- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180548 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
ajłona ma racje - wkoncu jestem Aniołkowa mama...
Trzymam mocno, @ nie przylezie
Trzymam mocno, @ nie przylezie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180674 przez Aguska23
Witajcie
Weekend upływa mi naprawdę leniwie. Wczoraj odwiedziłam dwie moje najmłodsze siostrzyczki: jedna ma 2,5 roku a druga 5 miesięcy. Od razu się człowiekowi poprawia humor jak z nimi poprzebywa
Mężuś przyjechał niestety tylko na jeden dzień i znowu muszę go na tydzień spakować.... pocieszające jest przynajmniej to, że już coraz bliżej końca szkolenia i wróci na dobre
Hmm....i mam nadzieję, że nasze starania we właściwe dni zaowocują już niedługo
Weekend upływa mi naprawdę leniwie. Wczoraj odwiedziłam dwie moje najmłodsze siostrzyczki: jedna ma 2,5 roku a druga 5 miesięcy. Od razu się człowiekowi poprawia humor jak z nimi poprzebywa
Mężuś przyjechał niestety tylko na jeden dzień i znowu muszę go na tydzień spakować.... pocieszające jest przynajmniej to, że już coraz bliżej końca szkolenia i wróci na dobre
Hmm....i mam nadzieję, że nasze starania we właściwe dni zaowocują już niedługo
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180684 przez saiko
u mnie w rodzinie nie ma takich małych dzieci, wszyscy powyżej 20 lat, żadne nie ma jeszcze swoich dzieci (ja pewnie będę pierwsza)
Moje właściwe dni zaczynają się już w przyszłym tygodniu (dziś 10dc z prawdopodobnie 31 dni) Wolimy zacząć za wcześnie starania niż na późno, mamy nadzieję, że w tym cyklu się uda
Moje właściwe dni zaczynają się już w przyszłym tygodniu (dziś 10dc z prawdopodobnie 31 dni) Wolimy zacząć za wcześnie starania niż na późno, mamy nadzieję, że w tym cyklu się uda
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
13 lata 4 miesiąc temu #180713 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
UKŁAD OKRESOWY STARACZEK
1. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 13 sierpnia
2. ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 22 sierpnia
3. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 26 sierpnia
4. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 1 września
5. @nulka niechciana @ nawiedzi albo i nie 9 września
6. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 1 tydz września
7. ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 września(minął rok starania)
Nie mam już siły nadziei...... :'(
1. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 13 sierpnia
2. ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 22 sierpnia
3. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 26 sierpnia
4. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 1 września
5. @nulka niechciana @ nawiedzi albo i nie 9 września
6. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 1 tydz września
7. ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 września(minął rok starania)
Nie mam już siły nadziei...... :'(
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 4 miesiąc temu #180721 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
ViFi nie wolno Ci tracic nadziei...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #180772 przez bidol
HEY DZIEWCZYNY
madziaska mnie na was naprowadziła i mam nadzieje że mi jakoś pomożecie.
mam problemy z określeniem moich dni płodnych
cykle mam nieregularne i ok 34-37 dniowe
owulacja mi wypada ok 20 -22 dnia cyklu, ale tylko na papierze. Tak w realu to już miałam owylacje 15 dnia cyklu.
w poprzednim miesiącu ustawiłam sobie wszystko pod kalendarzyk, ale jak widać nie moge na nim polegać.
co radzicie?
anka
madziaska mnie na was naprowadziła i mam nadzieje że mi jakoś pomożecie.
mam problemy z określeniem moich dni płodnych
cykle mam nieregularne i ok 34-37 dniowe
owulacja mi wypada ok 20 -22 dnia cyklu, ale tylko na papierze. Tak w realu to już miałam owylacje 15 dnia cyklu.
w poprzednim miesiącu ustawiłam sobie wszystko pod kalendarzyk, ale jak widać nie moge na nim polegać.
co radzicie?
anka
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 4 miesiąc temu #180778 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
bidol a ile sie starasz?? Ja tez mialam takie cykle. Pomogl mi kalendarzyk i obserwacja sluzu i temperatury no a potem wyluzowalam, wywalilam termometr, czasem patrzylam na sluz i bol brzucha owulacyjny i tym olewactwem zafasolkowalam ok 20 dnia cyklu
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #180802 przez eash
czesc dziewczyny.
Angelika - cudny chłopczyk, gratulacje!
bidol - ja po odstawieniu tabletek mialam cykle 16-36 dni, więc wiesz... niestety - nie umiałam określić dni płodnych i pewno stąd nasze problemy... po ciąży cykle mam niby regularne, ale i tak zajsc nie moge, wiec juz sama nie wiem. glupie to wszystko.
eh, moja Hanula cały weekend gorączkowała, musiałam ją faszerować Paracetamolem, a w sobote nawet profilaktycznie na pogotowie pojechalam, zeby wykluczyc inne niz ząbkowanie cholerstwa, ale na szczęście to tylko zęby... dziś gorączki już nie ma, ale za to wysypkę - chyba potówki po gorączce - głownie na główce, szyi i dekolcie... zęby ma póki co tylko dwa na dole, ale górne dziąsła ma spuchnięte tak, że matko kochana... jakby ją osy pożądliły. bidula jedna... ej, a na pogotowiu wyszłam na jakaś walniętą histeryczkę, bo mówię lekarce, że mała gorączkuje, płacze i że apatyczna taka... a Hanka co? zaczęła się śmiać w głos jak wariatka, kicać i mało nie urwała babce stetoskopu... lekarka ograniczyła się do stwierdzenia "mama ma chyba skłonność do przesady". eh, dziecko moje kochane, nie ma co...
27 dc, pojutrze pewno @... zastanawiam się normalnie, czy to staranie się o dziecko ma jakiś sens? może pójdę po receptę na tabsy anty i skoncentruję się na odchudzaniu, zacznę jakąś podyplomówkę, rozejrzę się za lepszą pracą... jest tyle celów w życiu, a dziecko przecież już mam, Hania starcza mi za cały świat, więc... po co to wszystko?
Angelika - cudny chłopczyk, gratulacje!
bidol - ja po odstawieniu tabletek mialam cykle 16-36 dni, więc wiesz... niestety - nie umiałam określić dni płodnych i pewno stąd nasze problemy... po ciąży cykle mam niby regularne, ale i tak zajsc nie moge, wiec juz sama nie wiem. glupie to wszystko.
eh, moja Hanula cały weekend gorączkowała, musiałam ją faszerować Paracetamolem, a w sobote nawet profilaktycznie na pogotowie pojechalam, zeby wykluczyc inne niz ząbkowanie cholerstwa, ale na szczęście to tylko zęby... dziś gorączki już nie ma, ale za to wysypkę - chyba potówki po gorączce - głownie na główce, szyi i dekolcie... zęby ma póki co tylko dwa na dole, ale górne dziąsła ma spuchnięte tak, że matko kochana... jakby ją osy pożądliły. bidula jedna... ej, a na pogotowiu wyszłam na jakaś walniętą histeryczkę, bo mówię lekarce, że mała gorączkuje, płacze i że apatyczna taka... a Hanka co? zaczęła się śmiać w głos jak wariatka, kicać i mało nie urwała babce stetoskopu... lekarka ograniczyła się do stwierdzenia "mama ma chyba skłonność do przesady". eh, dziecko moje kochane, nie ma co...
27 dc, pojutrze pewno @... zastanawiam się normalnie, czy to staranie się o dziecko ma jakiś sens? może pójdę po receptę na tabsy anty i skoncentruję się na odchudzaniu, zacznę jakąś podyplomówkę, rozejrzę się za lepszą pracą... jest tyle celów w życiu, a dziecko przecież już mam, Hania starcza mi za cały świat, więc... po co to wszystko?