BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #139853 przez Lacrijka
Motto na jutro
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #139901 przez Lacrijka
Halllo !!!!

Trzymajcie kciuki za moja wizyte u gina, zeby cos tam na jajeczkach rosło, zeby endo było jak z obrazka i zeby gin miał dobry humor :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #139903 przez Asik
witaski :) :)

no hallo hallo kochana :) ojj trzymam i zaciskammm :) powójnie :D :D

będzie dobrze :D :D :D

nie ma innej opcji kochana :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #139908 przez gosiak
Witam:)
No pewnie Lacri że trzymamy, i na pewno wszystko będzie dobrze :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #139916 przez Lacrijka
Gosiak, wez zabierz te skaczace Gosiakowe kulki !!!! Ty juz zawsze bedziesz mi sie kojarzyła z tymi skaczącymi Gosiakowymi cudakami hahaha
13 lata 6 miesiąc temu #139946 przez @nulka
ech Lacrijka... jak Ty się nic nie znasz. Młoda jesteś to jeszcze wielu rzeczy nie widziałaś :lol: :lol: :lol: :lol:
Te Gosiakowe kulki to przecież falę robią!!!!!!!! :P :P :P :P a nie skaczą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

trzymam kciuki za grubachne, pulchniutkie endo i jajeczko olbrzyma

lecę do roboty pa :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #139956 przez Lacrijka
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ???? Mnie tu pouczasz, a ciekawe kto wczoraj nie odrożnił kobry od wężycy hahahahaha :kiss: :kiss: :kiss:

No wiem ze robia fale, ale to nie zmienia faktu, ze robią ta fale podskakując :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Żre te migdaly wiec moze endo bezie, tylko gorzej z jajuchami... Zawsze cos !!!!!
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #139964 przez Marta M
Anulka, mowimy do niej Maja, nie Izabela. Izabela to drugie imie. A dlaczego pytasz?? ;)

Chyba ze jakis Mike jeszcze sie pokaze ;)
13 lata 6 miesiąc temu #139996 przez angellika1
Lacrijka trzymam kciukasy :) A teletubisiowe słoneczko to chyba dobry znak :D :D
13 lata 6 miesiąc temu #140005 przez Lacrijka
Dziekuje dziewczynki.. Z Waszymi kciukami napewno bedzie dobrze !!!!
13 lata 6 miesiąc temu #140125 przez ViFi
Witam wszystkie staraczki
podczytuje Was codziennie ale nie umiem pisać tak jak Wy :)

Mam takie pytanko czy któraś może na początku ciąży lub później miała krwawienia z nosa??????
Czy to się zdaża????

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140129 przez monami
Hej, hej :)
Dawno nas nie było! Cały czas trzymamy kciuki za wszystkie staraczki :)

A zdjęcia..specjalnie dla Mirelli :) Obiecałam!

Ponadto Zuzia zawsze przynosi szczęście :)
oto fotki :

.

.

.
13 lata 6 miesiąc temu #140160 przez bewipo
Vifi, ja krwawień z nosa nie miałam, ale zdarza sie że mam krew w nosie. Ale nie bój nic takie krwawienia są normalne, wcinaj wit. C na wzmocnienie naczyń krwionośnych.

Monami Zuzia jak zwykle śliczna :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140167 przez @nulka
ViFi pisz, pisz, opowiadaj co u Ciebie. Masz jakieś krwawienia z nosa, opisz to dokładniej. często???

Bewipo ma rację, zjadaj dużo witaminy C jej nie można przedawkować bo się nadmiar sam z moczem wydali. Ta witamina uszczelnia ściany naczyń krwionośnych.
A przyczyną może być osłabienie organizmu bądź nagłe podwyższenie ciśnienia i jeszcze kilka innych powodów. Ja np regularnie mam krew w nosie zimą jak wstaję rano. CO tak na mnie działa drażniąco i wysuszająco.

Monami Zuzka śliczna i jaka już duża. :) Njbardziej podoba mi się przedostatnie zdjęcie. Ma tam fajne oczyska. :)

lacrijka o której ten Gienek??
Jak wrócisz zaraz proszę o raport. :)

a u mnie jutro ostatni dzień cyklu
z objawów @ to mnie zaczyna łeb napiętralać, dźga mnie okrutnie lewy jamnik, nie cały czas ale jak już dźgnie to aż mi się gwiazdki pokazują aaaaa i jeszcze cycki mam tkliwe a pod brodawkami piekące kłucia - czyli normalka :)
w niedzielę se zatestuję bo mi się w końcu testy całkiem przeterminują :silly: no chyba że @ mnie wyprzedzi.
Ale rano se wstanę i się zabawię :blink:

jak wyjdzie negatywny to zaczynam wakacje na całego :side: wszystko na ostro!!! :)
13 lata 6 miesiąc temu #140172 przez Mirella
Przyznaję, upomniałam się o Zuzię, bo trzeba się chwytać wszelkich sposobów :D

No i dobrze zrobiłam bo Zuzia pięęękna, a dawno jej nie widziałam, aaaleeeż sięęę zmieniłaaaaaaa!!!!!
Monami wycałuj i wytulaj od ciotki czarownicy :kiss:

No to dziewczynki zgodnie z zasadą że co Zuzia to fasolka, to teraz cztery powinny być, kto się pisze?
Hmm... może i ja jedną zarezerwuję... ;)

@nulka przeczytałam i włosy mi się zjeżyły na głowie normalnie... i jak rzadko się zdarza tak słów zabrakło. Ale dobrze że na strachu w sumie się skonczyło i paru siniakach, pozdrów studenta, jak się uda to wybuziakuj i uściskaj :kiss:

Lacrijka, nie wiem co tam knujesz bo się z lekka zgubiłam, ale po cokolwiek do lekarza biegniesz to i tak dobre wieści przyniesiesz, ja to wiem :)

Vifi, no kurcze nie pamiętam, to chyba nie miałam, ale pamiętam że moja bratowa miała, to na dziecko nie ma wpływu, tak jak bewipo mówi wcinaj witaminkę i dobrze będzie.
Zaraz zaraz, bo mnie oświeciło, to Ty zafasolkowana jesteś????????????????????????

Mnie to się te gosiakowe kulki z ruchem plemnika kojarzą :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka