- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 3 miesiąc temu #181346 przez Asik
Witam się po krótkiej przerwie
od niedzieli jesteśmy z SZymusiem w domciu ale poniedziałek upłynął nam na wizytach lekarskich, badaniach i konsultacjach w sprawie powiek i oczu mojego słoneczka.jutro jedziemy do kliniki okulistycznej na IP a w czwatek albo piątek będzie miał operacje rozcięcia powiek bo ma częściowo tylko otwarte a to co się otworzyło to takimi błonkami połączone.tak mi go żal że tak wczesnie pierwsza operacyjka .
a to mój królewicz
od niedzieli jesteśmy z SZymusiem w domciu ale poniedziałek upłynął nam na wizytach lekarskich, badaniach i konsultacjach w sprawie powiek i oczu mojego słoneczka.jutro jedziemy do kliniki okulistycznej na IP a w czwatek albo piątek będzie miał operacje rozcięcia powiek bo ma częściowo tylko otwarte a to co się otworzyło to takimi błonkami połączone.tak mi go żal że tak wczesnie pierwsza operacyjka .
a to mój królewicz
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #181361 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Asik cudowny Szymus!!! Trzymam mocno kciuki za powodzenie operacji tego dzielnego smyka
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #181417 przez gorla
Asik Szymonek przesłodki GRATULACJE jeszcze raz!! Będzie dobrze.
U malutkich bobasków takie zabiegi raz dwa się goją, moja Oliwia urodziłą się z podkurczonymi stopami tzn. nie wiem jak to wytłumaczyć ale tak jakby wierzch stópki tykał się z piszczelą , zagmatwałam zapewne ale jak lekarka powiedziała że moze nie chodzić a ja sekunde po porodzie to zobaczyłam, to tak jakbym dostała w łeb obuchem, cała radość ból zmęczenie poszły na dalszy plan. Zaraz prześwietlenia, do tego zakarzenie dostała, bo ja całą ciąze borykałam się z zapeleniem pochwy. Mała antybiotyk a ja dzień do porodzie na fotel ginekologiczny brrrrrrr jak zobaczyłam wielkośc wzmiernika al;e teraz poszło w niepamięć, masowałam stopki, na prześwietleniu wyszło że kosci na miejscu. Po prostu mało miejsca miała w brzuszku a ja mam przegrodę w macicy.
Przecież kości wykształcają si dużo wcześniej,jak jeszcze miała full miejsca a potem dzidziusie tylko rosną
U malutkich bobasków takie zabiegi raz dwa się goją, moja Oliwia urodziłą się z podkurczonymi stopami tzn. nie wiem jak to wytłumaczyć ale tak jakby wierzch stópki tykał się z piszczelą , zagmatwałam zapewne ale jak lekarka powiedziała że moze nie chodzić a ja sekunde po porodzie to zobaczyłam, to tak jakbym dostała w łeb obuchem, cała radość ból zmęczenie poszły na dalszy plan. Zaraz prześwietlenia, do tego zakarzenie dostała, bo ja całą ciąze borykałam się z zapeleniem pochwy. Mała antybiotyk a ja dzień do porodzie na fotel ginekologiczny brrrrrrr jak zobaczyłam wielkośc wzmiernika al;e teraz poszło w niepamięć, masowałam stopki, na prześwietleniu wyszło że kosci na miejscu. Po prostu mało miejsca miała w brzuszku a ja mam przegrodę w macicy.
Przecież kości wykształcają si dużo wcześniej,jak jeszcze miała full miejsca a potem dzidziusie tylko rosną
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #181424 przez gorla
Jeśli chodzi o czas jak szybko do gina to ja zrobiłam test w dzień spodziewanej miesiączki (piątek) i czekałam caaaały weekend na wizytę u gina i lekarz zobaczył juz fasolkę, dostałam luteine na podtrzymanie i zaraz poleciałam do endokrynologa też .. się pochwalić Pani się ucieszyła " ŻE DAŁYŚMY RADĘ "
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #181452 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
raczej nie kazdej. ja nie dostalam w 1 ciazy a w drugiej sama sobie wzielam i inna lekarka rowniez mi ja przepisala
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #181453 przez Dorciaition
Wszystkim Luteiny nie dają. W pierwszej też nie dostałam, ale że ją straciłam to w drugiej mi przepisał. Brałam do 20 tc.
Powodzenia Dziewczyny. Trzymam kciuki
Asik Szymuś cudowny!
Powodzenia Dziewczyny. Trzymam kciuki
Asik Szymuś cudowny!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Dorciaition.