BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #137312 przez Asik
hallo kochane :)

ojj tak czytam i czytam i czytam i widzę że emocji tu dziś dużo było.

Gosiakuuuuu ja też chciec plackiiii a że Ty już trzesz to utrzyj tam dwa więcej i prześlij DHL-em albo czyms tam :D łoooszz ale mi się zachciało

@nulkaa ja tez sama od dzisiaj bo Marecki wyruszył w trasę.

Lenistwo ogromne mnie ogarnia aż się sama sobie dziwię , zaczynam milion dwieście rzeczy na raz robić i potem dooooopaaa nic nie chce mi sie kończyć :D

Byłam na tym genetycznym i lekarz powiedział że sie wada nie rozrosła :D ale ile tam w środku ma cm to nie wie. dopatrzył się za to że Szymek ma płaską twarz. mnie tego nie powiedział ale w opisie tłustym drukiem to dał. poczytałąm trochę co to moze być i stwierdziłam że hmmm lepiej nic nie czytać bo idzie jobla dostać . a przecież i tak i tak już nic nie zmienię a jedynie zamartwiać sie do końca bedę.Marecki też powiedział żeby się nie przejmować niczym. no to sie staram :) a co do mojego brzucholka to wiem czemu taki duży.. za dużo wód płodowych mam i dlatego Szymek szaleje. mam się oszczędzać bo za dużo wód wiąże się z ryzykiem przedwczesnego porodu a potem też jakieś pierdoły się przyplątać mogą bo macica za mocno rozciągnięta :ohmy: aleee już tak daleko jest że wystarczy 4 tyg i bedzie git :D

A teraz objadam się czeresniami co z drzewa sobie zerwałam .. noo okk .. nie ja skakalam po drzewie tylko Marecki :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137314 przez gosiak
no popatrz @nulka dopiero weszłam i przeczytałam że mam lecieć, jak bym szybciej weszła na pewno bym poleciała po listę:lol: :lol: no placuchy utarte teraz czekać na małża i patelnia w ruch pójdzie :blink: tzn. placki na patelnię :lol: żeby ktoś inaczej nie zrozumiał :lol: :lol: bo na jakąś zboczenicę wyjdę :blush:

no to szykuje się gorący weekend @nulko zaciskam :kiss:

Asik robi się mąż dehaelowiec to zaraz go do Ciebie wyślę żółtym busikiem :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137316 przez Asik
ojj dopbrze że sprostowanie było :) :) jakos tak własnie z heterą mi sie skojarzyło :P i już chciałam współczuć Twojemu M :D :P :P że taki borok z pracy wraca a żonka hormonom ujście daje poprzez "patelniane" argumenty :D :D :D :D

Gosia no to ale mi się udało trafic z tym DHl-em :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #137321 przez Mirella
no ja na szczęście mam robota, dwie minuty i kilo ziemniaczków starte :)

@nulka o ile mnie pamięć nie myli, to okresowy układ był na meldunku, nie pamiętam kto go tam zaniósł, ale miał rację, tam nie ginie :D

na taką surową wyglądam? o kurczę, a zawsze mi się wydawało, że ja taka miękka....
w jednym trafilaś bez pudła, wszystkie Was kocham :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #137324 przez @nulka
Mirella już wkleiłam, jest stronę wcześniej :) no i Ojciec zawsze jest ten od klapsów :silly: ale nie że zaraz surowa!!! :silly:

Gosiak no sama poszłam po niego tymi starymi, bolącymi nogami, a swoją droga też bym zjadła tych placków, chyba se jutro zrobię i to z młodych ziemniaczków :) ja mam termomix to sekund 5 i są :)

Asik no to my słomiane wdowy łączmy się!!! a nic nie czytaj!!!! będzie co ma być, jak się urodzi to wtedy będziesz się cieszyć a niekoniecznie martwić.

gabi kiedy Ty masz koniec cyklu????
13 lata 6 miesiąc temu #137327 przez gosiak
Mirella tez mam robota ale zrypał się a po drugie nie lubiałam myć tych wszystkich stu elementów :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #137336 przez Dorciaition
Gosiak polecam robota. Ostatnio zakupiłam, bo nie nawidze trzec ziemniaków. Zawsze kończyło się to łzami po paluszki pocięte ;)

Asik i bardzo fajnie, że nie czytasz, bo od tego można oszaleć. Ja ostatnio po wizycie dowiedziałam sie, że mam podwyższone ciśnienie i muszę teraz 4 razy dziennie zapisywać dla doktórki. A w necie wyczytałam, że takie jakie mam powinno być już leczone w szpitalu i jest bardzo groźnego dla mnie i dzidzi :ohmy: Jak nie urok to sracz..

Lacrijka chętnie coś przywioze, tylko co?? :unsure: :)

Miłego wieczorku kochane :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #137352 przez ViFi
Cześć dziewczyny
Tek które mnie znają i pamietaja i witam nowe.

Ja tez jestem po poronieniu...w zeszłym roku w marcu....ale sie nie poddaje....albo czasami mam juz dość ze sie nie udaje...
Bardzo zazdroszcze jak ktos nosi szczescie pod sercem :)

Same wiecie ile badań przesłam ale lekarz wykluczył bezpłodność u mnie i meza gdyz była ciaza.
A w kazdym miesiacu jest tylko jedna szansa.....a w ciagu roku 12 a jak sa dłuzsze cykle to nawet mniej...
Jak to trudno wcelować aby był.....
Próbuję już wszystkiego.....ostatnio nawet byłam u bioenergoterapeuty....z tym problemem i zobac zymy....odblokował mnie ....ja w to wierze a czas pokaze jakby sie udało to mielibyśmy prezent na 2 lata małzeństwa w lipcu....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137354 przez gosiak
no pojedli :laugh:

Dorcia to kontroluj to ciśnienie i dbaj o siebie, i miłego pobytu na wyspach :lol:

@nulka jakie stare nogi??? fajna babeczka z Ciebie jak trza :blink: :blink:

idę trochę na dwór, może kawkę sobie walnę bo coś czerepek ała :(

ViFi to życzę aby w końcu się udało :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #137358 przez Marta M
Vifi dawno Cie nie bylo...trzymam kciuki coby ta wizyta u tego bioenergoterapeuty pomogla i moglas sie juz niedlugo cieszyc z fasolinki..dziewczyny, nawet nie wiecie jakbym chciala zeby Wam wszystkim sie udalo..:)

Narobily mi smaka tymi placuchami, to sobie mysle HA, tez umiem trzec i smazyc...a tu lipa: cebulki w lodowce nie ma...:( Ale zrobilam pyszna tortille...:)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137429 przez Agusia83
Ja nie moge...czesto jak Was czytam to robie sie coraz bardziej glodna.. :silly: ktora z dziewczyn zarazila wszystkie plackami ziemniaczanymi???A co ja mam zrobic jak starych ziemniakow nie posiadam, tylko nowe i te liliputki???
Dobrze, ze mam bob...wlasnie sie gotuje, mysle, ze tez bedzie pyszne jedzonko...w międzyczasie spozylam czeresnie, zagryzlam ogorkiem malosolnym wlasnej roboty i wlasnie koncze pic koktajl truskawkowy a na deser zostawiam bob :laugh:

Czyli jak dobrze patrze to ajlona i @nulka beda w najblizszym czasie testowac?????
Kciuki zacisniete...za pare dni bede musiala dorobic kilka rak, bo wieksza liczba dziewczyn sie zblizac bedzie do testowania :silly:

Vifi, ciesze sie, ze zawitalas ponownie...na pewno sie uda....baaa, kazdej z Was sie uda, zobaczycie....dzieci sa nam pisane :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137438 przez gosiak
Agusia to ja pozarażałam plackami :blush: :blush: ale Twój dzisiejszy jadłospis brzmi ciekawie :lol: :lol: szczególnie czereśnie z ogórkami doprawione koktajlem truskawkowym :lol: oj masz smaki :woohoo:

a ja wieczorek rozpoczęłam z puszką zimnego Gingersa i orzeszkami solonymi i nie mogę się oderwać od nich :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #137444 przez Agusia83
Gosiak, to niezle zarazasz pysznosciami :laugh: mnie te placki nie wyleca z glowy szybko i co prawda na jutro mam wymyslony obiadek, ale w srode placki musza byc :lol:
A ten moj jadlospis zdarzylam spozyc w ciagu godzinki...wczesniej byl obiadek z 2 dan...ooo z mezem jeszcze na spacerku lody skonsumowalismy, a rano sniadanko, pozniej drugie...fakt, apetycik mam i przez to, ze prawie wszystkie narzady juz na samej gorze, bo dzidek rosnie jak na drozdzach, to musze jesc malo, ale za to bardzo czesto :silly: no i jak widzicie to bardzo urozmaicone jedzenie....haha
13 lata 6 miesiąc temu #137445 przez bewipo
gosiak ale apetytu robisz na piwko ;) Mi sie ostatnio zatęskniło, bo mężuś co weekend sobie popija, a ja tylko wącham :D
13 lata 6 miesiąc temu #137449 przez gosiak
Agusia widać że dzidek rośnie brzuszek w avatarku śliczny :kiss:

Bewipo to współczuję że musisz się tylko zapachem pocieszać, ja w sumie rzadko piwko piję, ale takie słodziutkie i w dodatku zimne to z przyjemnością :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży