- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119408 przez Mirella
tak, bo ciocia Mirella kocha wszystkie staraczki bez wyjątku i o każdej pamięta, o wyklutych fasolkach też a Staś cudny, im mniej moja Duśka noworodka przypomina tym bardziej mi się takiego szkraba chce
Magga całuj i tulaj tulaj tulaj, ehhhh, ale ten czas pęęędzi.... pamiętam jak płakałaś że nie ma fasolki i nie ma a tu kto? Klaudia popatrzyła i powiedziała "Taaaśśśeeeek"
Przydałoby się jakis wątek dla starankowych dzieci założyć, bo się ich w tym roku sporo posypie
@nulka, ale ja Nikusi bić nie chciałam, no jestem obcesowa, nie da się ukryć ale uwierz że życzliwa bardziej, chociaż tego chyba nie widać, bo ja generalnie małpa jestem jak na czarownicę przystało
Nikusia, wytrzymać i z babami to nie są frazy pasujące do jednego zdania Ale bez nas smutno Ci będzie, to lepiej nigdzie nie łaź
Magga całuj i tulaj tulaj tulaj, ehhhh, ale ten czas pęęędzi.... pamiętam jak płakałaś że nie ma fasolki i nie ma a tu kto? Klaudia popatrzyła i powiedziała "Taaaśśśeeeek"
Przydałoby się jakis wątek dla starankowych dzieci założyć, bo się ich w tym roku sporo posypie
@nulka, ale ja Nikusi bić nie chciałam, no jestem obcesowa, nie da się ukryć ale uwierz że życzliwa bardziej, chociaż tego chyba nie widać, bo ja generalnie małpa jestem jak na czarownicę przystało
Nikusia, wytrzymać i z babami to nie są frazy pasujące do jednego zdania Ale bez nas smutno Ci będzie, to lepiej nigdzie nie łaź
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 7 miesiąc temu #119415 przez gosiak
Kiedyś sobie czytałam tak ten wątek i pamiętam jak Magga nie raz pisała o braku fasolki, a tu proszę... dziś może z uśmiechem po przeczytaniu swoich pierwszych wpisów w dziale staraczkowym powiedzieć "udało się i mi" i że warto było czekać na takiego ślicznego fasolka
Madziaska ja się nie poddam
Madziaska ja się nie poddam
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119429 przez Grudniowa Jagoda 79
hej dziewczyny
@nulka niezłe przemówienia szacun- jak to mowia małolaty
No widze ze małe zamieszanie tu było ale na szczescie wszystko jest okej.Nie bede tego komentowac bo uwazam ze to juz bez sensu- nie jestem na goraco.
Dorciaition piekny avatarek
ann-sunshine mam podobnie u mnie tez Mati mowi ze ja jeste uparta - bzdura! A co do @ zycze Ci zeby wcale nie przyszła a sio!
gosiak jakie kwiatki kupiłas? na balkon czy ogrod?
magga 146 gratulacje piekny synus, a jak słodko spi..
Mirella masz racje ZAKAZ PODDAWANIA SIE, na kazda przyjdzie czas.
Dzis sie usmiałam z mojej Pauli, poszłam po nia do zerówki.A koło budynku jest wysoka trawa, biegała po niej z Kubusiem.Rozgladam sie i mysle gdzie Paulina była i jej nie ma.Za chwile patrze a ta wstaje, rajstopy zielone, bluzka czarna a na włosach gniazdo z dmuchawców.Wstala nic jej nie było a ja myslalam ze sie poleje ze smiechu
A ja nadal brak @ a w plecy wlazł mi chyba jakis nerwobol bo tak mnie bola ze nie wiem.
@nulka niezłe przemówienia szacun- jak to mowia małolaty
No widze ze małe zamieszanie tu było ale na szczescie wszystko jest okej.Nie bede tego komentowac bo uwazam ze to juz bez sensu- nie jestem na goraco.
Dorciaition piekny avatarek
ann-sunshine mam podobnie u mnie tez Mati mowi ze ja jeste uparta - bzdura! A co do @ zycze Ci zeby wcale nie przyszła a sio!
gosiak jakie kwiatki kupiłas? na balkon czy ogrod?
magga 146 gratulacje piekny synus, a jak słodko spi..
Mirella masz racje ZAKAZ PODDAWANIA SIE, na kazda przyjdzie czas.
Dzis sie usmiałam z mojej Pauli, poszłam po nia do zerówki.A koło budynku jest wysoka trawa, biegała po niej z Kubusiem.Rozgladam sie i mysle gdzie Paulina była i jej nie ma.Za chwile patrze a ta wstaje, rajstopy zielone, bluzka czarna a na włosach gniazdo z dmuchawców.Wstala nic jej nie było a ja myslalam ze sie poleje ze smiechu
A ja nadal brak @ a w plecy wlazł mi chyba jakis nerwobol bo tak mnie bola ze nie wiem.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Grudniowa Jagoda 79.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119431 przez gosiak
no nie mam wyjścia nie mam, i choć nie raz piszę, marudzę że mam dość że mam ochotę rzucić staranka, mimo tego chęć dążenia do tego celu zawsze we mnie będzie z większym lub mniejszym zapałem ale będzie
To mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi i z soboty na nd miałam owulację kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej działanka były no i pozostało czekać...
ale czas zleci bo niedługo zaczną się testowanka kto pierwszy idzie na tapetę? chyba @nulka, Maja, Nikusia,ann , Lacrijka:D no i tydz. po Was jestem ja po mnie gabi ach pogubić się idzie może jakąś liste powinniśmy stworzyć która kiedy ma koniec cyklu czy cuś? a Mirella a Ty kiedy masz dostać @? albo i nie dostać wpisz się w końcu na tą listę staraczek noooo
To mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi i z soboty na nd miałam owulację kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej działanka były no i pozostało czekać...
ale czas zleci bo niedługo zaczną się testowanka kto pierwszy idzie na tapetę? chyba @nulka, Maja, Nikusia,ann , Lacrijka:D no i tydz. po Was jestem ja po mnie gabi ach pogubić się idzie może jakąś liste powinniśmy stworzyć która kiedy ma koniec cyklu czy cuś? a Mirella a Ty kiedy masz dostać @? albo i nie dostać wpisz się w końcu na tą listę staraczek noooo
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119433 przez ann-sunshine
Anulka, i dobrze że nia dasz się z forum tak łatwo wykurzyć. Mirella to taka czarownica, co czasem nakrzyczy i postawi do pionu, a czasem poczaruje i przewidzi płeć jak już pora; za to Ty jesteś tak niesamowicie pozytywna i emanuje z Ciebie dużo takiej życzliwej pozytywnej życiowej mądrości, że nie wyobrażam sobie już teraz tego forum bez Ciebie
Tu jednoczy nas wszystkie cel do którego mniej lub bardziej wytrwale dążymy i mimo, że jesteśmy tak różne to jednak tworzymy pewną zgraną paczkę. Ma to swój urok, mimo, że prowadzi czasami do niesnasek, ale to dlatego, że w "prawdziwym" życiu pewnie byśmy się nie zaprzyjaźniły, ba pewnie byśmy minęły się na ulicy i nawet na siebie nie spojrzały. To przywilej sieci że razem tu siedzimy
gabi, bo fryzjerka dostrzegła Twoje piękno ukryte w środeczku, które ujawnia się m.in przez uśmiech i żywe piękne oczy itp. takie jest moje skromne zdanie.
Maggggaaaa jakkkiii cuuuddnnyyy!!!!!
ja też nie mam zamiaru się poddać!!!
koniec cyklu - jeżeli w terminie to 27 maja, jeżeli znów się o tydzień przesunie to ok 2 czerwca
Tu jednoczy nas wszystkie cel do którego mniej lub bardziej wytrwale dążymy i mimo, że jesteśmy tak różne to jednak tworzymy pewną zgraną paczkę. Ma to swój urok, mimo, że prowadzi czasami do niesnasek, ale to dlatego, że w "prawdziwym" życiu pewnie byśmy się nie zaprzyjaźniły, ba pewnie byśmy minęły się na ulicy i nawet na siebie nie spojrzały. To przywilej sieci że razem tu siedzimy
gabi, bo fryzjerka dostrzegła Twoje piękno ukryte w środeczku, które ujawnia się m.in przez uśmiech i żywe piękne oczy itp. takie jest moje skromne zdanie.
Maggggaaaa jakkkiii cuuuddnnyyy!!!!!
ja też nie mam zamiaru się poddać!!!
koniec cyklu - jeżeli w terminie to 27 maja, jeżeli znów się o tydzień przesunie to ok 2 czerwca
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez ann-sunshine.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119436 przez gosiak
Jagoda no widzisz zapomniałam o Tobie a Ty widać podejrzana już jesteś kiedy jakiś teścik?
a co do kwiatków to pokradłam teściowej wczoraj i są to skalniaki bo zbudowaliśmy z mężem skalniaczka i przytachałam kilka odmian kwiatków ogrodowych nazw Ci nie powiem bo się nie znam
a co do kwiatków to pokradłam teściowej wczoraj i są to skalniaki bo zbudowaliśmy z mężem skalniaczka i przytachałam kilka odmian kwiatków ogrodowych nazw Ci nie powiem bo się nie znam
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119442 przez Grudniowa Jagoda 79
gosiak mi testy owu pomogły zajsc w ciaze z Kubusiem , wierze ze i Tobie sie uda.A skalniaczek fajna sprawa ja tak bym chciala miec ogrod ehh marzenia scietej głowy.
A tescik ciazowy robiłam w niedziele - negatywny.
A tescik ciazowy robiłam w niedziele - negatywny.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119467 przez @nulka
muszę dać M poczytać co tu o mnie piszecie....
...może przestanie do mnie mówić TY JĘDZO
miłe te Wasze głaski, heh aż mnie przytkało
gabi sprzedam Ci mój sposób na nieżyczliwe spojrzenia męskie (często tak mam we Wrocławiu na skrzyżowaniach jak się zatrzymam na światłach )
posyłam wtedy całusa dmuchanego z dłoni. Reakcja jest bezcenna.... Lubię patrzeć jak baranieją . A jeszcze fajniej, jak obok takiego palanta co krzyczy, że nie powinnam mieć prawa jazdy, siedzi jego żona i widzi ten mój gest...
G Jagoda przemówienia to mam we krwi, bo urodziłam się w czasach Gierka
a że ja naprawdę chcę bardzo takiego bąbla jak maluszek maggi
więc pytam!!!
POMOŻECIE?
21 maj ostatni dzień cyklu
...może przestanie do mnie mówić TY JĘDZO
miłe te Wasze głaski, heh aż mnie przytkało
gabi sprzedam Ci mój sposób na nieżyczliwe spojrzenia męskie (często tak mam we Wrocławiu na skrzyżowaniach jak się zatrzymam na światłach )
posyłam wtedy całusa dmuchanego z dłoni. Reakcja jest bezcenna.... Lubię patrzeć jak baranieją . A jeszcze fajniej, jak obok takiego palanta co krzyczy, że nie powinnam mieć prawa jazdy, siedzi jego żona i widzi ten mój gest...
G Jagoda przemówienia to mam we krwi, bo urodziłam się w czasach Gierka
a że ja naprawdę chcę bardzo takiego bąbla jak maluszek maggi
więc pytam!!!
POMOŻECIE?
21 maj ostatni dzień cyklu
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119476 przez @nulka
tak myślę że na Was jak na Zawiszy...
to dawajcie daty tzn ostatni dzień cyklu jakoś to usystematyzujemy i będziemy na forum
"budować napięcie"
1. @ @nulki przyjdzie 22 maja
to dawajcie daty tzn ostatni dzień cyklu jakoś to usystematyzujemy i będziemy na forum
"budować napięcie"
1. @ @nulki przyjdzie 22 maja
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.