BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #138203 przez @nulka
a ja pójdę powiesić pranie a potem się wykąpię a potem poczytam bo fajną książkę mam.
"Z miłości do dziecka"
to jest o matkach próbujących odzyskać swoje uprowadzone przez ojców dzieci

polecam :)
dobranoc
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #138204 przez gosiak
Lacrijka napisał:

No nic, pojde sie chyba wykapac

hohi no już czas kochana a co antyperspirant się skończył :unsure: :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138210 przez Lacrijka
No czas to jeszcze nie, dzis jeszcze nie sobota...

Ale pojde pozmywac chociaz... haha !!!

Wiecie ze znow mam głupawe a najgorsze jest to, ze znakomicie bawie sie sama ze soba..To juz jest chyba apogeum choroby !!!!
13 lata 6 miesiąc temu #138215 przez gosiak
do soboty to już samo odpadnie:D Lacrijka jest dobrze lepiej mieć głupawe, jak jakieś doły bo od tego to dopiero można popaść w jakąś chorobę:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #138223 przez gabi28
13 lata 6 miesiąc temu #138264 przez ajłona
nie wiem czy mi sie uda cos napisac bo tez mi wirusy ciagle wyskakują i problemy z zalogowaniem...hmmmm
pozdrawiam
13 lata 6 miesiąc temu #138340 przez @nulka
ajłona no co tam u Ciebie?
13 lata 6 miesiąc temu #138370 przez Lacrijka
Dzien dobry :)

Czy ktos wie gdzie podziała sie Natu ??? poszalała, poszalała i znikneła.. Natu ???????
Majowka, wracaj tu i inspiruj nas plackami, pokaż mi jak sie robi makowca bo maz mi głowe suszy od tygodnia, jak nie lepiej !!!!

Gosiak skoczysko jest ????? Bo jak sie tam fatygne i potrzasne termometrem to Ci w zyciu juz nie zadziała :) :) :) bo @nulka to oczywiscie umiaru nie ma na wykresie :ohmy:

Ciagle mi Avast krzyczy ze zagrożenie sie zbliza jak wchodze na forum... Czyzby Binladen zamiast eskejp wcisnał enter i chce nam nawpuszczac jakies syfy ??????

MagdaM - juz sie nie dąsaj na nas i wracaj.. Nikt nie chciał zebys stad poszła sobie na dobre.. Nie badzmy jak dziewuszki z gimnazjum i nie róbmy zawodów która z nas potrafi sie ofochac na śmierc...

Umówilam sie na piątek do gina, polukam sobie na owulke i niech mi tam pozagląda bo po tym Edżipcie nie potrafie dojsc ze soba do ładu :S :S :S

Zycze Wam miłego dnia dziewuszki, takiego słonka jak u mnie (@nulka, u Ciebie nich pada ;))
13 lata 6 miesiąc temu #138375 przez sylka
Lacrijka a może ciązy nad tobą jakaś klątwa egipska :P
13 lata 6 miesiąc temu #138384 przez Lacrijka
sylka napisał:

Lacrijka a może ciązy nad tobą jakaś klątwa egipska :P

Sylka
- nie strasz, nie strasz bo sie ....... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Klatwe faraona to mialam ale na wakacjach hahahaha ze 5 dni mnie trzymala :P :P :P :P :P

Nie ma co gdybac, pojde i zobacze :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138389 przez MagdaM
Lacrijka nie dasam sie... Czytam sobie co piszecie, ale chce zeby tu bylo fajnie, zebyscie znowu chcialy pisac i dlatego milcze. W sumie to probuje dojsc ze soba do ladu i np. z tym, ze nie kazdy lubi rady i z tym, ze rady w moim odczuciu moga byc odebrane jako gadanie o sobie - bo przyznaje, ze ja o tym nie pomyslalam :blush:

Co do wirusa - to ja narazie mam spokoj z tym...

Milego dnia dziewczyny

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #138396 przez gosiak
Witam:)
Ja tez na szczęście nie mam wirusa :)
Lacrijka no poszła w górę ale już widziałaś :blink:
uciekam paapa miłego dnia :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #138429 przez Asik
Lacrijka mnie tez avast dje znak że cos jest nie tak . hmmm dziwne tylko jest to że to na staraczkach jest. na sierpniówkach i innych nie ma.

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #138474 przez ajłona
hej Dziewuszki!!!
u mnie cały czas się odpala, że wirus atakiren!!! hmmm nie wiem czy mnie nie wywali z forum przypadkiem za chwile...

@nulka miło, że pytasz...czekam na ten zabieg - 22 czerwca czyli równy tydzien, wziełam szybciutko 2 dawki przyspieszonej szczepionki na wirusowe zapalenie watroby i na zwolnieniu wciaz. brzuchol boli ale po @ jakby nieco mniej...czekam jeszcze na wyniki cytologii. niech juz jest ten 22 i pewnosc ze wszystko ok co do staranek bedzie mozna wrócic...

a wracając do sprawy "szmacenia" to po prostu powiem tak - za krótko tu pewnie jestem,żeby wiedziec kto i i co i do kogo, ale pamietam cieple przywitanie, zainteresowanie...zaglądam tu z zaciekawieniem zawsze...nie chcialabym, żeby ktokolwiek sie wyałtowywał ze względu na nieporozumienia. trza walic od razu co komu nie pasuje w komentarzu mówiąc ze dość po prostu!ocenianie zawsze wzbudza takie emocje więc warto się zastanowić czy pisząc poscik nie wkradła się aby tam żadna ocena, bo i po co wpędzać się w to bagno...

czy będzie oceną jak powiem że wkurzam się, że Jagoda nie daje znaku życia??!! nieeeee - to jedynie moje odczucia co nie? o Natu nie wspomnę

Lakrijko ten widok za oknami Twojego domku powalił mnie na kolana...cudo tak mieszkać!!!

dziewuszki z brzuszkami - ślicznie wyglądacie!!!

MagdoM odzywaj się odzywaj!

pozdrawiam... no pogoda przyjemna całkiem...ale coś moze sie deszczowego wydarzyc niebawem mysle

cholera moj pies zjadl żabę- dacie wiarę??? :cheer: :cheer:
13 lata 6 miesiąc temu #138571 przez Mirella
Kurcze, zaćmienie mam jakieś, przesilenie letnie, czy co, przestaję ogarniać, więc z góry przepraszam, jak kogoś pominę....

Kredka gdzieś zaginęla? Natu? Kto pamięta Nati i Kaśku rączka do góry. O Angel nie wspomnę, znowu znikła jak sen złoty, ma talent dziewczyna.... A czy jakaś weteranka pamięta Lintę na przykład?

Tego wirusa to gdzieś by trzeba zgłosić chyba, niech admini stronę sprawdzą. Mnie nie wywala, ale jak mówiłam, ja na linuxie.... Kiedyś nawet usunęłam komuś z karty do aparatu wirusa, windows sobie biedaczek nie mógł dać rady, a mnie pokazało dziwny plik i bez problemu usunęło, także jak macie takie problemy to do mnie jak w dym :P

Ajłona, no ja dam wiarę.... dobrze że jadowita nie była, mój pies kiedyś miał pysk spuchnięty że o matko, weterynarz powiedział ze mogła mu żaba napluć do nosa :D

Lacrijka makowca to tak normalnie, zwykłe drożdzowe jak na drożdżówki i w środek mak z puszki :P :P :P a no i lukier na wierzch i już :lol:

czytałyście artykuł od Gabi? masakra normalnie, ale daje do myślenia....

Jagoda to chyba zważniała po tym castingu, Paula będzie w "plebanii" grała czy jak????????????

a ja wczoraj wypiłam szklankę koktajlu truskawkowego, odchorowałam, i teraz możecie sobie gadać o truskawkach ile wlezie, mam truskawkowstręt do przyszłego roku :P

Wszystkie informuję, że czaruję wciaż i nieustannie tylko jakoś mi moc chyba słabnie, trzeba Monami zawołać, bez Zuzi się nie obędzie ;)

I błagam niech nikt się nie obraża że z imienia nie wymieniłam, normalnie mam pomroczność jasną, chwilowa załamka, no mam nadzieję przynajmniej ze chwilowa ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia