BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #183920 przez gosiak
Lacra ja nie wiem, wczoraj mnie nie było dziś jej, może Ona się dziś krzyżuje :unsure:

a to są gryzaki w wersji dla dorosłych :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #183922 przez @nulka
chrupiaki :)

ale mnie brzuch napitala :huh: , chyba się jajo nie moze wykluć albo się wykluło i się przemieszczowuje :cheer:

dawno mnie tak ewaluacja nie bolała :ohmy: muszę chyba nospe wszamać :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #183923 przez Agusia83
Hej dziewczynki....co u Was slychac? Ja wczoraj wrocilam ze szpitala...trafilam w niedziele z gigantyczna pokrzywka, dusznosciami i skurczami....ale malej cos sie nie spieszy...po 3 dniach skurcze minely ....a bylismy juz na porodowce :silly: ..
Czy nowe fasolki zawitaly? Jak sie czujecie? Jeszcze leniuchujecie na wakacjach? Pozdrawiam Was wszystkie...
13 lata 3 miesiąc temu #183924 przez @nulka
Agusia ajłona uratowała honor a reszta w trakcie działań :)
13 lata 3 miesiąc temu #183925 przez gosiak
no to dobry znak :blink: dziś jeszcze dobij krzyża w razie co :blink:

Agusia ja lukam co jakiś czas na wrześnióweczki i podczytuję, kibicuję Wam a szczególnie Tobie Marcie Bewipo i Małej :blink: ależ to zleciało :lol: u nas u Ajłony II kreseczki ale mamy nadzieję że worek się rozwiąże i po wakacjach hurtem krechy będą leciały :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #183928 przez @nulka
goguś mój eMon ukrzyżował się z kolegą absolutem i chrapie niemiłosiernie. Jego armia by nie trafiła do celu w tym stanie nawet jakbym na jajniku miała latarnię morską :(
13 lata 3 miesiąc temu #183936 przez gosiak
spoko mały pościk tez nie zaszkodzi, zawsze można rano na pobudkę się pokrzyżować z armią pełną energii :blink: :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #183949 przez Lacrijka
jesteeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!! Bylam w casto, OBI, Liroju.. pozniej dostarczyc towar na budowe i krzyze w lesie postawic..Aruniowi na mózg padło mojemu..Ale było zajebiententeges... Ino mnie pogrzywa ugryzła i swędzi :( :( :( :( :( Oł jeahhhhhhhhhhhhhhhh !
13 lata 3 miesiąc temu #183952 przez gosiak
Lacra to zaszaleliści :lol: :lol: :lol: , mnie małż raz w lesie namówił w samochodzie i nakryla nas rodzinka w komplecie :lol: :lol: :lol: :lol: ale jeden z najlepszych sexów :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #183957 przez Lacrijka
Ale swędzi :( :( :( Szczypie i piecze :( :( :( No ale masz racje, był czaaaaad.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #183960 przez gosiak
od pokszywy będziesz zdrowsza jak to moja babcia mówiła :lol:
a ja z M dziś calutki dzień na kanapie bo jakieś choróbsko nas dopadło :dry:
chyba przez te moje opalanko i zimne prysznice 5 razy dziennie :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #183964 przez Lacrijka
Masakra, umirom z chodzenia.. dawno sie tyle nie nalazilam za jedna lampa do sypialni.. Ja juz nie mam nerwów do mojego męża, dzisiaj mu powiedzialam ze moglam wyjsc za chirurga plastycznego a nie elektryka, jakis pozytek bym miala :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Nosz tak marudził na te lampy ze szok i to nie pierwszy raz !!!!! Musze mu zamknac tą firme to nie bedzie u innych glupot oglądał hahahahahaha

Od jutra cały tydzien spędzam z 3 letnia Maja - corka sąsiadki, której niania odeszła z dnia na dzien. Slodziak z tej Majeczki, mam nadzieje ze bez rodziców tez :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: od 7:30 do 15..

Wiec ide śpiuniac coby rano nie zaspac.. Dobrze ze mam tylko zejsc dwa piętra nizej :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #183980 przez Dorotka88
Hej, witam was ponownie, mam dylemat dalej bo powinnam dzisiaj okresu dostać a widzę tylko taka bardzo bladą krew i to w bardzo małej ilości i nie wiem czy się rozkręci czy nie :(
13 lata 3 miesiąc temu #184022 przez eash
Jestem w ciąży.
13 lata 3 miesiąc temu #184024 przez eash
Musiałam to zobaczyć na ekranie, żeby uwierzyć. Nie było mnie parę dni, a tu taka rewelacja, prawda? Od ok. 2 tygodni czuję się osłabiona, bardzo się pocę, szybko się męczę i kiedy po 28 dniach nie dostałam okresu, od razu byłam pewna, że to ciąża. W piątek w południe zrobiłam test, drugi - w sobotę rano. Obydwa pozytywne. Okresu dalej nie ma, więc... Jestem jeszcze przed wizytą lekarską, więc może nie powinnam się chwalić, ale... No więc udało się. 8 miesięcy po urodzeniu Hani, pół roku intensywnych starań. Wie tylko mąż, psiapsiółka i wy. Ciągle nie do końca w to wierzę. Zupełnie inaczej to odbieram niż przy pierwszej ciąży. O matko...

Jestem w ciąży.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka