- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #183922 przez @nulka
chrupiaki
ale mnie brzuch napitala , chyba się jajo nie moze wykluć albo się wykluło i się przemieszczowuje
dawno mnie tak ewaluacja nie bolała muszę chyba nospe wszamać
ale mnie brzuch napitala , chyba się jajo nie moze wykluć albo się wykluło i się przemieszczowuje
dawno mnie tak ewaluacja nie bolała muszę chyba nospe wszamać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez @nulka.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #183923 przez Agusia83
Hej dziewczynki....co u Was slychac? Ja wczoraj wrocilam ze szpitala...trafilam w niedziele z gigantyczna pokrzywka, dusznosciami i skurczami....ale malej cos sie nie spieszy...po 3 dniach skurcze minely ....a bylismy juz na porodowce ..
Czy nowe fasolki zawitaly? Jak sie czujecie? Jeszcze leniuchujecie na wakacjach? Pozdrawiam Was wszystkie...
Czy nowe fasolki zawitaly? Jak sie czujecie? Jeszcze leniuchujecie na wakacjach? Pozdrawiam Was wszystkie...
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #183925 przez gosiak
no to dobry znak dziś jeszcze dobij krzyża w razie co
Agusia ja lukam co jakiś czas na wrześnióweczki i podczytuję, kibicuję Wam a szczególnie Tobie Marcie Bewipo i Małej ależ to zleciało u nas u Ajłony II kreseczki ale mamy nadzieję że worek się rozwiąże i po wakacjach hurtem krechy będą leciały
Agusia ja lukam co jakiś czas na wrześnióweczki i podczytuję, kibicuję Wam a szczególnie Tobie Marcie Bewipo i Małej ależ to zleciało u nas u Ajłony II kreseczki ale mamy nadzieję że worek się rozwiąże i po wakacjach hurtem krechy będą leciały
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 3 miesiąc temu #183949 przez Lacrijka
jesteeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!! Bylam w casto, OBI, Liroju.. pozniej dostarczyc towar na budowe i krzyze w lesie postawic..Aruniowi na mózg padło mojemu..Ale było zajebiententeges... Ino mnie pogrzywa ugryzła i swędzi Oł jeahhhhhhhhhhhhhhhh !
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #183964 przez Lacrijka
Masakra, umirom z chodzenia.. dawno sie tyle nie nalazilam za jedna lampa do sypialni.. Ja juz nie mam nerwów do mojego męża, dzisiaj mu powiedzialam ze moglam wyjsc za chirurga plastycznego a nie elektryka, jakis pozytek bym miala Nosz tak marudził na te lampy ze szok i to nie pierwszy raz !!!!! Musze mu zamknac tą firme to nie bedzie u innych glupot oglądał hahahahahaha
Od jutra cały tydzien spędzam z 3 letnia Maja - corka sąsiadki, której niania odeszła z dnia na dzien. Slodziak z tej Majeczki, mam nadzieje ze bez rodziców tez od 7:30 do 15..
Wiec ide śpiuniac coby rano nie zaspac.. Dobrze ze mam tylko zejsc dwa piętra nizej
Od jutra cały tydzien spędzam z 3 letnia Maja - corka sąsiadki, której niania odeszła z dnia na dzien. Slodziak z tej Majeczki, mam nadzieje ze bez rodziców tez od 7:30 do 15..
Wiec ide śpiuniac coby rano nie zaspac.. Dobrze ze mam tylko zejsc dwa piętra nizej
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Dorotka88
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #184024 przez eash
Musiałam to zobaczyć na ekranie, żeby uwierzyć. Nie było mnie parę dni, a tu taka rewelacja, prawda? Od ok. 2 tygodni czuję się osłabiona, bardzo się pocę, szybko się męczę i kiedy po 28 dniach nie dostałam okresu, od razu byłam pewna, że to ciąża. W piątek w południe zrobiłam test, drugi - w sobotę rano. Obydwa pozytywne. Okresu dalej nie ma, więc... Jestem jeszcze przed wizytą lekarską, więc może nie powinnam się chwalić, ale... No więc udało się. 8 miesięcy po urodzeniu Hani, pół roku intensywnych starań. Wie tylko mąż, psiapsiółka i wy. Ciągle nie do końca w to wierzę. Zupełnie inaczej to odbieram niż przy pierwszej ciąży. O matko...
Jestem w ciąży.
Jestem w ciąży.