- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140173 przez Lacrijka
na 16:30 dopiero jade..Teraz siedze i robie kartke co mu tam nagadac..Bo czesto jest tak, ze wychodze z gabinetu i nagle 100 pytań... A tak to sie przygotuje...
Jak u nas zaraz lunie to ino roz ! A mi jedna wycieraczka słabo działa M autka nie pod ten no teges bo od rana jeździ...zawsze cos, no zawsze cos !
Jak u nas zaraz lunie to ino roz ! A mi jedna wycieraczka słabo działa M autka nie pod ten no teges bo od rana jeździ...zawsze cos, no zawsze cos !
Temat został zablokowany.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu #140182 przez @nulka
Mirella dzięki, ale on z tym całowaniem.... to tak, że go muszę czasami po domu ganiać żeby se porwać całusa. A jak już nawet dogonię to byle gdzie celuję bo podskoczyć muszę
Lacrijka tylko daj Gienkowi dojść do głosu!!!
u mnie słońce jak 150!!
a ja muszę na zakupy a nie lubię jakz a ciepło...
w nocy trochę pokropiło i od rana znowu jazda z celsjuszami że aż razi
acha a ja dalej w trakcie przygotowań do imprezy ogrodowej i mam prośbę
o jakieś pomysły na sałatki do mięsa grilowanego bo chcę żeby było ze 4-5 rodzajów
bardzo proszę
zrobię grecką i niemiecką ale dajcie jeszcze jakiegoś innego pomysła
Lacrijka tylko daj Gienkowi dojść do głosu!!!
u mnie słońce jak 150!!
a ja muszę na zakupy a nie lubię jakz a ciepło...
w nocy trochę pokropiło i od rana znowu jazda z celsjuszami że aż razi
acha a ja dalej w trakcie przygotowań do imprezy ogrodowej i mam prośbę
o jakieś pomysły na sałatki do mięsa grilowanego bo chcę żeby było ze 4-5 rodzajów
bardzo proszę
zrobię grecką i niemiecką ale dajcie jeszcze jakiegoś innego pomysła
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
13 lata 6 miesiąc temu #140209 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Krwawienie z nosa kalam popoludniu przedwczoraj i wczoraj az sie maz wystraszyl a wysmarkalam tylko nos a kataru nie mam... okres mam miec w przyszlym tygodniu tempie dzisiaj rano 37.13 wczoraj 37 czyli wysoko. Wyczytalam ze jak jest wysoki progesteron to moze pojawic sie krwawienie z nosa moze tez zwiastowac ciaze. ..?czy robil ktos moze test owulacyjny w czasy na poczatku?
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140217 przez Suari
ViFi - ja na początku tak miałam, nie były to krwawienia, ale zawsze przy smarkaniu była krew i czasami w sporej ilości, a co do temp to też taką miałam
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Suari.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #140248 przez madziaska
Vifi ja nie mialam krwawienia z nosa na poczatku ciazy...
@nulka ja mam przepis na bardzo szybka salatke, to tak :
ogorek korniszony pokroic w kostke, pomidor w kostke, ogorek zielony w kostke, do tego makaron z zupki chinskiej najlepiej z rosolu wraz z tymi przyprawami i majonez...
Lacrijka trzymam kciuki
@nulka ja mam przepis na bardzo szybka salatke, to tak :
ogorek korniszony pokroic w kostke, pomidor w kostke, ogorek zielony w kostke, do tego makaron z zupki chinskiej najlepiej z rosolu wraz z tymi przyprawami i majonez...
Lacrijka trzymam kciuki
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140260 przez Lacrijka
Ja juz po grzebalcu..
Lewe jajo uja jest. W prawym jaju 12mm moze przez ten tydzień do domniemanej owu jeszcze urosnie. W poniedziałek ide znów zobaczyc czy cos drgneło..Jak nie to sie pochlastam norymalnie !!!!!
@nulka - ja tez mam fajny przepis na sałatke do grilla, jest lekka i fajnie "ożywia" smak w ustach.
W kosteczke drobna kroisz:
- pomidor
- ogórek zielony
- por
- papryke konserwowa
Dodajesz do tego kukurydze z puchy, sol i pieprz do smaku. A na koniec łyzke oliwy zeby witaminki z salatki ładnie sie przyjeły... Ja ja czesto robie bo jest dietetyczna. Pyszka
Lewe jajo uja jest. W prawym jaju 12mm moze przez ten tydzień do domniemanej owu jeszcze urosnie. W poniedziałek ide znów zobaczyc czy cos drgneło..Jak nie to sie pochlastam norymalnie !!!!!
@nulka - ja tez mam fajny przepis na sałatke do grilla, jest lekka i fajnie "ożywia" smak w ustach.
W kosteczke drobna kroisz:
- pomidor
- ogórek zielony
- por
- papryke konserwowa
Dodajesz do tego kukurydze z puchy, sol i pieprz do smaku. A na koniec łyzke oliwy zeby witaminki z salatki ładnie sie przyjeły... Ja ja czesto robie bo jest dietetyczna. Pyszka
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140280 przez @nulka
Lacrijka madzisaka dzięki, zrobię te wasze to już razem będzie 4
No a poza tym Lycra? wszystko ok???
Coś jeszcze gadał? a jak endo?
czyli owulacja jeszcze, jeszcze?
Ciężaróweczki!!!!
a powiedzcie mi jak to było u was, bo ja w tym cyklu bardzo suchowato miałam za to dzisiaj (przedostatni dzień cyklu) masakra jakaś!!! Śluzu bardzo dużo ale przeźroczystego i takiego jakby śliskiego no gdyby to nie był 27dc to pomyślałabym ze owulacja
No a poza tym Lycra? wszystko ok???
Coś jeszcze gadał? a jak endo?
czyli owulacja jeszcze, jeszcze?
Ciężaróweczki!!!!
a powiedzcie mi jak to było u was, bo ja w tym cyklu bardzo suchowato miałam za to dzisiaj (przedostatni dzień cyklu) masakra jakaś!!! Śluzu bardzo dużo ale przeźroczystego i takiego jakby śliskiego no gdyby to nie był 27dc to pomyślałabym ze owulacja
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140291 przez Lacrijka
No chyba wszystko ok. Pytałam go o ta @ dwudniowa to powiedział ze to moze byc przez nadzerke, wiec w lipcowym cyklu ide na wymrazanie. Teraz nie chciałam, bo jest mala szansa ze ten pęchol urosnie i peknie, a jak nie to zajme sie nadzerka. No i w sumie nie pogadałaz z nim wiecej bo było tak duszno w gabinecie ze chcialam szybko wyjsc. W poniedziałek moze bedzie lepiej..A i endo nie jest złe ale szału tez nie ma, wiec od dzis zaczynam mamroty łykac hehehe.. Sie bedzie działo, łoho ho ho.. Mój mąz juz sie doczekac nie moze hahaha
A i jeszcze jedna fajna sałatke mam.
Kroisz w kostkę szynke (polędwica sopocka sie nadaje), pomidory w połksiezyce.. Gotujesz Ravioli z serem(ja daje kupne) i wrzucasz do tego..Wszystko razem mieszasz. do tego dodajesz koperek (moze byc sporo) Mieszasz. A na koniec łyzka czy dwie (zalezy od ilosci salatki) majonezu.. Tez jest pyszna !!!!
A i jeszcze jedna fajna sałatke mam.
Kroisz w kostkę szynke (polędwica sopocka sie nadaje), pomidory w połksiezyce.. Gotujesz Ravioli z serem(ja daje kupne) i wrzucasz do tego..Wszystko razem mieszasz. do tego dodajesz koperek (moze byc sporo) Mieszasz. A na koniec łyzka czy dwie (zalezy od ilosci salatki) majonezu.. Tez jest pyszna !!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140361 przez Dorciaition
gosiak napisał:
Gosiak jestem 60 km od Londynu. Na razie nie polecam, bo pogoda jest faktycznie do du... Zabrałam same letnie sukienki i nie mam w czym chodzić. Jest strasznie zimno :/
Dorciaition napisał:
gosiak napisał:
Dorcia muszę Cię zmartwić będzie tam przez jakieś 4 miesiące
O MATKO! A ja jeszcze prawie 2 tyg. Cholerka, chce moje letnie kiecki w końcu wykorzystać! Niech wraca
Gabi wszystkiego najcudowniejszego
Dorcia a do Londynu jedziesz czy Ty może jesteś w samym Londynie planowaliśmy z mężem wyskoczyć na jakiś weekend do Anglii i zrobić sobie wycieczkę po Londynie(oboje uwielbiamy) ale po wczorajszym odechciewa mi się
Gosiak jestem 60 km od Londynu. Na razie nie polecam, bo pogoda jest faktycznie do du... Zabrałam same letnie sukienki i nie mam w czym chodzić. Jest strasznie zimno :/
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140372 przez Lacrijka
A gdzie sie podział Gosiak ????? niech juz wstawia te skaczące gosiakowe kulki ale niech wraca !!
@nulka - zadna @ nie przylezie..Przecie wężyca ja wdupiła..
A co do tej mojej wizyty, to wlasnie maz mnie uswiadomił ze jak byłam kiedys w tym samym dniu cyklu u gina, to mowił ze w ogole nic nie ma ciekawego jak na tamten dzien..Wiec te dzisiejsze 12mm to i tak juz chyba sukces...
@nulka - zadna @ nie przylezie..Przecie wężyca ja wdupiła..
A co do tej mojej wizyty, to wlasnie maz mnie uswiadomił ze jak byłam kiedys w tym samym dniu cyklu u gina, to mowił ze w ogole nic nie ma ciekawego jak na tamten dzien..Wiec te dzisiejsze 12mm to i tak juz chyba sukces...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #140381 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Chcialam tylko powiedziec, ze trzymam bardzo mocno kciuki za pozytywne testy
ViFi mnie tylko przy czyszczeniu nosa, czasem polecialo na chusteczke ale malutko.
@nulka ja nie mialam wogole sluzu przed @
Lacrijka na owulke moze pikac, zaciskam bardzo mocno
Pozdrawiam dziewczyny
Chcialam tylko powiedziec, ze trzymam bardzo mocno kciuki za pozytywne testy
ViFi mnie tylko przy czyszczeniu nosa, czasem polecialo na chusteczke ale malutko.
@nulka ja nie mialam wogole sluzu przed @
Lacrijka na owulke moze pikac, zaciskam bardzo mocno
Pozdrawiam dziewczyny
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140382 przez Dorciaition
Lacrijka dałas mi do myślenia z tym prezentem. Teraz codziennie wieczorem przed snem myślę co by tu zakupić
Anulka przed spodziewaną @ u mnie był śluz. Na pewno był, bo pamiętam. Wtedy majtki obserwowałam jak nigdy dotąd Tylko nie pamiętam dokładnie jaki, ale dużo i chyba gęsty. Teraz też jest...
Vifi krew mi z nosa leciała w poprzedniej ciąży. Teraz nie, ale dziewczynom na listopadówkach się zdarzało, więc kto wie Trzymam, trzymam
Anulka pychotka sałatka gyros (zawsze się sprawdza)albo:
makaron, ser feta, papryka, ogórek i szyneczka, no i do tego sos czosnkowy.
Lubimy też, ale nie wiem czy na grilla się nadaje: brokuła ugotowana, jajka, szyneczka, kukurydza, por. Wszędzie oczywiście sól i pieprz
Zuzia jaka cudna!!
Wow Magda to już 6 miesiąc, a Angelika i Asik 8 Ale ten czas zapintala.
Anulka przed spodziewaną @ u mnie był śluz. Na pewno był, bo pamiętam. Wtedy majtki obserwowałam jak nigdy dotąd Tylko nie pamiętam dokładnie jaki, ale dużo i chyba gęsty. Teraz też jest...
Vifi krew mi z nosa leciała w poprzedniej ciąży. Teraz nie, ale dziewczynom na listopadówkach się zdarzało, więc kto wie Trzymam, trzymam
Anulka pychotka sałatka gyros (zawsze się sprawdza)albo:
makaron, ser feta, papryka, ogórek i szyneczka, no i do tego sos czosnkowy.
Lubimy też, ale nie wiem czy na grilla się nadaje: brokuła ugotowana, jajka, szyneczka, kukurydza, por. Wszędzie oczywiście sól i pieprz
Zuzia jaka cudna!!
Wow Magda to już 6 miesiąc, a Angelika i Asik 8 Ale ten czas zapintala.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.