- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179877 przez gorla
U mojej Oliwii zęby wychodziła po 2.. cierpiała bardzo, ale gorączki nie miała. Za to w kość dawała wtedy nieziemsko. Wczoraj akurat byłyśmy pierwszy raz u dentysty ząbki zdrowe.
Może i faceci są wrażliwi , ale mój to skrzętnie ukrywa chyba ... może za często gadam o tej ciąży i już mu się temat obył... ale jak coś się dzieje naprawdę to martwi się ... i nie pyta nigdy co u mnie.. może dlatego że ja ciągle paplam i się przyzwyczaił ze sama mówię
Może i faceci są wrażliwi , ale mój to skrzętnie ukrywa chyba ... może za często gadam o tej ciąży i już mu się temat obył... ale jak coś się dzieje naprawdę to martwi się ... i nie pyta nigdy co u mnie.. może dlatego że ja ciągle paplam i się przyzwyczaił ze sama mówię
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179881 przez gorla
ale mam ochotę na koreczki śledziowe ale w ciąży niestety nie jestem
Wiecie co bardzo chcę druga dzidzię, ale się strasznie boję... boję się ze znów bede w domu siedziała tyle czasu, bez pracy na tym zadupiu... choć teraz mam już prawko...wtedy to chociaz miałam studia i na weekend mogłam wyrwać się do szkoły, mała u rodziców ...najgorsze jak po prawie 5 letniej przerwie zaczęłam szukać pracy to był szok..
sprawdzałam juz nawet ile opiekunka by mi wyszła jak bym wróciła po kilku miesiącach do pracy
A dziś mam wyrzuty sumienia miałam odłożoną kasę na badania ( różyczka i toksoplazmoza , cytomegalia) i wydałam je na ciuchy... ale mam silną wolę niech mnie ..ale ciuszki fajne
Wiecie co bardzo chcę druga dzidzię, ale się strasznie boję... boję się ze znów bede w domu siedziała tyle czasu, bez pracy na tym zadupiu... choć teraz mam już prawko...wtedy to chociaz miałam studia i na weekend mogłam wyrwać się do szkoły, mała u rodziców ...najgorsze jak po prawie 5 letniej przerwie zaczęłam szukać pracy to był szok..
sprawdzałam juz nawet ile opiekunka by mi wyszła jak bym wróciła po kilku miesiącach do pracy
A dziś mam wyrzuty sumienia miałam odłożoną kasę na badania ( różyczka i toksoplazmoza , cytomegalia) i wydałam je na ciuchy... ale mam silną wolę niech mnie ..ale ciuszki fajne
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #179890 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Dziś 30 dc @ nie ma czekam.......
brzuch boli dołem jak na @
brzuch boli dołem jak na @
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez ViFi.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 4 miesiąc temu #179893 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
ViFi mnie tez bolal wiec zaciskam zeby @ nie przylazla
Tak naprawde to u mnie tylko Mirella gadala, ze w ciazy jestem a ja nie wierzylam
Tak naprawde to u mnie tylko Mirella gadala, ze w ciazy jestem a ja nie wierzylam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179916 przez gorla
Vifi dziewczyny mają rację. Przy pierwszej ciąży bolał brzuch jak na okres, do tego piersi, zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i bach ale teraz też mnie bolały piersi i brzuch ale tym razem nic z tego. Także uczucie że zbliża się okres może być złudne OBY
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu #179917 przez Marta M
eash uwielbiam Cie czytac
Tak samo lubilam czytac np @nulke i inne smyki, ktore chyba malo czasu maja coby tu zagladac czesciej.. O Jagodzie to juz nie wspomne..ehh..
gorla moj tez przyzwyczajony ze co wieczor jak wroci z pracy to ja mu minuta po minucie opisuje..po co ja tyle gadam nieraz to nie wiem, ale nie umiem sie zatkac..
Tak samo lubilam czytac np @nulke i inne smyki, ktore chyba malo czasu maja coby tu zagladac czesciej.. O Jagodzie to juz nie wspomne..ehh..
gorla moj tez przyzwyczajony ze co wieczor jak wroci z pracy to ja mu minuta po minucie opisuje..po co ja tyle gadam nieraz to nie wiem, ale nie umiem sie zatkac..
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179925 przez gorla
Wyobrazcie sobie że moja córa 14 wrzesnia kończy 5 lat i zaprasza kolegów i koleżanki na urodziny kiedy tak urosła. Całkiem nie dawno tzrymałam ją na rękach
Mój mąż był przy porodzie tzn. zawiózł mnie o 24 , kazali mu jechać do domu bo jeszcze daleko. Rano zaspał , pojechał późno na pole i zdążył w ostatniej chwili jak już miałam parte, ale powiem Wam ze mi pomogło ze był, szczególnie te 1,5 godz. po jak leżałam na sali porodowej, nie miałam siły głowy unieść, mała płakała a mąż ja na rękach trzymał siedział i patrzył na małą rozczulające to było
Mój mąż był przy porodzie tzn. zawiózł mnie o 24 , kazali mu jechać do domu bo jeszcze daleko. Rano zaspał , pojechał późno na pole i zdążył w ostatniej chwili jak już miałam parte, ale powiem Wam ze mi pomogło ze był, szczególnie te 1,5 godz. po jak leżałam na sali porodowej, nie miałam siły głowy unieść, mała płakała a mąż ja na rękach trzymał siedział i patrzył na małą rozczulające to było
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179991 przez gorla
Nie pisałam Wam jeszcze ale 2 lata temu w marcu poroniłam w 7 tyg. boję się że jakby się udało zafasolkować, to wiecie.... paskudne uczucie, czasem łapie sie na tym, że liczę il teraz dzidzia by miała lat..ale nie ma co się zadręczać trzeba patrzeć w przyszłość
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- saiko