękuję kochane za kciuki i będę o nie nadal prosić w kolejnych cyklach mam nadzieję że wytrzymacie jak mi się w końcu uda to wam zafunduję masaż kciuków :lol: :lol:
Gabi teraz Twoja kolej zaciskam kciuki :kiss:
śnieg Madziaska? nieźle :ohmy: u mnie leje :ohmy: szaro buro nic tylko kimać :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży