- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #184186 przez gorla
kurcze przez 2 godz. nie mogłam na forum wejść
saiko ja nie wiem kiedy mam owulację właściwie, zdaje się że dziś w nocy, ale mogłam się pomylić, dlatego dobijamy żeby cyklu nie stracić ten jest czwarty jakby co. Zeszłym razem było 14 cykli
saiko ja nie wiem kiedy mam owulację właściwie, zdaje się że dziś w nocy, ale mogłam się pomylić, dlatego dobijamy żeby cyklu nie stracić ten jest czwarty jakby co. Zeszłym razem było 14 cykli
Temat został zablokowany.
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #184229 przez Aguska23
Witajcie
Dziś jakby powróciło lato. Do @ coraz bliżej...ale dziś zobaczyłam na wkładce kilkac małych bladoróżowe plamki krwi...takie małe plamienie, i podbrzusze pobolewa, aż mi serce mocniej zabiło..
Dziś jakby powróciło lato. Do @ coraz bliżej...ale dziś zobaczyłam na wkładce kilkac małych bladoróżowe plamki krwi...takie małe plamienie, i podbrzusze pobolewa, aż mi serce mocniej zabiło..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Aguska23.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 3 miesiąc temu #184343 przez ann-sunshine
Dziewczynki ale miło, tak dużo staraczkowych się Was zrobiło fajnie będziecie miały i wspierać się będziecie a jak tu wesoło. Trzymam kciuki za wszystkie
Ajłona - egzaminy na studiach z wielkim brzuchem lub z małym berbeciem na ręku zawsze są tylko formalnością. Mogę się założyć, że ten egzamin będziesz zdawać z porodu, ciąży, a jak dzidzia ma na imię, a ile ma itd.
Gdyby Ajłona, Gosiak, Lacrijka i @nulka razem leżały na porodówce, to by ją rozniosły ha ha fajne z Was babeczki
Ajłona - gratuluję pęcherzyka, wiedziałam że będzie
Asik - ślicznie wyglądacie z Szymusiem, całuski dla Was. I jakie duże przecudne oczyska mu tą operacją otworzyli
Eash ale niespodziankę nam tu zrobiłaś miłą, i dlatego że byliście zaaferowani czym innym to wam wyszło, a pracodawcą się nie przejmuj, pracodawcę zawsze można zmienić, i tak jak radzą dziewczyny póki co nie musi nic wiedzieć i zawsze możesz powiedzieć uppss tak wyszło, taka "upragniona wpadka"
Ajłona - egzaminy na studiach z wielkim brzuchem lub z małym berbeciem na ręku zawsze są tylko formalnością. Mogę się założyć, że ten egzamin będziesz zdawać z porodu, ciąży, a jak dzidzia ma na imię, a ile ma itd.
Gdyby Ajłona, Gosiak, Lacrijka i @nulka razem leżały na porodówce, to by ją rozniosły ha ha fajne z Was babeczki
Ajłona - gratuluję pęcherzyka, wiedziałam że będzie
Asik - ślicznie wyglądacie z Szymusiem, całuski dla Was. I jakie duże przecudne oczyska mu tą operacją otworzyli
Eash ale niespodziankę nam tu zrobiłaś miłą, i dlatego że byliście zaaferowani czym innym to wam wyszło, a pracodawcą się nie przejmuj, pracodawcę zawsze można zmienić, i tak jak radzą dziewczyny póki co nie musi nic wiedzieć i zawsze możesz powiedzieć uppss tak wyszło, taka "upragniona wpadka"
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #184359 przez gorla
Gosiak oj miałam dość tyle testów zrobiłam, ze ho hooo, a jak zobaczyłam dwie kresy to łooo matko, aż mi się słabo zrobiło, potem zrobiłam jeszcze dwa i to samo było ..i wtedy dopiero mi strach dupe obleciał.."co to teraz będzie , czy dam redę..itp. "
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 3 miesiąc temu #184375 przez magduska
gratuluje zafasolkowany kobitkom )))
a u mnie w niedziele rano siedzial sobie na dzialce obok nowego domu,bociek na mojej samotnej brzozce,ktora jako jedyna pozostala z wszystkich drzew:-)))) smiala sie,ze cos przyniesie,a tu nic,zerooooo:-(((
a tak mnie brzuch napitala,chyba na owulke,a co gorsza mi sie nie chce,bo tak jestem przemeczona praca,ze siedze teraz od rana do 17.00 czasami dluzej,juz mam tego dosc.jak przyjde do domku trzeba posprzatac,cos upichcic i padam wieczorem jak kafka:-)))
a u mnie w niedziele rano siedzial sobie na dzialce obok nowego domu,bociek na mojej samotnej brzozce,ktora jako jedyna pozostala z wszystkich drzew:-)))) smiala sie,ze cos przyniesie,a tu nic,zerooooo:-(((
a tak mnie brzuch napitala,chyba na owulke,a co gorsza mi sie nie chce,bo tak jestem przemeczona praca,ze siedze teraz od rana do 17.00 czasami dluzej,juz mam tego dosc.jak przyjde do domku trzeba posprzatac,cos upichcic i padam wieczorem jak kafka:-)))
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #184384 przez @nulka
Magduska
na samotnej brzozie?
to musiał byc bociek - desperat
on Ci dawał znaka!!! a Ty mówisz że zmęczona??!!
do roboty!!! ale już!!!
dobry sex jest jak najlepsza odnowa biologiczna!!!
Aguska myślisz że to mogło być zagnieżdżenie??? a który masz dzień cyklu?
na samotnej brzozie?
to musiał byc bociek - desperat
on Ci dawał znaka!!! a Ty mówisz że zmęczona??!!
do roboty!!! ale już!!!
dobry sex jest jak najlepsza odnowa biologiczna!!!
Aguska myślisz że to mogło być zagnieżdżenie??? a który masz dzień cyklu?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez @nulka.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #184397 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
eash gratulacje!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Aguska23