BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #118717 przez @nulka
Hej dziewuszki!!
Cisza tu taka.. Zaglądam i zaglądam a od wczoraj nic. To se myślę wpiszę coś bo wstyd :lol:

ja dzisiaj mam nudny dzień. M wróci dopiero wieczorkiem i musimy iść do nietoperza(Gosiak :lol:) na przyjęcie
Chyba się zabiorę za porządki bo wczoraj nawet nie drgnęłam. Do południa szalałam wokół domu a popołudniu gotowałam studentowi bo wrócił na chwilę wygłodniały jak wilk. :) Zjadł ze 3 wiaderka, pozostałe wiktuały spakowałam i tyle mi po nim zostało + pobojowisko w kuchni. Ale lubię gotować dla tego mojego głodomora :lol:
Dzisiaj 22 dzień cyklu i temperatura bardzo wysoka (jak co miesiąc). A podejście mam "że co z tego?" :P
To nawet nie przeczucie tylko jakaś samoświadomość, że niby dlaczego by miało się udać.
Nadziei więc coraz mniej ale podchodzę do tego dojrzale i nie szarpię się z tym nic a nic :)
Czytam sobie za to majóweczki :) Oj tam się dzieje!!! :lol: Ale czytam se je w odcinkach, bo po dwóch stronach naraz zaczynam mieć mokro pod oczami B)
a że tu mało pisane to latam na sierpniówki, tam życie kwitnie!!! :laugh:
pozdrawiam, udanej niedzieli Staraczki :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #118731 przez gabi28
dzien dobry :)

chyba oprócz @nulki nikogo tu nie ma :)

ja własnie wróciłam z kościoła...u nas pada i wogóle pogoda nie nastraja.ale wczoraj grill się udał... teraz siedzę i wcinam placek... ostatnio mam strasznie ochote na jedzenie.. obojętne co..tylko żeby jeść. :)

dziwie się że waga stoi od trzech lat w miejscu :) mogłabym co prawda troszkę z brzuszka schudnąć ale jakoś nie chce mi się katować,nie jest źle. :)

nadal mi noga puchnie,no może nie ąż tak bardzo jak trzy tygodnie temu,ale żadnych fajnych bucików nie założę oprócz adidasków :(

u mnie owulka na dniach,jutro czy pojutrze (jeśli cykl się nie wydłuży)więc dzisiaj też będziemy działać :) to "działanie" sprawia nam mnóstwo radości :) ..i przyjemności... cieszy mnie że nie mamy jeszcze takiego parcia na dziecko... że nie podchodzimy do tego bardzo poważnie.... tylko ,pewnie z każdym nieudanym cyklem będzie się to zmieniało...

ale się rozpisałam... nie podobne to do mnie :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118734 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

pogoda w kratkę, z M się dziś posprzeczałam i tyle ze staranek (cały tydzień palcem w domu nie ruszy, a potem się wścieka jak zamiast wylegiwać się z nim w łóżku od rana za sprzątanie się biorę, och ci mężczyźni)

teraz siedzę i rozsadzam gości weselnych i spisuję listę co tu jeszcze do załatwienia zostało, za tydzień będzie już po wszystkim

anulka dobrze że w odcinkach czytasz, na dłużej wystarczy ;) Nie łam się, mnie wiara też zupełnie opuściła, ale może to i lepiej bo przestałam się tak stresować tym staraniem o dzidzię

gabi - życzę Wam, żeby wasze podejście się nie zmieniło, bo takie jakie teraz macie jest najlepsze, podrzuć kawałek placka, bo nic do kawusi słodkiego nie mam
13 lata 7 miesiąc temu #118735 przez madziaska
Dla zwiekszenia wiary, ze napewno sie uda przesylam mojego bąbelka :) Zarazac sie kobitki :)
12t2d...
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118736 przez @nulka
no!!!
fajnie ann i gabi, ze się odezwałyście :) :) :)
Bo już się bałam, że ze staraczek na całym świecie tylko ja zostałam na polu bitwy :silly:

ann to już za tydzień Twój wielki dzień!!!!
Nie fochaj się na M bo szkoda owulacji! :lol:

madziaska nie widać :(
13 lata 7 miesiąc temu #118737 przez madziaska
12t2d
13 lata 7 miesiąc temu #118739 przez @nulka
madziaska cudoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże jakiż to wspaniały cud taki KTOŚ
w 12 tygodni urośnie taki śliczny człowieczek albo człowieczka!!!
Madziaska oby rosło, pogłaskaj po brzusiu od ciotki @nulki :)
13 lata 7 miesiąc temu #118740 przez ann-sunshine
anulka to nie takie proste, ja się nie focham tylko on, ja wyrzuce co mam na sercu, a M niestety przyjmuje to bardzo do siebie i potem jest obrażony przez pół dnia albo i dłużej

madziaska ale wyraźnie dzidzię widać i jaka już duża
13 lata 7 miesiąc temu #118741 przez @nulka
ann może uda Ci się go udobruchać...Pogłaskaj, przytul...
13 lata 7 miesiąc temu #118742 przez Majowka
Cudny babel Madziska!!!!
Poglaskaj ode mnie brzuszek! :kiss:

ja tez zajrzalam, nic sie nie dzieje...wszystkim nam sie cykl uregulowal i teraz testujemy prawie w tym samym czasie :laugh:
no, jeszcze 2 tyg i dopiero sie zacznie, hehehe
13 lata 7 miesiąc temu #118743 przez Edyta
Madziaska Grtuluje fasolki :) i dziewczyny korzystajcie z sexu ile sie da bo pozniej moze byc kiepsko znaczy umnie go nie ma jak tylko zaszlam w ciaze to juz 25 tydzien zaraz i sexu nima :dry: bo moj M stwierdzil ze niechce dziecku krzywdy robic i zadne tlumaczenie nie trafiaja czasem obiecuje ze bedzie cos ale pozniej i tak sie jakos wymiga qurcze :dry: wiec staraczki dzialac ile sie da i udanych strzalow do celu :silly: :lol: :)
13 lata 7 miesiąc temu #118744 przez @nulka
Edyta no to masz męża.....z silną wolą. Może już teraz się odkrywa jako bardzo odpowiedzialny tata. :) Mój nawet jak miałam zakaz w ciąży to kombinował ;)
13 lata 7 miesiąc temu #118746 przez ann-sunshine
Majówka, nie wiem czy są jeszcze odważne które będą testowały zaraz po terminie @, ja spokojnie poczekam na 36 dzień cyklu i ewentualnie dopiero wtedy (to co się u mnie dzieje to nie wyregulowanie tylko rozregulowanie niestety)

ech, anulka, burzę muszę niestety przeczekać to jedyny sposób, aż sobie M wszystko przemyśli i w głowie poukłada
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118747 przez madziaska
dzieki dziewczyny :kiss:
a brzuszek same poglaskajcie... prosze bardzo :silly:
I zarazac mi sie tu, a nie nazekac!!! Przynajmniej 3 maja sie zarazic...
13 lata 7 miesiąc temu #118749 przez ann-sunshine
madziaska brzuszek pogłaskany, rozumiem że zarazić mają się te trzy które dziś na forum się udzielają :P ;) :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia