BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #140393 przez Lacrijka
Dorcia...zartucha !!! Chciałam tylko zobaczyc czy czytasz to co pisze hahahaha
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #140401 przez @nulka
dzięki dziewczyny, musze gdzieś pospisywac te sałatki bo na pewno wszystkich spróbuję
13 lata 6 miesiąc temu #140404 przez Dorciaition
O Ty! :P :P :silly:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #140417 przez Lacrijka
No co :P :P :P :P
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140423 przez Lacrijka
Dorcia, no ale jak juz tak bardzo myslisz co mi kupic.. to chce kamyk :) :) :) Zbieram kamyki na skalniaczek :laugh: :laugh: :laugh: Z Angli lacrijka jeszcze nie ma ...
13 lata 6 miesiąc temu #140435 przez gabi28
Witam się wieczorkiem z wami i chyba od razu żegnam :)

wzięłam kąpiel,strzeliłam sobie maseczke na twarz i nie mogę nią ruszać-bo to taka ściągająca... może jak sciągne tą maseczke to już może nie będę tak straszyć :) liczę na cud odmłodzenie :)

uciekam oglądać kabaret-ale jeszcze tu dziś wrócę poczytać co naskrobałyście.
13 lata 6 miesiąc temu #140444 przez Lacrijka
Gabulka.. ale ładne zdjątko macie... Zakochańce :P :P :P :P
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140524 przez gosiak
Zuzia śliczna oby przyniosła nam szczęście :blink: i prosimy częściej o takie szkrabki :side:

Gabi fajniutka fotka romantico :lol:

@nulka no ja gdzieś czytałam i możliwe że kiedyś tu na staraczkach czytałam że na ciąże może być taki śluz jaki opisałaś więc :lol: :lol: :lol:

lacrijka jestem jestem nie odzywałam się żeby zobaczyc jak szybko się za mną stęsknicie :lol: :lol: żartuję, byłam z małżem pomyślałam sobie rano taka pogoda że jest czym oddychać to pojadę a tu lipa od południa skwar :silly:
Cieszę się że u Lekarza ok widać zioło działa :blink: i po wykresie widać ze Ci się unormowało i owulacja się szykuje w normalnym terminie :lol: zaciskam mooooocno a to na szczęście jak Mirella mówi że przypomina ruchy plemnika to może przyniesie szczęście :lol:
a tu jeszcze te bardziej bolące w oczy

heheh tylko te bardziej bolące wskoczyły no to jeszcze raz

kurka to jeszcze nie te :blush: widzicie jak ja lubie takie kulki mam ich tyle rodzajów że juz mi się mieszają
no to chyba te :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140532 przez Lacrijka
Nie gadamy z Toba Gosiaku !!!! Wypielas sie na nas ??? to do jutra z Toba nie gadam !!! O ! :P :P :P :P :P

OOO skaczace gosiakowe..to chwile pogadam :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #140538 przez gosiak
no z kulkami chyba 15 min walczyłam za nim je znalazłam :P no ale dają co??? :lol: :lol: wybaczcie mam dziś jakąś głupawe i takie o coś Wam tu wstawiam :blush: pewnie ochrzan dostanę za nabijanie postów :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140542 przez Lacrijka
Ja ostatnio nabijałam kulkami i bana nie dostałam... Kupiłas mi cos na tych zakupach ??????????

Lacrijka uwielbia gifty !!!!!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140544 przez gosiak
Lacrijka to Twój mąż Ci powiedział że w tym samym dniu cyklu jak dziś byłas kiedyś u gina? matko jak ja bym chciała zeby mój M chociaż wiedział kiedy mam okres dostać :blush:
kupiłam żelki cocacolowe Twoje ulubione chcesz?
a zresztą chorego sie pytam...proszę jeszcze kilka zostało

Lacrijka dopiero sms-a przeczytałam :blush: hehe w torebce tel. miałam :cheer:

to pozazdrościć że mąż tak sie tez wkręcił, mój to nawet o tabletkach swoich zapomina muszę mu podać przed nos :angry: no ja wiedziałam że Ty tych żelków dziś nie masz dlatego kupiłam z myślą o Tobie i dlatego Ci wysłałam dobre nie :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #140550 przez Lacrijka
Gosiak, tymi zelkami to przegłas !!!! Akurat dzis, kiedy nie mam !!!!!!!!!!

No tak.... Mój Maz, jak juz pisalam ostatnio ma misje na dzidka..Wszystko zapisuje, notuje. Wie o co kaman, co sie z czym je.. Mowie Ci, ogien w szopie :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #140552 przez madziaska
@nulka nie sugeruj sie, ze ja sluzu nie mialam. Po tyescie juz raczej byl, tylko taki jhak pisalam wodnisty, mleczny... do tej pory tak posikuje ;)
Lacrijka dzialaj teraz koniecznie, mnie zawsze na owu jajo pikalo ;) pamietam, ze bylo ten teges, rano pikawa i jest fasola :)
Gabi piekne zdjecie :)
Po tym jak ostatnio Zuzinka sie pojawila, to mnie fasola zostala przydzielona ;)
Trzymam za WAS kciuki, wypilambym nawet jednego za WAS, bo jutro na weselicho idfe, ale rozumiecie, nie mogieeee ;)
13 lata 6 miesiąc temu #140556 przez Lacrijka
Jeszcze nie działam..pechol jest mały..za tydzien owu..o ile bedzie
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży