- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #184510 przez saiko
Najlatwiejsze ciasto w świecie
uczcie sie przyszle mamuski to bedziecie spiewac z dzidkami
Przepis:
cukier 1 szklanka
jajka 2 szt.
mąka 1 szklanka
margaryna 1/2 kostki
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
śliwki, jabłka, wiśnie czy co tam chcecie
(*za zawsze robie podwójną porcje)
i w 180stopniach ok 45 minut
a piosenka:
uczcie sie przyszle mamuski to bedziecie spiewac z dzidkami
Przepis:
cukier 1 szklanka
jajka 2 szt.
mąka 1 szklanka
margaryna 1/2 kostki
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
śliwki, jabłka, wiśnie czy co tam chcecie
(*za zawsze robie podwójną porcje)
i w 180stopniach ok 45 minut
a piosenka:
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #184512 przez ajłona
jejuniu jakie ciastuuuuuniiiiooooooooooo! Ej ciężarnej się nie odmawia! dawać mi tu zaraz! Saiko!!!!
madziaska dzięki Ci kochana. piję jak szalona żurawinowe soki i wodę oczywiście!!! biorę ten urosept poki co pomaga...boję się o dzidka bardzo. w tym czasie juz pyle. boszzzz. ale najgorsze jak bakterie się rozwiną cholery jedne!!!więc lepiej leki chyba....no po kosultacji z ginem biore urosept, dalej zobaczymy. jutro posiew moczu!
pozdro Kochane
madziaska dzięki Ci kochana. piję jak szalona żurawinowe soki i wodę oczywiście!!! biorę ten urosept poki co pomaga...boję się o dzidka bardzo. w tym czasie juz pyle. boszzzz. ale najgorsze jak bakterie się rozwiną cholery jedne!!!więc lepiej leki chyba....no po kosultacji z ginem biore urosept, dalej zobaczymy. jutro posiew moczu!
pozdro Kochane
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #184544 przez Majowka
Czesc dziewczyny!
Ale musialam sie naczytac! Tyle tego!!!! Tyle emocji, smiesznych zdjec!!!!!! Super ze humorki dopisuja!
Eash!!!!! Gratulacje!!!!!!! Nastepna fasolka!!!!!!!!!! Niech zdrowo rosnie!
Saiko!!!! super ten teledysk! Wrzuce kiedys na mojego bloga! Pamietam jak spiewalam sobie w sredniakach, hehehehe
Ja zajeta pieczeniem oczywiscie. Robimy rowniez remont lazienki i juz od 1-ego ide do pracy, wiec krotko mowiac urwanie glowy!
Ale musialam sie naczytac! Tyle tego!!!! Tyle emocji, smiesznych zdjec!!!!!! Super ze humorki dopisuja!
Eash!!!!! Gratulacje!!!!!!! Nastepna fasolka!!!!!!!!!! Niech zdrowo rosnie!
Saiko!!!! super ten teledysk! Wrzuce kiedys na mojego bloga! Pamietam jak spiewalam sobie w sredniakach, hehehehe
Ja zajeta pieczeniem oczywiscie. Robimy rowniez remont lazienki i juz od 1-ego ide do pracy, wiec krotko mowiac urwanie glowy!
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #184549 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ajłona jeszcze na pecherz mozesz sprobowac Femisept Uro. Bardzo dobry. Ja mialam juz 2 razy natybiotyk bo pomimo, ze pecherz nie bolal to w badaniu wychodzily Leukocyty ok 14 (norma do 5). Potem wzielam ten lek i mialam spokoj na 2 miechy dopoki nie odstawilam... Bo wczoraj mi Leukocytow wyszlo 30-50 Damy rade z pecherzami
Dzien dobry
Zaciskamy
Dzien dobry
Zaciskamy
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #184662 przez eash
raz jeszcze dzieki wszystkim za gratulacje.
dzisiaj kupilam pierwsze ubranko dla nowego dzidziusia - wiekszosc pewno bedzie miec po Hance, ale cos nowego też się maluszkowi należy.
bylam w miescie przed praca, mialam jezdzic z instruktorem, ale mnie kolejny raz wystawil, twierdzac, ze nie bylismy umowieni - bylam pewna, ze bylismy... mam pecha do tego prawa jazdy, eh...
nie powiem szefowi narazie, w ogole nie bedziemy sie spieszyc z mowieniem. nie wiem nawet, czy to dobrze, ze sie tak ciesze, przeciez nawet do lekarza jeszcze nie poszlam, zeby potwierdzic, heh... od 1 wrzesnia mam 2 tyg. wolnego, umowie sie na wizyte, porobie badania - bede miec pewnosc, co i jak. a rodzinie powiemy tez za jakis czas i chyba w taki sposob: kupimy malej body z napisem w stylu "Starsza siostra" albo cos podobnego i zrobimy runde po rodzinie
dzisiaj kupilam pierwsze ubranko dla nowego dzidziusia - wiekszosc pewno bedzie miec po Hance, ale cos nowego też się maluszkowi należy.
bylam w miescie przed praca, mialam jezdzic z instruktorem, ale mnie kolejny raz wystawil, twierdzac, ze nie bylismy umowieni - bylam pewna, ze bylismy... mam pecha do tego prawa jazdy, eh...
nie powiem szefowi narazie, w ogole nie bedziemy sie spieszyc z mowieniem. nie wiem nawet, czy to dobrze, ze sie tak ciesze, przeciez nawet do lekarza jeszcze nie poszlam, zeby potwierdzic, heh... od 1 wrzesnia mam 2 tyg. wolnego, umowie sie na wizyte, porobie badania - bede miec pewnosc, co i jak. a rodzinie powiemy tez za jakis czas i chyba w taki sposob: kupimy malej body z napisem w stylu "Starsza siostra" albo cos podobnego i zrobimy runde po rodzinie
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #184721 przez ajłona
Dzięki Magda! spróbuje, ale póki co pomaga urosept! damy radę damy!!!
witaj mesy! z tymi szalonymi kobietkami jestem od lutego...przy takim szalonym wsparciu fasolki jak szalone się pojawiają, także dobrze trafiłaś! zaciskam kciuki!!!
A reszta bandy "ciężko" pracuje?????my z Eash czekamy!!!!
Vestusia i oby tak dalej, co nie? pozdro
Majówka a co nowego pichcisz? hmmmm chyba jestem głodna....
pozdrówka serdeczne. pogoda mnie przymula strasznie...ciemnica!!!! gdzie jest słońce do cholery!
a Jagoda znowu ściemnia pakuje pewnie tornistry do szkoły....
Gosiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buhahhahahahahhahahhaha
witaj mesy! z tymi szalonymi kobietkami jestem od lutego...przy takim szalonym wsparciu fasolki jak szalone się pojawiają, także dobrze trafiłaś! zaciskam kciuki!!!
A reszta bandy "ciężko" pracuje?????my z Eash czekamy!!!!
Vestusia i oby tak dalej, co nie? pozdro
Majówka a co nowego pichcisz? hmmmm chyba jestem głodna....
pozdrówka serdeczne. pogoda mnie przymula strasznie...ciemnica!!!! gdzie jest słońce do cholery!
a Jagoda znowu ściemnia pakuje pewnie tornistry do szkoły....
Gosiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buhahhahahahahhahahhaha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez ajłona.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej