BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #180930 przez gorla
Dziewczyny jaki wstawić zdjęcie pod tekstem ???

chyba wiem, jakby się udało to ja i moja Oliwia wczoraj w Gdynii :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #180931 przez gorla
nie udało się
13 lata 4 miesiąc temu #180941 przez madziaska
Gorla pewnie zdjecie jest za duze, musisz je zmniejszyc... Ja to robie w paint...
13 lata 4 miesiąc temu #180964 przez gorla
Madziasku dzięki ;) próbuje
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #180966 przez eash
no, gorla, masz racje - na pewno chwilowo sie doluje, a za pare dni od nowa zaczne liczyc, przeliczac, planowac i trafiać, heh ;)

gorla, wiesz, niedawno ja i mąż zapisaliśmy się do fundacji dkms polska jako dawcy szpiku kostnego. przesłali nam formularze zgłoszeniowe i zestawy do wymazu - wysłaliśmu i czekamy, aż ktoś będzie nas potrzebował. może ktoreś z nas pomoże kiedyś twojemu bratu? może innej osobie? kto wie... ludzie za mało wiedzą o przeszczepach, to jest ciągle temat tabu, dopóki nie dotknie nas samych lub naszych najbliższych... dziewczyny, zgłaszajcie się na dawców!!!

i wiesz co jeszcze ci powiem? mój mąż uwielbia chodzić na grzyby i całe wieki już nie był w lesie...
13 lata 4 miesiąc temu #181014 przez ViFi
Wczoraj ledwo zyłam ...bolałao jak cho..... płakałam....mam czarne myśli juz nie mam siły.....

Tak mi zal nie udał sie prezent meza na Ur ......

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 4 miesiąc temu #181113 przez saiko
ViFi, trzymaj sie dzielnie

wszystko będzie dobrze

nie planuj, że zrobisz tym prezent dla kogoś czy dla siebie. Uda się, zobaczysz. Zacznij myśleć o czymś innym.
Nie potrafię sobie wyobrazić jak bym się czuła na Twoim miejscu - ja póki co jestem pełna nadziei - wierzę, że w tym miesiącu się uda a jak nie w tym to w następnym. Ale nei wiem jak długo nadzieja będzie we mnie kwitła.

13 lata 4 miesiąc temu #181141 przez bidol
hey dziewczyny. Dzięki za ciepłe przyjęcie. Ja staram się krótko 3- eci miesiąc, ale jestem straszna panikara. Podziwiam Was dziewczyny. Jesteście takinie dzielne i najważniejsze że macie Siebie na wzajem, wspieracie się w tak trudnych chwilach. Moj mąż tego nie rozumie - facet, czego tu wymagać ale kokiety muszą sobie pogadać doradzić się usłyszeć że będzie dobrze, choć nie raz w to same nie wierzymy.
Dla Was wszystkich - BĘDZIE DOBRZE
dzięki
odezwę się jeszcze.
lece robić kolację dla męża.
pa
13 lata 4 miesiąc temu #181144 przez saiko
bidol - to dokładnie jak ja, staram się właśnie 3 cykl. :D
13 lata 4 miesiąc temu #181164 przez madziaska
Dziewczyny oby ten trzeci cykl okazal sie dla WAS szczesliwy tak jak dla mnie ;)
13 lata 4 miesiąc temu #181179 przez ajłona
oj trzymam za Was kciuki mocno!!! umówiłam się do gina na piątek;) a ztym szpikiem to na pewno się zdecyduje w przyszłości. pozdrawiam Was serdecznie. @ wciąż niet ;)powiem Wam ze odpuściłam myślenbie o dzidzi mocno w tym cyklu a tu prosze...wszystko wskazuje ze byc może... to jest chyba metoda...trzymac się tam dzielnie!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #181186 przez madziaska
Ajłona nie "byc moze", tylko jest fasolka i juz!!! W piatek moze byc za wczesnie na lekarza, ja bylam dokladnie w 37 dc i bylo widac tylko pecherzyk, oczywiscie mialam zrobic bete hcg i kolejna wizyta za trzy tyg... Ale lekarz na wszelki wypadek przepisal mi duphaston, teraz chyba juz wszystkim cos przepisuja ;) Wiec nie zaluje . . .
13 lata 4 miesiąc temu #181209 przez vestusia
Ajłona, moje ogromne i szczere gratulacje! Superowo, fasolka na pewno zakwita, więc będzie dobrze :)

Ja generalnie @ miałam mieć w 29 dc, a do lekarza poszłam w 34 dc i tylko się zdołowałam. Tzn. dostałam duphaston, więc tyle dobrze, zwolnienie i nakaz leżenia. Ale lekarz stwierdził, że nic nie widać i może to być ciąża pozamaciczna. Więc kolejny tydzień miałam wycięty z życiorysu. No ale... zrób sobie też HCG, żeby iść do niego z wynikiem, bo jak nie zobaczy pęcherzyka, to różnie może zareagować i niekoniecznie coś przepisze np. luteina lub duphaston.

Trzymam mocno kciuki, będzie na pewno dobrze. To na kiedy będziesz miała termin rozpakowania? Maj 2012? :)

Za resztę dziewczyn trzymam mocno kciuki i głowa do góry :) Widzicie, że się udaje, więc u Was też musi :)
13 lata 4 miesiąc temu #181213 przez bidol
ja tez jestem dobrej mysli.
trudno. starania o dzidzie podejmiemy co noc :) mysle ze mąż będzie zadowolony :laugh:
może wkońcu trafimy :blink:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #181222 przez vestusia
Bidol, mój też miał mnie dość, ale trudno się mówi :) Jakoś go wymęczyłam i mam :D

No i traficie na pewno :) Nie ma innej opcji :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia