- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138954 przez gosiak
Mirella współczuję że tak masz po truskawkach przechlapane
Lacrijka Ty chociaż sernika umiesz a ja tylko te ciasta z kartonu
Madziaska rzeczywiście chudzina ale brzuszek ślicznie się uwypukla, mi się udało troszkę przytyć i kurde wszystko mi chyba w cellulitis poszło mam galarete na udach i na brzuchu i weź tu wyjdź na plaże
Magda wbijaj
Delfinek ból bez kompa co? ja to nałogowiec jestem i jakbym miała tydzień bez kompa być to...ciężko by było
Dorcia jaka pogoda w Anglii? jutro będzie na bank lać bo moja teściowa tam wyrusza
Jagoda ja już nie wiem jak Cię wołać
Ajłona czas do zabiegu zleci, potem szybciutko dojdziesz do siebie i do dzieła
@nulka jak tam wywróżyła Ci Lacrijka deszcz? bo u mnie się zanosi na burze
Majówka dawaj tu jakimś ciachem
Magduśka czekam na fotki Twoich wnętrz
o jeny nie wiem czy o kimś zapomniałam, jak tak to sorki i pozdrawiam wszystkie bez wyjątku
ja lekko skitrana cały dzionek w samochodzie, ale sie opaliłam hoho szkoda że tylko prawą stronę
aaa dizewczyny nie wiecie czy się daje prezeny na rocznice I komunii św.? chrześniaczka mnie zaprosiła i nie mam pojęcia czy się coś kupuje jak tak to co?
Lacrijka Ty chociaż sernika umiesz a ja tylko te ciasta z kartonu
Madziaska rzeczywiście chudzina ale brzuszek ślicznie się uwypukla, mi się udało troszkę przytyć i kurde wszystko mi chyba w cellulitis poszło mam galarete na udach i na brzuchu i weź tu wyjdź na plaże
Magda wbijaj
Delfinek ból bez kompa co? ja to nałogowiec jestem i jakbym miała tydzień bez kompa być to...ciężko by było
Dorcia jaka pogoda w Anglii? jutro będzie na bank lać bo moja teściowa tam wyrusza
Jagoda ja już nie wiem jak Cię wołać
Ajłona czas do zabiegu zleci, potem szybciutko dojdziesz do siebie i do dzieła
@nulka jak tam wywróżyła Ci Lacrijka deszcz? bo u mnie się zanosi na burze
Majówka dawaj tu jakimś ciachem
Magduśka czekam na fotki Twoich wnętrz
o jeny nie wiem czy o kimś zapomniałam, jak tak to sorki i pozdrawiam wszystkie bez wyjątku
ja lekko skitrana cały dzionek w samochodzie, ale sie opaliłam hoho szkoda że tylko prawą stronę
aaa dizewczyny nie wiecie czy się daje prezeny na rocznice I komunii św.? chrześniaczka mnie zaprosiła i nie mam pojęcia czy się coś kupuje jak tak to co?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138960 przez Lacrijka
Gosiak, a tego sernika to myslisz ze ja skad wyczarowałam ???? Sernik Choco Dr. Oetkera...Pychotka !!!!!!!!!
@nulka z nami nie gada bo zjadła wiadro śledzi i zaszła, to wiesz... Nie ma to tamto hahaha
@nulka z nami nie gada bo zjadła wiadro śledzi i zaszła, to wiesz... Nie ma to tamto hahaha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138971 przez @nulka
śledzie mi się skończyły.
na kolację wciągnęłam 5 placków ziemniaczanych z sosem paprykowo czosnkowo drobiowym.
I siedzę teraz i opieram lapa o bebzon który wygląda na 4 miesiąc.
Nie wiem czy zaszłam czy nie zaszłam ale ciągnę lampkę mamrota na trawienie, jakby co to fasolka wybaczy
Gosiak kup drobiazg i czekoladę albo bombonierkę bo tak czy siak jak się idzie do dzieciaka to Ci patrzy na ręce i czeka
na kolację wciągnęłam 5 placków ziemniaczanych z sosem paprykowo czosnkowo drobiowym.
I siedzę teraz i opieram lapa o bebzon który wygląda na 4 miesiąc.
Nie wiem czy zaszłam czy nie zaszłam ale ciągnę lampkę mamrota na trawienie, jakby co to fasolka wybaczy
Gosiak kup drobiazg i czekoladę albo bombonierkę bo tak czy siak jak się idzie do dzieciaka to Ci patrzy na ręce i czeka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138978 przez Lacrijka
Wybaczy, wybaczy..weselsze zycie bedzie miała w brzusiu u mamy Tylko gorzej jak czkawki pijackiej dostanie hehehe
W niedziele robisz testa ????? Ino rano, bo my pewnie na niedziele pojedziemy w teren na moto i kce wiedziec rano !
My mielismy taka sytuacje w tamtym roku u chrzesnicy mojego meża, tez nas zaprosili na rocznice na obiad, a ze to dziecko wszystko juz ma to dalismy 100 zł w koperte bo wiemy ze te pieniazki co ma z komuni to odłozyła na skuter..Wiec kaska dla niej wazniejsza
W niedziele robisz testa ????? Ino rano, bo my pewnie na niedziele pojedziemy w teren na moto i kce wiedziec rano !
My mielismy taka sytuacje w tamtym roku u chrzesnicy mojego meża, tez nas zaprosili na rocznice na obiad, a ze to dziecko wszystko juz ma to dalismy 100 zł w koperte bo wiemy ze te pieniazki co ma z komuni to odłozyła na skuter..Wiec kaska dla niej wazniejsza
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138988 przez @nulka
jak kobra do niedzieli rano nie zdechnie to ją potraktuję testem, bo se myślę że już jestem albo bardzo zdrowa na umyślę albo piętrolnięta i mi to nie zaszkodzi na łeb nic a nic
madziaska nadziei to ja na II krechy nie mam więc se testa walnę bez palpitacji
madziaska nadziei to ja na II krechy nie mam więc se testa walnę bez palpitacji
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #138993 przez Lacrijka
Kobra jak na razie to looka na jeszcze wyzsze połki...Zobaczymy jutro, czy sprawdza sie Twoje pomruki co do tempki... Ale nieeeeeeeeee, ale nieeeeeeeeeeeee nie sprawdza sie bo przeciez jestes A robiłas testa z kwadratem ?? tego mozna zaraz po owu trzaskac podobno..
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138999 przez @nulka
no nie trzasnęłam kwadrata bo nie wiem kiedy owulacja była
ja w tym cyklu to nie miałam nic śluzu i bóle żadne i kłucia byle jakie no i przytulanie albo za wcześnie albo po ptokach....ech jeszcze tylko w bocianie nadzieja...
a bociany widziałam mają swoje małe bocianki i w d... mają latanie z fasolkami.. do jakiejś @nulki czy jakoś tak...
ja w tym cyklu to nie miałam nic śluzu i bóle żadne i kłucia byle jakie no i przytulanie albo za wcześnie albo po ptokach....ech jeszcze tylko w bocianie nadzieja...
a bociany widziałam mają swoje małe bocianki i w d... mają latanie z fasolkami.. do jakiejś @nulki czy jakoś tak...
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #139007 przez ajłona
czesc Dziewczynki!
dziękówka za wszelkie słowa w mym kierunku...i za to, że fajno się Was czyta...
już mi chyba errory nie włażą hmmmm
Mirella z tymi truskawami przesrane po prostu...(dosłownie i w przenośni )
odnośnie mego psa to ten diabeł ją żywą zeżarł!!! fujjjjjj. od momentu kiedy diabła zobaczyłam (a było to trzy lata temu w schronisku)wiedziałam, że letko nie będzie. miał taki zadzior w oku, był najmniejszy wsród szczeniaków i ustawiał wszystkich wokół.instynkt łowiecki się chłopakowi włączył- to ściga zająca w lesie, na polach, to żabę zwęszy...boszzzzz
@nulka liczymy na Cię!!!
Lacrijka a z tym gangiem to dobry patent tak sobie myśle, jak zaczną ściemniać to i postarszę troszkę
madziaska brzuszek jak ta lala
wszystkie Was pozdrawiam serdecznie
coś chciałąm jeszcze, ale już nie wiem gdyż ponieważ ząb mnie naparza...hmmmm nie za dużo już tego naparzania kurdę mać
dziękówka za wszelkie słowa w mym kierunku...i za to, że fajno się Was czyta...
już mi chyba errory nie włażą hmmmm
Mirella z tymi truskawami przesrane po prostu...(dosłownie i w przenośni )
odnośnie mego psa to ten diabeł ją żywą zeżarł!!! fujjjjjj. od momentu kiedy diabła zobaczyłam (a było to trzy lata temu w schronisku)wiedziałam, że letko nie będzie. miał taki zadzior w oku, był najmniejszy wsród szczeniaków i ustawiał wszystkich wokół.instynkt łowiecki się chłopakowi włączył- to ściga zająca w lesie, na polach, to żabę zwęszy...boszzzzz
@nulka liczymy na Cię!!!
Lacrijka a z tym gangiem to dobry patent tak sobie myśle, jak zaczną ściemniać to i postarszę troszkę
madziaska brzuszek jak ta lala
wszystkie Was pozdrawiam serdecznie
coś chciałąm jeszcze, ale już nie wiem gdyż ponieważ ząb mnie naparza...hmmmm nie za dużo już tego naparzania kurdę mać
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak