- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #180966 przez eash
no, gorla, masz racje - na pewno chwilowo sie doluje, a za pare dni od nowa zaczne liczyc, przeliczac, planowac i trafiać, heh
gorla, wiesz, niedawno ja i mąż zapisaliśmy się do fundacji dkms polska jako dawcy szpiku kostnego. przesłali nam formularze zgłoszeniowe i zestawy do wymazu - wysłaliśmu i czekamy, aż ktoś będzie nas potrzebował. może ktoreś z nas pomoże kiedyś twojemu bratu? może innej osobie? kto wie... ludzie za mało wiedzą o przeszczepach, to jest ciągle temat tabu, dopóki nie dotknie nas samych lub naszych najbliższych... dziewczyny, zgłaszajcie się na dawców!!!
i wiesz co jeszcze ci powiem? mój mąż uwielbia chodzić na grzyby i całe wieki już nie był w lesie...
gorla, wiesz, niedawno ja i mąż zapisaliśmy się do fundacji dkms polska jako dawcy szpiku kostnego. przesłali nam formularze zgłoszeniowe i zestawy do wymazu - wysłaliśmu i czekamy, aż ktoś będzie nas potrzebował. może ktoreś z nas pomoże kiedyś twojemu bratu? może innej osobie? kto wie... ludzie za mało wiedzą o przeszczepach, to jest ciągle temat tabu, dopóki nie dotknie nas samych lub naszych najbliższych... dziewczyny, zgłaszajcie się na dawców!!!
i wiesz co jeszcze ci powiem? mój mąż uwielbia chodzić na grzyby i całe wieki już nie był w lesie...
Temat został zablokowany.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
13 lata 4 miesiąc temu #181014 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Wczoraj ledwo zyłam ...bolałao jak cho..... płakałam....mam czarne myśli juz nie mam siły.....
Tak mi zal nie udał sie prezent meza na Ur ......
Tak mi zal nie udał sie prezent meza na Ur ......
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181113 przez saiko
ViFi, trzymaj sie dzielnie
wszystko będzie dobrze
nie planuj, że zrobisz tym prezent dla kogoś czy dla siebie. Uda się, zobaczysz. Zacznij myśleć o czymś innym.
Nie potrafię sobie wyobrazić jak bym się czuła na Twoim miejscu - ja póki co jestem pełna nadziei - wierzę, że w tym miesiącu się uda a jak nie w tym to w następnym. Ale nei wiem jak długo nadzieja będzie we mnie kwitła.
wszystko będzie dobrze
nie planuj, że zrobisz tym prezent dla kogoś czy dla siebie. Uda się, zobaczysz. Zacznij myśleć o czymś innym.
Nie potrafię sobie wyobrazić jak bym się czuła na Twoim miejscu - ja póki co jestem pełna nadziei - wierzę, że w tym miesiącu się uda a jak nie w tym to w następnym. Ale nei wiem jak długo nadzieja będzie we mnie kwitła.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #181141 przez bidol
hey dziewczyny. Dzięki za ciepłe przyjęcie. Ja staram się krótko 3- eci miesiąc, ale jestem straszna panikara. Podziwiam Was dziewczyny. Jesteście takinie dzielne i najważniejsze że macie Siebie na wzajem, wspieracie się w tak trudnych chwilach. Moj mąż tego nie rozumie - facet, czego tu wymagać ale kokiety muszą sobie pogadać doradzić się usłyszeć że będzie dobrze, choć nie raz w to same nie wierzymy.
Dla Was wszystkich - BĘDZIE DOBRZE
dzięki
odezwę się jeszcze.
lece robić kolację dla męża.
pa
Dla Was wszystkich - BĘDZIE DOBRZE
dzięki
odezwę się jeszcze.
lece robić kolację dla męża.
pa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181179 przez ajłona
oj trzymam za Was kciuki mocno!!! umówiłam się do gina na piątek;) a ztym szpikiem to na pewno się zdecyduje w przyszłości. pozdrawiam Was serdecznie. @ wciąż niet ;)powiem Wam ze odpuściłam myślenbie o dzidzi mocno w tym cyklu a tu prosze...wszystko wskazuje ze byc może... to jest chyba metoda...trzymac się tam dzielnie!!!!!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181186 przez madziaska
Ajłona nie "byc moze", tylko jest fasolka i juz!!! W piatek moze byc za wczesnie na lekarza, ja bylam dokladnie w 37 dc i bylo widac tylko pecherzyk, oczywiscie mialam zrobic bete hcg i kolejna wizyta za trzy tyg... Ale lekarz na wszelki wypadek przepisal mi duphaston, teraz chyba juz wszystkim cos przepisuja Wiec nie zaluje . . .
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu #181209 przez vestusia
Ajłona, moje ogromne i szczere gratulacje! Superowo, fasolka na pewno zakwita, więc będzie dobrze
Ja generalnie @ miałam mieć w 29 dc, a do lekarza poszłam w 34 dc i tylko się zdołowałam. Tzn. dostałam duphaston, więc tyle dobrze, zwolnienie i nakaz leżenia. Ale lekarz stwierdził, że nic nie widać i może to być ciąża pozamaciczna. Więc kolejny tydzień miałam wycięty z życiorysu. No ale... zrób sobie też HCG, żeby iść do niego z wynikiem, bo jak nie zobaczy pęcherzyka, to różnie może zareagować i niekoniecznie coś przepisze np. luteina lub duphaston.
Trzymam mocno kciuki, będzie na pewno dobrze. To na kiedy będziesz miała termin rozpakowania? Maj 2012?
Za resztę dziewczyn trzymam mocno kciuki i głowa do góry Widzicie, że się udaje, więc u Was też musi
Ja generalnie @ miałam mieć w 29 dc, a do lekarza poszłam w 34 dc i tylko się zdołowałam. Tzn. dostałam duphaston, więc tyle dobrze, zwolnienie i nakaz leżenia. Ale lekarz stwierdził, że nic nie widać i może to być ciąża pozamaciczna. Więc kolejny tydzień miałam wycięty z życiorysu. No ale... zrób sobie też HCG, żeby iść do niego z wynikiem, bo jak nie zobaczy pęcherzyka, to różnie może zareagować i niekoniecznie coś przepisze np. luteina lub duphaston.
Trzymam mocno kciuki, będzie na pewno dobrze. To na kiedy będziesz miała termin rozpakowania? Maj 2012?
Za resztę dziewczyn trzymam mocno kciuki i głowa do góry Widzicie, że się udaje, więc u Was też musi
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1