BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #137450 przez Lacrijka
Jak powiecie gdzie mam kabel od komórki to pokaze Wam zdjecia mojego malowania...Wzięlam aparat i ani jednego zdjecia nie trzasnęlam bo zdechły bateryje..Dobrze ze mąz ma fajna komorke hehehe Tylko gdzie jest kabel ???? :S :S :S :S
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #137452 przez Agusia83
Gosiak, dziekuje, ale w avatarku pokazuje sie bus z 15.04...a to juz 2 miesiace od tego czasu minely....tak wiec brzuch jeszcze wiekszy...haha

Lacrijka...a przypadkiem w sypialni w nocnej szafce go nie ma? :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #137454 przez gosiak
Lacrijka zobacz w biurku w dolnej szufladzie po prawej stronie :P nosz cholerka no ja myślałam że dziś zobacze Twoje malowanie no :(

bewipo pozazdrościłas mi tego piwa czkam jak szalona :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #137458 przez gosiak
Agusia83 napisał:

Gosiak, dziekuje, ale w avatarku pokazuje sie bus z 15.04...a to juz 2 miesiace od tego czasu minely....tak wiec brzuch jeszcze wiekszy...haha

Lacrijka...a przypadkiem w sypialni w nocnej szafce go nie ma? :silly:

ło matko, to brzuszek musi być pokaźny no w sumie to już 7miesiąc :side: pamiętam jakby to było dziś jak testa strzelałaś, czas niesamowicie zasuwa :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137459 przez Lacrijka
Znajdłam, znajdłam...

Salon:

Do tego kominek bedzie w kolorze purpury a na scianie na przeciwko kominka bedą purpurowe pasy.

Mój pokoik:

Tu będą białe dodatki...

Góry nie zrobiłam bo zabrali juz tymczasowe schody bo na dniach bede robic juz te właściwe.

Narazie to tyle..reszta jak chcecie bedzie po niedzieli :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137461 przez @nulka
Marta to ślij nam tu fluidki albo zdjęcie brzuszka dawaj :)

WiFi trzeba wierzyć, mocno wierzyć i działać, życzę żeby się udało i zaglądaj tu częściej :)

Agusia też nam podeślij brzucholka, my tu takie bidy :( bez to chociaż na wasze popatrzymy

Lacrijka on ten kabel będzie na toatelce koło wersaelki, a jakiś jeden to u mnie na ławie leży :)
jutro naładujesz baterie i zrobisz duuuuuuużą sesję jakby co

a ja pochłonęłam przed chwilką całe pudełeczko koreczków śledziowych po jakiemuś tam, tak mi się ich chciało ze nie zdążyłam przeczytać o czym są :lol:

a jak mi się chce śledzi i zjadam je do końca to jestem czy nie jestem??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137464 przez gosiak
Lacrijka pięknie!!! cudny klimat tam będzie panował jak na cacy urządzicie, w kominku nahajcujecie :laugh: bardzo mi się podoba :blink:

@nulka wszystkie zjadłaś? no to coś można by już podejrzewać :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #137468 przez @nulka
No!!! nO Lacrijka jest ładnie, choć to nie moje klimaty to sam fakt, że ciemno to już mi się podoba.
I oczywiście chcę zobaczyć jeszcze.
A co będziesz robić w "swoim" pokoiku? tzn dlaczego taki jest??? że tylko dla \Ciebie czy jak??
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137469 przez Lacrijka
@nulka napisał:

Marta to ślij nam tu fluidki albo zdjęcie brzuszka dawaj :)

WiFi trzeba wierzyć, mocno wierzyć i działać, życzę żeby się udało i zaglądaj tu częściej :)

Agusia też nam podeślij brzucholka, my tu takie bidy :( bez to chociaż na wasze popatrzymy

Lacrijka on ten kabel będzie na toatelce koło wersaelki, a jakiś jeden to u mnie na ławie leży :)
jutro naładujesz baterie i zrobisz duuuuuuużą sesję jakby co

a ja pochłonęłam przed chwilką całe pudełeczko koreczków śledziowych po jakiemuś tam, tak mi się ich chciało ze nie zdążyłam przeczytać o czym są :lol:

a jak mi się chce śledzi i zjadam je do końca to jestem czy nie jestem??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Całe śledzie ????? No to jestes :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mój pokoik musi byc !!! Taka moja mała odskocznia od wszystkiego...Mąż ma swoje biuro na dole, to ja chciałam swój pokoj...Bedzie mój dopóki nie doczekam sie dwójki dzieci..Bo jeden dziecięcy jest zarezerwowany na górze...ale jak bedzie dwójeczka dzieciaczków to ja sie pokoju pewnie pozbędę :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #137470 przez Agusia83
Lacrijka, ale ogromny salon :laugh: az Ci zazdroszcze...widze, ze praca wre :laugh: ...hmmm, zastanawiam sie tylko jaki to kolor na scianach? Ciemny szary???Bo ja tam do konca nie dowidze :silly: tak wiec z gory przepraszam za pomylke...

Gosiak, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze mnie pamietacie z forum :laugh: jesli faktycznie Wam nie bedzie przeszkadzac....to moge Wam moja bambarylke pokazac :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #137472 przez gosiak
Lacrijka chcemy :ohmy:
a ten osobny pokój to do wyciszania siebie czy co?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137475 przez gosiak
Agunia pewnie że Cię pamiętam, pamiętam że bobo testy robiłaś i potem je polecałaś :blink: a bambaryłkę dawaj nie pytaj :lol:

Lacrijka ale dzieciaki będą miały gdzie biegać :side: Twój salon jest tak duży jak chyba na razie całe moje pomieszczenie mieszkalne :blush: w sumie mamy jeszcze do remontu dwa pomieszczenia które na razie nie są w użytku, ale puki co gnieździmy się :side: zazdroszczę Ci tej budowy...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #137476 przez @nulka
Agusia co za pytanie!!! dawaj ten brzuszek!! :)

a teraz zjadłam gruszkę, czerwoną... to już chyba na pewno jestem.
13 lata 6 miesiąc temu #137477 przez Mirella
tak po cichutku Wam powiem że bezalkoholowego lecha w ciąży pociągałam.....

@nulka, no no no...... :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #137479 przez Lacrijka
Agusia...w salonie jest ciemny popiel a w pokoju Lacrijki jest grafitowy, który bedzie rozjasniony pasami bialo-szarymi (tapeta).. Ciemno nie bedzie, bo moj maz jest elektrykiem i jest w pizzzzzz***ec świateł... a wiecie ile mamy kontaktów "świnek" 213 :ohmy: :ohmy: :ohmy: Mówie Wam, totalna masakra !!! Czasem zaluje ze nie wyszłam za chirurga plastycznego hahahaha
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia