BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #181234 przez bidol
dzięki dziewczyny.
idę wziąć kmopiel, kłade synka spać i zacznę torturować męża.
pa do jutra.
dłowy do góry i do roboty ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #181237 przez chłopek
witam dziewczynki, ostatnio nie mam czasu zeby siedziec na formu ale wieczorkiem jak młody spi to jak mam chwilke to nadrabiam :)od dzisiaj znowu staranka, moze tym razem sie uda ;)
13 lata 4 miesiąc temu #181242 przez vestusia
chłopek :) Nowy cykl, nowe starania, nowe nadzieje :) Dziewczyny się rozpakowują na forum, więc teraz kolej na następne fasolki :D

Trzymam mocno kciuki :D
13 lata 4 miesiąc temu #181257 przez chłopek
no Ksaweremu by sie przydała siostrzyczka
13 lata 4 miesiąc temu #181335 przez Majowka
czesc dziewczyny!

Angelika Nikos przeslodki!!! :)

Ajlona gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 kreseczki wyszly tak!?! Rewelka! :)

ViFi :kiss:

Gosiak, trzymam kciuki!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #181346 przez Asik
Witam się po krótkiej przerwie :)
od niedzieli jesteśmy z SZymusiem w domciu ale poniedziałek upłynął nam na wizytach lekarskich, badaniach i konsultacjach w sprawie powiek i oczu mojego słoneczka.jutro jedziemy do kliniki okulistycznej na IP a w czwatek albo piątek będzie miał operacje rozcięcia powiek bo ma częściowo tylko otwarte a to co się otworzyło to takimi błonkami połączone.tak mi go żal że tak wczesnie pierwsza operacyjka .
a to mój królewicz :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #181348 przez Lacrijka
Asiula - PIEKNY Szymus jest !!!!!!!!!!!!!!! Słodziak taki maluni, ciociusiowy Lacrijkowy on jest !!!!!
Gratulacje Asiu jeszcze raz... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Wryłam sie na Twoje miejsce na mamuski to tez taki słodziak mi sie dostanie
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #181361 przez MagdaM
Asik cudowny Szymus!!! :kiss: :kiss: Trzymam mocno kciuki za powodzenie operacji tego dzielnego smyka :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #181417 przez gorla
Asik Szymonek przesłodki :laugh: GRATULACJE jeszcze raz!! Będzie dobrze.

U malutkich bobasków takie zabiegi raz dwa się goją, moja Oliwia urodziłą się z podkurczonymi stopami tzn. nie wiem jak to wytłumaczyć ale tak jakby wierzch stópki tykał się z piszczelą , zagmatwałam zapewne :) ale jak lekarka powiedziała że moze nie chodzić a ja sekunde po porodzie to zobaczyłam, to tak jakbym dostała w łeb obuchem, cała radość ból zmęczenie poszły na dalszy plan. Zaraz prześwietlenia, do tego zakarzenie dostała, bo ja całą ciąze borykałam się z zapeleniem pochwy. Mała antybiotyk a ja dzień do porodzie na fotel ginekologiczny brrrrrrr jak zobaczyłam wielkośc wzmiernika :dry: :dry: al;e teraz poszło w niepamięć, masowałam stopki, na prześwietleniu wyszło że kosci na miejscu. Po prostu mało miejsca miała w brzuszku a ja mam przegrodę w macicy.

Przecież kości wykształcają si dużo wcześniej,jak jeszcze miała full miejsca :) a potem dzidziusie tylko rosną
13 lata 3 miesiąc temu #181424 przez gorla
Jeśli chodzi o czas jak szybko do gina to ja zrobiłam test w dzień spodziewanej miesiączki (piątek) i czekałam caaaały weekend na wizytę u gina i lekarz zobaczył juz fasolkę, dostałam luteine na podtrzymanie i zaraz poleciałam do endokrynologa też .. się pochwalić :) Pani się ucieszyła " ŻE DAŁYŚMY RADĘ " :) :)
13 lata 3 miesiąc temu #181427 przez gorla
hmm.. prowadzę monolog :) w związku z tym ide sobie kawkę zrobić i popracować...ale czuwam
13 lata 3 miesiąc temu #181435 przez saiko
Hej,

a luteinę dają każdej ciężarnej na początku? Czy tylko w szczególnych przypadkach?
13 lata 3 miesiąc temu #181446 przez gorla
Saiko nie wiem czy wszystkim, ale na pewno nie zaszkodzi.
13 lata 3 miesiąc temu #181452 przez MagdaM
raczej nie kazdej. ja nie dostalam w 1 ciazy a w drugiej sama sobie wzielam i inna lekarka rowniez mi ja przepisala :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #181453 przez Dorciaition
Wszystkim Luteiny nie dają. W pierwszej też nie dostałam, ale że ją straciłam to w drugiej mi przepisał. Brałam do 20 tc.

Powodzenia Dziewczyny. Trzymam kciuki

Asik Szymuś cudowny! :kiss:

Alanek[*] :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży