- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 9 miesiąc temu #137626 przez Lacrijka
Dzieki @nulka, wzajemnie..
jade dzis po wyniki badan ...Boje sie jak cholera !! Po te na toxo, rubelle, CMV, HBS, HIV itd itd...Kurcze, niby sie prowadzi normalne zycie, dba o siebie, higiene ale w takich chwilach to chyba kazdy odczuwa lekki strach, co ???
Trzymajcie kciuki zeby wszystko było okeeej !!!!!
jade dzis po wyniki badan ...Boje sie jak cholera !! Po te na toxo, rubelle, CMV, HBS, HIV itd itd...Kurcze, niby sie prowadzi normalne zycie, dba o siebie, higiene ale w takich chwilach to chyba kazdy odczuwa lekki strach, co ???
Trzymajcie kciuki zeby wszystko było okeeej !!!!!
Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 9 miesiąc temu #137834 przez gabi28
hej,bewipo śliczny brzuszek... pogłaskałam,co by się zarazić.
mam problem z wchodzeniem na forum,wyskakują mi ostrzeżenia o wirusach,więc chyba nie będę wchodzić. sprobuję jeszcze,ale jak sytuacja będzie się powtarzać,to będę musiala zrezygnować z forum.
mam problem z wchodzeniem na forum,wyskakują mi ostrzeżenia o wirusach,więc chyba nie będę wchodzić. sprobuję jeszcze,ale jak sytuacja będzie się powtarzać,to będę musiala zrezygnować z forum.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 9 miesiąc temu #137836 przez @nulka
lacrijka a co ma być?? dobrze będzie i tyle, po co nerw ruszać.
Bewipo brzuszek śliczny ale powiem Ci jeszcze, że fotografii tak ładnie ubranego brzuszka ciążowegojeszcze nie widziałam!!!!

Kiecka jest piękna, taka jak najbardziej lubię!!! Bardzo, bardzo kobieca i w bajecznie sielską łączkę.
Tak właśnie sobie siebie wyobrażam jak bym miała brzuszek
(no nóżki mam niestety krótsze)
Twój też sobie pogłaszczę na szczęście
Bewipo brzuszek śliczny ale powiem Ci jeszcze, że fotografii tak ładnie ubranego brzuszka ciążowegojeszcze nie widziałam!!!!

Kiecka jest piękna, taka jak najbardziej lubię!!! Bardzo, bardzo kobieca i w bajecznie sielską łączkę.

Tak właśnie sobie siebie wyobrażam jak bym miała brzuszek

Twój też sobie pogłaszczę na szczęście

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #137844 przez Asik
heh wszystko możliwe 
mnie pisze że złosliwe oprogramowanie jest z www.ticker.org hmmmm..dziwne...może to chwilowe jest .oby :0

mnie pisze że złosliwe oprogramowanie jest z www.ticker.org hmmmm..dziwne...może to chwilowe jest .oby :0
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #137854 przez @nulka
a u mnie nic nie wyskakuje
i teraz nie wiem czy to dobrze czy źle, bo może włazi bez ostrzeżenia??
myślicie że specjalnie???!!!

kto śmiał nas zarazić??? i dlaczego??
i teraz nie wiem czy to dobrze czy źle, bo może włazi bez ostrzeżenia??
myślicie że specjalnie???!!!

kto śmiał nas zarazić??? i dlaczego??
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez @nulka.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #137863 przez Asik
dokladnie mi pisze że ten URL: MALWARE
www.ticker7910.org to strona reklamowa z biletami
hmmm cos się chce przedostac a nie potrafi.
www.ticker7910.org to strona reklamowa z biletami

hmmm cos się chce przedostac a nie potrafi.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #137867 przez Majowka
wyszystko przeczytalam od odstatniego wejscia, widze, ze poruszylyscie TEN temat 
i dobrze, moze cos sie zmieni...
mnie zinorowalyscie kompletnie, nie wiem za co... ale tez nie pytam, bo wiem, ze te ktore ignoruja i tak pozostana bez glosu odnosnie tego posta! Na zdrowie!
Dzieki Dorciu i Gabi za pamiec

i dobrze, moze cos sie zmieni...
mnie zinorowalyscie kompletnie, nie wiem za co... ale tez nie pytam, bo wiem, ze te ktore ignoruja i tak pozostana bez glosu odnosnie tego posta! Na zdrowie!

Dzieki Dorciu i Gabi za pamiec

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 9 miesiąc temu #137887 przez Mirella
Majówka, mam takie niejasne wrażenie że Cię palnęlam.... nie dostałaś?
Ja nie ignoruję nikogo, nie zawsze mam czas każdej odpisać i tyle
bewipo, ja się zapatrzyłam dla odmiany, zapatrzenie też podobno dobrze robi
ale Ty pogłaszcz ode mnie 
lacrijka dawaj te wyniki, nosz ile jeszcze mam się przed siwizną bronić, ja nie jezdem cierplywa, no!
mnie też żaden wirus nie straszy, no niechby tylko spróbował!!! no ale ja mam linuxa to ryzyko znikome
Ja nie ignoruję nikogo, nie zawsze mam czas każdej odpisać i tyle
bewipo, ja się zapatrzyłam dla odmiany, zapatrzenie też podobno dobrze robi

lacrijka dawaj te wyniki, nosz ile jeszcze mam się przed siwizną bronić, ja nie jezdem cierplywa, no!

mnie też żaden wirus nie straszy, no niechby tylko spróbował!!! no ale ja mam linuxa to ryzyko znikome
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #137889 przez @nulka
witaj Majówka, zastanawiałam się dlaczego tak długo Cię nie widać i nie pomyślałam że powodem jest to co tu się dzieje.
Bardzo bym chciała, żebyśmy przestały już drążyć te przykre tematy, bo szkoda by było, żeby wątek umarł.
A tak się stanie, bo nas staraczek zostało już tylko 10 a jak ktoś zewnątrz wejdzie i poczyta jakie tu się kwasy robią to na pewno nie zechce z nami zostać.
Proponuję, żeby jak KTOŚ COŚ do KOGOŚ to może niech mu lepiej na priv pisze.
Nie wiem czy to dobry pomysł ale może macie lepszy na uzdrowienie tej atmosfery.
Strasznie się męczę czytając mało konkretne dwuznaczne teksty. Takie niejawne pretensje.
Bo to trzeba się domyślać bóg wie czego. Czasami wystarczy zwykła kultura osobista i odrobine dobrej chęci, żeby fajnie pogadać, Żadna z nas nie zjadła wszystkich rozumów ale może trzeba spróbowac być zwyczajnie życzliwym?. Piszę to i może pomyślicie że to mowa-trawa i może tak jest ale męczą mnie takie sytuacje okropnie.
Ten wątek ma jakiś cel, trzymajmy się tego no i wybaczmy cudzy brak tolerancji, bo obrażanie się na to też jest jej świadectwem.
MagdaM napisałam Ci co mmyślę ale wcale nie żywię do Ciebie urazy i jesteś częścią tego forum tak samo jak każda z nas, więc nie obrażaj się i wracaj, wszystko można naprawić bo to zależy tyko od NAS
Mirella!!! no ja durna!!! no to teraz już wiem, czemu ja jeszcze na staraczkach!!! Bo to trzeba się jeszcze zapatrzeć!!!
Bardzo bym chciała, żebyśmy przestały już drążyć te przykre tematy, bo szkoda by było, żeby wątek umarł.
A tak się stanie, bo nas staraczek zostało już tylko 10 a jak ktoś zewnątrz wejdzie i poczyta jakie tu się kwasy robią to na pewno nie zechce z nami zostać.
Proponuję, żeby jak KTOŚ COŚ do KOGOŚ to może niech mu lepiej na priv pisze.
Nie wiem czy to dobry pomysł ale może macie lepszy na uzdrowienie tej atmosfery.
Strasznie się męczę czytając mało konkretne dwuznaczne teksty. Takie niejawne pretensje.
Bo to trzeba się domyślać bóg wie czego. Czasami wystarczy zwykła kultura osobista i odrobine dobrej chęci, żeby fajnie pogadać, Żadna z nas nie zjadła wszystkich rozumów ale może trzeba spróbowac być zwyczajnie życzliwym?. Piszę to i może pomyślicie że to mowa-trawa i może tak jest ale męczą mnie takie sytuacje okropnie.
Ten wątek ma jakiś cel, trzymajmy się tego no i wybaczmy cudzy brak tolerancji, bo obrażanie się na to też jest jej świadectwem.
MagdaM napisałam Ci co mmyślę ale wcale nie żywię do Ciebie urazy i jesteś częścią tego forum tak samo jak każda z nas, więc nie obrażaj się i wracaj, wszystko można naprawić bo to zależy tyko od NAS
Mirella!!! no ja durna!!! no to teraz już wiem, czemu ja jeszcze na staraczkach!!! Bo to trzeba się jeszcze zapatrzeć!!!

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez @nulka.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 9 miesiąc temu #137899 przez Lacrijka
No i mam wyniki badań... Kuźwa serce zaraz zgubie, no !!
HBS - ujemny
CMV - przebyte, zwalczone
RUBELLA - przebyte, zwalczone
HIV - ujemny
TOXO - ujemny
Noooooo, teraz to se tego mamrota walne @nulka.. Dobrze ze przez te dwa tygodnie tak nie myslałam o tym strasznie.. W niedziele sie zaczeła nerwówka..ale juz po wszystkiemu....Huuuuu
HBS - ujemny
CMV - przebyte, zwalczone
RUBELLA - przebyte, zwalczone
HIV - ujemny
TOXO - ujemny
Noooooo, teraz to se tego mamrota walne @nulka.. Dobrze ze przez te dwa tygodnie tak nie myslałam o tym strasznie.. W niedziele sie zaczeła nerwówka..ale juz po wszystkiemu....Huuuuu