- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #118347 przez madziaska
Witam dziewczynki
Kunder dobrze, ze wrocilas, zycze wszystkiego najlepszego :*
Asik piekny brzucholek
Pm hania przecudna....
A ja dzisiaj w koncu po dlugo wyczekiwanej wizycie... Widzialam mojego babelka, cale 5,8 cm, to niesamowite, bo 4 tyg temu bylo zaledwie 16mm... Mirella przepowiedziala diewuszke, ale ja tam chyba chlopaka widzialam... Taki lobuz, ze hohoho... Lekarz sie strasznie nameczyl zeby przeziernosc karkowa sprawdzic, i tak calkiem dokladnie tego nie zrobil, mowi ze jakis 1mm... wiec ok... z uchwycieniem do zdjecia tez byl problem Moje malenstwo tak sie ruszalo, caly czas fikolki, koziolki jakby na zlosc Ruszalo raczkami i nozkami :)Lekarz mwoil, ze cos widzi miedzy nozkami, ale nie ma co sie sugerowac, bo to moze byc pepowina... nastepne usg w 20 tyg, wiec wtedy napewno juz sie ujawni
Kunder dobrze, ze wrocilas, zycze wszystkiego najlepszego :*
Asik piekny brzucholek
Pm hania przecudna....
A ja dzisiaj w koncu po dlugo wyczekiwanej wizycie... Widzialam mojego babelka, cale 5,8 cm, to niesamowite, bo 4 tyg temu bylo zaledwie 16mm... Mirella przepowiedziala diewuszke, ale ja tam chyba chlopaka widzialam... Taki lobuz, ze hohoho... Lekarz sie strasznie nameczyl zeby przeziernosc karkowa sprawdzic, i tak calkiem dokladnie tego nie zrobil, mowi ze jakis 1mm... wiec ok... z uchwycieniem do zdjecia tez byl problem Moje malenstwo tak sie ruszalo, caly czas fikolki, koziolki jakby na zlosc Ruszalo raczkami i nozkami :)Lekarz mwoil, ze cos widzi miedzy nozkami, ale nie ma co sie sugerowac, bo to moze byc pepowina... nastepne usg w 20 tyg, wiec wtedy napewno juz sie ujawni
Temat został zablokowany.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118352 przez @nulka
PM Hanka jest cudna
Mirella no zapisz się do nas w końcu!!!!
Asik Szymek ma już niezły lokalik
ajłona wywal co masz na wątrobie, tu można wszystko
madziaska super wieści, oby tak do końca, no szkoda że maluszek nie dał się obejrzeć bo jestem bardzo ciekawa czy dziewuszka czy chłopczyk
a ja dzisiaj grillowałam i zmarzłam jak diabli brrrr oby mi się tylko coś nie przyplątało. teraz się poję gorącą herbatką z malinami a lewy jajnik mnie niepokojąco naparza... mam nadzieję że to nie od zimna...
Mirella no zapisz się do nas w końcu!!!!
Asik Szymek ma już niezły lokalik
ajłona wywal co masz na wątrobie, tu można wszystko
madziaska super wieści, oby tak do końca, no szkoda że maluszek nie dał się obejrzeć bo jestem bardzo ciekawa czy dziewuszka czy chłopczyk
a ja dzisiaj grillowałam i zmarzłam jak diabli brrrr oby mi się tylko coś nie przyplątało. teraz się poję gorącą herbatką z malinami a lewy jajnik mnie niepokojąco naparza... mam nadzieję że to nie od zimna...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez @nulka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 7 miesiąc temu #118372 przez ann-sunshine
Cześć Dziewczynki,
ale się rozpisałyście (albo to mnie tak czas przez palce przecieka). Podczytuję Was jak tylko mam chwilę, ale pisać nie mam kiedy, niestety
Śliczne zdjęcia fasolek w mieszkankach i śliczne dzieciaczki urodzone
W skrócie: 16 dc, mąż mnie co drugi dzień dopada, biedak przejął się trochę. Zabawne, ja zupełnie przestałam się nakręcać i przyjęłam postawę co będzie to będzie, a teraz to M wprowadza nerwową atmosferę. Czy to jest etap nr 2?
Pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie
ale się rozpisałyście (albo to mnie tak czas przez palce przecieka). Podczytuję Was jak tylko mam chwilę, ale pisać nie mam kiedy, niestety
Śliczne zdjęcia fasolek w mieszkankach i śliczne dzieciaczki urodzone
W skrócie: 16 dc, mąż mnie co drugi dzień dopada, biedak przejął się trochę. Zabawne, ja zupełnie przestałam się nakręcać i przyjęłam postawę co będzie to będzie, a teraz to M wprowadza nerwową atmosferę. Czy to jest etap nr 2?
Pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 7 miesiąc temu #118399 przez gabi28
dzień dobry kobietki
ann mój też sobie wziął do siebie "robienie"maluszka.ciągle pyta czy to już te dni,za ile będę wiedzieć czy się udało... normalnie idzie zwariować a wczoraj jak już po wszystkim leżeliśmy w łóżku to mówił że chciałby już mieć takie duże dziecko,żeby do szkoły posłać.... śmiałam się trochę z tego. gdyby nam się udało w najbliższym czasie zafasolkować to mój M miałby 35 lat jakby został tatusiem..i pewnie byłby najstarszym tatusiem na wywiadówkach
ann mój też sobie wziął do siebie "robienie"maluszka.ciągle pyta czy to już te dni,za ile będę wiedzieć czy się udało... normalnie idzie zwariować a wczoraj jak już po wszystkim leżeliśmy w łóżku to mówił że chciałby już mieć takie duże dziecko,żeby do szkoły posłać.... śmiałam się trochę z tego. gdyby nam się udało w najbliższym czasie zafasolkować to mój M miałby 35 lat jakby został tatusiem..i pewnie byłby najstarszym tatusiem na wywiadówkach
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #118405 przez Dorciaition
Cześć Dziewczynki!
Asik brzuszek cuuudowny!
PM, Hania śliczna.
Madziaska bardzo się cieszę, super, że z dzidzią wszystko ok.
Ale już oczywiście się zestresowałam, bo moje maleństwo ma 5 cm, a moja ciąża jest 6 dni starsza od Twojej :/ Mam nadzieje, że tak może być.
A kto teraz w najbliższym czasie testuje? Dawno nie było II kresek. Piękny maj- musza się pojawić. Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!
Asik brzuszek cuuudowny!
PM, Hania śliczna.
Madziaska bardzo się cieszę, super, że z dzidzią wszystko ok.
Ale już oczywiście się zestresowałam, bo moje maleństwo ma 5 cm, a moja ciąża jest 6 dni starsza od Twojej :/ Mam nadzieje, że tak może być.
A kto teraz w najbliższym czasie testuje? Dawno nie było II kresek. Piękny maj- musza się pojawić. Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 7 miesiąc temu #118423 przez gosiak
Witajcie kochane:)
Madziaska to masz rozrabiaka w brzuszku super
Gabi no nieźle już takie duże chce? mój to mówi żeby było takie co już gada i chodzi brał by go do garażu i by tam siedzieli i w samochodzie by grzebali faceci to mają pomysły ciekawe co zrobi jak dziołcha się trafi
U mnie dziś pozytywnie śluz się pojawił ten odpowiedni i tempka skoczyła dosyć pokaźnie:) działania w toku
Madziaska to masz rozrabiaka w brzuszku super
Gabi no nieźle już takie duże chce? mój to mówi żeby było takie co już gada i chodzi brał by go do garażu i by tam siedzieli i w samochodzie by grzebali faceci to mają pomysły ciekawe co zrobi jak dziołcha się trafi
U mnie dziś pozytywnie śluz się pojawił ten odpowiedni i tempka skoczyła dosyć pokaźnie:) działania w toku
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118442 przez bewipo
gosiak mój od początku gada, że będzie dzidziusia na żużel zabierał i pomimo, że dziewuszka zdania nie zmienił A teraz jak oglądam z nim żużel i zasłonie brzuszek nogami, to mnie wyzywa, że dzidzi zasłaniam Faceci z córami też się dogadają
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118462 przez gosiak
Bewipo prawda, czy dziewczynka czy chłopiec i tak będzie oczkiem w głowie tatusia
obliczyłam sobie w kalkulatorze dzień porodu jakby się teraz udało...ale piękna data wypada 07.02 dzień przed urodzinami mojego M lepszego prezentu by sobie nie wymarzył
obliczyłam sobie w kalkulatorze dzień porodu jakby się teraz udało...ale piękna data wypada 07.02 dzień przed urodzinami mojego M lepszego prezentu by sobie nie wymarzył
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118463 przez gabi28
Gosiu,my też już działamy,ja mam krótsze cykle niż Ty.śluz tez sie pojawił... ale jeszcze nie taki jak powinien być,tak więc będziemy pracować nad fasolką kilka dni
już posprzątałam chatę,szwagierka gotuje obiad..a ja mam chwilkę przerwy. popołudniu upiekę placek,tylko czekam na produkty,M ma kupić jak będzie wracał z pracy.
chyba zrobimy dziś grilla bo ładna pogoda..a jutro znowu ma być zimno i deszczowo.
już posprzątałam chatę,szwagierka gotuje obiad..a ja mam chwilkę przerwy. popołudniu upiekę placek,tylko czekam na produkty,M ma kupić jak będzie wracał z pracy.
chyba zrobimy dziś grilla bo ładna pogoda..a jutro znowu ma być zimno i deszczowo.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez gabi28.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 7 miesiąc temu #118492 przez ann-sunshine
Gabi - "starsi" rodzice są fajni, a 35 to nie tak dużo, za dziadka go jeszcze nie wezmą
Mój dzisiaj pół dnia za nianię robił, pilnował córeczkę znajomych. Dziecko zapytane dlaczego lubi wujka, odpowiedziało, że wujek fajnie się bawi w takie głupotki.
Dorcia, tylko spokojnie, każda fasolka jest inna, nie sugeruj się rozmiarami fasolki madziaski
gosiak i gabi, trzymam kciuki za staranka
Mój dzisiaj pół dnia za nianię robił, pilnował córeczkę znajomych. Dziecko zapytane dlaczego lubi wujka, odpowiedziało, że wujek fajnie się bawi w takie głupotki.
Dorcia, tylko spokojnie, każda fasolka jest inna, nie sugeruj się rozmiarami fasolki madziaski
gosiak i gabi, trzymam kciuki za staranka
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118525 przez gosiak
a no cisza jak makiem zasiał weekend jest ale pogoda jakaś nie teges jakby na deszcz cały czas się zbiera ani to grilla zrobić
Macie laseczki pozdro od Lacrijki pisze że chce już wracać że tydzień wystarczy niech siedzi i korzysta bo to pewnie ostatnie wakacje w dwójkę
Macie laseczki pozdro od Lacrijki pisze że chce już wracać że tydzień wystarczy niech siedzi i korzysta bo to pewnie ostatnie wakacje w dwójkę
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118546 przez Grudniowa Jagoda 79
hej
Mirella to ja nie dosc ze sie stazeje to jeszcze slepne.Straczkowe od fasolki tak przeczytałam sorry
A co do Pm to faktycznie rekordzik BRAWO!
PM wlasnie miałam pytac czy zgaga Ci dokuczała ahh te włoski sliczniusia!!
Ajłona pozdrawiam
Madziarska to super ze z maluszkiem wszystko okej niezły łobuziak z niej/ niego he he he, wazne ze zdrowe:)
ann-sunshine trzymam kciuki baaaaaaaardzo mocno!!!
gabi ee tam najstarszy ale jaki szczesliwy POWODZENIA!
Dorciaition spokojnie, gdyby bylo cos nie tak to Twoj lekarz napewno powiedział by Ci o tym.Ciesz sie ciąza i nie zamartwiaj- mysle ze niepotrzebnie
gosiak tzymam kciuki ;)Moj z corka dogaduja sie od poczatku, ma fioła na jej i Kubusia punkcie.Razem na rower, jak Paula była mała , miała jakos 3 lata kupil jej narzedzia i razem naprawiali odkurzacz.
Teraz Paula ma 7 lat razem chodza na basen, rower itp.Kubus tez nie poszedł w odstawkę.Bawi sie razem z nimi.
Twoj mąż jest z 8 lutego???? Moja Paula tez:D
gabi ale mi smaka zrobiłas na placka.Az mi pachnie
gosiak pozdrow ja serdecznie i powiedz zeby troche slonca przysłala
A ja padam na twarz, dzis okna mylam niby nie tak duzo bo mam trzy pokoje i kuchnie ale jednak jakas słaba jestem, w ogole to nie znosze wieszac firan.Rece mnie tak bolą ze nie wiem.W ogole to przytyłam na tych wakacjach jakies 3 kg i czuje sie taka gruBBa.
Mirella to ja nie dosc ze sie stazeje to jeszcze slepne.Straczkowe od fasolki tak przeczytałam sorry
A co do Pm to faktycznie rekordzik BRAWO!
PM wlasnie miałam pytac czy zgaga Ci dokuczała ahh te włoski sliczniusia!!
Ajłona pozdrawiam
Madziarska to super ze z maluszkiem wszystko okej niezły łobuziak z niej/ niego he he he, wazne ze zdrowe:)
ann-sunshine trzymam kciuki baaaaaaaardzo mocno!!!
gabi ee tam najstarszy ale jaki szczesliwy POWODZENIA!
Dorciaition spokojnie, gdyby bylo cos nie tak to Twoj lekarz napewno powiedział by Ci o tym.Ciesz sie ciąza i nie zamartwiaj- mysle ze niepotrzebnie
gosiak tzymam kciuki ;)Moj z corka dogaduja sie od poczatku, ma fioła na jej i Kubusia punkcie.Razem na rower, jak Paula była mała , miała jakos 3 lata kupil jej narzedzia i razem naprawiali odkurzacz.
Teraz Paula ma 7 lat razem chodza na basen, rower itp.Kubus tez nie poszedł w odstawkę.Bawi sie razem z nimi.
Twoj mąż jest z 8 lutego???? Moja Paula tez:D
gabi ale mi smaka zrobiłas na placka.Az mi pachnie
gosiak pozdrow ja serdecznie i powiedz zeby troche slonca przysłala
A ja padam na twarz, dzis okna mylam niby nie tak duzo bo mam trzy pokoje i kuchnie ale jednak jakas słaba jestem, w ogole to nie znosze wieszac firan.Rece mnie tak bolą ze nie wiem.W ogole to przytyłam na tych wakacjach jakies 3 kg i czuje sie taka gruBBa.