- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #139128 przez ajłona
Gosiak przykro oj przykro!!!tuliluli. przykro bo pragniesz dziecka jak każda z nas najmocniej na świecie...ale wyścigi w tej kwestii??? cóż za pomysł...trąca dewiacją letką(no ale to oni myślą takimi kategoriami...ciężko im musi być w życiu...hmmm)
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #139276 przez nikusia1988
Witam witam witam
Hmm... Mi się też wydawało że na rocznicę się nic nie daje Ale jak kto woli...
Ja brałam ten wiesiołek i nic, lipa. Totalna lipa. Brałam dawkę 2x2 tak jak Gosiak i Ona zauważyła poprawę śluzu a u mnie Sahara była... I jakieś parę dni temu przestałam brać bo po co skoro nie działa to na mnie... I wczoraj w końcu wylazł pierwszy śluz, to chyba te dni za niedługo się zaczną...
U mnie rodzice i teście też tak na razie łagodnie podpytują albo wchodzą na tematy dzieci żebyśmy tylko coś powiedzieli kiedy planujemy czy coś takiego. I wiem że moi rodzice też by już chcieli być dziadkami ( teście też, ale oni już mają jednego wnuka- 2latka)
No ale co mamy zrobić jak się nie da...
Hmm... Mi się też wydawało że na rocznicę się nic nie daje Ale jak kto woli...
Ja brałam ten wiesiołek i nic, lipa. Totalna lipa. Brałam dawkę 2x2 tak jak Gosiak i Ona zauważyła poprawę śluzu a u mnie Sahara była... I jakieś parę dni temu przestałam brać bo po co skoro nie działa to na mnie... I wczoraj w końcu wylazł pierwszy śluz, to chyba te dni za niedługo się zaczną...
U mnie rodzice i teście też tak na razie łagodnie podpytują albo wchodzą na tematy dzieci żebyśmy tylko coś powiedzieli kiedy planujemy czy coś takiego. I wiem że moi rodzice też by już chcieli być dziadkami ( teście też, ale oni już mają jednego wnuka- 2latka)
No ale co mamy zrobić jak się nie da...
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #139347 przez Marta M
Jak ktoras ciekawa mojego banciolka, to odsylam do wrzesniowek
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...n-2011/Page-326.html
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...n-2011/Page-326.html
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #139357 przez madziaska
Mrta cudny brzucholek
Nikusia moze sproboj siemie lniane... ja co prawda wisiolka nie bralam, ale pamietam ze w tym cyklu pilam codziennie siemie i sluz byl jak nigdy... Nie wiem do konca czy to tego zasluga, ale sie udalo
Gosiak olej ich...
Nikusia moze sproboj siemie lniane... ja co prawda wisiolka nie bralam, ale pamietam ze w tym cyklu pilam codziennie siemie i sluz byl jak nigdy... Nie wiem do konca czy to tego zasluga, ale sie udalo
Gosiak olej ich...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #139362 przez gosiak
Witam
Mirello Oj chciałabym mieć Twój charakter w takich sytuacjach, bo ja zawsze po fakcie myślę co mogłam powiedzieć, ale byłam tak wkurzona i zaskoczona tym cwaniactwem, że miałam ochotę pieprznąć klapą od laptopa i mieć ich wszystkich gdzieś...
Nikusiu no mi 2x2 wystarczyło, u Ciebie może tak późno śluz wystąpił bo brałaś go po @ a to trzeba od 1dc do owu ale tyle plusików u Ciebie było więc są duże szanse że udało się za co trzymam kciuki
Marta śliczny brzuszek w ogóle fajnie że takie zdjątka sobie robisz w tej samej pozycji super różnice widać a zdjęcie poniżej też bardzo ładne widzę szkolenie przechodzisz
Mirello Oj chciałabym mieć Twój charakter w takich sytuacjach, bo ja zawsze po fakcie myślę co mogłam powiedzieć, ale byłam tak wkurzona i zaskoczona tym cwaniactwem, że miałam ochotę pieprznąć klapą od laptopa i mieć ich wszystkich gdzieś...
Nikusiu no mi 2x2 wystarczyło, u Ciebie może tak późno śluz wystąpił bo brałaś go po @ a to trzeba od 1dc do owu ale tyle plusików u Ciebie było więc są duże szanse że udało się za co trzymam kciuki
Marta śliczny brzuszek w ogóle fajnie że takie zdjątka sobie robisz w tej samej pozycji super różnice widać a zdjęcie poniżej też bardzo ładne widzę szkolenie przechodzisz
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #139427 przez Dorciaition
Gosiaczku my 4 lata po ślubie, więc też się trochę nasłuchaliśmy. Ja zawsze odpowiadałam, że to nasza sprawa i tyle.
Przytulam Cię mocno
No i kochana masz rację- rozpadało się dziś Mam nadzieje, że Twoja teściowa nie długo wraca
Marta brzuszek prześliczny. Rośnie córcia
Przytulam Cię mocno
No i kochana masz rację- rozpadało się dziś Mam nadzieje, że Twoja teściowa nie długo wraca
Marta brzuszek prześliczny. Rośnie córcia
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #139492 przez nikusia1988
Gosiu ale ty brałaś od 3dc (bo dopiero go kupiłaś) a ja od 5dc więc tylko 2 dni różnicy to już u mnie powinien być, a nie ma... Kij mu w oko, nie chce przyjść to nie Albo fasolka się posadzi na Saharze albo następny cykl będę miała z tym no... siemię czy siemieniem... Wszystkiego trzeba próbować...
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #139500 przez nikusia1988
Madziaska mogłabyś mi przesłać linka do jakiejś apteki internetowej w której można kupić to siemię? Bo znalazłam jakieś ale nic o nim nie pisze że to na poprawę śluzu i nie wiem czy to jest to...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10