BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #182014 przez @nulka
HEJ KOBITKI

Ja już w domku. Od wczoraj tylko pralka i pralka. Jeszcze parę dni i 1 wrzesień i po wakacjach... komu to przeszkadzało... :angry:

Witam wszystkie nowe staraczki - życzę szybkich II kreseczek na teście. :)
ViFi :kiss: dasz radę, czas nie jest ważny, cel się liczy.

Ajłona FANFARY dla Ciebie!!! :lol: a jak sobie przypomnę Twoje choróbska... A tu taki suprajsik. Ciesz sie MATKA!!! :lol:

Madziaska masz rację, Szymek i Nikoś to takie nasze bejbuszki :). Następna Majeczka, czekamy!!!! :kiss: :kiss: Też się poczułam jak prawdziwa forumowa ciotka :blink:

a ja się już chyba nie staram, ale jakoś trudno mi się rozstać z Wami i pewnie zanim zupełnie zniknę to jeszcze parę razy coś napiszę, bo czytam na bieżąco.
Jak nie mogę zostać forumową mamą to mam nadzieję że pozwolicie na forumową ciotkę?
W każdym razie, cały czas będę śledzić Wasze losy, dopingować starania, trzymać kciuki za nowe mamusie.
aaaaaaaa zapomniałabym :)
Mirelcia ja się stąd oficjalnie wypiszę, wtedy kiedy Ty się oficjalnie "zapiszesz" do staraczek :P :P :P :P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #182024 przez gorla
Dziewczyny to jak wy stare, to co ja mam powiedzieć 81 rocznik.

@nulka nie wypisuj się, może jeszcze będziesz się kiedyś starać?? ;) ;)

ViFi młoda jesteś jeszcze mówią ze pierwsze dziecko do 35 lat trzeba urodzić, takze działaj :)

U mnie już grzmi :( ja się boję burzy jak nic.. przez te pogody głowa mnie boli od tygodnia... mam nigreny paskudne.. boję się ze jak będę w ciąży to gorsze będą, a leków nie będę mogła wziąśc...eeee..astmy też się bałam że tchu mi braknie podczas porodu a nawet nie pomyślałam z tego wszystkiego. Było ok
13 lata 3 miesiąc temu #182028 przez gorla
Jeśli chodzi o ten artykuł jestem sceptyczna... nie mówie żeby co chwila latać do lekarza, ale jak zrobię test to idę na wizytę i tyle.
Np. wiem że mam problemy hormonalne i leczyłam się , endokrynolożka mnie uświadomiła że jak sie uda to na zwolnionko od razu, bo trza chuchać, leki podtrzymujące ciąze.

Jeśli ciąż jest tak bardzo zagrożona, ze badanie ginekologiczne powoduje poronienie, to zwykła praca w domu, wejście po schodach też może ją wywołać. A ja mam po prostu czekać tyle tygodni z założonymi rękami z myślą "a może się uda, a może.."
Dla mnie najgorsze jest wtedy gdy coś się stało a ja nic nie zrobiłam
13 lata 3 miesiąc temu #182038 przez Lacrijka
hahaha 84 to zawsze o jeden mniej niz 83 hahaha :P :P :P :P :P
Gosiak, 84 to jest the best rocznik, mówisz ze maz z tego rocznika, kochasz go wiec wiesz, nie dogryziesz mi hahahahahaaaaa Moj to juz ma kose tzn 77, ten to dopiero stara dupa jest hehe
13 lata 3 miesiąc temu #182042 przez gorla
A co powiecie o szkole rodzenia??

ja w pierwszej ciązy chodziłam, jak dla mnie rewelka. 2 razy w tyg. zajęcia z położną ( ta sami mi poród odbierała :) ) od razu inna atmosferka. Podczas zajęc pokazała nam porodówkę, sale, full próbek dostałyśmy, kremiki, smoczki butelki. Myślę ze dzięki temu tak szybki i sprawnie poszło, chociaż lekarka myślała na początku że cesarka ( szczupła jestem bardzo) o
oddychałam jak trza
13 lata 3 miesiąc temu #182044 przez gosiak
Ja też bym chyba od razu po pozytywnym teście się umówiła na wizytę, była bym świadoma że na usg jeszcze mogło by być za wcześnie żeby coś zobaczyć, ale bardziej chodziło by mi o coś na podtrzymanie żeby ginka przepisała. Zależy do jakiego kto lekarza pójdzie, najlepiej do swojego i będąc pewnym że w takiej sytuacji nie powie "nie widzę ciąży więc nie widzę potrzeby przepisywania czegokolwiek"

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #182081 przez chłopek
hej dziewczynki to wy stare dupy jesteście:) ja 85 rocznik
13 lata 3 miesiąc temu #182132 przez ajłona
boszzzzz ja Wam dam stare dupy!!!! ajłonka ma 34 lata!!!! a ja tu słyszę, że wiek przeszkodą???Mirella Ty to widzisz!!! a wiecie,że ja teraz mogę wszystko bo może mi hormony buzują ;) hahahaha
@nulka no dasz wiarę???????????
a teścika wrzucę wrzucę ino fotę zmontuję ;)
zmykam na uroczystości rodzinne - dziś rocznica ślubu moich rodzicieli, upiekłam im torta. mam powera jak enerdowska biegaczka ;)
13 lata 3 miesiąc temu #182142 przez Mirella
ajłonka a myślisz że ta burza co nad Gdynia przeszła to kto grzmiał?

@nulka, w takim razie zostaniemy tu nie tylko ciociami ale i babciami :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #182144 przez monika1984lodz
dziewczynki prosze o glosik moze uda mi sie cos wygrac hihi
apps.facebook.com/mamamiesiaca/?lilithmo...il&u=100000493426351

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #182145 przez saiko
nie wiem jak w Gdyni ale w Warszawie leje i burza :/ a miałam dziś randkowac rocznicowo :)
13 lata 3 miesiąc temu #182158 przez MagdaM
ja pierdziu to pierwsze forum na ktorym jestem najmlodsza :ohmy: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #182185 przez Aguska23
Do Białegostoku też chyba burza nadciągnie.. eh
Ja 88 rocznik ;)
Kurcze muszę się pouczyć na egzamin do pracy a tak mi się nie chce ;p
Z jednej strony mam przeczucie, że możliwe, że coś w tym miesiącu wyszło ale z drugiej miga lampka, że @ pewnie przyjdzie i znów się rozczaruję
13 lata 3 miesiąc temu #182187 przez gosiak
A ja dwa dni przed @ i chyba @ przylezie bo śluz już brązowy jest ehh... dziś odebrałam wyniki progesteronu jest w normie :blink:

u mnie rano burza nadciągała, ale tylko pokropiło i się sprawdziło "z dużej chmury mały deszcz" a teraz do wieczora parówa :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #182192 przez chłopek
u nas tez maskarycznie goraco :(troche grzmiało i sie skonczyło:( Ksawery marudny nie dosc ze ida mu z góry zęby to jeszcze ta pogoda,sam nie wie co ma ze sobą zrobić.
męża musze dzisiaj przycisną ;) bo mowi ze zmeczony i mu sie nie chce przytulanek ale ja cos wymysle i nie bedzie miał wyjscia
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia