- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(

Ale nie lubię jeżeli ktoś kogoś opieprza że porusza tu sprawy niepasujące do tego wątku a za jakiś czas sam to robi... wrrrr...

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

nie o wieku mówiłam, i nie o dojrzewaniu tylko dorastaniu, i oki, ja nie jestem dosłowna, często skrótami myślowymi walę, ogólnie wyjaśniam, chodziło mi o to, że do wyrzucenia termometru, czyli do wyluzowania, niewsluchiwania się w siebie na granicy histerii itd itp trzeba dorosnąć, i to z wiekiem nie ma nic wspólniego. Taki etap i tyle. I powiem Ci że tez mi to trochę zajęło

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
A więc główki do góry

Ja nadal myślami i kciukami z Wami

Aaa, i pomimo tego, że cieżarówka będę tu zaglądać i już

- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- mala_czarna
-
- Gość
-
Nikusia kochana nie przejmuj sie gadaniem innych.Uwazam ze nie ma co sie obrazac, bo tu taki kocioł charakterkow ze czasem trudno nadążyć. Ja staram sie patrzec przez palce na pewne zaczepki. Szkoda moich nerwow

Wy tu macie jeden cel, musicie sie wspierać a nie złoscic na siebie. Bo kto Was tak dobrze zrozumie jak druga staraczka...
Majowka ja chetnie czytam o Twoich wypiekach

Mirella to forum kochana bez czarownicy nie ma sensu

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Widze ze na forum gorąco się zrobiło. Nie tylko ja zagladam na forum staraczek mimo iz nie jestem juz staraczką. Nie mozna ot tak zostawic osob z ktorymi sie czlowiek zżył. Nie jest to spowodowane złoscią czy złosliwoscią wobec starajacych, tylko troska, przyjacielskim zainteresowaniem. Nie rozumiem jak kogos moze to irytować. Od kiedy życzliwosc jest niemile widziana?
Nikusia kochana nie przejmuj sie gadaniem innych.Uwazam ze nie ma co sie obrazac, bo tu taki kocioł charakterkow ze czasem trudno nadążyć. Ja staram sie patrzec przez palce na pewne zaczepki. Szkoda moich nerwowDziewczyny trzeba sie usmiechnąć i nie obrażać.
Wy tu macie jeden cel, musicie sie wspierać a nie złoscic na siebie. Bo kto Was tak dobrze zrozumie jak druga staraczka...
Majowka ja chetnie czytam o Twoich wypiekachi z mila checia sie czegos naucze
Mirella to forum kochana bez czarownicy nie ma sensuczaruj czaruj az tu bedzie sie roic od fasolek.
Każda treść jest do przyjęcia, życzliwa treść. Niestety na formę trzeba uważać bo można komuś przykrość zrobić. Nikusia zareagowała tak jak ja sobie nie pozwoliłam (choć też zabolało) ale uważam że słusznie. Nie chcę przytaczać treści bo nie pamiętam a to też nie ważne. Chodziło o formę, która była nie do przyjęcia. Nie drwi się ze starań, choćby były podparte tak prymitywnym urządzeniem jakim jest termometr. Tym bardziej to przykre dla kogoś kto się stara bezskutecznie jakiś czas wspierając się wszelkimi możliwymi metodami. Cała sytuacja dla tej osoby po prostu nie jest zabawna, a ktoś obok sobie jeszcze z tego śmiechy robi i to osoba, która jest już w ciąży. Nasuwa się tylko jedno stwierdzenie - pojadę klasyką jak MIrella "syty głodnego nie zrozumie".
- mala_czarna
-
- Gość
-
Ech, nie wolno nikogo krytykować, każdy sobie radzi jak może...ja to szanuje.
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

MC-kiedy pokażesz nam brzuszek?? chciałabym zobaczyć czy coś już widać.
kurcze,mój M ogląda jakiś film na kompie i nie moge go zwabić do łóżka....

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- mala_czarna
-
- Gość
-

A kołderkę mamy wspólną, jak narazie nie narzekamy. A jak któremus sie zimno zrobi to sie do drugigo wtula i już cieplej. A ja podobno grzeje jak piec hutniczy. Mój mąż w lecie cały spocony jak sie wtuli we mnie

A na brzuszku też uwielbiam spać - śmieje się że śpie- pozycja na żabę