BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #137480 przez Agusia83
Ok...na wlasne zyczenie....tylko sie nie przerazcie :silly:
zdjecie sprzed 5 dni :laugh: 26t5d
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137481 przez Lacrijka
@nulka napisał:

Agusia co za pytanie!!! dawaj ten brzuszek!! :)

a teraz zjadłam gruszkę, czerwoną... to już chyba na pewno jestem.

Noooooo @nulka, na bank jestes !!!! Ale dla pewnosci zrób test z kwadratem hahahaha

Agusia !!!! Śliczny brzuszek !!!!! Dawaj co tydzien nam pokazac!!!!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137483 przez Agusia83
Ja bardzo lubie ciemne kolory na scianach...oczywiscie odpowiednio rozjasnione detalami i przeciwnymi scianami :laugh: w salonie mam ciemna sliwke wegierke, a w sypialni tapete bordowa w skore weza :laugh:
Lacrijka nie narzekaj :P ...moj maz miedzy innymi tez elektryk i swiatelek w domu narobil...ale bardzo fajnie to wyglada no i przynajmniej pieniazki zaoszczedzone bo cala elktryke robil sam :laugh:

@nulka cale opakowanie koreczkow sledziowych????hmmmm.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137484 przez @nulka
Agusia no poprostu piękny jest :) taki jakbym chciała :) :)

pogłaskam se na szczęście :blink:

no mój też od elektryki choć dziś sie zajmuje czymś zupełnie innym. Agusia masz rację, jak robiliśmy domek to dzięki temu zaoszczędziliśmy dużo pieniążków. Ja mam salon w ciemnej brudnej malinie (ale już bym chciała brudny granat) sypialnię w ciemnej zieleni , kuchnię w kolorze ciemnej mięty a łazienkę w czekoladzie. Wszystkie sufity to belki i drzewo, drzewo, drzewo,kamień i znowu drzewo, bo ja lubię tak na rustikal :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #137486 przez gosiak
Aga super brzuszek okraglutki :side: pogłaskowywać proszę od cioci gosi :kiss:

Lacrijka ile gniazdek?????????? o matko :silly:

@nulka jak gruchą zagryzłaś to nie ma innej opcji, fasola mur beton :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #137490 przez Asik
Agusia brzuszek śliiiczny :) :) :)

LAcrijka ...ehh nooo zazdroszczę :) :) ja w domu chowana na blok poszłam :(

@nulka..sledzie z gruszkami... hmmmm ... eee to jesteś jesteś ale fakt zrób dla pewności ten test z kwadratem :) :) alee ja dxzisiaj fasolka po bretońsku przegryzałam czeresniami i po tym kakao sobie zaraz wypiłam :) no to jak ja jestem, to Ty też :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #137491 przez Lacrijka
No moj maz tez sam robił całą elektryke..Mówie Wam, cuda na kiju... Przycisków, nacisków sto tysięcy..jeden guzik zapala wszystko i gasi.. Mówie mu ze za 10 lat tak sie roztyjemy ze głowa mała..wszystko pod ręką mi porobił..a ja tak nie lubie isc na latwizne..troche jestem zła..ale za 20 lat na starosc pewnie to docenie hehehe
13 lata 6 miesiąc temu #137494 przez Agusia83
Asik, to niezle tez mialas dzis menu....haha...fasolka, czeresnie a do popicia kako :silly: hmmm, ja bym juz dawno w kibelku siedziala... :silly:

@nulka, do tego gruszki????niezly misz masz :lol:

Lacrijka, na pewno bedziesz wowczas wdzieczna, a teraz nie musisz wszystkich przyciskow uzywac :laugh: ale kontakty na pewno Ci sie przydadza...tego nigdy za wiele..

Dziewczyny, dziekuje, az sie wzruszylam :blush: bus poglaskany od wszystkich ciotek :woohoo:
13 lata 6 miesiąc temu #137496 przez gosiak
Lacrijka napisał:

No moj maz tez sam robił całą elektryke..Mówie Wam, cuda na kiju... Przycisków, nacisków sto tysięcy..jeden guzik zapala wszystko i gasi.. Mówie mu ze za 10 lat tak sie roztyjemy ze głowa mała..wszystko pod ręką mi porobił..a ja tak nie lubie isc na latwizne..troche jestem zła..ale za 20 lat na starosc pewnie to docenie hehehe

oj ciesz się kochana technika idzie do przodu to trzeba korzystać z takich wygód. To o dzieci raczej trzeba się martwić, bo nie będą wiedziały co to jest robić za pilota TV :lol: :lol: :lol: :lol: och pamiętam te czasy "gosia daj na jedynkę" najmłodsza miałam przechlapane :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #137498 przez Dorciaition
Agusia cudaśny brzuszek :)

Lacrijka ślicznie tam już masz, a co dopiero po całkowitym zakończeniu. :) Koniecznie pstrykaj dużo fotek, bo my ciekawe :) Ja to uwielbiam oglądać takie foty pięknych wnętrz :)

Anulka, jak już takie rzeczy zajadasz to jesteś na bank :lol:

Miłej nocki kobitki :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #137501 przez Lacrijka
No ciesze sie ciesze..Tylko ja jestem lewa do takich rzeczy...teraz na tym mieszkaniu co mieszkamy juz 3 lata to mój maz tez poswirował z elekltryka..i wyobraźcie sobie ze ja do dzis motam sie z włacznikami bo mi sie myla, a co dopiero tam bedzie ????? Tragedyja :) :) :)

Ide krzyze stawiac, bo @nulka kazała hahahaha
13 lata 6 miesiąc temu #137507 przez madziaska
Agusia brzunio piekny :) Fajnie, ze tu wrocilas, jak przyszlam na staraczki od razu rzucilas mi sie w oko ;) takze witaj z powrotem :)
Ja tez dzisiaja mialam placuszki :) Aga na ten bob narobilas mi smaka, ostatanio jadlam polany maselkiem i posypany sola, ehhhh jutro musze koniecznie kupic ;)
@nulka sledzie, grucha fiu fiu...
Lacrijka salon piekny :)
Gosiak TY tez dzisiaj tak o tych plackach, kucharkowo sie robi, jakby ciazowo ???? ;)
13 lata 6 miesiąc temu #137512 przez gosiak
madziaska u mnie placki to życzenie męża, a że ja dobra żona- średnia kucharka to zrobiłam co mi tam :blink: a jutro planuję....pierogi z truskawkami :lol: dobranoc idę męża ściągać z garażu i coś trzeba tego no za te placki :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #137515 przez Agusia83
Madziaska dziekuje, ja tez sie ciesze, ze tu ponownie zawitalam...

tez gasze kompa, myju, myju, pidzamka i lulu :laugh: tak wiec dobranoc dziewczynki....kolorowych snow i przyjemnego brykania w lozku i nie tylko :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137580 przez ajłona
OKRESOWY UKŁAD STARACZEK

1.@nulka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 19 czerwiec
2.Majówka niechciana @ nawiedzi albo i nie pod koniec czerwca (nie liczę, nie spisuje dni cyklu, ale orientacje jakaś mam:))
3.ViFi niechciana @ nawiedzialbo i NIE 26 czerwiec
4.Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 28 czerwiec
5.Gabi niechciana @ nawiedzi albo i NIE ?
6.Wiki niechciana @ nawiedzi albo i NIE 03 lipca...
7.ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 5 lipca (nawiedzi gdyż starania chwilowo odłożone L)
8.Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE 9 lipca
9.Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i nie 10 lipca
10.Natu – łerarju!!!!???
coś mała ta lista chyba??? Kobitki ktoś jeszcze?

działo się dziś i tyle stron miałam do nadrobienia, że nie dam rady już nic więcej, ale jutro coś skrobne bo jakże przejść obojętnie...pozdro i dzięki za inf o hormonkach
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia